0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Инсеминации през ноември и декември!
« -: Ноември 01, 2008, 21:01:05 pm »
Здравейте на всички какво става с вас,никой не пише вече в тази тема,аз реших да пусна новата тема за новите месеци,дано новите месеци донесе успехи на всички в тази тема.УСПЕХ  :P

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
Re: Инсеминации през ноември и декември!
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2008, 22:22:25 pm »
Успешна нова темичка и много нови бременелки!Само успешни процедури и щастливи мами!
Даката,какво стана с вашето инсе?Стискам палци за положитени тезултати!
*
« Отговор #2 -: Ноември 01, 2008, 23:15:32 pm »
Аз следя тази тема, макар и да не пиша, защото съм минала през инсеминация, а може би скоро ще ми и предстои такава, така 4е мн ме вълнува вси4ко което се пише тук,
успех на вси4ки  :D
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #3 -: Ноември 02, 2008, 03:56:05 am »
 Ние през ноември ще продължим с нова инсеминация. Този път ще включим и Имуновенин и се надявам да бъде последната и успешната!
 Успех на всички!
 Даката , кога трябва да направи тест жена ти?
« Отговор #4 -: Ноември 02, 2008, 10:33:29 am »
Здравейте днес е 9 ден от нашата инсеминация,тест в петък или събота,и дано този път да е :bfp: иначе минаваме в другата тема.Успех на всички. :P

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #5 -: Ноември 02, 2008, 10:35:33 am »
искрено се надявам, щом даката е започнал нова тема жена му да има положителен резултат.
нека тази тема е успешна са всички, които ще започнат, чакат резултат и да изпълним мечтите си.
късмет и не се предавайте - дорото предтои. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #6 -: Ноември 02, 2008, 11:06:24 am »
И аз се включвам в темата с пожелание само за положителни резултати през последните месеци от годината-какви хубави подаръци само, а? На мен ми е 9 ден от реинсеминацията, така че и аз съм в очакване на  :bfp:
*
« Отговор #7 -: Ноември 02, 2008, 19:38:04 pm »
Здравейте!

Днес беше първата ми инсеминация, в клиника "Надежда".
Терзаят ме някои въпроси и реших да се регистрирам и да питам.
Инсеминацията беше без стимулация, в петък (31.10.) се виждаха два фоликула на левия яйчник - 17 и 19мм, ЛХ точно беше почнал да се качва.
Определиха ми инсеминацията за неделя (02.10.). Аз си правих уринен тест за овулация в събота вечерта и беше положителен.
Инсеминацията беше около 15 часа в неделя. Д-р Стаменов каза, че са се пукнали фоликулите - според него през нощта (веднага след положителния ми тест за овулация).
Та, след цялото това обяснение - ако са се пукнали през нощта, оцеляла ли е яйцеклетка до днес следобед, която да бъде оплодена?
Това са си все пак повече от 12 часа, а бях чела, че оплождането можело да стане до 3-5 часа след пукането на фоликулите?

Ще ви бъда много благодарна, ако споделите нещо по въпроса, че това смятане на часове цяла вечер ще ме побърка. :)

И успех на всички! :)

PS А лигавицата при инсеминацията беше 9 мм - това май не е много, а?
« Последна редакция: Ноември 02, 2008, 19:54:42 pm от jp »
*
« Отговор #8 -: Ноември 02, 2008, 19:42:08 pm »
Здравейте, да се включа и аз. Днес ми е десети ден от инсеминацията.
Имам един въпрос към вас, момичета ходите ли на работа докато чакате денят на теста? Даката, а твоята съпруга?
Аз си бях взела 7 дни и вече свършиха.
Успех на всички.
« Отговор #9 -: Ноември 02, 2008, 20:00:13 pm »
Здравейте, и на нас ни предстои първа инсеменация вероятно през ноември или декември. Искам да питам след като се направи тест за проходимост на тръби и всичко е наред инсеменацията в същия цикъл ли се прави или най-рано на следващия.
Пожелавам успех на всички и мнооого положителни тестове.
*
« Отговор #10 -: Ноември 02, 2008, 20:13:27 pm »
Здравей jeni_baleva.
Вероятно инсеминацията ти няма да бъде в същия цикъл, защото теста за проходимост се прави в първите чисти дни,а ще е минало времето за започване на стимулация, освен ако не е на естествен цикъл.
Успех. 
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #11 -: Ноември 02, 2008, 20:34:13 pm »
Имам един въпрос към вас, момичета ходите ли на работа докато чакате денят на теста? Даката, а твоята съпруга?
Успех на всички.

Аз си вземах боничен цяла седмица по време на прегледите и инсеминацията, като си правех сметката , че ще ми останат няколко дни за да си почина в къщи пред телевизора. Да, ама не дойдохме си даже в събота и н понеделник отново на работа.Вече съжелявам, че не поисках от джипито още седмица, толкова язове имах в работата. За това питах докторката след инсеминацията и тя каза да продължа с обичайната натовареност на деня.
« Отговор #12 -: Ноември 02, 2008, 23:48:54 pm »
Публикувана от: madlen 
Вмъкни Цитат

Жена ми продължава да ходи на работа. Според нашия д-р трябва да се продължи с обичайните занимания. Като е на работа тя се чувства по-добре и немисли само за тестове  :D

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #13 -: Ноември 03, 2008, 16:33:15 pm »
Здравейте момечета и едно момче :D Тъкмо "идвам" от темата за инвитрото - да знаете колко бременелки този месец, страхотно. Та си помислих, че вече е време и в нашата тема е време за подобни новини. Е, а дано...
*
« Отговор #14 -: Ноември 03, 2008, 16:59:54 pm »
Успех на всички.

Аз няма как да не ходя, а и си се чуствам съвсем нормално.
Така или иначе, съм се приготвила за няколко инсеминации и после инвитро, ако се наложи - не става всеки месец да изчезвам за по две седмици.  8O
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #15 -: Ноември 04, 2008, 16:43:31 pm »
Здравейте момичета :) Исках да попитам тези, които вече са минали инсеминацията имате ли някакви усещания, На мен ми е 11 ден и от няколко дни имам киселини, започнаха тежеста в корема и тежестта в гърдите. Днес ме боли и кръста. Много се страхувам да не "тръгне"целият списък за ПМС. Как е при при вас?
*
« Отговор #16 -: Ноември 04, 2008, 21:51:48 pm »
Ивето, нали знаеш, че симптомите на цикъла и на бременността си приличат?! Особено с тези киселини ми се струва, че работата отива към две чертички. Много е съмнително. Дано изляза права!  :wink:

*
« Отговор #17 -: Ноември 05, 2008, 08:14:19 am »
Здравейте момичета и момче :)
Искам да ви пожелая успешни процедури, които да завършат с 2-те така мечтани чертички :)
Ние ще почиваме и психически и финансово. Започнах един режим на хранене, започнахме да се "обичаме" повече, дано да се получи. Ако ли не - напролет пак :)

Искам да кажа на всички, да не спирате работата си след инсеминацията (освен ако не е тежка физическа де). Все едно след секс по време на овулация да не ходите на работа :)) Знам, че инсето е свързано с много пътувания, разходи и напрежение, но е по-добре да се върнете на работа, от колкото да сте си у дома, да сте цял ден пред компа, да се шашкате и да мислите постоянно за резултата.

Успех на всички и чакаме хубави подаръци за коледа - много бременни коремчета :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2008, 16:45:07 pm »
Това, което казваш е вярно. Когато съм на работа не мисля изобщо за това, а като си дойда започват да се появяват разни мисли и шашкания. Аз мислех да вземам болничен след инсето, но не стана и сега не съжелявам.
Успех момичета и момче :D
« Отговор #19 -: Ноември 05, 2008, 18:51:58 pm »
 ivetod, какво е СС , което си отбелязала в графиката си?
 Малко остава. Ще чакам с нетърпение да се похвалиш!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2008, 21:10:01 pm »
Тъй като не можах да включа и аз какво е СС  :D погледнах да видя какво е - та, това са 5-те дни на стимулация с Клостилбегит, на латински абревиатурата му е СС, но сега забравих как  точно се казва! Ще видим какво птиче ще изкочи от цялата работа :)
Успех и на теб!
« Отговор #21 -: Ноември 05, 2008, 22:39:49 pm »
И аз да се запиша тук. В петък ще е моето първо инсе на естествен цикъл.На прегледа вчера док каза че всичко е перфектно.Сега остава и плувците в петък да са поне толкова добри, колкото бяха при последната ни спермограма(ние сме с мъжки фактор).Моето яйчиц е ги очаква с такова нетърпение, чака си ги вече 2 години.Спокойна съм, знам че всичко зависи от късмета ни.Пожелавам го на всяка от вас! :goodluck:
« Отговор #22 -: Ноември 06, 2008, 06:48:09 am »
 silvi4ka , успех!Ако не са толкова сериозни отклоненията в спермограмата , имате големи шансове да успеете.
 Момичета и момче, моя МЦ днес е на линия и от трети ден след като пусна хормони , започвам с Декапептил 0,1.След това - Фостимон и каквото сабя покаже! :)
 Моля се това да е последното ми инсе , в противен случай се измествам в другата тема!
 Успех на всички желая от цялото ми сърце!
 Даката ,  успех и на вас!Надявам се утре , вдругиден да дадете добър старт на семейния ви живот!
*
« Отговор #23 -: Ноември 06, 2008, 09:34:23 am »
Здравейте, момичета и аз съм във вашите редици. В момента пия Диане 35 и със следващия цикъл започвам стимулация за евентуално инсе.
Много късмен на всички и дано всяка от нас е достигне Коледното чудо и докосне своята най - съкровенна мечта!!!
*
« Отговор #24 -: Ноември 06, 2008, 12:02:09 pm »
silvi4ka успешна процедура в петък :)

fatalwoman  успех и на теб в поредото начинание :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #25 -: Ноември 06, 2008, 17:29:24 pm »
ivetod, какво е СС , което си отбелязала в графиката си?
 Малко остава. Ще чакам с нетърпение да се похвалиш!
И аз не се сетих та погледнах какво съм писала, това е стимулацията с клостилбегит, абревиатурата й е такава, така я пишат на латински. Да малко остава, но вече има доста от ПМС, единствено гърдите от вчера не са ми така чувствителни, но корема, ох....
Успех на теб този месец :D
*
« Отговор #26 -: Ноември 06, 2008, 17:49:42 pm »
Ivetod,искам да ти кажа,че при последната ми бременност имах силни ПМС преди теста,придружени със зацапване и + тест.Така че има надежда :wink:
« Последна редакция: Ноември 06, 2008, 18:12:40 pm от TINI78 »

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #27 -: Ноември 06, 2008, 18:47:20 pm »
Благодаря TINI, желая ти много скоро да ти се сбъдне най-съкровената мечта :D
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #28 -: Ноември 06, 2008, 19:32:58 pm »
Благодаря TINI, желая ти много скоро да ти се сбъдне най-съкровената мечта :D
« Отговор #29 -: Ноември 07, 2008, 18:53:05 pm »
Днес мина инсето ми.Чувствам се добре, но док. се притеснява че не ми се беше пукнал фоликула още и ме вика в неделя да ме види.Дано се пукне дотогава и дано плувците издържат дотогава.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #30 -: Ноември 07, 2008, 19:10:16 pm »
Не се притеснявай и на мен първата ми инсеминация беше на неспукани фоликули, после ме извикаха на последващия ден за реинсеминация, тогава единия яйчник беше овулирал, но ние онтово направихме "посявката". Успех на инсето :)
*
« Отговор #31 -: Ноември 07, 2008, 19:27:56 pm »
Успех момичета. Дано да има повече  :bfp:
В неделя и аз започвам със стимулация и дано да се
развият добре нещата, за да се стигне до инсеминацията.
УСПЕХ ПАК НА ВСИЧКИ!
« Отговор #32 -: Ноември 07, 2008, 19:36:42 pm »
Desito , успешна стимулация ти желая!Тя в какво ще се състои?
 Аз започвам от утре стимулацията.
silvi4ka , успех!
« Отговор #33 -: Ноември 07, 2008, 19:54:20 pm »
fatalwoman, Desito, успех и на вас момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #34 -: Ноември 08, 2008, 00:58:33 am »
Фатал,успех ти пожелавам,дано този път ти е за последно-пу-пу!Пожелавам успешни опити и на всички останали,които са в процедура!Момичета,като ви чета вече нямам търпение да дойде януари(живот и здраве) и отново да започна борбата!Това чакане до следващия опит е ужасно,едва издържам да си получа последния резултат от Конова и да знам какво ще се случва :DСтискам ви палци за положителни резултати!!!

« Отговор #35 -: Ноември 08, 2008, 10:19:54 am »
Стискаите палци!!!След около час ми е процедурата-8 на брой от които 2 бяха успешни!
*
« Отговор #36 -: Ноември 08, 2008, 10:44:06 am »
Успех от мен, Venus2, ред за третата успешна процедура!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #37 -: Ноември 08, 2008, 14:47:16 pm »
Стискаите палци!!!След около час ми е процедурата-8 на брой от които 2 бяха успешни!

:goodluck:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #38 -: Ноември 08, 2008, 15:09:00 pm »
Успех в процедурата venus2.
madlen мисля, че днес ти е 16 ден, очакваме да се похвалиш с :bfp:
На мен ми е 15 ден, но имам много силна тежест ниско долу, също като при ПМС. Ох, дано е друг признак...
« Отговор #39 -: Ноември 08, 2008, 16:13:25 pm »
Успех в процедурата venus2.
madlen мисля, че днес ти е 16 ден, очакваме да се похвалиш с :bfp:
На мен ми е 15 ден, но имам много силна тежест ниско долу, също като при ПМС. Ох, дано е друг признак...
Хайде вече да се хвалите!Пожелавам ви го от сърце!
 Какво става с жената на Даката?
 Тини78, :bighug:!
« Отговор #40 -: Ноември 09, 2008, 11:10:06 am »
Здравейте при нас нещата пак не са добре теста е :bfn:  :( и вече сме в депресия,незнам какво да правим с женами вече всиките ни надежди в тази тема свършиха,имаме още малко финансова възможност и ще пробваме в другата тема.Успех на всички.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #41 -: Ноември 09, 2008, 11:32:16 am »
Здравейте при нас нещата пак не са добре теста е :bfn:  :( и вече сме в депресия,незнам какво да правим с женами вече всиките ни надежди в тази тема свършиха,имаме още малко финансова възможност и ще пробваме в другата тема.Успех на всички.
Много съжелявам, не знам какво да кажа :bighug: просто вярвайте и бъдете сигурни, че ще се случи точно на вас и ще бъдете най-прекрасните мама и тати.
« Последна редакция: Ноември 09, 2008, 11:43:50 am от ivetod »
*
« Отговор #42 -: Ноември 09, 2008, 13:44:21 pm »

Даката много съжелявам за отрицателния резултат.Не се отчайвайте -битката е загубена но войната продължава.Късмет в другата темичка!
« Отговор #43 -: Ноември 09, 2008, 14:06:09 pm »
Даката , какви са точно проблемите при вас - мъжки фактор ли, хормонални нарушения ли, какво? Моят съвет е ако не сте правили имунологични иследвания , то да ги направите - антифосфолипидни  антитела и NK - клетки.
« Отговор #44 -: Ноември 09, 2008, 16:12:45 pm »
Здравейте при нас нещата пак не са добре теста е  :bfn: :(   и вече сме в депресия,незнам какво да правим с женами вече всичките ни надежди в тази тема свършиха,имаме още малко финансова възможност и ще пробваме в другата тема.Успех на всички.
« Последна редакция: Ноември 09, 2008, 16:14:53 pm от dakatabg »

*
« Отговор #45 -: Ноември 09, 2008, 16:45:00 pm »
Е, Даката, недейте да се депресирате! Опитайте с ин витро! След толкова опити какво мисли вашата лекарка?

« Отговор #46 -: Ноември 09, 2008, 18:23:09 pm »
Днес ходих на преглед.Както се и опасявах че ще стане- фоликула не се е спукал  :(. Е,  дотук беше надеждата ми за този цикъл, другия пак ще пробвам. Но сега пък започнах да се притеснявам и за ЛУФ,ПКЯ, ендометриоза...Ами ако всеки цикъл досега е било така?! 8O И съм нямала овулация? Това че тестовете за ову винаги са отчитали пик на LH , изобщо не значи че фоликула се пука, нали? Знам, че най-добре да не се притеснявам предварително, когато това все още не е доказано, но тези въпроси не ми дават мира. А ние досега си мислехме че сме само с мъжки фактор.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #47 -: Ноември 11, 2008, 10:50:15 am »
Здравейте ,момичета,и аз да се включа,след малко тръгвам за втората ми инсеминация,с надеждата че тази вече ще има щастлив край,7 год.се борим за бебче,надявам се че мъките ще свършат и ще забременея най-сетне.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #48 -: Ноември 11, 2008, 11:07:31 am »
Здравейте ,момичета,и аз да се включа,след малко тръгвам за втората ми инсеминация,с надеждата че тази вече ще има щастлив край,7 год.се борим за бебче,надявам се че мъките ще свършат и ще забременея най-сетне.
Хайде , успех , мила!Дано скоро се похвалите!
*
« Отговор #49 -: Ноември 11, 2008, 16:05:42 pm »

късмет и дано тази да е последната
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #50 -: Ноември 11, 2008, 16:34:25 pm »
Как сте момичета, които чакате? На мен днес ми е 18 ден от реинсеминацията, още няма лелка, но ми е много тежко на коремчето. Два вечера и тази сутрин имах еднократно при избърсване кафеникаво зацапване. Много се притесних.  Имате ли представа дали е предвестник на лелка? не съм спирала утрогестана. Страх ме е да направя тест. Ако ми идва, да идва, та да започваме всичко от начало...
« Последна редакция: Ноември 11, 2008, 18:36:19 pm от ivetod »
« Отговор #51 -: Ноември 11, 2008, 18:21:56 pm »
Иветод, направи си тест задължително, моята бременност започна с ярко кървене, така че ... действай, пък кавото е станало е станало  :crossfingers: Не оставяй нещата на случайността.
Успех Марина, дано скоро се похвалиш с  :bfp:, днес св.Мина е помагал!!!
Момичета /и момче/, чудесата се случват, пожелавам ви да изпитате удоволствието от раждането на вашите рожби!!!
Сега влача крачета за вас и пръскам "бременни вируси"
  :blowingdust: :blowingdust2:
*
« Отговор #52 -: Ноември 11, 2008, 19:06:19 pm »
Точно когато си мислите,че няма накъде и сте отчаяни и вземе,че стане дали ще е чрез арт процедури или нещо по леко или от само себе си,но е така.Всички ще успеете.
*
« Отговор #53 -: Ноември 11, 2008, 19:43:08 pm »
Как сте момичета, които чакате? На мен днес ми е 18 ден от реинсеминацията, още няма лелка, но ми е много тежко на коремчето. Два вечера и тази сутрин имах еднократно при избърсване кафеникаво зацапване. Много се притесних.  Имате ли представа дали е предвестник на лелка? не съм спирала утрогестана. Страх ме е да направя тест. Ако ми идва, да идва, та да започваме всичко от начало...

Не знам как издържаш да не си направиш тест.  :o
На мен ми е девети ден, ама нещо никакви симптоми за радостни вести нямам. Опитах днес да си направя в най-близката лаборатория кръвен тест, но ми казаха, че правели 1 седмица след закъснението?! Аз не спорих де, така или иначе е малко рано.
Надявам се да отмине зацапването и стискам палци за теста.  :) Мисля, че ако ще ти идва МЦ, идва и с утрогестан - но не съм сигурна.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #54 -: Ноември 11, 2008, 19:50:31 pm »
Иветод,направи тест да си спокойна,може да не ти идва от Утрогестана и аз предната инсемин.го спрях на 16-тия ден и след 2 дни ми дойде,но го спрях при два последователни отрицателни теста.Не се страхувай каквото такова,то няма да се промени,но ако не си бременна не е желателно да се тъпчеш с хапчета.Моля те направи тест достатъчно вече ти е закъснял цикълът,дано да е станало,стискам палци да си бременна.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #55 -: Ноември 11, 2008, 19:59:12 pm »
Благодаря момичета, утре като стана ще си направя. Когато докторката ми изписваше Утрогестана и тя ми каза, че като ще ми идва и с него ще ми дойде, ама...и това зацапване, но спирам да го мисля сега, а утре каквото сабя покаже
*

Марина75

• 3039
« Отговор #56 -: Ноември 11, 2008, 20:17:27 pm »
Благодаря момичета, утре като стана ще си направя. Когато докторката ми изписваше Утрогестана и тя ми каза, че като ще ми идва и с него ще ми дойде, ама...и това зацапване, но спирам да го мисля сега, а утре каквото сабя покаже
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

« Отговор #57 -: Ноември 11, 2008, 23:44:38 pm »
Маринка, силно стиснати палци от мен и много късмет и успех ти желая! Дано след 2 седмици да се похвалиш!
« Отговор #58 -: Ноември 11, 2008, 23:48:31 pm »
Време е за тест!Щом няма течение не губи надежда! И не спирай Утрогестана преди теста!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #59 -: Ноември 12, 2008, 16:38:42 pm »
Момичета май ще ходя на поправка. Днес правих тест и е :bfn: У дома имам още един утре ще го направя за по-сигурно. Само не знам и ако неговия резултат е същия да спирам ли сама Утрогестана. Док каза че с него трябва да ми дойде, но не знам, не ми се чака вече...
« Последна редакция: Ноември 12, 2008, 17:10:20 pm от ivetod »
« Отговор #60 -: Ноември 12, 2008, 16:57:31 pm »
Момичета май ще ходя на поправка. Днес правих тест и е :bfn: У дома имам още един утре ще го направя за по-сигерно. Само не знам и ако неговия резултат е същия да спирам ли сама Утрогестана. Док каза че с него трябва да ми дойде, но не знам, не ми се чака вече...
Поправката не е задължителна, може да си взела изпита, направи си кръвен тест /най-добре/, иначе може да стане "съкатлък". Лекарствата се спират когато каже доки, имай малко търпение, пък дано да бъде възнаградено с  :bfp:!!!
*
« Отговор #61 -: Ноември 12, 2008, 17:11:38 pm »
Момичета май ще ходя на поправка. Днес правих тест и е :bfn: У дома имам още един утре ще го направя за по-сигерно. Само не знам и ако неговия резултат е същия да спирам ли сама Утрогестана. Док каза че с него трябва да ми дойде, но не знам, не ми се чака вече...

Жалко :(
Но наистина, за всеки случай си направи и кръвен тест. 18 дни след реинсеминация - това е значи 3-4 дни закъснение?
Това май не е много, може да е излъгал теста.
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #62 -: Ноември 12, 2008, 18:18:23 pm »
От утрогестана може да се получи закъснение.При мен беше една седмица след реинсето,но за жалост ми дойде.
Стискам палци при теб да се е получило.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #63 -: Ноември 12, 2008, 18:23:58 pm »
От утрогестана може да се получи закъснение.При мен беше една седмица след реинсето,но за жалост ми дойде.
Благодаря ти! А ти сама ли спря утрогестана или ти дсйде с него, аз не знам утре ако покаже отр. сама ли да го спра или да чакам.
Възстановявай се от операцията и те чакаме в темичката. :)
« Последна редакция: Ноември 12, 2008, 18:26:10 pm от ivetod »
*
« Отговор #64 -: Ноември 12, 2008, 19:12:01 pm »
Не спирай утрогестана без да ти го е казал доктора.Ако няма бременност цикъла ще дойде независимо от всичко.
Късмет и дано теста да греши!
*
« Отговор #65 -: Ноември 13, 2008, 13:29:23 pm »
Мда, май и аз ще съм на поправка. Пуснах си кръвен тест (инсеминацията беше на 02.11.) Май 11 дни трябва да са достатъчни, ако е станало нещо, кръвният тест да покаже?

бета ЧХГ <0.100

Progesterone ( прогестерон ) 1.73 ug/l
М(до 2); Ж(фол.до 2,овул.- до 3.5,лут.10-35)

Пия дуфастон още. Не знам защо не ми идва М. с толкова нисък прогестерон?
« Отговор #66 -: Ноември 14, 2008, 06:53:09 am »
jp , много съжалявам. Успех следващият път!
Аз да се отчета:
Моята инсеминация се очертава понеделник - вторник. Този път е "подплътена" с Имуновенин 40 ампули и Интралипид, заради имунологичните ми недъзи. Утре трябва да пусна Е2 и ЛХ и да определим за кога ще е Прегнила. Нямам търпение вече да започвам с голямото чакане. :lol:
 Имам 4 фоликула , на които запомних размерите - 15, 16, 17, 20мм и май имаше още , но за тях нямам инфо. :)
 Искрено се надявам някой от тях да се превърне в нашето дългоочаквано бебче!
 Успех пожелавам на всички в процедура!
« Последна редакция: Ноември 14, 2008, 06:54:51 am от fatalwoman »
*
« Отговор #67 -: Ноември 14, 2008, 07:27:49 am »
Благодаря, fatalwoman! Успех и на теб. :)

Аз се чудя дали в следващия ни цикъл ще е ок да правим пак инсеминация - не знам дали този дуфастон нещо не е разбъркал...

Всъщност, ако клиника Надежда почиват през декември, май може да стане така, че да пропусна и два цикъла. :(
*
« Отговор #68 -: Ноември 14, 2008, 07:57:54 am »
Фатал,не остана,стискам ти палци!Аз също очаквам с нетърпение да мине месец и половина и да започвам пак :D!Последния ми резултат от Плевен е готов най-сетне,но Конова отсъства и ще почакам да ми изпрати препоръката си.Хайде по-бързо да идва януари!

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #69 -: Ноември 14, 2008, 17:02:27 pm »
Здравейте момичета. Днес направих още един тест за по сигурно, но и той е отрицателен. Мисля да спирам утрогестана тази вечер. Пре два дни имах кафеникаво зацапване само еднократно, а сега от врера е по цял ден...и ще чакам новия цикъл. Успех на чакащите!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #70 -: Ноември 15, 2008, 09:37:37 am »
Благодаря ти! А ти сама ли спря утрогестана или ти дсйде с него, аз не знам утре ако покаже отр. сама ли да го спра или да чакам.
Възстановявай се от операцията и те чакаме в темичката. :)
Извини ме че късно ти отговарям.Дойде ми с утрогестана.Тогава се обадих на доки и той каза да го спра.Обади се на твоя лекар и тогава го спирай.Дакато няма МЦ има надежда.Понякога и кръвните тестове грешат.
« Последна редакция: Ноември 15, 2008, 09:39:52 am от eloiz »
*
« Отговор #71 -: Ноември 15, 2008, 20:10:32 pm »
Дакато няма МЦ има надежда.Понякога и кръвните тестове грешат.

С тази надежда аз прерових интернета да намеря евентуално следа, че може да е така - но уви, изглежда кръвните тестове са безутешно сигурни. :(
Да ви попитам - ако сте взимали дуфастон - кога мога да очаквам да ми дойде МЦ? Че нямам търпение да започне нов цикъл, с нови надежди...
« Отговор #72 -: Ноември 15, 2008, 21:42:19 pm »
Здравейте и от мен
Днес ми беше второто инсе и сега запозва голямото чакане и надежда
Пожелавам на всички  само   :bfp1:
*
« Отговор #73 -: Ноември 16, 2008, 09:28:26 am »
marykol, дано да се получи!
Време е някой да докладва положителни резултати в тази тема. :)
*

Марина75

• 3039
« Отговор #74 -: Ноември 16, 2008, 09:50:10 am »
УСПЕХ,marykol ,в един отбор сме и аз съм след второ инсе и чакам.Дано да се получи този път,дано да посрещнем Коледа бременни.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #75 -: Ноември 16, 2008, 18:18:23 pm »
Момичета, аз наистина вече съм за втори дубъл. Днес ми дойде с ясна кръв, въпреки че не беше през целия ден е по-различно от кафявото зацапване през последните дни. Успех на чакащите!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #76 -: Ноември 16, 2008, 20:05:57 pm »
Здравейте!
Съжалявам за неуспехите :(.
Ние чакаме да се потвърдят или да се отрекът антиспермални антитела за да видим дали ще правим 3 последно инсе или минаваме направо на ИКСИ
« Отговор #77 -: Ноември 17, 2008, 10:30:44 am »
Здравейте!
Съжалявам за неуспехите :(.
Ние чакаме да се потвърдят или да се отрекът антиспермални антитела за да видим дали ще правим 3 последно инсе или минаваме направо на ИКСИ
Антиспермалните антитела не се ли преодоляват при инсеминация , или греша?
 Ние отново спряхме процедурата.
Успех на всички и много + тестчета ви пожелавам!
*
« Отговор #78 -: Ноември 17, 2008, 14:30:56 pm »
jp на мен не ми се промени цикъла от Дуфастона, дойде си ми след инсето на датата + това че още го пиех, следващия цикъл пак си ми дойде навреме. Има момичета, на които им закъснява или се нарушава цикъла - зависи.
fatalwoman защо спряхте процедурата?
ivetod съжалявам мила, стегни се и давай напред!
« Отговор #79 -: Ноември 17, 2008, 17:48:04 pm »
fatalwoman защо спряхте процедурата?
Естрадиола ми на 10 ден беше паднал , най - вероятно според док. е имало преждевременна лутеинизация на фоликулите. :(
 В дневника ми е описано по - подробно.
« Отговор #80 -: Ноември 17, 2008, 18:00:28 pm »
Marina75 упрех и на теб
Стискам палци да се похвалиш.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #81 -: Ноември 17, 2008, 18:55:16 pm »
fatalwoman, и аз така си мислех, но се оказа, че няма гаранция, че няма да преминат по време на процедурата и да я направят безмислена. Лечението е с кортикостероиди.
*
« Отговор #82 -: Ноември 18, 2008, 10:37:38 am »
 fatalwoman  съжалявам, дано следващия път стане  :?
« Отговор #83 -: Ноември 18, 2008, 23:33:14 pm »
fatalwoman не се разочаровай, продължавай напред!

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #84 -: Ноември 21, 2008, 19:40:42 pm »
Малко побут на темата. Как сте момичета, няма ли някой да се похвали, та и нашата темичка да стане толкова весела, колкото е и тази за инвитрото. Аз вече започнах стимулация за втория си опит.
« Отговор #85 -: Ноември 23, 2008, 10:55:40 am »
Здравейте на всички ние вече ще сме в другата тема за инвитро,след 5 неуспеха тук се преместваме там и се надяваме още от 1 път да успеем.Успех на всички в този форум. :bighug:.

*
« Отговор #86 -: Ноември 23, 2008, 11:40:56 am »
dakatabg пожелавам ви уепсх още с първия път :) УСпех  :crossfingers: :bighug:
« Отговор #87 -: Ноември 24, 2008, 19:47:03 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ!ВРЕМЕ Е И АЗ ДА СЕ ЗАПИША В ТОЗИ ФОРУМ.ДНЕС БЯХ НА ПРЕГЛЕД ,ИМАМ ХУБАВ ФОЛИКУЛ И УТРЕ ОТИВАМ ПАК .АКО ВСИЧКО Е НАРЕД ЩЕ НАПРАВИМ ИНСЕТО.
« Отговор #88 -: Ноември 24, 2008, 21:37:08 pm »
Привет мацки!Аз започнах лека стимулация за второ инсе, пурегон 5 ампули по 50ед.В сряда съм на преглед и ако всичко е ок, ще правим инсето на 01.12.
ivetod,как върви стимулацията?
lidia7674, :crossfingers: :crossfingers:
dakatabg, и много скоро да се преместиш в темичката на бременелките  :)
fatalwoman
, съжалявам  :bighug:
*
« Отговор #89 -: Ноември 25, 2008, 09:26:23 am »
silvi4ka , lidia7674 , ivetod  успех милички :) стискам палци за коледно чудо :)
*

GERSHUIN

• *
  • 23
  • Щом сме стартирали, ще завършим успешно!!!
« Отговор #90 -: Ноември 25, 2008, 09:45:25 am »
 :DЗдравейте! Отдавна не съм писала в темата! Нещо се бях смахнала последните месеци от тези постоянни проблеми. Бяхме си решили да си починем малко от процедури месец, два и тогава да започнем трето инсе, обаче взех, че прокървих на 14-тия ден от МЦ и се оказа киста - така че се наложи да си починем аварийно. Сега слава богу всичко се нормализира и започваме подготовка за инсето! Някой знае ли нещо повече за изследването "клетъчен имунитет"? Трябва да го направя, но понеже пия един ацикловир по схема във връзка с един друг проблем с херпес не знам дали мога да го направя сега или да изчакам да свършат лекарствата?
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #91 -: Ноември 25, 2008, 16:59:36 pm »
Здравейте! Днес ми е последният ден от приема на Клостилчето :)и в четвъртък и събота съм на преглед. Ако всичко е наред в началото на другата седмица действаме. Моля се за всички да ни сполети по едно Коледно чудо!
« Отговор #92 -: Ноември 25, 2008, 19:09:29 pm »
Здравейте! И на нас  този месец ни предстои първата инсеминация в Аг Варна. Вчера - 7 ден от цикъла имах фоликул 13 мм в десния яйчник и 3 по 10 мм в левия. Стимулират ме с Пурегон 25 мл на ден. Има ли и други момичета по тази схема на стимулация?  Споделете мнение и опит.
Успех на всички в процедура
« Отговор #93 -: Ноември 25, 2008, 19:35:45 pm »
Здравейте всички,
аз от скоро посещавам този сайт, т.к стана ясно, че трябва и лекарска намеса. Хубавото е,че все пак има "материал", който обаче не отива на правилното място. След като посетихме уролог-ендролог, малко се успокоихме, т.к според доктора е възможно да постигнем резултат след приемане на КАРДУРА ХЛ.
Малко съм притеснена и за това реших да питам дали някой мъж е вземал това лекарство и има ли ефект, момичета?
Много ще се радвам, ако някой е вече щастлив от такова лечение.

Поздрави на всички и стискам палци на бъдещите мами.
« Отговор #94 -: Ноември 25, 2008, 19:42:01 pm »
 daikini , какъв е проблема на спермограмата?
*
« Отговор #95 -: Ноември 26, 2008, 15:35:54 pm »
Здравейте! И на нас  този месец ни предстои първата инсеминация в Аг Варна. Вчера - 7 ден от цикъла имах фоликул 13 мм в десния яйчник и 3 по 10 мм в левия. Стимулират ме с Пурегон 25 мл на ден. Има ли и други момичета по тази схема на стимулация?  Споделете мнение и опит.
Успех на всички в процедура
По принцип всяко момиче се нуждае от различна стимулация,така че няма смисъл да сравняваш.Важното е схемата,която док е избрал за теб,да действа добре в твоя случай.За сега фоликулите ти са с нормалните за момента размери,така че не се притеснявай :wink:!Аз също правя инсета(имам и едно ин витро) в АГ Варна,но следващото ми включване ще е през януари.

« Отговор #96 -: Ноември 26, 2008, 23:11:46 pm »
moni76, и аз съм на подобна схема, само че по 50мл на ден.Ако провилно си разчитам снимката днес, на 8-ми ден имам фоликул 17,5мм, но както казва TINI78 всичко е индивидуално.ivetod, ние с теб май вървим за ръчичка, и аз може би в понеделник ще правя инсето.Успех на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, дядо Коледа миналата година не ми донесе най-чакания подарък, но аз не му се сърдя и го очаквам отново. Желая го на всички от цялото си сърце  :blowingdust:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #97 -: Ноември 27, 2008, 18:00:04 pm »
ivetod, ние с теб май вървим за ръчичка, и аз може би в понеделник ще правя инсето.Успех на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, дядо Коледа миналата година не ми донесе най-чакания подарък, но аз не му се сърдя и го очаквам отново. Желая го на всички от цялото си сърце  :blowingdust:
И на мен май така се очертава, днес на прегледа доминатния фоликул беше в ляво 16 мм, има още и от двете страни, но по малки. Лигавицата за сега е тънка 4.5мм, но и миналия месец по това време беше така , а после добре си нарасна. В събота съм пак на преглед. Успех на всички момичета :D
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #98 -: Ноември 29, 2008, 16:12:35 pm »
Мина и този преглед. Надявах се понеделник да е инсето, ама лигавицата още мие тънка 6.5мм. В дясно има три фоликула, но малки, а в лаво доминантния е 20мм. Та в понеделник пак на преглед и каквото сабя покаже.
Как вървят при вас нещата, момичета?
« Отговор #99 -: Ноември 30, 2008, 09:47:37 am »
Момичета, след 2 часа ми е инсето, стискайте палци този път да се е спукал фоликула, че предния път не се спука.Боцнах си оветрил, ама...Притеснено ми е.
« Отговор #100 -: Ноември 30, 2008, 10:11:15 am »
Успех и дано този път,да е успешно инсето,успех и да всички други.

*
« Отговор #101 -: Ноември 30, 2008, 10:46:02 am »
Момичета, след 2 часа ми е инсето, стискайте палци този път да се е спукал фоликула, че предния път не се спука.Боцнах си оветрил, ама...Притеснено ми е.
Успех Силве!Това е твоят месец,ще видиш :wink:
« Отговор #102 -: Ноември 30, 2008, 16:32:57 pm »
УСПЕХ!ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА ПОСРЕЩНЕШ КОЛЕДА preggo
« Отговор #103 -: Ноември 30, 2008, 20:23:40 pm »
Докладвам: отново не ми се беше спукал фоликула  8O  :(, незнам какво да мисля вече...Нали овитрила е за това? Все пак направихме инсето и във вторник съм на преглед, ако дотогава не се спука, ще се сбогувам с коледното си чудо и тази година  :( Късмет на всички!
*
« Отговор #104 -: Ноември 30, 2008, 21:33:20 pm »
Докладвам: отново не ми се беше спукал фоликула  8O  :(, незнам какво да мисля вече...Нали овитрила е за това? Все пак направихме инсето и във вторник съм на преглед, ако дотогава не се спука, ще се сбогувам с коледното си чудо и тази година  :( Късмет на всички!
Силве,прави коремни преси,мила!При мен имаше ефект и фоликула се спука :wink:
Учудвам се само,защо те викат чак във вторник,да не би за реинсеминация?
« Отговор #105 -: Ноември 30, 2008, 21:39:35 pm »
 За Оветрила не зная , но Прегнила , например , се бие 36 часа  преди инсето. Така таймира овулацията и ако има незряли яйцеклитки подпомага узряването им.
 Странно ми стана ...от написаното оставам с впечатление , че днес си сложила Оветрила.Колко мм е фоликула?До вторник трябва да се спука.
 Прави коремни преси, може пък да помогнат. :balk_186:
 И аз отивам след малко да правя , че имам 3 задържани.
« Отговор #106 -: Декември 01, 2008, 15:25:38 pm »
Овитрила го бих в петък в 19ч, тоест около 44 часа преди инсето.Фоликула ми беше 2.34см по време на инсето. Нали около тая големина трябва да се спука? Дали пък количеството на лекарството е било малко - 1 инжекция е 6500 ед. , докато за прегнила знам че се бият 10000 ед. Но пък прегнил никъде няма. Док ме вика утре да видим дали се е спукал, щото ако не е, значи няма повече шанс да се спука, превръща се в киста. Няма да правим реинсе. Благодаря ви за подкрепата, момичета, и за съветите, днес сутринта правих коремни преси, дано се е спукал.
« Отговор #107 -: Декември 01, 2008, 17:44:11 pm »
marina75 какво става с теб
не си писала отдовна /дано не съм изпуснала нещо/
*

Марина75

• 3039
« Отговор #108 -: Декември 01, 2008, 21:06:09 pm »
marykol ,нищо интересно не си изпуснала,мила,и втория ми опит завърши с неуспех.Днес бях на док.-втори ден ми е от цикъла,нямам задържани фоликули за щастие и започвам стимулации за третата инсеминация,надявам се вече да е успешна и да завърши с бременност.Това е при мен.Не писах понеже ми беше много гадно и си поплаквах от време на време,но днес след прегледа се почувствах по-добре,заредена с нова енергия,вяра и надежда,че този път ще се получи.

« Отговор #109 -: Декември 01, 2008, 21:06:34 pm »
daikini , какъв е проблема на спермограмата?

Fatalwoman, здравей,всъщност проблема е, че спермата не излиза навън, а отива в пикочния мехур. С това лекарство според лекарят "клапичката" би следвало да спира да се отваря погрешно, за което страшно много се надявам.
*
« Отговор #110 -: Декември 04, 2008, 11:35:38 am »
еххооо...
Защо никой не пише в тази темчика? Нещо много тъжна ми се струва, предвид съседните...
Хайде да се пораздвижим малко. Идва Коледа и е време и в тази темичка чудесата да започнат да се случват.
Мноооого положителни емоции и успех желая на всички!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #111 -: Декември 04, 2008, 17:30:42 pm »
Здравейте! Мина и моята инсеминация. В понеделник на прегледа имах в дясно фол.18мм, а в ляво два 24мм и 20мм. лиг.9мм. Биха ми 10 000е Прегнил и в сряда инсе, за щастие на спукани фоликули. Сега нищо друго не ми става освен да чакам. Какво ще стане това е Божия работа, но много ми се иска да получа коледен подарък, най-мечтания. От сърце ви го желая и на вас!

И още нещо в понеделник, докато чаках за прегледа едно момиче разбра, че ще става майка. Не мога да ви опиша момента, по вълнуващо нещо не съм виждала.  на всички в чакалнята им се порсълзиха очите. Стахотно е! Дано всички преживеем тази радост!
*
« Отговор #112 -: Декември 04, 2008, 18:17:17 pm »
Иве успех мила!  :crossfingers:
Аз също чакам, дано този месец да няма лелка.
Даже съм настинала и много ме е страх.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #113 -: Декември 04, 2008, 18:19:52 pm »
Иве успех мила!  :crossfingers:
Аз също чакам, дано този месец да няма лелка.
Даже съм настинала и много ме е страх.
Благодаря! Стискам палци и на теб. А ти се пази да не се разболееш наистина, пий чайчета с лимон и си почивай повече!
« Отговор #114 -: Декември 04, 2008, 21:33:53 pm »
ИВЕ,ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ!МОЕТО ИНСЕ БЕШЕ ПРЕДИ 10 ДНИ-ЗА ТРЕТИ ПЪТ.ТАКА СЕ НАДЯВАМ ДА ПОЛУЧА НАИ-ПРЕКРАСНИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК.
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ :bfp:
*

Марина75

• 3039
« Отговор #115 -: Декември 05, 2008, 06:08:47 am »
Иве,Лидия,и на двете желая от сърце инсетата ви да завършат с така мечтаните две чертички и след 9 мес.да гушнете своите бебчета.
И аз започнах стимулации за трета инсеминация,пък дано и моето Коледно желание най-сетне да се сбъдне.

*

*слонче*

• 1764
« Отговор #116 -: Декември 05, 2008, 08:41:36 am »
Момичета желая ви късмет и положителни резултати. Дано Коледата е благосклонна към всички чакащи мечтаните две чертички.
*

Ani;)

« Отговор #117 -: Декември 05, 2008, 10:41:12 am »
Здравейте на всички  :wink:
На мен днес ми е 11 ден от последната (трета) инсеминация - НАДЯВАМ СЕ УСПЕШНА  :P
Стискам палци на всички чакащи като мен (много е гадно това чакане, но ще чакам и 3 пъти по толкова само да знам че крайния резултат е желания).
Аз нямам никакви симптоми на нищо освен на грипчо май - изобщо не знам вече какво трябва да чувствам, но се опитвам да не се шашкам.

Успех на всички и горе главите  :)

*
« Отговор #118 -: Декември 05, 2008, 11:49:29 am »
 :goodluck: :goodluck: :goodluck:
Стиснати палци на всички чакащи!
ivetod, със теб ще правим тест на един ден! :wink:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #119 -: Декември 05, 2008, 12:06:31 pm »
:goodluck: :goodluck: :goodluck:
Стиснати палци на всички чакащи!
ivetod, със теб ще правим тест на един ден! :wink:

Е, супер! Тъкмо ще ме побутваш за тестчето, че миналия път ме беше страх и направих след 4-5 дни :D Желая ти най-прекрасния коледен подарък!
*
« Отговор #120 -: Декември 05, 2008, 12:08:25 pm »
Благодаря!
И на теб от все сърце ти го желая!
 :hug2:
« Отговор #121 -: Декември 17, 2008, 16:58:32 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!ТУК СЪМ ЗА ДА КАЖА НА ВСИЧКИ,ЧЕ КОЛЕДНОТО ЧУДО ПРИ МЕН СЕ СЛУЧИ.НАПРАВИХ ТЕСТ НА 11.12 И СЕ ОКАЗА :bfp:.НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ,ЦЯЛАТА ТРЕПЕРЕХ ОТ ВЪЛНЕНИЕ.НА СЛЕДВАЩАТА СУТРИН ГО ПОВТОРИХ-НЯМАШЕ ГРЕШКА.ВЧЕРА С ДОКИ ВИДЯХМЕ И ПЛОДНИЯ САК,МАЛКА ЧЕРНА ТОЧИЦА.
 :bighug:ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ОЩЕ ТАЗИ КОЛЕДА ДА ИПИТАТЕ МОЕТО ЩАСТИЕ! :blowingdust:
*

Марина75

• 3039
« Отговор #122 -: Декември 17, 2008, 17:23:12 pm »
Лидка,честито,много се радвам за теб.Желая ти лека и безпроблемна бременност,пази се,мила,и почивай,не се натоварвай с нищо.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #123 -: Декември 17, 2008, 17:55:48 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!ТУК СЪМ ЗА ДА КАЖА НА ВСИЧКИ,ЧЕ КОЛЕДНОТО ЧУДО ПРИ МЕН СЕ СЛУЧИ.НАПРАВИХ ТЕСТ НА 11.12 И СЕ ОКАЗА :bfp:.НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ,ЦЯЛАТА ТРЕПЕРЕХ ОТ ВЪЛНЕНИЕ.НА СЛЕДВАЩАТА СУТРИН ГО ПОВТОРИХ-НЯМАШЕ ГРЕШКА.ВЧЕРА С ДОКИ ВИДЯХМЕ И ПЛОДНИЯ САК,МАЛКА ЧЕРНА ТОЧИЦА.
 :bighug

Толкова ме зарадва новината. Това е най-хубавия коледен подарък. Почивай си и не се тревожи. Беше крайно време и нашата темичка да почне да се пълни с добри новини. Честито!!!
*
« Отговор #124 -: Декември 18, 2008, 00:13:57 am »
Честито,Лидиа,успешна бременност ти пожелавам!Аз вече нямам търпение да дойде януари,че да започвам отново!Очаквам цялата процедура с доста смесени чувства,но нетърпението и надеждата надделяват!

« Отговор #125 -: Декември 18, 2008, 06:57:22 am »
Честито,Лидиа,успешна бременност ти пожелавам!Аз вече нямам търпение да дойде януари,че да започвам отново!Очаквам цялата процедура с доста смесени чувства,но нетърпението и надеждата надделяват!
Тини , този път наистина ще те доведе до щастливия финал! Вярвам го и ти го желая от сърце! Инсе ли ще е опита ви?
 Лидиа, честито!
*
« Отговор #126 -: Декември 18, 2008, 08:53:08 am »
lidia7674 Честито, това е най-хубавият коледен подарък за вашето семейство :) Лека бременност и успех до края!

До момичетата които още се борят като мен - не се предавайте, пожелайте си здраве за новата година и бъдете сигурни, че ще ни се случат и на нас хубави неща - 2-те така мечтани чертички :)
« Отговор #127 -: Декември 18, 2008, 16:16:00 pm »
Поздравления! Лека бременност и здраво бебе!
Дано и други да се похвалят.
*
« Отговор #128 -: Декември 18, 2008, 19:00:23 pm »
Да,Фаталче,инсе ще е  :wink:Александров смята ,че нямам нужда от самата процедура инсеминация,както винаги той смята,че ми е нужна само стимулацията.Но аз съм си дебела глава и си искам инсето :lol:А с теб какво става,твърдо ли преминавате към ин-витро?Аз тръгнах отзад напред-първо направих ин-витро,после инсе:)
« Последна редакция: Декември 18, 2008, 19:02:12 pm от TINI78 »

« Отговор #129 -: Декември 18, 2008, 19:16:03 pm »
Честито и безпроблемна бременост. :bighug:

« Отговор #130 -: Декември 18, 2008, 19:22:01 pm »
 До вчера имахме два варианта - инсеминация отново или ИКСИ. От днес варианта ни е само един - ИКСИ, заради много лошата последна спермограма. Няма и 5 % Крюгерчета... :?
 Започнах днес противозачатъчните. Ще е след два цикъла - февруари.
 Абе да питам и тук , че пуснах цяла тема и никой не ми отговаря... По време на прием на противозачатъчни(Регулон)мога ли да правя изследвания на хормони на щитовидната жлеза и инсулинова резистентност?
TINI78 , да знаеш , няма да си пусна палците , докато не се похвалиш!С теб съм !
*
« Отговор #131 -: Декември 18, 2008, 20:13:21 pm »
Момичета много се радвам за тези от вас, които след толкова чакане са достигнали до положителния резултат.На тези, които са все още в очакване искам да кажа да не се предават и нито за миг да не спират да вярват, защото чудеса наистина се случват и кой знае, следващото може би е вашето!!!! Аз съм с вас и ви подкрепям на 100%! :bighug: Весели празници и успех през Новата Година! Желая ви много положителни емоции и сбъдване на най-съкровенната ви мечта!
« Отговор #132 -: Декември 18, 2008, 21:07:59 pm »
Лидия, честито, мила!Много се радвам , желая ти лека бременност и да си гушнеш след 9 месеца едно сладичко и здравичко  ylinfant. На всички момичета, които дядо Коледа ги пропусна тази година, като мен,  :goodluck: :crossfingers: ! 2009 година ще е нашата вече, сигурна съм. И аз започвам януари 3-то инсе, последно.
*
« Отговор #133 -: Декември 18, 2008, 21:25:02 pm »
Благодаря ти,Фатал за стиснатите палци,връщам ти жеста и стискам палци,каквато и процедура да изберете :D

*
« Отговор #134 -: Декември 18, 2008, 22:03:47 pm »
Здравейте момичета писах в декемврииската, но ще пиша и тук, днес ми е 10-ти ден от трансфера. Бета чхг 4,2.  Много ми е мъчно и болно, целия свят се срути.
Много се радвам за всички успели, радвам ви се от сърце  :bighug:   и пожелавам леко и безпроблемно бременеене!
За всички останали се надявам и ние един ден да се усмихнем.
*
« Отговор #135 -: Декември 18, 2008, 22:11:16 pm »
май обърках темата  :oops:
« Отговор #136 -: Декември 19, 2008, 11:41:33 am »
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!
НЕКА НОВАТА ГОДИНА ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И МНОГО БЕБЕТА В ТАЗИ ТЕМИЧКА. stork-boy stork-boy stork-boy
*
« Отговор #137 -: Декември 19, 2008, 15:41:34 pm »
ivetod, как си мила? Направи ли тестче?
Аз вчера го направих - категорично отрицателен! :(
Моето коледно чудо се отлага, надявам се не за дълго...

Надявам се и искрено ти желая при теб нещата да са успешни!  :goodluck:

lidia7674, ЧЕСТИТО! Зареди ме с толкова положителна емоция, след като прочетох вчера за твоя успех! Леко бременеене! :bighug:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #138 -: Декември 19, 2008, 17:47:41 pm »
ivetod, как си мила? Направи ли тестче?
Аз вчера го направих - категорично отрицателен! :(
Моето коледно чудо се отлага, надявам се не за дълго...

Надявам се и искрено ти желая при теб нещата да са успешни!  :goodluck:

lidia7674, ЧЕСТИТО! Зареди ме с толкова положителна емоция, след като прочетох вчера за твоя успех! Леко бременеене! :bighug:
Много съжелявам, но нали знаеш докато няма лелището има надежда, не винаги отчита на първия ден закъснение, някои момичета казват че първите тестове са били отр., а след два-три дни - радост. Стискам палци! Горе главата!
Аз мислех да направя тест днес, ама ме беше страх да не се разочаровам. утре или в неделя ще го направя, разбира се, ако не ме изненада лелката. Интересното е че нямам никакви ПМС, нито гърдите са ми напрегнати. Просто отвреме на време имам леки боцкания ниско долу, все едно някой ме пощипва. Ама и аз го описах... :D
« Отговор #139 -: Декември 20, 2008, 09:05:56 am »
Аз мислех да направя тест днес, ама ме беше страх да не се разочаровам. утре или в неделя ще го направя, разбира се, ако не ме изненада лелката. Интересното е че нямам никакви ПМС, нито гърдите са ми напрегнати. Просто отвреме на време имам леки боцкания ниско долу, все едно някой ме пощипва. Ама и аз го описах... :D
[/quote]
ИВЕ, НЕКА ТИ РАЗКАЖА ЗА МЕН.СЪЩО КАКТО ПРИ ТЕБ ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИМАХ ЛЕКИ БОЦКАНИЯ НИСКО ДОЛУ,ТОЧНО КАКТО ГО ОПИСВАШ,ГЪРДИТЕ НЕ БЯХА НАПРЕГНАТИ ,А ВИНАГИ ПРЕДИ ЦИКЪЛ МЕ БОЛЯХА ДОРИ ОТ БОЛКАТА СЪМ СЕ БУДЕЛА НОЩЕМ ,НО ТОЗИ ПЪТ -НЕ.САМО ЗРЪНЦАТА БЯХА ПО -ЧУВСТВИТЕЛНИ.ИМАХ ДЪРПАНИЯ ЛЕКИ ТОЧНО ПОД ПЪПА И НЕЩО НАПОДОБЯВАЩО ГЪДЕЛИЧКАНЕ.ПРИЗНАЦИ НА ПМС ПОЛУЧИХ 2 ДНИ СЛЕД КАТО НАПРАВИХ ТЕСТА.ЛЕКИ БОЛКИ НИСКО ДОЛУ НАПОДОБЯВАЩИ ТЕЗИ ПИ М.НО ВЗЕХ НО-ШПА И ОТМИНА.
ИВЕНЦЕ,СТИСКАМ ПАЛЦИ :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:ЗА :bfp1:
 :bighug:

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #140 -: Декември 20, 2008, 10:06:36 am »
Ох Лидка, направо настръхнах като прочетох това, очите ми се напълниха с надежда. Утре сутрин ще направя теста, защото на упътването пише че е по-добре със сутрешна урина. Мнаго ти благодаря, за надеждата.
Прегръщам те и те желая много прекрасни мигове в очакване на бебчето ти. :bighug:
« Отговор #141 -: Декември 20, 2008, 13:19:06 pm »
БЛАГОДАРЯ ТИ ИВЕ!
ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЛЯЗА,ТА НЕ КАЗАХ ВСИЧКО.СЕГА ПРОДЪЛЖАВАМ.
ТЕСТА ГО НОПРАВИХ 1 ДЕН ПРЕДИ ДА МИ ДОЙДЕ,КАКТО ПИСАХ ГОРЕ ИМАХ НЯКЯКВИ СТРАННИ УСЕЩАНИЯ В КОРЕМА,ОСВЕН ТОВА НЕ СПОМЕНАХ ,ЧЕ СТАВАХ ДА ПИШКАМ ПО 3 ПЪТИ ПРЕЗ НОЩТА,КАКТО И ДА ХАПНА НЕЩО(НИКОГА ПРЕДИ НЕ СЪМ ГО ПРАВЕЛА).БУДЕХ СЕ В 3 ПРЕЗ НОЩТАИ КРАЙ НА СПАНЕТО.НА РАБОТА ОТИВАХ КАТО ПАРЦАЛ.И ТАКА 3-4 НОЩИ И РЕШИХ ДА НАПРАВЯ ТЕСТА,КОЙТО СЕ ОКАЗА С 2 ЧЕРТИ (НЕ С ПЪРВА УРИНА)КАТО 1 ЧЕРТА БЕШЕ МНОГО,АМА МНОГО БЛЕДА.РАЗТРЕПЕРИХ СЕ НЕ ВЯРВАХ И НЕ БЯХ СИГУРНА.РЕШИХ НА ДР.СУТРИН ДА ПОВТОРЯ ТЕСТА С ПЪРВА УРИНА ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ИМА ГРЕШКА.ОБАЧЕ НЕ ДОЧАКАХ СУТРИНТА .В 03.20 СЕ СЪБУДИХ С ТАКИВА ПОЗИВИ ЗА ПИШКАНЕ,ЧЕ ЕДВА СТИГНАХ БАНЯТА.НАПРАВИХ 2 ТЕСТ В ДЕНЯТ,КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА МИ ДОЙДЕ И ПАК БЯХА ДВЕ ЧЕРТИ,ЕДНАТА ОТ КОИТО МНОГО БЛЕДА.НА СУТРИНТА СЕ ОБАДИХ НА ДОК И ТАКА.....
ИСКАМ СЪЩО ДА ПОДЧЕРТАЯ,ЧЕ ИНСЕТО БЕШЕ НА 13 ДЕН ОТ ЦИКЪЛА НА СПУКАН ВЕЧЕ ФОЛИКУЛ.
twin СТИСКАМ ПАЛЦИ ТЕСТА ДА Е ГРЕШЕН.
А ЗАБРАВИХ ДА КАЖА ,ЧЕ МЕРЕХ БТ И БЕШЕ ВИНАГИ НАД 37.
*

*слонче*

• 1764
« Отговор #142 -: Декември 20, 2008, 23:48:05 pm »
lidia7674 , честита радост. лека бременност и здраво бебче на финала.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #143 -: Декември 21, 2008, 10:58:27 am »
Направих си теста днес - отрицателен...18 ден след инсеминацията.

Успех на чакащите!
« Отговор #144 -: Декември 21, 2008, 11:35:08 am »
КОФТИ...............ДАНО НОВАТА ГОДИНА ТИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ.ВЯРВАЙ РАДОСТ ЩЕ ИМА.ВСЕ ПАК ДОКАТО НЯМА ЛЕЛКА ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА.ДАНО ТЕСТА ДА Е СГРЕШИЛ. :bighug:
*
« Отговор #145 -: Декември 21, 2008, 15:30:34 pm »
Иве,не се отчайвай,борбата продължава! :bighug:Повярвай,че Новата година ще ти донесе нов късмет!

« Отговор #146 -: Декември 22, 2008, 14:24:35 pm »
На 30 ден от цикъла тестът ми е отрицателен:( , а нямам признаци за менструация. Какво ще кажете за тест за ранна диагностика на бременност Presto, 2 са в кутийка? Пише, че 7 дена след акт, показвал резултат. Произведен е в Китай, дали мога да му имам доверие?
« Отговор #147 -: Декември 22, 2008, 15:40:53 pm »
queen_of_wind, с кръвен тест е най - точно. Престо съм чувала , че наистина показват 7 дена след акт , но пък на теб ти е 30 ден... На кой ден беше инсето ти?
« Отговор #148 -: Декември 23, 2008, 08:38:14 am »
15-ти и повторение на 17-ти. Поне да ми дойде, за да спра да го мисля.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #149 -: Декември 23, 2008, 19:07:06 pm »
На 30 ден от цикъла тестът ми е отрицателен:( , а нямам признаци за менструация. Какво ще кажете за тест за ранна диагностика на бременност Presto, 2 са в кутийка? Пише, че 7 дена след акт, показвал резултат. Произведен е в Китай, дали мога да му имам доверие?
И при мен е така, инсеминация на 17 ден, в неделя прових тест - отрицателен, все още нямам лелка, както и каквито и дае ПМС...
« Отговор #150 -: Декември 23, 2008, 19:25:10 pm »
И при мен е така, инсеминация на 17 ден, в неделя прових тест - отрицателен, все още нямам лелка, както и каквито и дае ПМС...
КОЛЕДА ИДВА СЛЕД 2 ДНИ.СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА Е НАЙ-ЩАСТЛИВА И НЕЗАБРАВИМА И ЗА ДВЕЧКИТЕ. tree2a :bfp1: :bfp1:
« Отговор #151 -: Декември 25, 2008, 07:57:14 am »

Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярваш истински в него.
Повярвай и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!
Весела Коледа!

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #152 -: Декември 25, 2008, 08:01:04 am »
Весела Коледа мили приятелки! Вярвайте и мечтайте, чудеса стават!
Благодаря, че ви има!
*
« Отговор #153 -: Декември 25, 2008, 20:34:13 pm »
Весела Коледа,момичета!Много сбъднати мечти и още повече усмивки!