Справочник > Адреси на клиники, лаборатории, лекари

Надежден гинеколог в Перник ????

<< < (2/5) > >>

Rali:
  И аз съм се ориентирала към София , ама както се казва поне за фоликулометрия да не ходя чак до там . Аз ходих при Галева , но нещо не ми хареса отношението и .И при още една гинеколожка , която много не и запомних името .Та на  втората като и обясних , че правиме опити от 9 месеца , но реално от тях 4-5 са тези , в които опитите са били наистина сериозни и просто искам да проследи един месец цикъла ми , тя ми заобяснява как било твърде рано и защо аз така припряно действам и ,че според нея нищо чудно при мен да действа " психологическа бариера ".
 А аз просто информативно исках да видя как ще протече един цикъл.
И с това опитите в Перник ми свършиха , ама все пак се надявах да има някой надежден лекар .

 Благодаря Ви за отговорите и УСПЕХ

OPTI:
Да!За съжаление така стоят нещата.И като се замисли човек тук в Перник док. май са доста далеч от мисълта за стерилитет и като че ли въобще не са наясно.От всички лекари през които ми се наложи да мина през последните 3год. единствено д-рСерафимова(ендокринолог) ми каза предвид възрастта ви(аз съм на 27,  съпругът ми на 28г) по добре не чакайте , авземете мерки.Та ако има проблем да го решавате докато е време.И определено смятам да я послушам.Ние също отскоро правим опити( от януари) но реално погледнато 5-6м са реалните но въпреки това не мисля да чакам 2г( както твърди статистиката) за да разберем ,че има проблем( е може и да няма,но кой знае.)
Така че момичета с рогата напред.Успех!!!

Rali:
 Като бях студентка имах страшно добра гинеколожка и някак си от посещенията си при нея свикнах , лекаря от другата страна да проявява разбиране и човечност.Същото отношение към мен имаше и досегашната ми лична лекарка , но тъй като се преместих в Перник сега не мога много да разчитам на нея. Но все пак често се чуваме по телефона и приятелски ми обяснява кое е добре да направя. Ама все пак тя ме преглежда от 5 годишна и за този период пази всички мои изследвания и най -малката промяна сега я сравнява и ми помага да откривам причините.
 Единственият ми късмет при лекарите в Перник е едно семейство перфектни зъболекари - Първанови , невероятни са .
 При мен е лошото , че да се оставя изцяло в ръцете на някой лекар трябва да му имам доверие и всичко подлагам на съмнение.
 Аз понаправих някои изследвания и за сега резултатите от тях са добри.Ще изчакам до януари и ако не се получи ще се ориентираме към специализирана клиника.

 Хайде Pisse , Успех и скоро да се похвалиш и след някой и друг месец да те срещам с количка по Перник. :D

iana999:
Здравейте!
аз съм на 18 години от перник и до сега не съм ходила на гинеколог!тази доктор Глева къде се намира

betina:
Д-р Ахинора Галева
ул. "Благой Гебрев" № 24 /кв. "Изток", зад сладкарница "Чайка"/
Работно време от 15.00 до 18.00 ч.
тел. 7 31 31 /след 15.00 ч./ - мисля, че номера е променен сега, но новия го нямам

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия