Репродуктивно здраве > Усложнения при бременност

ТЕМПЕРАТУРА 37.2

<< < (4/4)

ognyana:

--- Цитат на: isev в Септември 12, 2008, 10:48:46 am ---Ами аз миналата година се лекувах от хламидии, окоза се че съм се справила с проблема сега нямям, незнам правила съм  и кръвна картина и урина ,незнам ,забелязах ,че ккато съм напрегната тогава ми се покачва ,що е то?

--- Край на цитат ---
Не гадай, а отиди на лекар!
Може да е хламидия, може и да е друг инфекциозен причинител, може съвсем да не е това... На лекаря това му е работата да открие причината. Сещам се поне за още две причини, но съм против да ги споделям, защото това няма да ти помогне!
Хайде, успех и бързо да намерите причината! и дано не е нищо сериозно.

isev:
Момичета , бях на ендокринолог и се установи ,че имам увеличена щитовидна жлеза ,в тироида на Хашимото.Оказа се че тайната температура идвала от там :(

InactiveByRequest:
 Аз съм правила изследване за хламидии , бъбечно възпаление , уши , нос, гърло.
 Кръв и урина ще изследвам другата седмица отново. При ендокринолог не съм ходила , но пък последните изследвания на щитовидните хормони не показаха проблем.
 Имам си я тази ТТ. Мисля , че проблема ми е свързан с овулацията и периода до цикъл след нея, защото , ето , този месец нещо я няма ову и ТТ няма.
 Утре съм в Плевен на преглед и ще попитам конкретно какво бих могла да изследвам.
 Сещам се за токсоплазмоза и листериоза , които не съм изследвала , но може да имат отношение към ТТ.
 Интересното е (и това , което ме плаши), че когато съм била бременна имах висока дори ТТ и в следствие - мисседа, а юли месец ТТ се появи седмица след инсето, около имплантацията и резултата беше кухо яйце.

isev:
Ами аз също съм с хормони и антитела в норма ,но ехографията показа увеличена щитовидна жлеза нв тироида на хашимото и като питах Тодорова за температурата тя ми каза че е от нея от щит.Така че не е лошо да си прегледаш щитовидната фатал уоман :goodluck:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия