Семейство, дом и свободно време > Дом и хоби

Съдомиялна машина ?

<< < (3/36) > >>

evro:
Пускам всеки ден, препарат на прах е пъти по-изгодно. Този който взимам също е комбиниран и не добавям гланц, добавям само сол когато инидкатора ме подсети. Долната кошница е наша, горната на Мима. :lol:

Mary:
Моята е електролукс 12 комплектова, имам програма 3в1 - при нея се блокира сол, гланц, препарат и се използва само таблетката. Общо взето май ползвам 65 гадусова програма, която си е доста дългичка. За марка предпочитам Сомат, нещо Калгонита не го долюбвам, като чели след него ми остават пръски. Сега взехме Медикс 5в1, ама още не съм го пробвала.

mishanta:
От около два месеца ползвам Калгонит гел, взех един литър още има.
Не си спомням точно, но беше някъде 12-13 лв, мие много добре и не драска.
Единственно, ако сложа кошничката със приборите до вратата където се стича
препарата има петънца по тях, от тогава я слагам по средата!

sia:
Аз от Медикс таблетките не съм доволна. До скоро бях с Калгонит всичко в 1, обаче имах проблем с ножовете - нещо като ръжда се появи по тях. Започнах да си слагам отделно сол, гланц и гел. Ползвам Сомат или Калгонит. И двата мият екстра.
Иначеу и моята е като на Мери -  като се активира програмата за таблетки се изключват индикаторите за сол и гланц.

Mary:
Мише, доволна си викаш от гела. Абе каня се да купя и аз да вида. Аз вече праха го замених с гел, да видим дали и таблетките ще заменя. най-вече заради дуралекса, имам малко надраскано и ми се ще да ги предпазя занапред.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия