0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля,коментиряйте графиката ми-графиката на juliana83
« Отговор #60 -: Февруари 27, 2012, 13:39:01 pm »
Джули успех този месец!Дано този да е твоят месец и да видиш твойте дълго очаквани  :bfp: :)
*
Re: Моля,коментиряйте графиката ми-графиката на juliana83
« Отговор #61 -: Февруари 27, 2012, 16:17:42 pm »
успешен  лов  мила :bed: :eggsperm: :eggsperm: :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
Re: Моля,коментиряйте графиката ми-графиката на juliana83
« Отговор #62 -: Февруари 27, 2012, 17:51:42 pm »
Джули,и аз да ти пожелая успешен ловен сезон и само да вметна,аз също съм на Дуфастон от месец юни 2011г и съм имала цикли с по един или два дена,толкова много оскъден беше, аз по принцип съм си с оскъден цикъл,но Дуфастона го направи още по оскъден.
Няма да се притесняваш мила,всичко ще се оправи,само имай мъничко търпение,както казват старите хора хубавите работи стават бавно, и аз ще добавя, важното е че стават.
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
 :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_602:
*
Re: Моля,коментиряйте графиката ми-графиката на juliana83
« Отговор #63 -: Февруари 28, 2012, 08:29:06 am »
Ловният сезон е открит,както казва Марги!!Продължавай с  :heartbeat: :heartbeat:,през ден ,по рецепта на Диди и на финала :babyflips: :babyflips:
*
Хайде повечко кекс :bed: :bed: и на финала :bfp: :babyflips:


 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :grouphug2:
 Джулинка,и двете сме по този план както виждам :balk_103:.През ден :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:. Тези дни трябва да сме малко по-активни че сме около овуто :bed:.Успех ти желая сладка :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
Ще действаме, но на мен този месец не ми е напрежение. Не, че ми е все тая, но ще стане каквото и когато е писано.... с това не мога да се боря, не зависи всичко от мен. Ще помагам с каквото мога, но каквото сабя покаже.  :bighug:
Миличка виждам, че си открила новия ловен сезон и минавам само за да ти пожелая успех с ловуването :)  :bighug: Дано този месец да успеете да хванете яйчицето  :pleasantry: :goodluck: :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
Открих го,но нещо ме притеснява Т, не се понижава, а от  днес ми започва Дуфастона. Според календара на Зачатие вече съм влязла във фертилни дни. Какво мислите,дали с Дуфастона няма да подтисна О, защото като гледам май този месец изобщо няма да има?
Не мога да се изкажа за дуфастона, понеже нямам опит с него, но ти пожелавам много късмет този месец! Защо си мислиш, че няма да имаш овулация - може да е малко по-късно. Аз също си мислих вече, че този месец О. ще ме подмине, но днес взе, че ми се покачи Т. Ти давай с лова, подсигури се, пък каквото стане! Късмет  :pleasantry: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Джули нищо не се знае така че слагайте  :heartbeat: :heartbeat: За дуфастона и аз не мога да изкажа мнение, но пък за О...виж при мен какво се случи тоя месец...При моя МЦ в последните 4 месеца на 25-26 дни и О около 13-14 ден, тоя месец ми беше на 21-22 ден О според тестовете за О, а и аз като теб си мислех, че нямам О този месец.Така че нищо не е загубено!Стискам палци този месец да видим и твоите  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
*
Миличка и аз съм чела,че Дуфастона подтиска овулацията,но това само съм го чела,не мога да твърдя със сигурност,ако си имаш приказка с лекаря ти може да го/я питаш.Успех от мен :wink:




Продължавам както е, пък да става каквото ще.
Искам само да се похваля, че ходих на ендокринолог, поговорихме си и ми пусна изследвания- TSH;Prolactin;FSH и LH, само че ще трябва да почакам  :cloud:
Без да го мисля, реших и отидох, след като разбрах, че на милото ми и другият първи братовчед чака бебе (а пък братовчедка му всеки момент ще ражда) И ми стана тъпо,че неофициалната ми свекърва като ми го съобщи каза,че милото ми и е казал да не ми казва,а всъщност той вече ми беше казал (как го обясних само)
Тъпото е че неговата бивша жена чака бебе и моят бивш мъж чака,ей тия всичките новини ги научих в период от около 10 дни. Много се радвам за всички,та нали човек за това живее, но в същото време се убедих,че явно някой от нас има проблем.
Въпреки всичко аз не се отказвам и както маза мама,като и съобщих новините :Всичко по реда си!!!
« Последна редакция: Март 05, 2012, 16:13:33 pm от juliana83 »
Не се отчайвай мила, в живота всяко нещо се случва, когато му дойде редът  yahoo_33
Ще дойде и твоят прекрасен момент да станеш мама  :goodluck:
Бъди силна и постоянна, но не го превръщай във фикс идея. Прави си кефа  :heartbeat:
 :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm:
ако си имаш приказка с лекаря ти може да го/я питаш. :wink:
Каза докато пия Дуфастона, всеки ден да кексим и да не се притеснявам, но имаше работа  :cul2: :lovedock: и ми беше неудобно да разпитвам друго  :balk_56: :balk_56: :balk_56:
Юле, спокойно, мила! Разбирам тревогите ти. И аз навсякъде съм заобиколена от познати и братовчеди - близки и по-далечни - които всички чакат бебета. Пък като си помисля, че съм вече на 31, и ми се реве... Ама трябва да сме по-спокойни, не е задължително да имаме някакъв проблем. Хората са казали, че зачеването е истинско тото и не го знаеш кога ще му хрумне да се случи. А и, както казваш в една друга тема, главният проблем май наистина е в главите ни и във фиксирането в идеята и желанието да имаме бебе. Пък то си знае кога да дойде - може да ни накара да почакаме повечко, но рано или късно ще ни зарадва!
Защо се притесняваш? Вие от колко време опитвате?
Джулинка,да знаеш само колко добре те разбираме всички... За съжаление и ние сме в това положение. Аз лично вече трябваше да ставам баба,а аз сега чакам да стана отново мама.Всичко отначало и не става и не само ми се плаче ,но няма какво да се прави. Ще стискаме силно зъби и ще си чакаме редът. Много цунки сладка и ти пожелавам този месец да свършат всичките ти тревоги :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:.
Здравейте, милички
да ви кажа,че този месец съм го отписала,защото вече ми писна да мисля само за това,ако стане,стане,ако не има и други решения. Просто ми писна. Ще чакам другата вещица да направя изследванията и каквото стане.
Сега ще си поставя нова фикс идея, решила съм да отслабвам и се надявам най-накрая поне това да постигна. Аз съм човек без работа,свалила съм си едно филмче с тае бо и 3-ти ден тренирам,вчера изходих 7км..... и така.
*
Здравейте, милички
да ви кажа,че този месец съм го отписала,защото вече ми писна да мисля само за това,ако стане,стане,ако не има и други решения. Просто ми писна. Ще чакам другата вещица да направя изследванията и каквото стане.
Сега ще си поставя нова фикс идея, решила съм да отслабвам и се надявам най-накрая поне това да постигна. Аз съм човек без работа,свалила съм си едно филмче с тае бо и 3-ти ден тренирам,вчера изходих 7км..... и така.
А така :) Колкото по-малко го мислиш, толкова по-добре! Много е трудно да сд абстрахираш, знам, но трябва, иначе месеците минават само в мерене на БТ и нечакане на М! Бебето ще си дойде, важно е да се обичате и да правите любов :) Ние така решихме да почиваме лятото след след няколо трагични сценки от моя страна Юни месец и една пиянска вечер след сватбата на наши приятели то взело че станало :)
А за спорта супер идея, на мен ми се искаше да бях забременяла на малко по-малки колограми, защото съм качила общо 11 вече, обаче си имам и още 3 от преди да си сваля :( ама какво да се прави...спорта и движението са много важни!
Успех  :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Март 07, 2012, 12:59:08 pm от Krisi88 »


*
успех   в новото на4инание мила :aerobik: :presi: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br