Репродуктивно здраве > Покажете си графиката

Моля за помощ за графиката ми

(1/6) > >>

ivvyniko:
Здравейте мили дами. Някоя от вас би ли ми помогнала с графиката. Нова съм тук , правим опити от година и половина без резултат. Ще Ви бъда много благодарна ако ми окажете съдействие. Благодаря предварително. :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Лято:
Линкът ме препраща към моя стара графика.

ivvyniko:
Много се извинявам. Така дали ще стане?

teri_90:
Изглежда добре графиката. Във втора фаза има хубаво покачване на температурата.
Ако правите от толкова време опити без успех, може би е добре да се свържете с репродуктивен лекар, за да пусне някои базови изследвания.
Успех!

ivvyniko:
Много благодаря, дадохте ми малка надежда. Записали сме час за репродуктивен специалист (д-р Стефанов- Стара Загора) , но чак май месец за съжаление, нямаше по- рано. Хормонални изследвания правих- гинеколог и ендокринолог ги гледаха и уж са безпроблемни.Сега чакаме да ни изготвят Спермограма- разширена .За сега сме на Прегнакер за нея и него ,Иногинол, изписани от гинеколог и една билкова смес за забременяване(самоназначена) :D Аз съм с дълъг цикъл 30-32 дни , иначе редовен , по часовник и този месец за първи път хванах пика на ЛХ с тест като за начало.Извинявам се за дългия роман, дори не очаквах да получа отговор. Всичко най- добро Ви желая. :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия