0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за съвет
« -: Май 06, 2013, 17:29:16 pm »
 Здравейте мили момичета  :)
Много моля за съвет  :)
От известно време със съпруга ми (може би 7 месеца) правим опити за второ бебче(първото ми детенце е  почти на  6 годинки).Тъй като М.ми беше доста нередовен пих 3 месеца противозачатъчни.Преди 2 месеца ги спрях и започнах по препоръка таблетки Агнес на билкова основа, пак за регулиране и уж за спомагане на забременяването.От тогава до сега ,тези 2 месеца наистина ми идваше редовно.
Последно ми дойде на 29 Март.За Овулацията не съм мерила БТ,а по ЦС гледах да се ориентирам.В периода м/у 13 и 20 ден,бяхме доста активни.Миналата Неделя (28.04) правих 2 теста за бременност Престо-и двата бяха отрицателни.Тъй като тогава имах странна за мен слуз,реших да не е късна овулация(както се е случвало докато бях с нередовен М да имам и на 28 ден) направих тест за Овулация-беше много наситено положителен.Въпреки това във Вторник (30.04)пак направих 2 теста Престо и двата бяха положителни но с много бледи втори чертички.От тогава до сега съм направила още 6 (надявам се да не ме помислите за луда).От тези 6 най-странното е,че имаше 4 положителни с бледи втори чертички,но видими и 2 отрицателни.
Не знам какво да си мисля,и ви моля за съвет.Каква е тази странна работа и положителни и отрицателни тестове за бременност.На кое да вярвам :(
П.С. много се извинявам за дългото обяснение :)
Re: Моля за съвет
« Отговор #1 -: Май 06, 2013, 18:02:22 pm »
Ако имаш възможност си пусни кръвен тест и веднага ще разбереш дали има радост!
Стискам ти палци положителните тестове с бледа чертичка да са верни!
Re: Моля за съвет
« Отговор #2 -: Май 06, 2013, 18:19:47 pm »
Мила  tymi
 Както те е посъветвала  Силви,най добре пусни един кръвен той ще ти даде най точния отговор.Ще стискам палци да е :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Моля за съвет
« Отговор #3 -: Май 06, 2013, 22:55:42 pm »
Много благодаря момичета  :D
Знам,че кръвния тест е най-доброто,може би ще направя.
Не знам дали напразно да се надявам,но какви ще са тези 4 теста положителни...,но пък и отрицателните...
Извинявайте момичета,но съм много объркана :(
« Последна редакция: Май 07, 2013, 00:46:13 am от tymi »
Re: Моля за съвет
« Отговор #4 -: Май 08, 2013, 11:03:47 am »
А имаше  нещо такова, че тестовете за бременност, отчитат и О ??? или обратното -тестовете за О, могат да отчетат и бременност, не се сещам в момента .... Ако наистина е било късна О и тестовете да са я отчели.
 Силно ти пожелавам да е бременност де :) Всичките тестове, които си правила , от една марка ли бяха? Защото е напълно нормално, ако са различни, в такъв ранен етап от евентуална бременност някои по-чувствителни да отчетат, а други все още да не могат?
С първата ми бременност отидох при лекаря с един тест за бременност с бледа втора черта и му казвам "ами май-съм бременна, но не съм сигурна". Той ми каза, че положителния тест си е положителен със сигурност, ако е  отрицателен, тогава не е сигурно :)

П.с. И моето детенце е почти на 6 и така искам да я зарадвам за Рождения ден с един  :bfp:
« Последна редакция: Май 08, 2013, 11:17:08 am от irenaa33 »
<br />
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: Моля за съвет
« Отговор #5 -: Май 08, 2013, 11:13:42 am »
А имаше  нещо такова, че тестовете за бременност, отчитат и О ??? или обратното -тестовете за О, могат да отчетат и бременност, не се сещам в момента .... Ако наистина е било късна О и тестовете да са я отчели.
 Силно ти пожелавам да е бременност де :) И моето детенце е почти на 6 и така искам да я зарадвам за Рождения ден с един  :bfp:
Да, тестовете за овулация отчитат и бременност, ама да не стават грешки, най-добре един сигурен кръвен тест (ЧХГ) :lol: Успех!


Re: Моля за съвет
« Отговор #6 -: Май 10, 2013, 08:55:26 am »
Tymi, kакво става, пусна ли кръвен ?
<br />
Re: Моля за съвет
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2013, 16:13:57 pm »
Здравейте, момичета!
При редовен преглед ми откриха анаеробни бактерии без растеж. Знам, че се лекуват лесно, но правихме опити за бебе и
не знам дали сме успели. Според вас редно ли е да започвам лечението, преди да знам дали съм бременна или не?
Има ли опасност за плода, ако съм? много съм притеснена и ви моля за съвет  osi_1