0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #920 -: Септември 19, 2011, 11:10:14 am »
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #921 -: Септември 19, 2011, 15:47:12 pm »
Здравейте,

За съжаление и моята процедура приключи с отрицателен резултат - ЧХГ на 12-ти ден от трансфера 0,00. Място за съмнение няма.

Тъжно ми е разбира се, но трябва да намеря сили да продължа да се боря, защото ми е много трудно да приема това с мъжа ми да си нямаме дете.

Пожелавам на всички стартирали и подготвящи се да стартират процедури повечко късмет да имат от мен. Успех!


Щастлива мама на трима :)
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #922 -: Септември 19, 2011, 16:06:54 pm »
Надежда,Теди   :bighug: поплачете си,потъжете в този момент. :balk_145: Няма думи за успокоение сега! Само не позволявайте на отчаянието да ви пречупи!Тежко е много и за жалост,случва се,за това сме в този сайт.Само не забравяйте,че мечтите се сбъдват тук!! ylinfant Нищо не е загубено,имайте вяра!!
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #923 -: Септември 19, 2011, 16:09:10 pm »
Надежда, Таня, много съжалявам :(
Повечето от нас знаят болката от отрицателния тест, няма как да не боли.
Но да, сили за борба трябва да има, търсете ги в себе си !  :bighug:
Няма да се оставям на депресията,няма!
трябва да намеря сили да продължа да се боря, защото ми е много трудно да приема това с мъжа ми да си нямаме дете.

Падаш,изтупваш си праха и продължаваш напред!
Загубили сте една битка ,но не и войната!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #924 -: Септември 19, 2011, 18:26:54 pm »
Вени,разбирам болката ти и страдам с теб,този път съдбата не беше с нас,но ние няма да се предадем ,нали?Ще преглътнем горчивя хап,ще изтрием сълзите си и ще се борим за най-съкровената мечта-да имаме дечица,плод на голямата ни любов към нашите съпрузи,които бяха с нас през цялото време и сега страдат не по-малко от нас.Заради тях трябва ад сме силни,представи си какво им е да ни гледата смазани и отчаяни,днес си поплачи,ама само днес от утре борбата продължава.Дано се включи някой,който е успял,за да вдъхне надежда на стартиращите!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #925 -: Септември 19, 2011, 20:28:15 pm »
Мили момичета  :bighug:
Аз съм от успелите. И понеже не успяхме от първия път, напълно ви разбирам в момента и много силно ви прегръщам. Не падайте духом! И вашия ден ще дойде! Ще бъдете най-щастливите! Съвсем скоро. Просто няма друг начин!
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #926 -: Септември 20, 2011, 10:38:45 am »
Много съжелявам за резултата ....  :bighug: :bighug: :bighug:
Надеждата остава с нас, сигурна съм че рано или късно ще успеем!
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #927 -: Септември 20, 2011, 11:37:20 am »
и аз много съжалявам момичета, прегръщам ви и ви пращам много положителна енергия да продължите напред и вярвайте, че следващия път ще бъде вашият път  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Бамбоо как си мила, какво ново при вас?
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #928 -: Септември 20, 2011, 13:13:29 pm »
Теди, Надежда горе главите момичета, ще успеем. Като си помисля, че в понеделник ми е теста, направо ми настръхва косата. Ужасна е тази една чертичка, мамка му. Сори за израза, но...
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #929 -: Септември 21, 2011, 12:31:31 pm »
Много съжалявам за отрицателните резултати..Толкова се надявах в темичката да завалят само положителни ...Няма да се отчайвате,нали от първия път и без това е много малка вероятността,вярвам че вторият опит ще бъде успешен за вас osi_9
И аз започнах вчера с моята първа стимулация ,и аз от сега съм със свито сърце за дните до теста...С нетърпение чакам неделята та да видя как се развиват нещата.
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #930 -: Септември 21, 2011, 14:47:55 pm »
Здравейте момичета,предварително се извинявам, защото сигурно ще се получи дълъг пост, но това ще е само този път! От много месеци насам чета форумите в "Зачатие" и сега реших да се регистрирам специално заради "НАДЕЖДА" (Вени) и Теди. Първо на всички искам да пожелая сбъдване на най-красивата мечта - детенце и то здраво! По-нататък ще се обърна и към Вени и Теди конкретно. Преди това искам да ви споделя защо се стигна дотук да чета тези форуми, като се има пред вид, че имам 6 нормални естествени забременявания, 3 аборта по желание и 3 нормално родени здрави деца. Двамата ми сина са големи - 20 - 22 годишни, през 2005 родих и здраво момиченце, което растеше здраво, щастливо, весело, умно и много обичано. Лятото на 2010 хвана вирус, от който започна едно безкрайно повръщане и в 3 варненски болници не можаха да го спрат. Накрая лежахме 10 дни в интензивно, където също лекарите не можаха да овладеят положението. Оказа се, че от обезводняването и от изтощение (след 22 дни повръщане и гладуване) са засегнати бъбречетата на моето момиченце и не успяват да задържат важните за организма бикарбонати, в следствие на което кръвта й стана наситено киселинна. Няма да навлизам в повече подробности, нито ще обвинявам някого. В крайна сметка моето слънчице не издържа и .... вече я няма. Няма да ви разказвам за ужаса, който изживях, ...... , и учудващо и за мен самата, когато се посъвзех от шока, преди още да съм осъзнала какво се е случило, първото нещо, което изрекох на глас беше: "Пак ще я родя!" Това спонтанно обещание пред мен самата и пред душата на моето скъпо момиченце, ме доведе тук. Преди съм забременявала само докато си го помисля, не съм имала и нямам и до ден днешен никакъв гинекологичен проблем, всичко ми е като по учебник. Лекарите в АГ не намират никаква причина да не мога да забременея. Но вече 1 година откакто загубихме момиченцето си правим опити с мъжа ми и не се получава. През февруари т.г. забременях пак нормално, но не успях да го задържа, радостта ни трая само 10 дни. И накрая и аз като всички вас се реших да пробвам с инвитро, защото при всеки неуспех имам чувството, че губя отново моето момиченце, а по някакъв начин вярвам, че ще се прероди точно тя. И затова няма да се откажа ... до последната си яйцеклетка ще опитвам и вярвам, че ще успея да върна детенцето си.
А сега към Вени. Сигурно ме позна, Вени, бяхме заедно и на пункцията и на трансфера. На мен ми върнаха два перфектни ембриона. Вчера и аз си направих кръвен тест и резултатът беше плачевен 0.100. И аз си поплаках, после вдигнах глава и си казах, че продължавам напред, докато стане. Утре и в понеделник отново ще направя тестове, защото често стават и лабораторни грешки, а освен това при малките ембриончета (само на 2 дни), които ни върнаха, е възможна по-трудна и по-късна имплантация, така че напълно е възможно след седмица резултатът да е положителен. Обикновено по-точен резултат има 14 дни след трансфер, когато ембриончетата са били на 5 дни. А когато са само на 2 дни, като нашите, логично е да се прави тест малко по-късно. Доц. Маркова ме посъветва да продължа до понеделник Утрогестана и Естрофема и ако в понеделник уринарния тест е "-" , да ги спра. Пепоръчвам ти дигитален тест за бременност "Клиър блу", защото той отчита дори нива на ЧХГ под 25, а всички стандартни тестове отчитат над 50 ЧХГ. Февруари, когато бях забременяла Клиър блу ми отчете "+" при ЧХГ в кръвта 19. Това не би го отчело никой стандартен тест. Малко по-скъпи са с няколко лева,но пък си заслужава.  Искам да ти кажа, че място за отчаяние няма! Щом аз мога да се изправя след всичко и да продължа напред, не ти позволявам ти да се отчайваш и да падаш духом. Видях радостта ти в очите, когато ти върнаха 3-те ембриончета и съм сигурна, че с мъжа ти ще си имате свое детенце! Искам по закона на привличането да вярваш в успешния резултат и той ще дойде. Същото казвам и на Теди, бях в коридора на 7-я етаж, когато й правиха последната пункция и  чух, че Малена я попита: как си Теди /така случайно разбрах коя е Теди /, а мен ме очакваше същото след няколко дни. Когато те изведоха с количката,Теди, толкова ми дожаля, че се разплаках... помислих си колко много жени страдат незаслужено, а колко много други жени не могат да оценят какво богатство имат със своите деца. И им се ядосвам много, включително и на мои приятелки, които се държат грубо с децата си, обиждат ги, казват им, че не могат да ги понасят, бият ги, пушат цигари пред тях .... ужас. И се питам къде изчезна тази "СПРАВЕДЛИВОСТ" и не знам отговора.
Приключвам, момичета, че сигурно ви отегчих жестоко. Но ви писах всичко това, макар че не исках никой да знае моята история и с мъжа ми се опитваме доколкото е възможно да живеем нормално без случилото се с нас да натоварва и притеснява нашите приятели, близки и познати, защото аз съм на 42 години и няма да се откажа никога, не искам и никоя от вас да пада духом, ще се борим заедно и ви обещавам, че ще успеем! Защото всичко, което не ни убива ни прави по-силни!
Извинявам се отново за дългия пост!
« Последна редакция: Септември 21, 2011, 15:24:50 pm от Uporita »
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #931 -: Септември 21, 2011, 15:26:43 pm »
Много трогателен пост! Пожелавам успех на всички упорити!!!




"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #932 -: Септември 21, 2011, 15:43:51 pm »
Ася :bighug: възхищавам ти се отново - смела, борбена и позитивна. Много ме трогна твоята история и да ти призная през последната седмица доста често си мисля за теб. Дори днес като съобщавах на Ани резултата и много ми се искаше да питам за теб, но после се отказах, не исках да създам впечатление, че съм твърде любопитна. Ася, ти си права за всичко, което каза в поста си - ще успеем, защото ще се борим до успех!

От сърце ти благодаря за милите думи и пожелания, ти си много добра жена и съм сигурна, че Бог ще ви благослови и ще забременееш отново, ще си върнеш дъщеричката!

Днес говорих с Александров, ще оставя яйчниците да починат поне 3 месеца и след нова година ще стартирам отново. Мисля през това време да пия витамини и добавки, необходими за здравето на яйцеклетките и подготвката на маточната лигавица.

Момичета, напред и само напред - до успеха! Времето за отчаяние изтече! :D Пожелавам на вас, пък и на себе си малко повечко късмет при следващите ни опити - и ме дръжте в течение какво се случва с вас :D :bighug:

« Последна редакция: Септември 21, 2011, 15:51:30 pm от *Надежда* »
Щастлива мама на трима :)
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #933 -: Септември 21, 2011, 16:15:05 pm »
Здравейте,всеки ,който се е включвал в нашия сайт,е малко или много съпричастен и съвсем наясно с проблемите на хората тук.И ,честно казано,всеки си тръгва  удовлетворен,в едно или друго отношение/няма да конкретизирам/! Тръгва си от една тема в друга,но не напуска приятелките и приятелите си тук.Всички се борят до край,може с прекъсвания,може с дълги паузи на психическо и физическо възстановяване,но рено или късно всеки получава това, за което се бори и това е така,защото тук всички заслужават само добри резултати./това във връзка със "справидливостта" за която говори Ася/ Вярвайте и ще се случи! не може да имаме претенции точно кога и точно как,но щом ни срещат с такива изпитания и успяваме да ги преодоллеем,то ще се случи. За това и трябва да се опираме едни на други,да си помагаме и да се радваме ,че сме се срещнали,макар и виртуално.По-добри помощници и приятели от тези ,във този форум,мисля няма къде да се намерят! :D Приятни почвни празници и само положителни мисли!
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #934 -: Септември 21, 2011, 16:30:54 pm »
Ей, ra4o   готинипожелания !
Мисля да отскочим малко до Несебър по празниците,сега като няма хора вече.
Аз на 24 имам р.ден ,ще си направя подарък.Чакам,чакам до 28 и ...малко ми е нервно... :oops:
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #935 -: Септември 21, 2011, 18:55:59 pm »
Ася много ме трогна историята ти...представям си какво си преживяла, загуба на дете.....какво по болно от това може да бъде за една майка  :?
вярвам, че ще успееш...от сърце го вярвам, личи че си борбена и няма да се предадеш!
успех мила и вярвай, че чудото ще се случи!

п.п.

ili7372 пожелавам ти весело изкарване и най прекрасен подарък за Рождения ти ден!!!!!!
« Последна редакция: Септември 21, 2011, 19:02:36 pm от marigri »
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #936 -: Септември 21, 2011, 21:20:48 pm »
Е,Ася успя да ме разплачеш,за съжаление аз не те помня,момента с количката изцяло ми се губи :oops:.Аз току що се върнах от Варна въпреки 1000км път,веднага сядам да ви пиша,за да ви докажа за пореден път,че чудеса стават.Така новината е,че при мен бебе е имало,имало е имплантация,но вече го няма...Никой не повярва достатъчно в него и аз не се преборих,това е.След двата теста с бледи чертички от събота и невъзможността да направя кръвен тест,в неделя прокървих и тъй като беше точно 18,реших че това е цикъла ми,а и неделния тест бе отрицателен.В понеделник сутрин пуснах кръвни,кървенето се усили бях убедена ,че омразната лелка не ме пропусна.В понеделник вечер поучих кръвоизив и нещо малко падна,помислих си че е съсирек.Във вторник следобяд излезе теста и показа бременност,само че късно..Днес показах на доктора двата уринарни и кръвния тест,той каза че със сигурност имплантация е имало.Щях да припадна в кабинета..Оказва се,че ако бях повярвала на уринарния тест и ако не бях приела кървенето за цикъл и бях отишла на лекар нещо е можело да се направи.Не мога да ви опиша чуствата,които бушуват в мен...Оказва се ,че 10% никак не са малко,че 1 ембрион разделен само на две може,след като се върне в матката да продължи да се дели и да се имплантира!Пиша това за всички момичета,мили бъдещи майки вярвайте в своите ембриончета,не ги отписвайте,борете се до последния момент,с риск да досаждате звънете на акушерката или на лекаря,питайте и обяснявайте всичко подробно.Кървенето на деня на теста,не винаги е цикъла ви!Правете си задължително кръвни тестове,отчитат още на 11-12 ден от трансфера.Грешката си е изцяло моя,аз просто не вярвах достатъчно,въпреки че имах всички симптоми и би трябвало да ги разпозная,все пак имам вече едно дете...За мен вече е късно,но нека моя случай бъде урок за всички.
А иначе аз продължавам,днес правихме цветна снимка,всичко е наред.След следващия ми цикъл,ще опитаме на ЕЦ със съвсем лека стимулация,доктора смята че след като това "некачествено"ембрионче успя да се развие ,имам голям шанс да се получи и този път.Няма да повтарям грешките си ще бъда много внимателна и ще вярвам от цялото си сърце,докато не видя кръвния тест.
Благодаря на всички за подкрепата!Въпреки,че този месец почивам няма да напускам темата и ще бъда съпричастна с всички,които са тръгнали по нашите стъпки.
Ася,Вени продължаваме смело напред,някъде там на края на пътя ни чакат нашите бебчета!  :bighug:
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #937 -: Септември 21, 2011, 22:01:54 pm »
Искрено се възхищавам на всяка една от вас.Заслужавате да бъдете щастливи и вярвам ,че ще е така! :bighug:


Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #938 -: Септември 22, 2011, 08:42:54 am »
Здравейте, мили момичета. Чета ви от доста време, но все не посмявах да пиша. Един пост, обаче, ме разтърси. Ася, прекланям се пред жени като теб- силни, борбени и вярващи.
Аз минавам през своя първи опит. Във вторник ми беше пункцията. Резултат-7 яйцеклетки. Вчера се обадихме да ни кажат има ли оплодени и колко. Ани каза, че за сега са се оплодили 2, утре сигурно ще са повече. Каза ми да отидем да видим как вървят нещата и да се подготвим евентуално за трансфер. Но доктора щял да реши. Аз се притесних малко. Как на 2-ри ден? Нали се прави между 3 и 5 ден? Гледах в сайта им и дори там пише, че те предпочитат трансфер на 5-ти ден и съвсем се ошашках  :?
Видях, че има момичета, на които трансфера е правен на 2-ри ден. Бихте ли ми казали каква може да е причината за това "бързане" ? Благодаря ви предварително.
Пожелавам успех на всички!
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #939 -: Септември 22, 2011, 08:59:34 am »
gostenka73, при малко на брой ембриони - два, три, няма защо да се чака до трети или пети ден, все пак в матката имат по-голям шанс.
Ася, дано Господ ти даде не едно, а поне две бебчета.