Репродуктивно здраве > Опити за забременяване

БРОМОКРИПТИН - странични ефекти

<< < (3/5) > >>

dimianki:
Благодаря ви! :)

Elvi:
Бромокиптинът и Парлоделът предизвикват такива странични ефекти - гадене, припадане при хора с никсо кръвно налягане.
В такива случаи се намалява дозата и постипенно се покачва или се сменя с Достинекс, който е мн. по-чист продукт и не предизвиква такива проблеми.
Аз пих дълги години Парлодел, в началото докато ми свикне организма имах такива проблеми - падаше ми кръвното, постоянно гадене и съм припадала 2-3 пъти.
След дълго време приемане на Парлодел организмът ми превикна към него и Пролактинът започна да се покачва. Също така докато пиех Парлодел нямах овулация, но след като минах на Достинекс овулацията се появи и пролактинът влезе в норма.

Maialen:
Аз съм пила и трете - Достинекс наистина е най-добър но цената е убийствена за дълго лечение, Бромокриптина е най-гадното лекарство според мен и аз имах припадаци отначало, въпреки че го започнах по схема с постепенно увеличаване.
С парлодел всичко ми беше ок - никакви странични ефекти и цената е приемлива.

Моят съвет е да предложите на лекарите смяна от Бромокриптин на Парлодел.

Късмет!!

Anonymous:
Здравей! На мен също ми се гадеше от бромокриптина и също повръщах от него. Толкова зле се чувствах, но после ми намалиха дозата, а след това го спрях напълно. Ако имаш възможност консултирай се и с друг лекар и го замени това лекарство.

Perdeto:
Мда и аз съм пила бромокриптин съпроводен с ужасни колабирания дори и на улицата,след което го спрях.След известно  време ми ес наложи пак да пия това лекарство но го замених с Парлодел,което си е пак бромокриптин.Моят съвет е да пиеш или парлодел или достинекс,достинекса е по бързо ефективен без странични действия но ужасно скъп  (8 хапчета - 150 лв или нещо такова).Парлодела има известни странични действия но определено по добре се понася от бромокриптина.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия