Репродуктивно здраве > Опити за забременяване

Колпит, анаеробни бактерии и липсващи лактобацили

<< < (3/4) > >>

bori_st:
Може би, както пише Лейди, наистина високо ниво Е. е свързано с епителните клетки, защото при цитонамазка се гледат други неща, а ентерококи се откриват чрез микробиология. Малко ви подведох, сори :?.

Аничка, анаеробните бактерии са бактерии, които се развиват в среда без кислород. Може да са различни, даже мисля, че и трихомонас вагиналис спадат към този вид организми. Има и факултативни анаеробни бактерии, които оцеляват с или без кислород – такива са например ентерококите, стафилококите и т.н. Така, че откриха ми само анаеробни бактерии не говори особено много.
Желая ти бързо оздравяване :)!

denis:
http://bulgaria.firstvisit.org/14d.asp?id=61883&girl=5&doctor=female&docname=Dr

ani4ka:
Фантичке, мога да ти каза при кого ходих последния месец, иначе за последните 3-4 месеца обиколих също толкова гинеколози-все по препоръки. Последно бях при Праматаров от Полимед. Преди това при Гунве, но той ми изписа клостилбегит без да е проверявана проходимостта на тръбите, а съм карала хламидия. Освен това всичките ми проблеми с кандиди итем подобни започнаха след като той ми изписа антибиотик за цистит, без да добави и низорал, без изследване на урина, антибиограми и т.н Вече цял месец ходя по прегледи и приемам какви ли не медикаменти :( Половинката ми вече вдигна ръци от мен, само се оплаквам, а той казва, че за последните месеци имам повече оплаквания и лоши микробиологии от последните 3 години взети заедно...
Това което не разбирам е, защо микробиологията не ги установи тези микрококи и T.V, а пишеше само "бактерии,най-вероятно анаеробни"?

ani4ka:

--- Цитат на: fanta_22 в Януари 08, 2007, 17:06:00 pm ---ani4ka разбирам те, аз доста верем около година и повече съм се справяла първо с бактериална вагиноза после гъбички. Трбва ти един лекар а не да ходиш по всичките взъможни и повече и повече да те объркват. виж този сайт за един лекар от Пловдив-babakov.hit.bg и успех...

--- Край на цитат ---
Благодаря за адреса, но съм в София и не ми е удобно да пътувам до Пловдив. Казаха ли ти каква е причината за вагинозата и как премина лечението?

siana:
Задрвейте,

И моят резултат от микробиологията не е добър. Пише - умерено до обилно количество бактерии, патогенна бактериална флора (-), левкоцити - умерено количество, лактобацили - оскъдно количество и заключението е бактериален колпит. Двама гинеколози твърдят, че не е необходимо лечение, но аз се съмнявам. Аничка, на теб каквото ти казаха? Този колпит как се лекува и до какви последици води?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия