0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моята невероятна история
« -: Януари 16, 2007, 12:47:45 pm »
Добро утро момичета, :)
Ще  ви разкажа една невероятна история. И мноооого дълга - 13 годишна. датира от края на 1993г. Тогава свихме, така да се каже, семейното гнездо. :D И разбира се спяхме да се пазим, нали следващото най-нормално нещо в едно младо семейство е появата на третия член. :). Да си призная честно, на мене това си ми беше фикс идея, не ми иализаше от главата. :) Живеехме на квартира в София, в една стая, току що завършили университетите, бяхме много бедни и щастливи. Аз бях на 25 г., мислех, че нямам много време за чакане и трябва по-бързичко да забременея. Бях убедена, че искам 2 деца :D. Блажени са вярващите.
След като не се получи 1 година, се замислих, че нещо не е в ред и трябва да си направим съответните изследвания..... Времето напредва, аз остарявам.
Само да припомня, че тогава нямаше ин-т, нямаше така лесно достъпно инфо. А и ми беше страшно притеснително и неудобно да споделя с някой за проблема. Чуствах се едва ли не като прокажена. Сега, като се замисля, се питам защо ли. Но от сегашната ми позиция...
Чакайки при един зъболекар, случайно прочетох в някакъв вестник, как д-р Пъневска от Майчин дом е помогнала на певицата Петя Буюклиева да се сдобие с бебе. И за деиствам, откривам Майчин дом /живеех в София от 1 год, не ми се беше налагало все още  да ходя в болници, изобщо не знаех къде се намира МА/ и д-р Пзневска.
И се зпочва познатата на всички ви схема - изследвания, лекарства, опити, спермограми /направени при познатия на някой от вас т н. д-р Станиславов/. Разбира се първо прода с Клостилбегит, преди цветната снимка на тръбите..... аз вярвам безрезервно на лекарката, нали е специалист по стерилитет. това е 1994г. Впоследствие - снимка, фоликулометрия, други изследвания..... никакви причини, всичко е ОК, имам ову, съвсем читави проходими тръби, спермограма - почти отлична....Така до 1996г, когато доц. тогава Налбански отсича лапароскопия, това е най/точното изследване. И аз нямам и един миг колебание, в името на бебето, бих направила всичко. Е да ама и там заключението е - статус генеталис нормалис. Никакъв проблем.
И лекарите се чудят какво да правят с нас. Пробвахме няколко инсеминации, вагинални :D :D :D, направени със спринцовка от акушерката Янка /на някой може да се стори позната/. Аз не мога да се примеря, продългавам да търся.... причината и лекаря, който ще я открие. Наред с Майчин дом сме обиколили всички по-известни в София болници и  лекари, занимаващи се със ст-т. само споменете някое има - ще ви кажа, че сме били там :D.
Така до октомври 2001г. Когато заминаваме за Германия. Съпруга ми е програмист, а немците явно имаха недостиг от умни глави :D, бяха пуснали т. н. "Зелена карта" за IT - специалисти. Може би сте чували.
Аз не знам бъкел немски. Започвам да се боря с прекрасния немски език :D :D. След 1 год. решавам, че имам достатъчно знания /английския почти тотално съм го забравила/ за да посетя и тукашните специалисти по стерилитет. Откривам от жълтите страници, някаква клиника по репродуктивна медицина в Мюнхен /ние живеем там/. Лекарите, на базата на преведената епикриза от лапарото, непреведените останали изследвания от Бг /а те са купища/ решават - не остава нища друго освен ин витро. И аз се съгласявам. Все пак са изминали 8 год, аз съм вече на 34г, нямам регестрирана никаква бременност. А и здравната каса тук поема /поемаше тогава, после промениха нещата/ 4 опита.
Първи опит-  само 3 яйцеклетки, никакво оплождане.
Втори опит - от 11 яйцекл. / 4 ни оплождат с ИКСИ, от останалите 7, оставени да се оплождат ин витро - само 1/ Явно има проблем с оплождането????. Както и да е - трансфер на 5ти ден, идеални според д-ра бластоцисти, никаква имплантация, няма регистрирано покачване на ßhCG.
Междувременно ние си връзваме интернет в къщи, 2003г  и аз откривам съвсем случайно клуб Проблемно забременяване в дир. бг. Беше ми страшно интересно, за първи път виждах нещо такова :) Тогава се запознах виртуално с  Wildberry, Cygnus, Мирослава, Туто..... и много други, много от момичетата, които пишеха тогава, отдавна имат вече поотраснали деца :). А, и по-късно, през лятото в Бг се запознах с някой от тях на живо. Много готино беше.
След втория опит ин витро, аз разпитвам д-ра за неуспеха с оплождането. От обясненията му на немски, подразбирам, че има някакъво Предположение за проблем с акрозомната реакция на сперматозоидите. /по-късно правим и това изследване - ен е там проблема/. Ошашкана, чуваща за първи път нещо такова,  решавайки, 1е сме открили най-после прблема, задавам въпроси в клуба. Тогава се появява Мели, компетентно ми обяснява за какво става въпрос и че освен ИКСИ почти нямаме друг шанс. Мели ми казва често, че аз съм причината да е стред нас :). Мели благодаря ти и пак се извинявам за отнетото на  кю-то време.
Е да, ама при 3тия и 4тия опит, които са пак ин витро /касата не иска да ни поеме ИКСИ, т. к. всички показатели на спермограмата като обем, мотилитет, морфология и т. н. са нормални/ за мое най-голямо учудване, от 4 получени яйцеклетки по 3 се оплождат?????? Отново ЕТри на 5ти ден, бластоцисти, отново същия резултат.
Аз решавам, че е време да се откажа, да се примеря и да си нося кръста.
Забравих да вмъкна /а и как няма да забравя, толкова много изследвания и глупости :)/ след втирия неуспешен опит, 2003г, правя и тук лапаро и хистероскопия, не вярвам на Бг лекарите, може немците да открият нещо. еда, ама не - и тук всичко нормално, д-ра казва, ми не знам защо не можете да забременеете :(
След 4я неуспешен опит, аз мирясвам за известно време, пък и какво мога да направя повече. За известно време... Не ми дава мира.
Явно има и имунологични проблеми, щом при 3 бластоцисттран-ра не се захващат/ имам някакви за АФА и АНА, който са ОК/. Отивам в друга Мюнхенска клиника по РМ, там ми правят подробни имунологични, при които всичко е ок с изкл. на НК кл, които са 13,2%. Правим една интраутеринна инсе, аз съм ужасена - след инсето не се лежи и 1 секунда, а аз чета тук от вас, че в бг се лежи половин 1ас и т. н. Резултат, негативен.
През лятото на 2005 си отиваме в Бг през отпуската. Аз отново не мирясвам. Посещаваме д-р Конова. Тя казва, че по-подробни имунологични от моите досега не е виждала. Правим само протомобинови / дано не бъркам понятието/ и спермоантитела / за н-ти път/, праща ни и на генетични - отново всичко е ОК. Правим една инсе, в клиниката на Щерев, при д-р Савова, както си е реда, със следене на хормони, лежане... резултат, същия. Аз съм очарована от отношението и цялата технология, цените са същите като тукашните.
В началото на 2006г, продължавайки да ровя из нета и да търся имунолог. причини за неимплантирането, попадам на някаква статия, че се прави в такива случаи и в случай на повтарящи се бременности т. н. HLA typizirane i HLA cross mach, които показват дали има сходство в ХЛА телцата / те са някаъв вид периферни бели телца/ на двамата партньори и от там да се отблъсва ембриото. Сложно е за обяснение, няма да мога да ви го обясня съвсем точно, търсете инфо в нета. Ми само това не сме правили май. Намирам адреса на една имунологична клиника, която се намира до Щутгарт /доста известна/, пиша им с цялото обяснение на ситуацията ни, получавам отговор, да изпратим кръв за изследване
След 2 седмици получаваме отговор - направени отново пълни имунологични, вкл. тези HLA typizirane i HLA cross mach. Заключение - няма данни за авто, - алуимунолог. и генетични причини, няма данни майчината ИС да отхвърля бащината част. Единствения проблем са повищени НК клетки, 19%, Предложение да се проведе т. н. активно имунизиране / за него ще обясня по-долу/, което често сваля НК клетките.
Аз обаче междувременно решавам, че ще направя още един опит, 5ти, във Варна, при д-р Александров. Дони вече е бременна, ходатайства за мен :D /Дони, благодаря ти/. И то заради тукашните закони, които не позволяват да се култивират всички ембриони до 5ти ден и от там да се изберат най-добрите.
Говоря и с д-р Конова, обяснявам й за 19те% Нк и че тук са ми предложили активна им-зия /АИ/. Според нея АИ не сваля Нк кл, предлага ми 10 дена преди 10 дена преди ЕТ да отида до плевен за вливане на имуноглобулин и някакво друго лекарство, което прелага д-р Русев в Чикаго /трябваше да се обади и да го разпита подробно/. оказвасе, че е интралипида, аз бях първата, така да се каже опитно зайче, :D на която преляха интралипид в Бг.
Така февруари се изсипвам в Бг, ин витро във Варна, междувременно вливания в Плевен, запознавам се със някой готини варненски момичета :D и със Зори в Пллевен /за съжаление много за кратко/ Резултат - същия като предните  :(
Връщам се в Де, твърдо решена, че се отказвам окончателно, започваме постъпки за осиновяване на дете. Баси, на 37 год съм вече, какво и за кога да чакам. Майка ми е попитала вече в Социално подпомагане - трябва да получим социален доклад от тук и като б г граждани да подадем останалите док. в Бг.
Е да, ама отново не :D. Оказва се, че ще е по трудно да си осиновим дете, от АРТ :( :( :( :(. Не може да получим само соц. доклад. Трябва да минем през агенция за чуждестранно осиновяване и да чакаме те да ни доставят детето от Бг, /извинявам се за израза/, което означава години, много пари/които са най-малкия проблем/, нямаме право на избор..... и нали се сещате какво дете ще получим ние, като чужденци/защото така ни третират/. Бях тотално отчаяна. Не стига, че Господ ме е наказал да не изживея най-красивото и естествено нещо на света, а и сега това. Не ме питайте до какви ли не инстанции писах и се свзрзвах тук, отговора един и същ, това е законния начин, според Хаагската конвенция, щом живеете в Де. В Бг ни казват друго - не са прави немците. Обмисляме варианти, да се върна само аз за да осиновя само от мое име... и така обаче не става, според служителката от Соц. подпом. в Габрово /ние сме родом от там/. Аз бях бясна, сещам се за активната имунизация, предложена ни през януари 2006г. Правим я, въпреки че аз съм 100% сигурна, че нищо няма да излезе, навсякъде в нета пише, че се прилага при повтарящи се аборти или проблеми с имплантация при ин витро, когато всичко друго е изключено. А аз съм твърдо решена, че няма да правя повече ин витро. Говоря с лекарката от имунологичната клиника, тя препоръча да пробваме инсе в такъв случай. На 10.10.2006 и на 07.09.ни бяха двете АИ, Както обясних вече в една друга тема, взема се ок 80 гр. кръв от съпруга, извличат се лимфоцитите /вид бели кр. телца/ от нея и се слагат подкожно на съпругата. Целта и е, както четох из нета, да се стимулира майчината ИС, да произведе т. н. защитни антитела на бременността, които предпазват да не отблъсне емриото, най-вече бащиния дял. Само да повторя, че от направените при нас изследвания нямаше данни за такъв проблем при нас???????.
Клиниката се намира на 200 км от нас. /за тук не са нищо/ :D. И при двете пътувания имахме проблеми с току що купената ни нова 4ри годишна кола, Пурвия път се потроши някакъ турбо охладител, не знам дали ви се е случвало да карате с 50 км по магистрала, страшничко е.
Втория път, мъжа ми смачка брутално предния калник на един паркинг. Мислех, че отново предизвиквам съдбата.... Добре, че на следващия ден пътувахме за Бг, та там ни излезе евтин ремонта.
И сега края на историята, на 25.10 правим инсеминация/ отново без да лежа и 1 мин след нея, явно това не е от значение/, аз върша работа, свързана с много движения, събирах чували с листа по това време /имаме в градината огромно дърво/ и изобщо бях сигурна, че нищо няма да излезе. А и какво да си мисля, след гореразказаната история.
На 10.11. установявам,......... 2 черти. Момичета, аз съм на 38 год, след 5 ин витро и 13 години неизяснен ст-т..........Не е истина.
Не мога да повярвам, да се зарадвам.... Сега съм в 14 г. с., предсти ни амниоцентеза, все оче не мога да се отпусна и зарадвам, има много още до финала.. За мене помогна тази АИ, друго обяснение, не виждам.
Питахте ме в кои случаи помага. Мога да ви изброя само факти
1. От четенето в нета - при повтарящи се аборти и неизяснени причини за липсваща имплантация при ин витро.
2. На мене ми я предложиха при повишени НК клетки. Интересното е, че при изпратената кръв за контрола, ок. 3 семици след последната имунизация, тя бяха паднали от 19% на 18%, а аз се оказах бременна. Даже мислех да им се обаждам, да се карам с тях, защо са ми я правили за понижаване на НК кл, след като те не са паднали. На следващата контола обче, края на ноември, бяха вече 15%, нямало нужда от лечение. И тук правят вливания на Имуноглобулин в случая.
3. Явно и при неизяснен ст-т, какъвто е нашя случай, помага
Мойе да се каже, че всичко стана благодарение на тъпата немска система за осиновяване, ако не ми бяха правили проблемите, изобшо нямаше да направим и ние въпросната АИ. Просто се хванах като удавник за последната сламка.
Изключително дълго стана, дано има търпение и време, някой да го изчете :D.
П.С. Гане, помниш ли като ти се обадух първия път по тел., е, точно на следващия ден открих новината :D
Лали, сега убеди ли се, че не съм рекламно лице :D. Просто много рядко пиша, но съм един от най-старите членове.
Поздрави. За въпроси - насреща съм.
« Последна редакция: Януари 16, 2007, 13:34:08 pm от cygnus »

*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #1 -: Януари 16, 2007, 12:55:29 pm »
Поздравление albenanedelcheva,
желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебе!  :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #2 -: Януари 16, 2007, 12:55:57 pm »
Ами какво друго да кажа освен едно голямо честитоооо! Лека бременност! :D
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Моята невероятна история
« Отговор #3 -: Януари 16, 2007, 12:57:18 pm »


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: Моята невероятна история
« Отговор #4 -: Януари 16, 2007, 12:58:00 pm »
ЧЕСТИТО!!!! Само МНОГО МНОГО МНОГО хубави неща от тук нататък :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #5 -: Януари 16, 2007, 12:58:33 pm »
Честито Албена, много се радвам за теб, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност :D
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Моята невероятна история
« Отговор #6 -: Януари 16, 2007, 13:01:03 pm »
         Олелеле, каква история, наистина!

                  Албенче   :bighug:

         Ех, как се радвам днес за вас с Мариянка!
  Толкова години борба, чакане и ето, че има справедливост!    
  
                      ЧЕСТИТО!

  Дано всичко да бъде добре, и да родиш едно здраво и
                        хубаво бебче!
  Това е, аз вярвам в чудесата/ама вече не по Коледа  8) /!!!!


                 


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #7 -: Януари 16, 2007, 13:06:15 pm »
Честито! Много се радвам за теб! И силно стискам палци всичко да е наред с бременността!
 :bighug:

пп. А някой знае ли дали и у нас вече някъде не се прави тази активна имунизация?
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #8 -: Януари 16, 2007, 13:08:28 pm »
Честито, Албена!
Спомням си те още от дира. Много се радвам, че успя! Желая ти една красива бременност и вече само приятни моменти!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #9 -: Януари 16, 2007, 13:10:51 pm »
Честито Албена! Дано всички перипети да са останали зад гърба ти и да се радваш на спокойна бременност и сладко здраво бебче!  :bighug:

И благодаря за споделения опит!
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #10 -: Януари 16, 2007, 13:11:21 pm »
Честито Чудо!
Пожелавам ти лека, безоблачна и изпълнена с положителни емоции бременност.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #11 -: Януари 16, 2007, 13:13:06 pm »
Каква история!
Албена, заслужаваш най-искрените ни адмирации за борбата, за инициативността, за енергията!
Честита бременност и от сърце ти желая всичко да е наред и да гушкаш здраво бебче след време!
Мари
Alexandra
*

    Danidan

  • *****
  • 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Re: Моята невероятна история
« Отговор #12 -: Януари 16, 2007, 13:13:17 pm »
Честито, миличка!!!
Много лека бременност и много, много щастие ти желая!!!
Заслужила си си го отдавна!!!
Браво за борбата, голям човек си!!!

« Последна редакция: Януари 17, 2007, 11:20:35 am от danidan »
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #13 -: Януари 16, 2007, 13:13:52 pm »
Честито!!! Поклон за смелостта, силите и упоритостта!
Лека бременност!  :D
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #14 -: Януари 16, 2007, 13:17:46 pm »
Ей Бени, престраши се да пишеш значи :)
След малко ще ти прочета историята, защото я знам почти цялата, ама искам първо да пиша :) Познаваме се от почти 5 години, ти си единствената от тук, с която се познаваме от самото начало на дир-ския форум и която правеше втория си опит ин витро, когато аз за първи път четях за овулация и спермограма. Спомням си как ти стисках палци тогава и си приказвахме на кю :)

Хайде честито официално! Като разбрах новината ти още преди няколко седмици се разревах от щастие!
Силно те прегръщам и дай Боже повече такива новини !!!
Желая ти лека бременност, леко раждане и прекрасно здраво бебче !!! Пък след година две и още едно :)  :) :)
Целувки на теб и на Ники!

П. П. Душата, направи едно копие на историята си в "Статистика на успеха" като ти остане време.
« Последна редакция: Януари 16, 2007, 13:20:48 pm от cygnus »
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Моята невероятна история
« Отговор #15 -: Януари 16, 2007, 13:21:20 pm »
Бени, много се радвам! Честито!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #16 -: Януари 16, 2007, 13:29:33 pm »
Честито и от мен! Много лека бременост, желая ти това да са най-хубавите 9 месеца в твоя живот - ти го заслужаваш!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #17 -: Януари 16, 2007, 13:32:38 pm »
Повярвах ти, Аблена. :lol:
Всичко ще е наред, браво, ти заслужаваш. От сърце - много-много късмет оттук-натам. :lol:
Някой трябва да е и лошото ченге, нали? :lol:
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #18 -: Януари 16, 2007, 13:38:53 pm »
 :lol:

Ами хайде и аз да се присъединя към официалното честитене и
стискам палци всичко да е наред от тук нататък!!!

Re: Моята невероятна история
« Отговор #19 -: Януари 16, 2007, 13:41:07 pm »
Честито и ти желая резултатите от Амниото да са наред, както и безпроблемна бременост от тук нататък. :D
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Моята невероятна история
« Отговор #20 -: Януари 16, 2007, 14:00:27 pm »
Честито малко чудо, Албенка! Дано от тук нататък ти се случват само хубави неща - лека и успешна бременност, леко раждане и здраво слънчево бебче!


Re: Моята невероятна история
« Отговор #21 -: Януари 16, 2007, 14:03:19 pm »
Бени, изключително много се радвам за теб! Ти успя и и ти се възхищавам!

Целувам те много и се пази!

Wildberry
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #22 -: Януари 16, 2007, 14:04:32 pm »
боже, през какви перипетии си минала! доказателство, че не трябва да се отказваме...никога!
едно голямо ЧЕСТИТО! и едно прекрасно бебче накрая! заслужавате го!
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
Re: Моята невероятна история
« Отговор #23 -: Януари 16, 2007, 14:09:58 pm »
Страшно се радвам Бени! Направо незнам какво да кажа! Стискам ви палци и ти желая лека бременност! :D
Re: Моята невероятна история
« Отговор #24 -: Януари 16, 2007, 14:18:31 pm »


БРАВО, БРАВО, БРАВО, БЕНИ!
НЯМАМ ДУМИ ДА ИЗКАЖА РАДОСТТА СИ!
КОГАТО ВИДЯХ ТЕМАТА СЕ НАДЯВАХ ДА Е ТОЧНО ЗА ТОВА!
МНОГО СЕ РАДВАМ, МИЛА.
ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ-ЛЕКАТА И БЕЗПРОБЛЕМАН БРЕМЕННОСТ!
НАЙ-ЖЕЛАНОТО И СЛАДКО БЕБЕ НАКРАЯ СЛЕД ТОЛКОВА
ПРЕПЯДСТВИЯ, ТЪРПЕНИЕ И ЧАКАНЕ ДА СЕ ПОЯВИ!



Re: Моята невероятна история
« Отговор #25 -: Януари 16, 2007, 14:30:18 pm »
Честито чудо мила. Пожелавам ти едно прекрасно здраво бебче като му дойде времето.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #26 -: Януари 16, 2007, 14:31:50 pm »
Честито мила, отсега нататък щастието винаги да те съпъства  :D
Ти донесе светлина на нас с перфектните изследвания и липсващото бебе  :(. Много ме заинтересова с тази АИ.  Би ли споделила как се процедира в немските клиники - може ли да се отиде само за АИ?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #27 -: Януари 16, 2007, 14:35:26 pm »
Каква история!!!
Честита бременност!Да е лека и безпроблемна!
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #28 -: Януари 16, 2007, 14:53:30 pm »
"Всеки един ден от нашето болезнено очакване,
ни доближава до ЧУДОТО!"


За теб Албена!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #29 -: Януари 16, 2007, 14:56:25 pm »
Леле каква история само.. честита бременност и всичко да мине гладко без проблеми
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #30 -: Януари 16, 2007, 14:57:21 pm »
Боже Каква История!!!
След толкова перипетии, пожелавам ти Албена, само радости и усмивки! Лека бременост и здраво бебе накрая!!!  :bighug:
*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
Re: Моята невероятна история
« Отговор #31 -: Януари 16, 2007, 15:11:07 pm »
Наистина невероятна история.
Поздравления за упоритостта и последователността
Лека и безпроблемна бременност


ема2
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
Re: Моята невероятна история
« Отговор #32 -: Януари 16, 2007, 15:22:12 pm »
Много дълга като време е историята и се възхищавам на упоритостта и постоянството ти, всички ние знаем какво е да изгубиш надежда и да се опитваш да продължиш нататък. Много, много се радвам че се е случило дългоочакваното забременяване най-сетне и ти пожелавам от все сърце да си родиш най-хубавото и здраво бебче и да му подариш братче или сестричка!  :lol:

А за тази АИ-активна имунизация съм чувала че го правят на някои места по клиниките тук в Бг, но само по лично желание - няма постоянна практика.


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #33 -: Януари 16, 2007, 15:51:41 pm »
 ЧЕСТИТОООО!!!Олее,мила,каква сила и борбеност  :bighug: :bighug:само .Най,най,най-прекрасните 9 месеца ти пожелавам-леки ,щастливи и едно сладко и здраво  бебче после :D :D
*

    borovinka

  • *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: Моята невероятна история
« Отговор #34 -: Януари 16, 2007, 16:43:28 pm »
Направо не е за вярване! Честито! Късмет на амниоцентезата и спокойна бременност нататък!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #35 -: Януари 16, 2007, 16:59:25 pm »
Бени, честито чудо.
Дано всичко занапред да ти е много по-лесно.
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, увенчана с леко и навременно раждане на здраво и спокойно бебче.
Възхищавам се от упоритостта ти и на това, че си запазила психиката си, след толкова години ходене по мъките.
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #36 -: Януари 16, 2007, 17:25:09 pm »
Възхищавам се на упоритостта ти :D
Лека и безпроблемна бременност :D

*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #37 -: Януари 16, 2007, 17:33:05 pm »
Браво,мила Албена!Вие заслужавате това ЧУДО!!!Поздравявам теб и ЧОВЕКА до теб!!! :balk_127:
Re: Моята невероятна история
« Отговор #38 -: Януари 16, 2007, 17:45:36 pm »
Бени, Честито!
 :D
Re: Моята невероятна история
« Отговор #39 -: Януари 16, 2007, 17:51:19 pm »
Честито и лека бременност! Ех че хубави новини чета днес дай Боже по често и на всеки! :D
*

    Osiana

  • *****
  • 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Моята невероятна история
« Отговор #40 -: Януари 16, 2007, 18:02:05 pm »
Честито и лека бременност  :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Re: Моята невероятна история
« Отговор #41 -: Януари 16, 2007, 18:03:24 pm »
Момичета, благодя ви от сърце, за прекрасните пожелания. Не можете да си представите как ми стоплихте душата, как се надигна онова нещо към гърлото, което кара сълзите да протекат :).
Боже, как съм съпрживявала толкова години със всяка една от вас, неуспехите, как съм се радвала на успехите и същевременно съм си задавала въпроса, Как може???? Как може да се случва при двойки, на които са казали, че никога няма да имат деца??????. А при нас всичко уж е ОК, а..... не се получава.
Само да допълня разказа си. Аз съм непоправим оптимист, наистина, щом съм се съхранила шрез цялото това време. Винаги гледах напред и с вяра, след поредния неуспех. До второто и третото  ин витро. Просто тогава се сринах тотално психически. Не исках да ставам сутрин, не исках да си лягам вечер, всичко беше безмислено. Бях стигнала дъното, не виждах, как мога да се боря повече, изход явно няма. Не ми се живееше. Крепеше ме единствено любовта и радостта, че си имам мъжа :D и миговете с него.
Това обаче отминава, повярвайте, колкото и дълго да трае. След 4то и 5то ИВФ вече бях претръпнала, не ми пукаше толкова. Научих се да живея и да се наслаждавам на живота си такъв, какъвто е, на всеки миг с приятели, на всяка малка победа. Когато живееш в чужда държава, това се усеща повече. Започнах да се примерявам със съдбата си.
Много ми се искаше да си осиновим дете. Наистина много, въпреки, че ми трябваше толкова време да взема решението. Много време се питах как може да съм била толкова теснокръда и нерешителна?  Аз и сега бих, ако не са тъпите немци и тромавата система. Това беше втория удар, който така по-сериозно ме разтресе и почти ме отчая.

Момичета, Активното Имунизиране, за сега за съжаление не се прави в Бг. Ако някой нещо реши за Германия, няма проблем, ще му помогна от сърце. Могат да се изпратят всички преведени на немски имунологични и генетични изсл., направени в Бг, на въпросната клиника, От там те ще преценят, дали е уместно във вашия случай да се направи АИ. Струва 520 евро. Не е безбожно скъпо, скъпи са самите изследвания, ако не си осигурен в Де. Но те признават и Бг изследванията.
Поздрави. Отново сърдечно благодаря за пожеланията. Дай Боже да върви всичко безпроблемно.

*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #42 -: Януари 16, 2007, 18:04:27 pm »
Невероятна история  :D!
 Пожелания zа лека и спокойна бременност до края и добри реzултати от амниоцентеzата!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #43 -: Януари 16, 2007, 18:22:13 pm »
Ехаааа! ЧЕСТИТО!
Просто нямам думи! Прегръщам те!

Поздрави!
Мира :D
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #44 -: Януари 16, 2007, 18:24:07 pm »
Честито ти чудо!
Наистина страхотна история, пожелавам ти да бъде с най-красивия завършек   :bighug:
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #45 -: Януари 16, 2007, 18:27:22 pm »
Бени, БРАВО :D
Успя най сетне. Толкова се радвам 3а теб :D
Успех с амниоценте3ата, лека и бе3проблемна.
Сега да питам 3а активното имуни3иране..
От писането ти ра3бирам, че сте били при г-жа д-р Reichel в Stuttgart ?
 След много молби от моя страна отправени към лекаря ми от ин витро клиниката, получихме направление 3а и3вестната лекарка и на 8.01. я посетихме и естествено дадохме кръв 3а и3следвания. Ре3ултатите ще са готови след месец.
Моля те напиши ми точно на немски как се ка3ва АИ и прилага ли се примерно ако няма открит имунологичен проблем :?
Иска ми се да ра3бера повече.
Много силно те прегръщам  :bighug:
Re: Моята невероятна история
« Отговор #46 -: Януари 16, 2007, 18:47:05 pm »
Желая ти най-голямото щастие на света! yahoo_17
Re: Моята невероятна история
« Отговор #47 -: Януари 16, 2007, 19:14:58 pm »
Чета и не мога да повярвам. Разплака ме...
Браво на тебе  :balk_47: :balk_47: :balk_47:
Аз не бих издържала. Не съм толкова силна. Възхищавам ти се.
Благодаря, че сподели с нас  :balk_81: Тази история ще върне надеждата при много момичета  :D
От цялото си сърце ти желая безпроблемна бременност и най-сладкото бебе на света  :bighug:


lb2f
Re: Моята невероятна история
« Отговор #48 -: Януари 16, 2007, 19:16:56 pm »
ЧЕСТИТО,Бени! С пожелания за най-леката бременност и раждане!  :D Бъдете щастливи!  :balk_5: Твоята история ни дава сили да продължим надред.
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #49 -: Януари 16, 2007, 19:46:34 pm »
Честито, Албена! Направо съм възхитена от куража и силата, които си имала през всички тези 13 години! Браво! Желая ти лека, безпроблемна бременност и здраво бебенце! yahoo_17   
Re: Моята невероятна история
« Отговор #50 -: Януари 16, 2007, 20:10:00 pm »
Честито, Бени! Много се радвам!!!

Лека бременност и хубаво, здраво и красиво бебче!
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #51 -: Януари 16, 2007, 20:25:44 pm »
Честито Албена!  :D Желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче! Благодаря ти много, че сподели историята си с нас.
 :bighug:
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Моята невероятна история
« Отговор #52 -: Януари 16, 2007, 20:27:38 pm »
Браво, настръхнах докато четях- лека, безпроблемна и щастлива бременност, ти си доказателство че силните хора винаги успяват. Много щастливи моменти за вашето семейство.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: Моята невероятна история
« Отговор #53 -: Януари 16, 2007, 20:29:08 pm »
честито и от мене :D. възхищавам се на куража и упоритостта ти.

искам да ти задам и един въпрос по повед това ти изказване в друга тема
...По принцип  се прави  2 пъти, в разстояние на 4ри седници, след което след около 2 седмици се прави контрола на кръвта, за да се установи резултата от цялото мероприятие...
въпроса ми е кога е първото поставяне на инжекцията и кога второто. в смисъл свързано ли е с цикъла - начало, ову, край. и има ли точен период (точно 15 дни след първата инжекция се слага втората напр.) или просто трябва да е в рамките на 4 седм.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #54 -: Януари 16, 2007, 20:33:02 pm »
 Честито!Лека и безпроблемна бременност.
Господи, какво ти е минало през главата, мила Бени. :bighug:
Възхищавам ти се за смелостта и силата която имаш.
Re: Моята невероятна история
« Отговор #55 -: Януари 16, 2007, 20:35:35 pm »
Честито!Лека бременост!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Моята невероятна история
« Отговор #56 -: Януари 16, 2007, 20:37:13 pm »
Бени, Бени... едва ли има друг човек в клуба и форумите, който да е превъзмогнал толкова много в борбата за дете. Много съм щастлива, че ти успя! Честито от сърце, с пожелания за лека бременност и леко раждане! Благодаря ти и че отдели време да опишеш историята си - тя е пример за всички, които се борят и надяват.

Много съм доволна днес от Зачатие - две хубави новини от момичета, които чакат отдавна. Сега чакам да прочета още няколко теми от определени хора и вече ще съм напълно уверена в крайния успех на всички, които идват и пишат тук.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Моята невероятна история
« Отговор #57 -: Януари 16, 2007, 20:52:16 pm »
Е ако това не е прекрасна новина здраве му кажи  :D
Миличка, желая ти най-прекрасните 9 месеца и здраво бебче!
Поздравления за упоритостта!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Re: Моята невероятна история
« Отговор #58 -: Януари 16, 2007, 20:53:47 pm »
Комплименти за упоритостта, за това, че си толкова силен човек.
Лека и безпроблемна бременност.
Благодаря, че ми даваш сили да не спирам.
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #59 -: Януари 16, 2007, 20:59:28 pm »
Много късмет и много усмивки занапред!
Най, ама най - хубавото бебе:)
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #60 -: Януари 16, 2007, 21:01:40 pm »
Честито! С пожелание за добри резултати от амниоцентезата и лека бременност!


Re: Моята невероятна история
« Отговор #61 -: Януари 16, 2007, 21:04:29 pm »
Честито Албена....историята ти наистина е невероятна :D Успех и докрая :D
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #62 -: Януари 16, 2007, 21:30:35 pm »
честито!
пожелаваме ти най-хубавото бебе! :babbycarrage:
твоята история е направо невероятна. даваш ни нови надежди!
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #63 -: Януари 16, 2007, 21:32:24 pm »
Не само невероятна история,ами приказна!Със щастлив край!Браво,Албена!Ти успя!Желая ти лека бременност!Дай Боже,след всичките тези  изтерзани години да родиш здраво и сладко бебче!Бъди щастлива и много-обичана!

Благодарим ти за вярата,която ни даваш!
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Моята невероятна история
« Отговор #64 -: Януари 16, 2007, 21:54:30 pm »
ЧЕСТИТО!!!!!!!Желая ти лека и безпроблемна бременност!!!
Твоята история много ме трогна!Насълзиха ми се очите!Много се радвам за теб! :D
*

    Nadyn

  • *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #65 -: Януари 16, 2007, 21:59:33 pm »
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

 :youwoman:Желая ти много лека бременност, късмет и накрая едно здраво бебче!

Наистина невероятна история!!!
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #66 -: Януари 16, 2007, 22:23:52 pm »
Наистина невероятна история!Много се радвам , че усилията ви се увенчаха с успех!Желая ви много щастие! :D
*

    NDK

  • *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
Re: Моята невероятна история
« Отговор #67 -: Януари 16, 2007, 22:35:24 pm »
 Честито Бени!!! :balk_7: - щастливо бременеене и поздрави на адаша !

 
*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Re: Моята невероятна история
« Отговор #68 -: Януари 16, 2007, 22:54:17 pm »
Просто не вярвам на очите си, Бени! Още щом мернах заглавието ти и ми се разтуптя сърцето от вълнение. Първото нещо, което направих преди да прочета разказа ти е да погледна първото мнение...."...желая ти лека и безпроблемна бременност ...". Очите ми се напълниха със сълзи и сега и аз ти казвам
ЧЕСТИТА, ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ, БЕНИ!!!   :balk_46:
Толкова много се радвам за вас, толкова много го заслужавате, защото знам, че сте прекрасни хора. Специални честитки на бъдещият татко и ви желая само късмет от тук нататък. Край! Лошото е в миналото. Всичко ще е наред и стискам палци всичко да е ОК докрай и да гушнеш твоето толкова дълго чакано и желано бебе. БРАВО на вас! Супер!!!
Целувки!
« Последна редакция: Януари 16, 2007, 22:57:24 pm от oganche »

*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #69 -: Януари 16, 2007, 22:55:22 pm »
Честито мила!  :D Минала си през толкова много препятствия. Поздравявам те за силата и упоритостта. Пожелавам ти прекрасна бременност и здраво бебче.  ylinfant
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #70 -: Януари 16, 2007, 23:32:11 pm »
Направо ми се насълзиха очите докато четях. Колко много си преживяла, възхищавам ти се за куража. Успех.
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #71 -: Януари 17, 2007, 09:05:11 am »

Честито, Бени!
Вече знаеш колко ме изненада и зарадва тази прекрасна новина!
Леко бременеене и само приятни емоции оттук нататък!
Поздрави на Ники, а на теб - специални благодарности за това, че си мила, добра, отзивчива и винаги готова да помогнеш!
Целувам те и те прегръщам силно!

      
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #72 -: Януари 17, 2007, 09:31:12 am »
Честито и от мен, Албена!
Невероятна история и щастлив финал! Моята борба е вече 17 години. Дано и аз скоро я разкажа цялата!
Желая ти лека и безпроблемна бременност, защото я заслужаваш!
И в края на нея - най-хубавото и здраво бебенце!

*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #73 -: Януари 17, 2007, 10:33:25 am »
Честито, Бени!
Силно те прегръщам и целувам !!!
Желая ти лека бременност, леко раждане, прекрасно здраво бебче и много положителни емоции от тук нататък!


*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #74 -: Януари 17, 2007, 10:35:13 am »
  Честито и от мен Бени. И аз те помня от Проблемното в дира и много се радвам за теб. Успешна бременност ти желая.
Re: Моята невероятна история
« Отговор #75 -: Януари 17, 2007, 11:11:21 am »
Благодаря ви от сърце момичета отново :)

Дано след всичките ваши пожелания, да бъде наистина всичко в ред, да достигна успешно до финала... :)
Радвам се, че съм вдъхнала малко надежда, знам какво е усещането за  безнадежност и невъзмозможността да направиш нещо, защото не зависи от теб. Успех момичета, няма да повтарям изтъркани фрази, като  не се предавайте, ще ви се случи. Просто се наслаждавайте на живота, той е толкова кратък. Аз съомях да го правя. Въпреки дългите години борба, Дори секса никога не съм чувствала като задължение, винаги съм му се кефила :D

Грейс, да може да се направи само АИ в Германия, преди това трябва да се изпратят всички преведени на немски имунологични и генетични изсл., направени в Бг на клиниката. Признават ги, вече съм говорила с тях, Ако разбира се те призенят и препоръчат, идвате само за имунизациите. Удоволствието струва 520 евро. Иначе спокойно си контактувате с тях на английски. Клиниката се намира на около 25 км от Щутгарт.
Ако някой се интерисува ще ви дам сайте им.

Лили, не, няма връзка изобщо с цикъл, ову и т. н. Просто си назначаваш ден за първата иму, след около 4 седмици се прави и втората. Това им е правилото.Около 2-3 седмици след втората иму се прави контрола на крзвта, за да се засече има ли антитела на партньора, което е и целта на занятието. :)
Дано съм била полезна

*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #76 -: Януари 17, 2007, 11:25:16 am »
Бени, да, аз се интересувам. Би ли дала сайта на клиниката? Това клиника по стерилитет ли е или специализирана по имунология?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



Re: Моята невероятна история
« Отговор #77 -: Януари 17, 2007, 11:33:37 am »
Бени, аз също се интересувам. Моля те, дай адреса на сайта.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #78 -: Януари 17, 2007, 13:26:09 pm »
ЧЕСТИТО! Дано всичко да бъде добре, и да родиш едно здраво и
хубаво бебче!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #79 -: Януари 17, 2007, 14:24:06 pm »
Мила Бени, с вълнение очаквах да прочета разказа ти, а си го написала много хубаво :D
Много ще ти стискам палци всички неприятности да са зад гърба ти и да имаш най-безпроблемната бременност и най-лекото раждане, и най-здравото детенце :D

Много ти благодаря за протегнатата ръка в труден за мен момент - даде ми надежда :D

Целувки :D
Благодаря ти, Бени!







Re: Моята невероятна история
« Отговор #80 -: Януари 17, 2007, 16:53:53 pm »
Албена, възхищавам се на упоритостта и силата на духа ти! ЧЕСТИТА бременност и ти желая да се наслаждаваш на всеки миг от нея, и на бебчето, което ще се появи - ти заслужаваш това щастие!
« Последна редакция: Януари 17, 2007, 16:55:51 pm от seasmilebg »
*

    denito

  • *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Re: Моята невероятна история
« Отговор #81 -: Януари 17, 2007, 17:20:26 pm »
Честито Албена, много се радвам. След толкова години борба..., ти си много силен човек и ти се възхищавам. Стискам палци всичко до края да е наред и след това да пишеш отново и да покажеш снимки на бебчето.  :D


Re: Моята невероятна история
« Отговор #82 -: Януари 17, 2007, 19:29:56 pm »
Бени,историята ти наистина е невороятна.Възхищавам се от силата и куража да продължиш борбата докрай!Честита победа!Честита радост и ти желая да изкараш безпроблемно остатъка от бременността и да се радваш на здраво дете!Стискам палци амниоцинтезата да мине безпроблемно и резултата да е в норма.От тук нататък само хубави изживявания и радост в семейството.  :bighug:
Re: Моята невероятна история
« Отговор #83 -: Януари 17, 2007, 20:13:01 pm »
Албена, разказът ти ме накара да поема въздух и да стана по-оптимистична...Желая ти от цялото си сърце здраво бебе и  цялото щастие на тоя свят!!!
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #84 -: Януари 17, 2007, 21:27:58 pm »
Честито, мила!
Наслаждавай се на бременността си!
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #85 -: Януари 17, 2007, 22:00:54 pm »
Честито!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Моята невероятна история
« Отговор #86 -: Януари 18, 2007, 00:15:58 am »
Честито и успех !
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #87 -: Януари 18, 2007, 08:12:27 am »
честито!лека берменност и най-хубавото бебе на света!
*

    naiema

  • ****
  • 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #88 -: Януари 18, 2007, 09:15:06 am »
Албенка,твоята история ми даде куража да продължавам смело напред.С борба и без отчаяние.Честито!Това е най-прекрасния завършек на тази трудна 13-годишна борба.Лека и безпроблемна бременност!И едно здраво и красиво бебе!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #89 -: Януари 18, 2007, 15:09:36 pm »
Момичета, ето ви сайта на клиниката:

http://www.laboraerzte-leinfelden.de

a това е на самата докторка /на немски само/:

http://www.immu-baby.de/default.htm


Д-р Рейхел, тя е най-известната личност там. :)

Re: Моята невероятна история
« Отговор #90 -: Януари 18, 2007, 15:19:57 pm »
Ето и един много хубав сайт с обяснение за активна, пасивна и-ция и имунолог. проблеми. За съжаление, на немски. Аз обещавам да преведа най-важното и да ви го пусна. За сега да четат, тези, които владеят красивия немски език :D :D :D

http://www.wunschkinder.net/infosammlung/wakka.php?wakka=ImmuntherapienBeiEinnistungsstoerungen#h446-4

*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Моята невероятна история
« Отговор #91 -: Януари 18, 2007, 18:28:18 pm »
Бени, всичко да преведеш. Ако трябва, ще помагам.  :)


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: Моята невероятна история
« Отговор #92 -: Януари 18, 2007, 19:15:20 pm »
Бени, първо честито и леко бременеене. Възхищавам се на силата, която си имала, за да преодолееш всичко това. Успех, щастие и любов ти желая. :)
Re: Моята невероятна история
« Отговор #93 -: Януари 20, 2007, 15:59:05 pm »
Честото! Историята наистина е невероятна, най-хубав е краят!!!
Дай боже изстраданите години да бъдат компенсирани с толкова безгрижие, здраве и щастие, умножено по безкрай!!!



МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
Re: Моята невероятна история
« Отговор #94 -: Януари 20, 2007, 21:56:36 pm »
мила бени,благодаря че сподели с нас историята си :balk_121: :balk_64:след като я прочетох,се уверих че надежда винаги има и човек никога не трябва да се отчаива и отказва :lol:аз сам на 35г.,имам 15г.брак,1инсеменазия,2опита инвитро,необясним стерилитет,а сега ми предстои операция вследстие усложнения от извьнматочна бр.след 2 инвитро.но аз сам убедена,че рано или кьсно и аз ще разкажа моята невероятна история :dance2:желая ти успешна бременност и наи-красивото и здраво бебче :bighug: :stroller: :sucky: :blowingdust:
« Последна редакция: Януари 20, 2007, 21:59:40 pm от нони »
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #95 -: Януари 20, 2007, 22:28:43 pm »
Впечатляваща история на която ти пожелавам да напишеш подобаващ завършек - лека бременност и много щастие с малкото човече.
Re: Моята невероятна история
« Отговор #96 -: Януари 21, 2007, 22:07:54 pm »
Дълга и тъжна история, но с много хубав край. Желая ти най-безпроблемната и щастлива втора серия :)
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
Re: Моята невероятна история
« Отговор #97 -: Януари 22, 2007, 11:24:58 am »
Много тежка история за щастие с много хубав край!:-)
Поздравление за успеха и от все сърце ти желая прекрасни мигове с нарастналото ти семейство:-)))
*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #98 -: Януари 22, 2007, 16:09:15 pm »
заслужаваш най доброто след тази борба. поздравления и да се радвате с любимите хора на всики момент от тук насетне. възхиштавам се на волята и вярата ти, но съм сигурна , че си го заслужила. от сърце лека бременност и хубаво бебче.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

    sami

  • *****
  • 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #99 -: Януари 22, 2007, 16:19:19 pm »
Е,това наистина е страшна история!
Аз в момента съм на работа,зарязах и работа,зарязах всичко
изчетох я с отворена уста.
Мила Бени,с цялото си сърце ти пожелавам всичко да върви
 много добре,и да имаш най-сладкото и здраво бебче на света!
Наистина го заслужаваш!
ще бъдеш страхотна майка!
Пази се!
Прегръщам те!


http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Моята невероятна история
« Отговор #100 -: Януари 23, 2007, 10:54:13 am »
Браво, Бени! Явно притежаваш огромна сила! Пожелавам ти добър резултат от амниоцентезата и здраво и прекрасно бебе след няколко месеца!


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Re: Моята невероятна история
« Отговор #101 -: Януари 24, 2007, 09:34:18 am »
Историята ти наистина е невероятна!!! Много, много се радвам, че след всички тези години борба си успяла!! Лека бременност и много щастливи мигове занапред!  :D :D :D
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #102 -: Януари 24, 2007, 12:12:30 pm »
Е сега успях да прочета историята ти и тя наистина е "невероятна"! Аз съм нова в този форум, макар и не нова в борбата и макар да се смятам за силен и упорит човек със сигурност щях да се откажа много по-рано! Мисля, че е страхотно това, че го сподели с нас, защото такива примери ни карат да не се отказваме и да търсим решението!

Пожелавам ти лека бременност и много да се радвате на дългочаканото бебче! :beerdr: (по немски  :P)
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #103 -: Март 06, 2007, 09:54:54 am »
Твоята история дава надежда на всички момичета :D.Вярвай,че ще имаш една нормална и прекрасна бременност. :ballons:
*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...
Re: Моята невероятна история
« Отговор #104 -: Март 07, 2007, 07:29:39 am »
Честито и от мен!
Лека бременност


Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

    mama_tedka

  • **
  • 50
  • Децата са най-голямото богатство!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #105 -: Юни 01, 2007, 14:35:55 pm »
Честито-Невероятно силна жена си!Поздравявам те! :)
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #106 -: Юни 01, 2007, 15:20:55 pm »
Честито бременеене!
Това се казва да искаш дете с цялто си същество и да се бориш за него! Много си изстрадала, но дано всички е вече зад гърба ти и занапред само хубави неща да ти се случват!  :D

Бени, извинявай, че и аз малко късно видях темата ти!
*

    naha

  • *****
  • 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #107 -: Юни 01, 2007, 19:55:22 pm »
Albenanedelcheva с малко закъснение и от мен честито :flower:. Изживей всеки миг с усмивка на уста. :) Късмет за напред и здраво бебче на края на пътешествието наречено бременност да те озари с усмивката си. :bighug: :goodluck:
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #108 -: Юни 01, 2007, 20:50:45 pm »
Честито, Албена!

Пожелавам ти лека бременност и много късмет!

*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #109 -: Юни 04, 2007, 13:49:25 pm »
Бени, и аз чак сега виждам темата, но искам да изразя възхищението си от твоята сила и борбеност. Невероятна си! Пожелавам ти прекрасно и здраво бебче и много щастие!!!

*

    naiema

  • ****
  • 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #110 -: Юни 04, 2007, 15:21:16 pm »
Бени,нека и цялата ти бременност премине с тази вяра,която ти си таила през тези 13 години.Нека бъде изпълнена с много прекрасни моменти и много лъчезарни усмивки!И нека тази бременност- най-голямото пътешествие в твоя живот да завърши с един прекрасен край-здраво бебче!
*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #111 -: Юни 04, 2007, 15:59:02 pm »
Пред жена като теб човек може само да се поклони. Невероятна си, а историята ти е наистина разтърсваща. Плаках от щастие като прочетох щастливия край. Бъдете живи и здрави и оттук нататък- само хубости  :D

*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #112 -: Юни 05, 2007, 15:12:04 pm »
Пред жена като теб човек може само да се поклони. Невероятна си, а историята ти е наистина разтърсваща. Плаках от щастие като прочетох щастливия край. Бъдете живи и здрави и оттук нататък- само хубости  :D
:youwoman: :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Re: Моята невероятна история
« Отговор #113 -: Юни 07, 2007, 13:55:04 pm »
Честито, Бени!!! :P :P :P


Re: Моята невероятна история
« Отговор #114 -: Юни 09, 2007, 12:19:42 pm »
Честито! Ти си борец! Много се радвам за вас. Дай Боже всекиму такава радост.
Re: Моята невероятна история
« Отговор #115 -: Юни 10, 2007, 21:56:54 pm »
Благодаря ви отново момичета, :)
Много сте мили. Аз вчера влезнах в 35 г. с., стискайте още малко палци. Госпожицата не се е обърнала още, най-вероятно няма и да се обърна, раждането ще е планово секцио.

Целувки на всички

*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #116 -: Юни 10, 2007, 23:16:28 pm »
 Бени, :crossfingers: и  :goodluck:


*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Моята невероятна история
« Отговор #117 -: Юни 10, 2007, 23:27:28 pm »
Албена, късмет!
 :bighug: :crossfingers:
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #118 -: Юни 10, 2007, 23:43:15 pm »
охо, то останало съвсем малко.всичко ще е наред.успех  :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
Re: Моята невероятна история
« Отговор #119 -: Юни 12, 2007, 19:30:52 pm »
4естито миличка.лека и щастлива бременност :bighug: ти желая.мн се радвам като чета такива невероятни истории,дават ми надежда,4е няма невъзмижни неща. :P :balk_16: :grouphug2: