Ние сме във вторник а ваксина.Имаме последните две в крачетата и после малка почивка.Предния път близначките много зле реагираха и сега съм се въоръжила с търпение, Панадол и ще пращам каката при баба и.Готови са и за захранване, но го отложих за след ваксината.Ще ги видим и колко са големи вече, някъде над 7 кила са, а като см не знам, но са си дълги и двете.
Смених им кошовете на количката и е голям кеф.Много се оглеждат, много по-спокойни са вече в тях и не плачат.Обичат да излизаме и много спят на вън.За сега излизанията са квартални, по-натам ще са из града.
Павла, на колко стана Симеон?Моника лятото и махнах памперса, но тя беше тръгнала на ясла и там, от това че групово сядат на гърнетата, беше започнала сама да стиска.
Габриела с много нежна кожа, предполагам е с атопичен дерматит, не сме я водили при дерматолог, но ми се изприщва от въздуха.Сега ще искам направление за дерматолог и съм започнала да я мажа с Адерма по три пъти на ден! Добре, че поне едното(Аделина) има като моята кожа, че три дето да са на баща си, ще ми дойдат в повече.