Благотворителна инициатива
Публикувано на: 03.05.2010г.
 http://www.zachatie.org/drz2010/logo_prekrasna.gif Сдружение "Зачатие" отново организира благотворителна инициатива по случай Деня на репродуктивното здраве. Тя ще е в помощ на жените с изчерпан или силно редуциран яйчников резерв или на двойки, които по медицински причини имат шанс да успеят само с процедура с донорска яйцеклетка. За всички тях не се предвижда финасиране на ин витро процедури от Център "Фонд асистирана репродукция" към Министерство на здравеопазването. Затова Сдружение Зачатие помага именно на тези двойки. 

Всеки от нас може да помогне да се роди дете.
Всяко дарение има значение!
Ако желаете да подпомогнете благотворителната инициатива "И аз ще съм прекрасна майка", можете да го направите по банков път на сметката на сдружението до 10 юни 2010 г.:

Сдружение Зачатие
Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша
IBAN - BG10FINV915010BGN0JDTK
BIC - FINVBGSF
основание:  Дарение - И аз ще съм прекрасна майка


Конкурс за творба и лична история "И аз ще съм прекрасна майка"

Двойките, които ще получат финансиране в нашата тазгодишна инициатива, по традиция трябва да участват в конкурс за творба, изразяваща техните мечти, желания и надежди.

Регламент за участието в конкурса

Могат да участват всички двойки, които отговарят на следните условия:

  • партньорката е с доказан редуциран или изчерпан яйчников резерв или се нуждае от процедура с донорска яйцеклетка и не може да се възползва от финансиране от Център "Фонд асистирана репродукция", независимо дали са членове на "Сдружение Зачатие", дали живеят в България или зад граница;
  • са регистрирани във форума на сайта на Зачатие с дата, не по-късна от 03.05.2010 г.
  • не са печелили досега финансиране от нито една от инициативите на сдружение "Зачатие" в т.ч "Сърце под моето сърце", "Коледно желание", "И аз ще съм прекрасна майка";
  • изпратят есе, стих, разказ или лична история, която изразява техните мисли и емоции, попълнен формуляр за участие в конкурса и документи, удостоверяващи изчерпан или редуциран яйчников резерв или необходимост от процедура с донорска яйцеклетка на e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  до 6 юни 2010 г.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Формуляр за участие:

1. Име, фамилия, никнейм ............... 
2. Телефонен номер ...............
3. Адрес  ................
4. E-mail адрес .............
5. Правим опити за забременяване от ............ г.
6. Нямам деца от настоящия или от друг партньор - да/не: .................
7. Декларирам, че имам нужда от финансова помощ, за да продължа лечението си и ще я използвам по предназначение...........

--------------------------------------------------------------------------------------------


(Творбите ще бъдат публикувани в тази тема само с никнейма или инициалите ви, за да се гарантира анонимност)

Очакваме вашите формуляри и творби до 06 юни 2010 г.!


Двойките, които спечелят, ще получат ваучъри за подпомагане на тяхното лечение. Жребият ще бъде проведен между всички участници по време на официалното откриване на Деня на репродуктивното здраве на 12 юни 2010 в Пловдив - Новотел Пловдив. Тези, които присъстват на събитието, ще могат да получат ваучърите си веднага.

Сдружение "Зачатие" работи изцяло в помощ на пациентите. Всички приходи от дарения, реклама и благотворителни кампании се използват за подпомагане на нуждаещи се семейства и за организиране на информационни събития като Деня на репродуктивното здраве. За последните две години успяхме да помогнем финансово на над 25 двойки. Част от тях вече гушкат своите деца, родени с помощта на тези кампании и това ни кара да се чувстваме много щастливи и ни дава сили и увереност да продължим да помагаме.

Пожелаваме Ви успех и дано скоро се сбъдне мечтата на всички да бъдат най-прекрасните майки!