Репродуктивно здраве > Педиатрични грижи и консултации

Днес в предаването на Гала за и против ваксините

<< < (4/11) > >>

White:
Докторе, споделете имената на добрите педиатри в Токуда. Може и на личи. Това е наистина огромен проблем.
Здрав да сте.

lady_11:


--- Цитат ---Защо си хабите нервите тук с тези феерични персони от клюкарско-жълтата Бг  ТВ камарила?
Не Ви ли е ясно че в Бг разбиращите от ваксини се броят на пръстите на едната Ви ръка?
--- Край на цитат ---
Хабим се докторе, защото това същество е някакъв вид представителна извадка на българското джи-пи , който лекува от новородени до старци. Изопринозин, Ентерол, Вит Ц и Калциев Глюконат знам от Вас, че не се дават. Изписват ми ги на рецепта, не ги купувам и толкова.
Колкото за Улевиновите глупости. Сегашния доктор Улевинов няма нищо общо с предишния преди около 20-тина години, когато нямаше еднотипто лечение за всички. Улевинов и още един доктор ми правехе бронхоскопията, после ми назначиха лечението, за което съм им безкрайно благодарна /вкл. и простия Кетотифен/, но нямаше и доза от меркантилността на доктора, която се проявява днес.


--- Цитат ---Ето, колегата Мангъров е много свестен, образован и умен човек.
Проф. Бранков- много свестен човек и МНОГО добър детски хирург.
Има много добри педиатри в "Токуда".
Детският ортопед Д-р Алексиев в София също е много добър специалист.
--- Край на цитат ---

За доктор Мангъров - определено се чуват само добри отзиви за него. Пазя му мобилиня за спешен случай.
По отношение на детски уролози - аз лично съм позитивно настроена към доктор Момчилов - справи се с фимозата на Вики, както и с една доста сериозна уро инфекция. Хирург - доктор Шивачев от Пирогов.
Детски ортопед - д-р Алексиев безспорно. За по-големи деца - ортопед хирург - д-р Гьорев от Пирогов.
По вашето мнение само с педиатрите в Токуда не съм съгласна - Вие разрешихте случая преди година ип половина с два постиинга , написани от мен , а доктор Христова от Токуда / детски невролог/  ми обясни при опита да си запиша час за нея, че детето ми вероятно страда от епилепсия и че пъърво ще се наложи ЕЕГ с приспиване.


--- Цитат ---Не може ли да ги претегляте, щом ги видите- що за човек е, как се държи, колко знае..ЗАЩО? Сами сте си виновни...донякъде. :wink:
Кой свестен ще вирее, щом Вие като "на мед" ходите при съмнителни "образи". Има ли някое дете, на което Доц.Маринова да не е дала Фризопеп и което ДА НЕ Е с диагноза
--- Край на цитат ---

Преценявам ги  докторе, меря , тегля, но уви, картинката е жалка, дори и за София. Дайте пример за добър детски гастроентеролог. Няма! Дайте пример за добър детски очен лекар /за мен не е такъв дори и доктор Топов/. Няма! Мога да изброявам още ...., но просто в БГ няма добро здравеопазване, камо ли добра педиатрия.

Birdie:
Вие ме хвърлихте в оркестъра... .
 Какво остава тогава за Карнобат, Бургас... .

lady_11:

--- Цитат на: Birdie в Юли 16, 2010, 23:51:15 pm ---Вие ме хвърлихте в оркестъра... .
 Какво остава тогава за Карнобат, Бургас... .

--- Край на цитат ---
Ами идват в София или друг по-голям областен град. Първи братовчед на моя мъж в София прави на детето си под годинка операция на запушен слъзен канал.  Манипупацията - в частна клиника Визус, в която работят по-голямата част от детските офтамолози на Александровска болница. Познайте как - на конвейр. Няма тест за упойката. След операцията са изчакали детето да се събуди, постояло 2 часа в частната клиника, взели 400 евро и не издали никакъв документ за проведената манипулация или получената сума.
Специално за лекарите в Бургас и въобще по черноморието се плаша лекичко, защото ще почиваме на море, а пък в медиите се тръби, че там лекарите взимат при преглед в евро и по визуална преценка на клиента. Та така...

_Elfita_:
Проблема е голям с педиатрите тук у нас за съжаление.Не съм доволна от нашата, добре че не се налага често да ни лекува.Слушам и други майки какво им изписват и как лекуват другите.Е,няма мисъл, няма знание...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия