Репродуктивно здраве > Опити за забременяване

БРОМОКРИПТИН - странични ефекти

<< < (5/5)

aivy:
Аз лично пия Бромокриптин от 3 месеца и нямам никакви странични ефекти. Явно е много индивидуално, но съм чувала, че на много жени им влияе зле. Дори като си го купувах за първи път, аптекарката ми препоръча да си взема само един блистер, в случай, че ми става лошо

nadejdi4ka:
В началото на приема на Бромокриптин беше ужасно ( схемата на прием беше неправилна 2*1), но вече нямам никакви проблеми-приемам го от 9 месеца и сега съм на 2*1/2 :wink:

pyfa:
az piq bromokriptin ot dve g v na4aloto se 4yvstvax mnogo zle no posle sviknax i sega sam mnogo dobre

Forest rain:
Здравейте, искам да попитам нещо във връзка с Бромкриптин. Имам нередовен цикъл и се оказа, че пролактинът ми е леко завишен. Изписаха ми Бромкриптин. Пия го от 7-8 дни по схема, като на всеки 3 дни увеличавам дозата. Сега съм на 3 пъти по 1/4. Миналата сряда бях на преглед, защото опитваме за бебе. Тестовете ми за овулация бяха положителни, а ми беше осми ден от цикъла. Днес ми е шестнадесети ден от цикъла. От вчера започнаха болки в кръста (точно така ме боли, преди да ми дойе). Тази сутрин видях, че имам кафеникаво зацапване. Не знам дали ще се превърне в цикъл, но това ми се случва за първи път. Питам се дали е възможна такава преждевременна поява на цикъла, като страничен ефект от Бромокриптин. Цикълът може да ми е закъснявал, но по- рано никога не е идвал.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия