0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #140 -: Септември 29, 2014, 10:01:36 am »
Първо  изобщо не му правя реклама , както казах километричните опашки пред кабинета му говорят сами за себе си , второ  да прясно регистрирана съм , защото родих на 11.09 и няма абсолютно нищо пресолено и нелепо , а ако вие не вярвате в това което той е направил си е лично ваш проблем , не съм тук да убеждавам никой аз знам каква е истината :) Аз споделих фактите :)
*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #141 -: Септември 29, 2014, 11:20:46 am »
venimaraq, така описаните за теб "факти" са доста, бих казала твърде субективни търдени за останлата аудитория (трезвомислеща и що годе информирана точно в този форум), което ги прави  да звучат върде нелепо. Казвам това без да подценявам разбира се професионализма на д-р Сигридов.  Напълно подкрепям Жбрул. Само бих добавила, че е добре и да се информираш и с какво приоритетно и основно се занимава д-р Стаменов преди да коментираш от какво се е "дръпнал". Това са специалисти в техните си тесни области и точно е непрофесионализам да се бъркат в работата един на друг.... все едно Сигридоов да се намесва в казусите с проблебно забременване.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #142 -: Септември 29, 2014, 11:29:24 am »
По-голяма тъпотия не бях чувала в живота си "набутал крачето обратно и направил серклаж" :lol: ами то ако ставаше така нямаше да има преждевременно родени бебчета...всички щяха да бъдат "върнати обратно"...
Нямам нищо против д-р Сигридов ама да се пишат такива неща е меко казано нелепо...
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #143 -: Септември 29, 2014, 12:26:32 pm »
Мила пак не си разбрала....приоритета на Сигридов е проблемни бременности , стерилитет , Ин витро и т.н. а за другото няма смисъл и да ти обяснявам благодарение на него това бебе в мемента е на  годинки , може би от нелепата му постъпка незнам :D  немисля да пояснявам на такива като теб реших и споделих а на теб ти желая лек ден  :D:*
*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #144 -: Септември 29, 2014, 13:02:40 pm »
venimaraq, ако описаният от теб "факт" - беше реално приложима медицинска практика, то Д-р Сигридов щеше да е с Нобелова награда за медицина за това свое "откритие". ;) Нещо повече - проблемът с преждевременните раждания (какъвто има в световен мащаб) - щеше да се реши от раз и тази техника "набутай плода обратно и направи серклаж" - щеше да залегне в учебниците по медицина. Одма. Обаче както и ние и ти знаем - няма такова нещо.
За твоя жалост - тук не е "БГ-мама" и "публиката" е твърде ограмотена по въпросите за които пишеш врели некипели, че да кълве така лесно както ти се ще на теб. И не може да става дума за "вяра" в тази ситуация, защото не си говорим за религия, а за медицина все пак.

Д-р Сигридов има принос, да се родят живи и здрави много бебета, вкл. и на потребителки в този форум. Както вече казах по-напред, ние сме запознати достатъчно с професионалните качества на този лекар и не виждам някой да ги е отрекъл. Коментира се единственото чистата фантасмагория за "бебе върнато в утробата на майка му"...е, нЕма такъв филм просто. И да поясняваш и да не поясняваш - все едно, понеже написаното от теб - не е възможно за случване, независимо дали Д-р Сигридов ще опита да го направи, или някой друг лекар.

П.П. Фамилиарните обръщения (като "мила") към непознати хора, не говорят за особено добро възпитание. За протокола.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #145 -: Септември 29, 2014, 15:14:38 pm »
Venimaraq,1-во не съм ти "мила"
2-ро за разлика от теб имам медицинско образование и съм наясно,че това няма как да се случи...
3-то подкрепям абсолютно написаното от Jbrul
4-то такива изказвания от типа "една жена каза" нямат място в този форум
5-то намери си друго занимание вместо да петниш професионализма на д-р Сигридов
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #146 -: Март 05, 2015, 17:53:17 pm »
Наистина д-р Сигридов има огромен принос за успешното износване на много здрави бебета - казвам го като негова пациентка с наскоро родено бебе след проблемна бременност и като човек, чул толкова много истории на други негови пациентки в чакалнята пред кабинета му и къде ли не.

По отношение на "връщането на крачето обратно" коментирано по-горе  - горе-долу със същите думи го чух и от негов колега в болница "Надежда", където раждах. Не знам какво и как точно е направил, не ми е и работа да знам детайли, съмнявам се, че и всяко медицинско образование е достатъчно, за да се разбере. По моя информация обаче това е докторът, правещ най-успешните рискови серклажи в БГ, и това, което прави, е отвъд поостарелите разбирания на много така признати негови колеги.

Накратко моята история - отидох при д-р Сигридов след втория си спонтанен аборт, случил се в 19 седмица. Бях обиколила доста лекари преди това в търсене на причините - всички ми казваха, че следващия път ще направим серклаж, после си трябва лежане, а пък от там нататък нещата са божа работа. Събрах смелост за нова бременност едва след прегледа при д-р Сигридов, който ме убеди, че знае съвсем точно от какво е предизвикан абортът и има ясна визия какво трябва да се направи, за да не се повтори злощастната бременност.
След като забременях отново, с огромно търпение и професионализъм той проследи цялата ми бременност. Мога да кажа, че преценката му за всяко нещо, свързано с проследяването, беше абсолютно точна - съвсем точно оцени ситуацията с кървенето ми в началото на бременността, съвсем точно предрече кога ще се скъси шийката, даде ми минимална доза антибиотик, за да излекуваме инфекцията преди серклажа, направи серклаж, с който наистина се движех без проблем до 9-ти месец, накрая предрече дори и кога ще започне раждането. Благодарение на него имах една доста спокойна бременност без влизане в болници като изключим серклажа и без прием на почти никакви лекарства. Родих естествено във втората половина на 9-ти месец.
Винаги е бил много знаещ и позитивен по отношение на стигането до заветния 9-ти месец, приемал ме е по нощите за преглед без запазен час - за да съм спокойна, че всичко е наред. Мога да кажа също, че е и един съвсем некомерсиален лекар. Страшно много съм му благодарна и наистина не знам какво бих правила с евентуално следваща бременност ако реши да отиде в чужбина примерно...

От скоро докторът преглежда в МЦ Света Петка, бул. Ген. Ст. Тошев 15-17 в сградата на 20 поликлиника.

Надявам се постът ми да е полезен за други жени с проблемни бременности.