Репродуктивно здраве > Опити за забременяване

БРОМОКРИПТИН - странични ефекти

<< < (2/5) > >>

adriana77:
Д-р Желязков от кой град е, как може човек да се свърже с него.

z22:
От София е,ето телефона 929 07 05.

dimianki:
Знае ли някои Бромоkриптина дали предизвиква овулация че аз нещо вече се ошахавих:)) освен че регулира менструацията и намаля пролактина какво друго?:)) Нека някои които знае повече за него да напише нещо:)) Аз започнах приема му преди 2 дни и не знам колко време ще трябав да го пия:((

marmotche:
Ади, и на мен ми беше много лошо и повръщах от бромоктиптина. После лекарката ми го смени с парлодел (доколкото знам, активното в-во е същото, просто парлоделът е по-чист). Страничните ефекти спряха поне при мен, т.е. предполагам, че при бромокриптина са били предизвикани от някоя от допълнителните примеси в хапчетата.

dimianki. сам по себе си не предизвиква овулация, но спомага за това. Високият пролактин потиска овулацията. Бромокриптинът връща пролактина до нормалните му нива, в резултат на което се повишава шанса за овулация. Прочети си листовката на лекарството, както и статиите за пролактина в секция "Полезно" на сайта тук.

naiema:
Аз също пия Бромкриптин от миналата година.В началото не се чуствах добре,но сега вече свикнах.Но това с припадъка въобще не е добре.Консултирай се и с друг лекар.А доколкото знам повишеното ниво на пролактина възпрепядства овулацията.Затова след като се регулира с лекарства овулация би трябвало да се появи.
Успех!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия