Репродуктивно здраве > Профилактика и грижа за репродуктивното здраве

Да откажем гадните цигари 2!

(1/95) > >>

Pesheck:
Момичета успех в спирането на цигарите!

sixsens:
Благодаря, Пешек!
Хайде, нова темичка - нови отказали се от гадните цигари!Да е на късмет :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Надеж:
Успех на всички в борбата с гадните цигари  :goodluck:

Но наистина помага, когато никой не пуши около вас. Като бях в Италия преди седмица бяхме с едни приятели, които много пушеха и да ви кажа пушеше ми се почти през цялото време  :( , но сега около мен никой не пуши и се чувствам много добре  :D.
Забраната, която ще влезе в сила от 1.06.2010, ще помогне много. Толкова е хубаво когато в ресторанта не се пуши и можеш да се храниш без да се тровиш.

rositka13:
Хубава е идеята за тази забрана,ама трябва да има кой да я спазва.Ние не сме много по забраните.Кой ще следи и санкционира нарушителите?Особено в по-малките градове,ще е всяко чудо за три дни.Част от самите депутати,заявиха че каквато и да е глобата ще си пушат  8O
Пък за отказването на цигарите,тази седмица ще стартира вече около петнайстия ми опит да ги спра :wink: И аз като Марк Твен може и до сто да ги докарам опитите.
Винаги като ги спра и после пак ги пропуша,се чудя изобщо защо ли ги спирам, като толкова много обичам да пууууша...

harmony:
И аз ще опитам пак спирането тези дни - чака ме пункция и болничен - няма да има пушачи около мен (само милото, ама ще го гоня по балконите...)  :lol: Вече пуша само около кутия - време е да намаля още бройките...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия