0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бойкот на Щерев!
« Отговор #160 -: Март 08, 2006, 10:02:39 am »
Цитат на: Eli7
Относно мнението на Кафе. Логически е точно така за учителите и учениците, но наистина за да станеш отличен ембриолог е необходимо много време и опит. Другия момент е, че при инвитрото освен професионализма на специалистите на челно място излиза и базата на една клиника - лабораторията и всякавите инкубатори и щуротии. Тук вече няма какво да спорим - базата на клиниката е една от най-добрите в България. И не мога да разбера - уж си говорехме за бойкот на Щерев и някай от модераторите лично на мен ми обесниха, че нямат нищо против клиниката и аз грешно съм разбрала/ нали не мога да чета :oops: /. Е, сега вече нещата мисля, че блеснаха. Ми не ходете в тази клиника и толкова. Но ако толкова сте се загрижили за проблема ни направете бойкот на клиники като Тодоров или клиники, които тънат в мизерия, мръсотия, показват ти ембриона през  апаратура отпреди 20 години и не изпълняват почти нещо от изискванията за да е успешно едно инвитро.

А това е мнението ти от преди малко. Мисля да спра дотук.
*
Бойкот на Щерев!
« Отговор #161 -: Март 08, 2006, 10:10:11 am »
Красиви Заеко, до там ли го докара - да няма какво да кажеш, а като пенсионирана даскалица с червено да поправяш правописни грешки. Ако  тръгнеш  така да се  вихриш из форума бая работа ще ти се отвори.  :? А мисля, че и трябва да си наясно, че хората докато пишат тук, вършат още доста други неща успоредно. И доста си закъсняла с поправката от първото ми писание - има няма 2-3 седмици.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Бойкот на Щерев!
« Отговор #162 -: Март 08, 2006, 10:12:09 am »
Не съм закъсняла, Ели. Още тогава ти обърнах внимание  :D

Едно е да направиш грешка от бързане, съвсем друго - да я повториш няколко пъти.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Бойкот на Щерев!
« Отговор #163 -: Март 08, 2006, 10:22:07 am »
Цитат на: Eli7
И не мога да разбера - уж си говорехме за бойкот на Щерев и някай от модераторите лично на мен ми обесниха, че нямат нищо против клиниката и аз грешно съм разбрала/ нали не мога да чета :oops: /.


ами да, гълъбице, така е. ТИ отново повдигна въпроса за цени и прочие в клиниката и правиш сравнения! както виждаш, останалите пишат по същество - по бойкота на Щерев!

ако темата не беше за бойкота на Щерев, а за сравнения на клиники, щях да тръгна да оспорвам мнението ти за "най-добрата апаратура", но не го правя....
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Бойкот на Щерев!
« Отговор #164 -: Март 08, 2006, 10:31:27 am »
:lol:  :lol:  :lol:
Ама и ти си голям образ :lol:  :lol: Нали все пак темата е по въпроса колко е еди какъв си Щерев и колко е зле клиниката. Да си говорим по тази тема. А това, че съм написала " замръзени" с Ъ и някъде вместо "я" съм писала "е" не е голяма болка за умиране. Ако искаш да даваш уроци по правопис направо ми пиши на лични да не занимаваме хората с глупости. Ама наистина много ми ставаш симпатична, честно :wink:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
Бойкот на Щерев!
« Отговор #165 -: Март 08, 2006, 10:35:59 am »
Мило Джамче, ти май не четеш форума, отговора ми, относно цените  беше на Морковчето от предишната страница. Тя написа:
"Да,и другите доктори работят за пари,обаче има разлика между нормална цена за преглед /примерно -10-25лв/и цена във вашата клиника,нали?"
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Бойкот на Щерев!
« Отговор #166 -: Март 08, 2006, 10:38:17 am »
Ели, за да запазя добрия тон само ще ти обърна внимание, че никога не съм си позволявала да нападам някого. Помисли защо не опонирам на Фреш или Грейс. Нищо лично, Ели, но ти просто не разбра смисъла на бойкота.
*
Бойкот на Щерев!
« Отговор #167 -: Март 08, 2006, 10:46:05 am »
:lol: Хубаво де, стига с тези тежки думи вече :wink: Хайде да сме живи и здрави! Да ни е честит 8-ми март! И дано тази пролет да е пъстра и щастлива за всички, които се борим за детенце! Щастлив и красив празник, мили момичета! :lol:  :lol:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Бойкот на Щерев!
« Отговор #168 -: Март 08, 2006, 10:47:45 am »
Правилно, стига.

Дай Боже всички скоро да сме мами и да сме много щастливи!

Ели,  :beerdr:
*
Бойкот на Щерев!
« Отговор #169 -: Март 08, 2006, 10:55:34 am »
не се намесвам в спора, само искам да си изясня ситуацията

боикотът е против клиниката, защото от думите на Щерев става ясно, че тои не уважаа клиентите си и политиката на клиниката е да продава услуги, за които тои е сигурен, че от тях няма полза. както и, че за всичките неуспехи са виновни самите пациенти, защото абортирали.

лекарите са добри, но те като работници в тази клиника се придържат към политиката на клиниката.

да ме поправи някои
Бойкот на Щерев!
« Отговор #170 -: Март 08, 2006, 14:26:48 pm »
Цитат на: Kaffee

да ме поправи някои


Готово :D

Кафе, не помня, ти ходила ли си там, или се базираш на прочетеното?
Личността на Щерев и грубостта му е едно - и аз си казах категоричното мнение.
Но за политиката на заведението не мога да се съглася напълно. Лекарите имат много голяма самостоятелност в решенията, на практика - пълна. Мен никой не ме "юрка" да правя АРТ, даже напротив, като има някакви пречки въпреки моето настояване, д-р Тимева ме съветва да пропуснем или да изчакаме.
За ценовата политика - ходила съм само и при Владимиров, така че нямам голяма база за сравнение, но от прочетена информация за цени на друго място не съм сигурна, че има значителна разлика.
И което е по-важно - никога не съм се чувствала така, сякаш гледат да ми вземат парите. Никога не са ме таксували за консултации примерно. При инсе ме гледат всеки ден на УЗ. За първи път намерих лекар да ми вземе материал за МБ, без да ме таксува "за преглед" - там. Дадоха ми съвет в коя държавна болница мога да си направя хистероскопия, като им казах, че не мога да я направя при тях.

А, междудругото, още нещо - като ходих на "злополучната" консултация с Щерев, докато чаках бях свидетел как на много от излизащите двойки им каза, че нищо не дължат 8O  Е, нас ни одруса, щото го подразнихме с въпроси и т.н., но факт е, че на повечето не взе и стотинка.
Също така, докато си чакам ред за лекарката, често се случва да излизат хора от кабинетите и да се отправят към касата, където им казват, че нищо не дължат.

Въобще ми се струва необосновано твърдението, че в МЦРЗ гледат само да ти вземат парите. Щерев отново го изключвам, защото никак не съм му фен, но говоря за болницата като цяло и в частност за моята лекарка.

Пояснение за всички, които ще тръгнат сега да ме питат защо "хваля" клиниката, като никой не я оспорвал и темата била друга: отговарям на постингите на Морковче и на Кафе. Специално на Кафе - не мисля, че има такава установена политика в МЦРЗ - дайте да им вземем парите.


П.С. Ходих при Владимиров за хидротубация, защото тогава чакаха доставка на катетри в МЦРЗ. Ако (примерни цифри) "Хидротубация под УЗ контрол" струва 70 лева, а "УЗ" 20 лева, колко мислите, че ми взеха за хидротубацията? Ами взеха ми 90! Това при положение, че предния ден като отидох за процедурата, уговорено предварително по телефона, ми направи УЗ, за което ме таксува, и незнайно защо нямаше готовност за самата процедура, а ме пренасрочи за следващия ден. Не получих никакъв документ за двете плащания.
Благодаря ти, Бени!







*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Бойкот на Щерев!
« Отговор #171 -: Март 08, 2006, 14:42:59 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Не получих никакъв документ за двете плащания.


Фреши, ти нали в събота и неделя ходи тогава? Припомни ми, ако греша, но мисля, че беше така.
Тогава още имаше само една регистраторка, която не работеше в почивните дни, а док не може да се оправя с касовия апарат, затова не си и получила въпросния документ.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Бойкот на Щерев!
« Отговор #172 -: Март 08, 2006, 14:57:48 pm »
Да, Джами, абсолютно точно :D  Радвам се, че вече проблемът е отстранен :D  Не оспорвам д-р Владимиров, само защото много уважавам вашето мнение - щом толкова много момичета са доволни от него - вярвам им :D  Явно при мен така се е случило.

Това го пиша още един път да подчертая и с пример, че на кой лекар/център ще се довериш е въпрос на лични впечатления и дори е възможно да станеш "жертва" на момент или ситуация. Но личните впечатления са си лични впечатления и на тях човек базира до голяма степен избора си.

Та призовавам и някои от вас, които не одобряват нашия избор на клиника, да уважат все пак мнението ни и избора ни - щом ние сме преценили, че там получаваме най-добро обслужване за момента, не може ли просто да уважите избора ни? Както примерно аз правя с пациентите на д-р Владимиров :D
Благодаря ти, Бени!







*

    balmi

Бойкот на Щерев!
« Отговор #173 -: Март 08, 2006, 15:38:51 pm »
Момичета, хайде да прекратим вече този спор !!! Предлагам да не изразходваме повече енергия в безсмислени нападки !!! Тука сме за да си помагаме, а не да се караме кой доктор е по-велик. Важното е  да вярваме на екипа си и да се чувстваме спокойни. За едни от нас това е екипа на Щерев, за други екипа на д-р Владимиров, д-р Стаменов, Табакова и т.н. На всички желая успех и скорошно забременяване !!! :blowingdust:
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Бойкот на Щерев!
« Отговор #174 -: Март 08, 2006, 16:35:41 pm »
Цитат на: balmi
Момичета, хайде да прекратим вече този спор !!! Предлагам да не изразходваме повече енергия в безсмислени нападки !!! Тука сме за да си помагаме, а не да се караме кой доктор е по-велик.


Балми, ако някъде в темата се е  промъкнал елемент на спорене по повод кой доктор е най-велик - това е отклонение, а не същност на темата!
Темата е за бойкот на Щерев по морални съображения и никаква друга! Тази точно тема аз НЕ СМЯТАМ да прекратявам!

Имайте уважение към чуждото време, отделено за изписване на определени слова и постинги! Прочитайте ги! Осмисляйте ги....
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Бойкот на Щерев!
« Отговор #175 -: Март 08, 2006, 16:51:31 pm »
е, те това и аз не се сещам как не се разбра - 9 страници се изписаха и не стана ли ясно, че темата е за бойкот на един лекар, по чисто морални причини - не знам за Джами как не й омръзна, ама аз се уморих тя да го повтаря и подчертава.
Никой не искам да обиждам!
*

    balmi

Бойкот на Щерев!
« Отговор #176 -: Март 08, 2006, 17:08:37 pm »
Не смятам повече да се задълбочавам по темата Джам, защото тя се превърна в караница, а не в "бойкот по морални съображения". Не виждам смисъл във всичко това !!!
Относно :" Имайте уважение към чуждото време, отделено за изписване на определени слова и постинги! Прочитайте ги! Осмисляйте ги...." - същото се отнася и за теб. Вероятно погрешно си ме разбрала.
*
Бойкот на Щерев!
« Отговор #177 -: Март 19, 2006, 19:31:00 pm »
честно, от до тук прочетеното не мога да реша дали да бойкотирам или не...До колкото разбрах бойкота е на принципа на " не поощтрявайте пиратството като купувате такива дискове.Не поощтрявайте крадците, като купувате крадени стоки..."

Нали така.Не ми става ясно защо момичетата трябва да се нападат една друга.Къде ще ходиш на доктор си е личен избор.

Аз съм започнала при Щерев и за сега няма да се махна ,защото ми омръзна да сменям клиниките и да си разказвам историята за н-ти път.

На два пъти ми направи впечатление, че можеше да се мине и без таксите от по 25лв/ т.е. не разбрах целта на посещенията / , но изобщо не съм сигурна, че и на другите места от време на време не се случва по нещо такова

Та, момичета, никоя от нас не е виновна за тези недоразумения.Моля Ви не се нападайте...повече усмивки и...нека мечтата ни се сбъдне на всички до една
*

    Anonymous

Re: Хм ...
« Отговор #178 -: Март 20, 2006, 09:53:42 am »
Цитат на: ironic_
Доколкото си спомням в Дира имаше едно момиче, което е правило два опита ин-витро в клиниката му при положение, че имала доказан с цветна снимка хидросалпингс. Правете си изводите дали цялата процедура се прави, за успех и детенце като краен резултат, или за да се взимат парите на хората.

Едва ли някога ще ида в тази клиника, но ми писна навсякъде да чета за арогантни лекари-търгаши!  :evil:
Бойкот на Щерев!
« Отговор #179 -: Март 20, 2006, 10:29:13 am »
Tова за пренебрегването на хидросалпинкса като фактор видяхме, че не е уникална "грешка" за клиниката на Щерев.