0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

spermalni banka
« -: Септември 30, 2010, 23:21:31 pm »
Здравейте момичета,

Аз съм нова тук, но много се надявам да можете да ми помогнете. Мъжът ми има проблем и единственият начин да имаме бебе е донорска инсеминация. Знае ли някой къде в София има спермална банка, от която да се закупим материал - имам лекарка, при която мога да направя процедурата, но тя няма сп.банка. Благодаря предварително за съдействието.
 
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: spermalni banka
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2010, 00:05:04 am »
Невена, коя е твоята лекарка, къде работи?


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: spermalni banka
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2010, 14:20:53 pm »
Невена,донорската сперма не е стока за продан.Едва ли има от къде да я закупиш и занесеш на твоята докторка.Добре е да се обърнеш към клиника в която има такава банка и съответно в нея да направят процедурата.Желая ти успех!
Коя е твоята докторка,нека тя те насочи към друг специалист?
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: spermalni banka
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2010, 14:23:41 pm »
инсеминация не може да се направи от всеки срещнат гинеколог в кабинета му - не вярвайте, ако някой лекар ви казва това!
за да се направи инсеминация, спермата се обработва задължително с апаратура, която не е налична в гинекологичния кабинет и е нужна квалификация, каквато не е в компетенциите на гинеколога.

за инсеминация - със съпружески или донорски материал - се обърнете към специализирана клиника по стерилитет.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!