Репродуктивно здраве > Асистирани репродуктивни методи (инсеминация, ин витро)

Отзиви за д-р Табакова и РепроБиоМед?

<< < (5/5)

lydia:
Здравейте момичета ,
след като се оказа  че май и на мен може да ми се наложи да стигна до ин витро ,започнах като всеки нормален човек от далеч да сондирам мнение.Моя приятелка се косултирала с нейният гинеколог известен в София  ,той казал ,че според него д.Николов от клиниката на Табакова щял да вземе присърце нещата и щял да се отнесе най сериозно към проблема ,аз бях почти готова да отида там.Сега като прочетох всичко това което ви се случило- мой въбще няма да опирам до там.Ле ле добре че ви има да пишете историите си и горчивия опит .Така ни спестявате много сълзи ,безсънни нощи , а и пари.
Жалкото е ,че на вас никой не искал да ви ги спести.

Roby:

--- Цитат на: lydia в Ноември 16, 2006, 14:47:09 pm ---Ле ле добре че ви има да пишете историите си и горчивия опит .Така ни спестявате много сълзи ,безсънни нощи , а и пари.
Жалкото е ,че на вас никой не искал да ви ги спести.

--- Край на цитат ---
Скъпа Лидия, наистина се радвам ако сме ти помогнали да вземеш правилното решение! Това е причината, поради която реших да напиша моята история и се радвам, че толкова много момичета с готовност споделиха тяхната. Всичко свързано с инвитрото консумира много емоциии, пари и време, така, че ако поне едно от тези неща може да се спести е успех. А повярвай ми отношението е едно от най-важните неща в момент, когато си емоциално нестабилен, заради количествата хормони които поемаш и всичко останало! Надявам се, че след като видиш отзивите на повечето момичета, ще решиш къде да отидеш! Аз съжалявам, че се доверих на моя лекар, който на времето ме прати при тях, но все ни се иска да можем да вярваме на някой.... Успех!

lydia:
Благодаря още веднъж на всички писали тук ,и дано повече момичета да се спрат на тази тема, и да прочетат как са протекли няколко години от живота ви!

лили:

--- Цитат на: jam в Ноември 16, 2006, 00:13:16 am ---...интересно, как ще минат (или са минали) сертифицирането, което се прави на тези центрове?
--- Край на цитат ---
ти пък джаме какви въпроси/отговори задаваш. човек ще вземе да каже че не ти е ясно.
мене също акушерката на николов с часове ме убеждаваше какъв велик лекар и човек е. как присърце взима всеки случай и страда за всяка пациентка. бе тва е жена дето работи с него. тя сляпа ли е или кво...не че съм и повярвала и съм го посетила. ма има такива дето са повярвали...за съжаление

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия