0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #320 -: Юли 24, 2019, 13:58:14 pm »
 Дойде ли ти  :witch: супееееееееееер!
 Нещо хубаво да се случи днес  :bighug: . Хайде сега да насрочват хистероскопията по-бързо и да се нареждат нещата  :bighug: :bighug: :bighug:
и да си приберете снежко   :ywoohoo:
 Ейй как ме зарадва :-)
P.S. Аз ти казах, че като си уговориш час за лекаря и ще ти дойде ;-).
« Последна редакция: Юли 24, 2019, 14:04:20 pm от Hris_80 »
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #321 -: Юли 24, 2019, 14:49:01 pm »
Много ще ви стискам палци и на двете, да има повече варненски бебета. Хрис, на теб с цялото си същество ти стискам палци, показалци, всичко, което имам.
Хрис, на теб остана ли ти някое замразено ембрионче, защото аз оставам с усещането, че си се престрашила на ДЯ.
Една моя приятелка често пътува до "Надежда", тя е медицински служител. Запознала се с една жена, която от три години чакала за ДЯ. Хванало я жал за женицата, казала й, че е склонна да стане донорка, но ще помисли. И съответно се отказа, защото на момента не е помислила колко пътуване до София ще е това и че не може да си го позволи. Не се прави така,такива неща се казват добре обмислени. Тя реално не е обещала нищо, казала е, че ще си помисли, но си представих как женичката се е прибрала и е казала на мъжа си: "Знаеш ли какво ми се случи днес?"
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #322 -: Юли 24, 2019, 15:03:07 pm »
  Хрис, много силно стискам палци да не е показал вярно теста и утре да те зарадва ЧХГ, дано, дано! Труден е живота на пауза, но ще се пребориш за детенце, вярвам го!

Всеки е с различни обстоятелства, аз също напуснах постоянната си работа , за да мога да направя хситероскопията и да пътувам до България когато се налага, в моя случай така съм по- добре де.

Слънчице, честит цикъла! Наближава момента да си прибираш снежното човече!

Круела, действайте и стискам палци да е вашият месец!

Аз днес пак съм с отрицателен тест за О, това пък не ми се беше случвало, 5-и ден отрицателен, друг път поне започва да мига човечето и да показва,  че наближава момента, знам ли какво да си мисля, ще видим какво ще излезе.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #323 -: Юли 24, 2019, 15:07:15 pm »
Helianthus, не ти ли хващат овулацията евтините тестове? Доста пари хвърляш по тези скъпите. Да не се окаже ановулаторен този месец или да не се окаже, че е била рано и ще ти дойде по-рано. То при вас промени в климата да искаш напоследък.
Междудругото кога ще си идваш септември, че мисля да направя някоя събота разходка до София да ви видя кои софиянки ще сте свободни. Лина и Мишето по подразбиране съм ги сложила, че ще дойдат и без да питам. Вече знам и Круела къде работи.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #324 -: Юли 24, 2019, 15:55:12 pm »
Хрис,не се отчайвай и не се тормози,изчакай си утре кръвния. Аз правих тест на 14 ден след О и чертичката беше едва забележима и бледа. Сподер мен без значение с каква чувствителност са тестовете е рано пиклив тест да отчете бременност.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #325 -: Юли 24, 2019, 16:03:02 pm »
Евтините ми е трудно да ги правя следобед с моята работа, а и ме напрягат с гадаенето по тях, ще забогатява фирмата производител на скъпите, то се е видяло  :D , все се успокоявам , че няма да ги правя още дълго и така вече над година  :D Не е била по-рано О със сигурност, аз си мислех, че днес ми е 20 ден, но е 19, миналият месец беше на 20, може да е рано или хич да я няма. Ще видим, на мен ми е  малко апатично вече. Вчера шефа на мъжът ми малко ни провали плановете за септември и сега не знам точно. Всичко е с много въпроси покрай нас, напоследък сме съвсем на пауза, че чакаме и да се местим и всичко е много неясно. Ще се радвам да ви видя септември и като ми се изяснят нещата ще пиша.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #326 -: Юли 24, 2019, 16:09:53 pm »
Хрис и от мен стиснати палци за утре. Нищо не се знае до последно. И на мен този път на траснфера от клиниката ми бяха дали такъв теста. Ама аз тогава си купих други пикливи. Пак бяха 2 в опаковка, защото мислех този да си го напишкам на датата, ама така и не го отворих даже. Ако трябва да съм честна, скоро си оправях документите и видях че са 2 хахах и си викам е защо не съм ги отворила и как не съм видяла че са 2 хаах ама не им вярвай много много на тях.
Ние всички ще стискаме палци за обрат утре  :bighug:
Слънчице рядко се радвам, когато на някое момиче от групата и дойде цикъла, ама това е един от тези моменти. Пожелавам ти по бързо за си прибереш снежко и да си седи за дълго в теб  :bighug:
Хелиантус може наистина тоя път О да е минала по рано... ама според мен направи още някои и друг теста да видиш дали ще се появи нещо.
Крюела стиснати палци от мен. Хващай мъжо и действайте.
Силно стискам палци на всички момичета.
За алкохолизма вече ми е толкова... абе даже не ми се говори, защото и аз съм имала близък човек алкохолик, който и в момента продължава да си пие и си пропиля живота, но даже не ми се и говори, така че ви разбирам всичките много добре.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #327 -: Юли 24, 2019, 19:29:08 pm »
 Благодаря ви момичета още веднъж за подкрепата. Сутринта наистина здраво се сдухах, признавам си. След като поговорих със Слънчицето и след като вие ми писахте искрицата на надеждата се запали отново :oops: . Малка ама я има...такава ми е орисията явно, да падам и да ставам.
 Успех на всички чакащи О :chart: , на чакащите заветните :bfp1: и на нашите бременни  момичета :kickgirl: :heartbeat:
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #328 -: Юли 25, 2019, 10:20:57 am »
Hris, всички те мислим тук.Каквото и да стане да знаеш до теб сме.Изпращам ти много положителна енергия!

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #329 -: Юли 25, 2019, 10:41:02 am »
Hris, и аз проверявам регулярно. Много ти стискам палци. Дано, дано.  :bighug:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #330 -: Юли 25, 2019, 12:01:57 pm »
Хрис,чакаме да пишеш и да се похвалиш с положителен тест
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #331 -: Юли 25, 2019, 13:01:59 pm »
Хрис, какъвто и да е резултата, това не е краят! Прегръщам те силно!
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #332 -: Юли 25, 2019, 13:09:50 pm »
 Отрицателен е 0.10,  а  TSH 4.01 никога съм нямала такова .... на 1/2 еутирокс 25 съм  и винаги е било поd 2 ....
 Благодаря ви момичета за подкрепата!
 
 
 И звъннах в клиниката. Лекарят ми почива днес и никой лекар нямало да вземе решение дали да спирам лекарствата... утре да съм оставила съобщение.
 При въпроса ми "Ако бях спешен случай...какво правим?" отговора "За спешни случай само на място." Като и казах от колко километра се обаждам...млъкна и се извини, че така са и наредили..
« Последна редакция: Юли 25, 2019, 13:18:59 pm от Hris_80 »
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #333 -: Юли 25, 2019, 16:17:41 pm »
Хрис, толкова съжалявам. Тези нули никой не трябва да ги вижда, още по-малко за пореден път. Мисли за следващата стъпка, не се отказвай. Трябва да стане, с твоя Я, с ДЯ, все ще стане. Малко ли жени раждат на доста повече години от теб. В моята клиника е имало инвитро на жена на 52 с ДЯ. По закон до 6 месеца след последния цикъл преди менупауза можело да се правят трансфери. Жената е забременяла и е износила. 13 години по-голяма от теб, със 100% генетично непознат за тялото й ембрион. И е родила. Но колко години преди това не е успявала само тя си знае. Не се отказвай. Говорете с мъжът ти и решете коя е следващата стъпка.
Според мен помисли за клиника във Варна, поне да не пътуваш толкова.
Крещи, напий се, говори с хора. Само не се отказвай  :bighug:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #334 -: Юли 25, 2019, 16:24:14 pm »
Хрис прегръдки и от мен. Ще стане. Нищо че не е сега. Нали знаеш за всяко нещо си има причина. Надявам се скоро да се случи и твоето чудо. :bighug:
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #335 -: Юли 25, 2019, 16:43:51 pm »
 Благодаря ви :bighug:
 Имам един сигурно ще ви се стори тъп въпрос. Ама в момента съм още във фазата на отричането :?
 Та: Вас питат ли ви, когато пускате ЧХГ защо го пускате? Заради закъснение или заради трансфер?  И  в кой ден от трансфера сте?
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #336 -: Юли 25, 2019, 16:57:15 pm »
Хрис  :bighug: все някога ще изгрее слънцето и за вас,кураж и сили ти пожелавам.До теб сме момичеее  :wink:  Мен само в една от лабораториите са ме питали имате ли 10 дена от закъснението?И се почва обяснение,че съм инвитро и няма да чакам 10 дена да ми закъснее  :)
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #337 -: Юли 25, 2019, 17:07:28 pm »
Хрис, на 9 ден от трансфер на бластоцист, няма как да даде лъжлив резултат за съжаление.
Аз пускам и един по-ранен кръвен тест, за да отчета имало ли е имплантация. Защото може да е имало имплантация, да е било със стойност 10 примерно и за един ден да стане 0 при биохимична. За да знам поне къде да търся проблема. Иначе в никоя лаборатория не ме питат кога и защо пускам.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #338 -: Юли 25, 2019, 17:42:06 pm »
  Питам Тери, защото за втори път ми се случи в една съща лаборатория, различни лаборантки да ме питат.
 
  Задавали деня на трансфера и машината пускала реактива. Та предният път понеже предната лаборантка ми го каза ( За да не гадаем количеството) и този път ( беше друга) я попитах и нея щом се интересуват от деня на трансфера дали не иска да и кажа и кой ден са ембрионите? Колко броя са, щом ги интересува явно дозата която да пуснат? То едно бабе беше с извинение не знам дали разбра какво и казвам.
 И сега като видях пак същият резултат  на същия ден като предният път и неадекватното им обяснение .... ми притесних се, признавам си че се хващам за сламка... както казах явно съм във фазата на отричане.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #339 -: Юли 25, 2019, 17:57:58 pm »
Хрис, толкова много съжалявам и те разбирам. Както каза Павла, това не е края!
Момичета, излишно е да казвам, че ви чета и се моля за вас, вие го знаете.
Честити сърчица милички ❤ Бременейте спокойко и щастливо.
Аз какво да кажа. Този месец си казах, няма да се напрягам и да го мисля, все пак това е третия от лечението и няма как да са се оправили сперматозоидите още. Не се напрягахме хич, присто се обичахме... И ову не усетих.
Обаче се случи трагедия в семейството ни, около седмица след О и започнаха много силни менструални болки, сякаш ще ми дойде по рано със 8 дни. Започна и гадене и болки в кръста. Казах си, тук става нещо. Никога до сега не съм имала ПМС с болки в корема. Е, чаках, надявах се, молих се! Бях чувала и вярвах, че след една загуба на близък идва често нова душичка в семейството. Това единствено ме крепеше. Но днес на 26 ден  8O ми дойде, суууупер рано за мен. Ц ми винаги е 30-31 дни. Вероятно е заради стреса. Направо се сринах.
На всички пожелавам сили, за да се борят и да постигнат успех!
 :bighug: