Публикувано на: 01.05.2009г.
http://www.zachatie.org/drz2009/egg3.jpg  Скъпи приятели и съмишленици, и тази година Сдружение Зачатие организира благотворителна инициатива за семействата с репродуктивни проблеми, но този път тя е ориентирана към жените, при които е установен силно редуциран или изчерпан яйчников резерв
Основното финансиране е благодарение на инициатива на фирма ДХ Груп, която отпечатва и разпространява благотворителни картички, предназначени за да помогнат на семействата със стерилитет.
Приключи подаването на формуляри и лични творби за участието в инициативата!

Всички участници в конкурса имат равни шансове за финансиране, тъй като ще бъдат изтеглени посредством жребий на официалното откриване на Деня на репродуктивното здраве на 6 юни 2009 г. в град Бургас, конферентен център хотел Аква, бул. "Демокрация".

В конкурса могат да участват само двойки, които имат установен намален или изчерпан яйчников резерв при жената или  причини, които възпрепятстват оплождането да се осъществи със собствени яйцеклетки.

Участниците не трябва да са получавали финансиране от сдружение Зачатие в подобни инициативи досега, с цел да можем да помогнем на максимален брой семейства.

Предимство имат двойките, които все още нямат родено дете в семейството.

Тъй като инициативата все още тече, точният брой на двойките, които ще бъдат подпомогнати и размера на сумата ще бъдат известни в края на месец май, а срокът за заявяване на участие е 1 юни 2009 г..

За да участвате трябва да изпълните точка I и II :

I. Да напишете есе, разказ, стихотворение, лична история, която изразява Вашите мисли и чувства и желаниe за детенце и да ги изпратите на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

II. Да попълните следния формуляр и да го изпратите на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

1. Имена на партньорите
...................................................
...................................................
2. Възраст на партньорите 
партньор .................... г. , партньорка ................... г.
3. Прилагам следните документи, които удостоверяват редуциран или изчерпан яйчников резерв (напр. становище подписано от лекар, заключения от операции, изследвания, прегледи, процедури, протоколи и др.) или документи, които удостоверяват, че е невъзможно зачеване със собствени яйцеклетки (напр. становище подписано от лекар, заключения от операции, изследвания, прегледи, процедури и др.)
...................................................
...................................................
...................................................
4. Имаме / нямаме родени деца в семейството ............
5. Декларирам, че не сме получавали до момента финансиране за лечение от Сдружение Зачатие..........
6. Съгласни сме написаното от нас литературно произведение да се публикува в медии.
Желаем то да бъде подписано с ................................. име и/или  .............................. псевдоним (nickname)
7. Декларираме верността и коректността на попълнението по-горе данни и приложени документи ................

Срокът за получаване на Вашите истории и формуляри на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.   е до 1 юни 2009 г.

Ако желаете да подпомогнете финансово благотворителната инициатива "И аз ще съм прекрасна майка" на Сдружение Зачатие, можете да го направите по банков път на сметката на Сдружението до 1 юни 2009 г.:

Сдружение Зачатие
Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
BIC - FINVBGSF
основание: Дарение - И аз ще съм майка