Семейство, дом и свободно време > Дом и хоби

Съдомиялна машина ?

<< < (5/36) > >>

evro:
А с миризмата как се справяте, да попитам аз. От известно време доби една типична миризма, съдовете не (освен пласмасовите), но самата машина - да.

mishanta:
Евро, снаха ми ползва подобен ароматизатор на калгонит ЦЪК и беше доволна.

papilio:
добро утро!!!
Трябва ми съвет
Най-накрая (откакто и мъжът ми мие чиниите) стигнахме до извода че ни трябва миялна машина (е аз доста по-отдавна съм стигнала до извода)
Та сме се спряли на 3 марки-зануси (тази на мен ми най-хареса)  електролукс (те са малко по-скъпички) и уирлпул. Вие за коя марка сте?
И другият ми въпрос е дали да е от по-малките или големите (45 см или 60) Аз си мисля че по-малката е по функционална защото не всеки ден има купища чинии, но кажете и вие вашето мнение

evro:
Моята е електролукс, малка 45 см, купувана е за сватбата ни (преди 12г.), не се е повреждала. До скоро агитирах за малка, но от както се въртя в кухнята не ми стига една, тъй като горната кошница я ползвам само за Мима. Така че, голяма е по-добре си мисля сега, още повече че новите модели може да работят на поровин програма.

Миш, мерси. Ще потърся. :kiss:

purplealy:
Относно ароматизаторите, в Кауфланд и ДМ /немската верига магазини/ има по 2 лв и ми харесват. Иначе сомат и калгонит са около 6-7 лв и пак за толкова измивания, даже по-малко.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия