0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Велико Търново
« -: Август 05, 2008, 09:01:07 am »
Има ли мацки от Велико Търново и региона , които бебеправят , но не се получава .Бих искала да се запознаем и обменяме опит ...
Не знам дали тук е мястото на тази тема , но в другите подфоруми някак не ми звучи !
*
Re: Велико Търново
« Отговор #1 -: Август 05, 2008, 09:14:16 am »
Има ли мацки от Велико Търново и региона , които бебеправят , но не се получава .Бих искала да се запознаем и обменяме опит ...
Не знам дали тук е мястото на тази тема , но в другите подфоруми някак не ми звучи !
Виж тук-
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=1&topic=19078.0
« Отговор #2 -: Август 05, 2008, 10:03:11 am »
Благодаря ти mpia , но аз търся мацки , които искат да забременеят , но нещо не се получава ... /да доуточня , че явно не съм се изказала правилно /
*
« Отговор #3 -: Август 05, 2008, 10:13:20 am »
Много добре си се изразила, Мими те е разбрала и затова ти е дала този линк.Всички мацки, писали там са с проблемно забременяване.Все пак това е Зачатие, не сайт за запознанства (в смисъл всички са с проблеми и никой не е тук за да си търси приятели...всъщност, има един такъв екземпляр, ама вече взехме да и свикваме  :lol:)
« Отговор #4 -: Август 05, 2008, 10:36:05 am »
Аз като прочетох линка , който mpia ми предостави го прочетох и останах с впечатлението , че всички писали там имат бебета ... явно съм се объркала ... , а може би след дългото ходене по мъките и те най- накрая са станали мами  :D!
Аз търся момичета , които сега имат такива проблеми !
« Отговор #5 -: Август 06, 2008, 21:53:38 pm »
evita1717, радвам се че повдигна темата. Наскоро с момичето с ник piera :hug2: си говорихме, че ще бъде хубаво да организираме една зачатска среща както правят в Пловдив, София, Русе, Варна... За съжаление от В. Търново лично познавам от форума само piera, дано и други момичета се включат в темата ти и ще помислим за една среща. :wink:
Обещах на Ganka:)
*
« Отговор #6 -: Август 06, 2008, 22:51:29 pm »
(в смисъл всички са с проблеми и никой не е тук за да си търси приятели...всъщност, има един такъв екземпляр, ама вече взехме да и свикваме  :lol:)

да познаваме ли кой е или шъ налучкваме :lol: :lol: :lol:
« Отговор #7 -: Август 07, 2008, 09:16:45 am »
evita1717, радвам се че повдигна темата. Наскоро с момичето с ник piera :hug2: си говорихме, че ще бъде хубаво да организираме една зачатска среща както правят в Пловдив, София, Русе, Варна... За съжаление от В. Търново лично познавам от форума само piera, дано и други момичета се включат в темата ти и ще помислим за една среща. :wink:

Здравей elma_gb , радвам се че ми отговори  :D :D :D!
Къде е piera @!@
Може ли малко инфо за нас да си разменим ако искаш и на лични ?!?
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #8 -: Август 07, 2008, 11:07:16 am »
Всички сме с проблеми :lol: Просто някои сме успели вече, други още не са. Можеш само опит да почерпиш от тези, които са успели :wink:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #9 -: Август 07, 2008, 11:38:52 am »
Еvita,аз по-принцип съм от Горна Оряховица,но сега живея в Казанлък,ако по време на срещата съм в Горна и аз ще се включа :wink:

« Отговор #10 -: Август 07, 2008, 13:10:32 pm »
Еvita1717, аз съм от Горна Оряховица, но в момента не живея в Бг, и аз като Хриска с радост бих присъствала на тази среща, ако съвпадне с моето пребиваване в Бг, за Коледа със сигурност ще си бъда в Г.О. Можеш да ми пишеш на лични, ако имаш желание.
« Отговор #11 -: Август 11, 2008, 09:19:15 am »
Сега , за да не разводнявам форума в същата си тема ще пусна нова .
Молбата ми е ако някой от Велико Търново знае за квартира но двустайна до 150 лв., или апартамент двустаен в Лясковец - за закупуване , но не чрез агенция и до 35 000 лв.ще се радвам ако ми пише , защото искаме да си купим , защото ми писна да даваме парички по квартири , но и за повече нямаме възможност !
Пускам темата тук , защото знам , че доста хора четат сайта и може случайно някой да помогне или да ме ориентира !
« Отговор #12 -: Август 13, 2008, 19:54:26 pm »
Аз също съм от Търново и имам проблем със забременяването , идеята за срещичка е чудесна,ако има организация аз с удоволствие бих се присъединила :)
« Отговор #13 -: Август 14, 2008, 09:14:53 am »
Никита изпращам ти ЛС !
« Отговор #14 -: Август 18, 2008, 19:21:51 pm »
Аз също съм от Търново,дайте да се съберем
« Отговор #15 -: Август 21, 2008, 14:27:48 pm »
ехо търновки ,горнооряховки и мацки от Лясковец редлагам среща на 31.08.2008г.
Включете се и потвърдете за да определим място.
« Отговор #16 -: Август 29, 2008, 18:31:31 pm »
Или всички търновки са на морето, или не искат среща.
Ако някой все пак се навие да се включи
« Отговор #17 -: Август 29, 2008, 22:35:22 pm »
Аз се записвам за евентуална среща.
В Търново съм до края на Октомври.
« Отговор #18 -: Септември 01, 2008, 17:18:17 pm »
Аз бях на море ...  :D Сега пак бачкам усилено !
Вие как сте със свободното време ...
« Отговор #19 -: Септември 01, 2008, 21:59:16 pm »
И аз бачкам усилено , но можем да измислим нещо за събота и неделя.
« Отговор #20 -: Септември 03, 2008, 11:24:44 am »
Този уикенд ми е зает , съжалявам , няма да съм в Търново , но към края на Септември става ! :D
« Отговор #21 -: Април 21, 2009, 00:38:39 am »
Айде да се преброим , искате ли ...  :wink:!?!

Кой до къде е стигнал в борбата и какво му предстои ?!?...
« Последна редакция: Април 21, 2009, 00:43:34 am от evita1717 »
« Отговор #22 -: Април 21, 2009, 19:24:24 pm »
Това е добра идея ще започна аз.

до къде стигнахе - два неуспешни опита - 1 ИКСИ и един трансфер на замразени.
какво ни предстои - подадени документи във фонда и чакане на резолтат , ако ни одобрят второ ИКСИ ако ли не опит със замразените септември - октомври /имаме още 11/.

Момичета от Търново дайте и ние да си направим среща. :)

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #23 -: Април 21, 2009, 20:39:36 pm »
Няма лошо и аз съм по пътя на опитите, ама веднъж се получи, за втори път не знам.... сега ще се мъча, ама защо имам чувството, че търновките се броим на пръсти..... :balk_50:
« Отговор #24 -: Април 21, 2009, 21:19:10 pm »
Правим опити от 2 г.и 2 месеца .Аз съм минала през ЦС , изследване хормони и спермограма.При д-р Персенска съм!
Имам двустранно запушени тръби и затова решението е единствено инвитро .Тази седмица подавам документи по фонда и ще видим какво ще стане !
За среща няма проблем стига да съм в града !
Коя клиника посещавате ?
От кога опитвате и какви са диагнозите ви ?
*
« Отговор #25 -: Април 21, 2009, 23:52:06 pm »
Момичета, ще ми кажете ли каква е идеята на темата, за да знам къде да я преместя?
Понеже в началото говорите за среща, а в последните постове се коментират процедури...
« Отговор #26 -: Април 22, 2009, 00:04:49 am »
Момичета, ще ми кажете ли каква е идеята на темата, за да знам къде да я преместя?
Понеже в началото говорите за среща, а в последните постове се коментират процедури...

Идеята е да се запознаем , срещнем и да си помагаме взаимно , тъй като е съвсем различно , когато знаеш , че има и други от твоят град и някак се чувстваш малко по - силен може би ..., защото едва ли всички ще разберат , но освен всички останали проблеми , които срещаме както останалите момичета с нашите проблеми , то ние имаме и още един /както и др.момичета от др.градове,разбира се !/и той е свързан с постоянните пътувания до клиниките/тъй като за съжаление в нашият град нямаме такива специалисти !!!/,допълнителните средства , които отделяме за пътуване , хотел ..., а да не казвам , че в повечето случаи  оставаме без работа , тъй като няма работодател , който да ми влезе в положението и да търпи честите ми отсъствия ...!!!
Не знам дали ме разбра Елфи и нямам претенции за това къде ще е темата , но моля да остане отделна и да се вижда , че в нея сме момичета от Велико Търново , естествено ще се радвам като се включват и всички останали съфорумки  :)!
*
« Отговор #27 -: Април 22, 2009, 00:11:01 am »
Идеята ти е най-близо до Споделено - текущи процедури, затова я местя там.
« Отговор #28 -: Април 22, 2009, 00:14:43 am »
Идеята ти е най-близо до Споделено - текущи процедури, затова я местя там.

ОК! Благодаря Елфи!Май наистина мястото и е тук ... :balk_47:
« Отговор #29 -: Април 24, 2009, 13:19:08 pm »
Търновкиии , много сме пасивни нещо ... Толкова ли сме малко или има друга причина ...
« Отговор #30 -: Април 24, 2009, 13:28:55 pm »
Търновкиии , много сме пасивни нещо ... Толкова ли сме малко или има друга причина ...
Изпревари ме ,и аз немога да разбера защо никой не се включва.
Аз сам при д-р Владимиров.
Хубав и слънчев ден на всички

« Отговор #31 -: Април 24, 2009, 15:13:07 pm »
 :DАми момичета и аз да се включа щом сте казали :lol:, въпреки, че напоследък не ми остава много време за това.
 Благодарение на д-р Владимиров вече се радвам няколко месеца на едно прекрасно слънчице, пожелавам ви го от сърце на всички ви това щастие!!! :lol:
« Отговор #32 -: Юни 10, 2009, 00:52:12 am »
Здравейте момичетаднес имах време да разгледам опстойно зачатие и стигнах до вас.Реших да се вкюча,аз ходя при доктор Владимиров.Одобриха ме от фонда и от юни започвам подготовка,а юли процедурата. :balk_103: 
*
« Отговор #33 -: Юни 11, 2009, 10:22:41 am »
Здравейте, момичета! И аз съм от В. Търново, макар че в момента живеем в София. Като гледам повечето сме пациентки на д-р Владимиров :D На нас той също много помогна да сбъднем най-голямата си мечта, макар че не забременях чрез АРТ. Ние ще бъдем в Търново някъде от 15-ти до 21-ви, така че ако някой има желание за среща да ми пише на лични :D
« Отговор #34 -: Юни 11, 2009, 11:44:41 am »
Здравейте момичетаднес имах време да разгледам опстойно зачатие и стигнах до вас.Реших да се вкюча,аз ходя при доктор Владимиров.Одобриха ме от фонда и от юни започвам подготовка,а юли процедурата. :balk_103: 
Пожелавам ти успех, аз все още очаквам обаждането от фонда.Също съм при Владимиров.Хайде да си спретнем една среща на Болярките

« Отговор #35 -: Юни 11, 2009, 13:27:46 pm »
Здравейте, момичета! И аз да се представя :) От Търново съм и се борим с мъжа ми за детенце, а може и две :oops: . Ние ходим в Плевен при д-р Стойков. Пожелавам успех на всички!
« Отговор #36 -: Юни 11, 2009, 14:35:15 pm »
Здравей и аз ходя в КИРМ Плевен. Правила ли си инсеминация при него?
« Отговор #37 -: Юни 11, 2009, 19:15:19 pm »
Малина79, не съм правила. С мъжки фактор сме. Олигозооспермия - тежка степен. Насочиха ни направо за инвитро. Подадохме документи към Фонда и сега ще чакаме.
« Отговор #38 -: Юни 17, 2009, 23:11:22 pm »
Здравейте,аз съм навита да си направим среща  :balk_83: ,много ще се радвам да се запознаем :balk_111: :balk_602:
« Отговор #39 -: Юли 05, 2009, 21:23:08 pm »
Такъв съм заплес ,че съм забравила за тази тема.Ако успеем въобще да се засечем тук в темата ,много бих се зарадвала да си заформим среща.Аз също съм пациентка на д-р Владимиров
« Отговор #40 -: Юли 11, 2009, 08:58:53 am »
ха....къде съм зяпала толкова време ...

Здравейте момичета !  :bighug:
Приятно ми е да се запознаем , как имам нужда на живо да си коментирам по въпроси , които ме вълнуват , с хора , които знаят и разбират....
Радвам се , че ви има , бройте и мен за срещи , редовно ще следя темата.
За протокола - на 40г , още се въртим в цикъла на предварителните изследвания и процедури , предстои ми лапаро за ликвидиране на киста в началото на септември. Всичко , за сега , лекувам в Плевен , пациентка на д-р Алкан Емин.
« Последна редакция: Юли 11, 2009, 09:01:17 am от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #41 -: Юли 13, 2009, 11:56:23 am »
Момичета хайде да се организираме вече за среща.Дайте предложения къде и кога да я направим.И нека в тази тема всяка да споделя до къде е стигнала.Ето и моя отчет.На 08.07.2009 си взех заповедта ,занесох я в клиниката и с д-р Владимиров се разбрахме Септември подготовка , Октомври ако всичко е ОК стартираме съществената част от програмата  :D

*
« Отговор #42 -: Юли 13, 2009, 13:41:43 pm »
Ами
Момичета хайде да се организираме вече за среща.Дайте предложения къде и кога да я направим.
Ами хайде де! Ние ще сме във В. Търново от 20.07 някъде до края на месеца! Чакам оферти за кафе :D Много ще се радвам да се запознаем!
« Отговор #43 -: Юли 13, 2009, 14:39:26 pm »
И аз след 20.07.2009 съм в Търново , предлагам някоя вечер след 18:00 ,например  в Кладенеца там е приятно и хубаво.

*
« Отговор #44 -: Юли 13, 2009, 16:22:56 pm »
Кладенеца е супер!
« Отговор #45 -: Юли 13, 2009, 17:46:13 pm »
Аз съм от Велико Търново и ще се радвам новите момичета , които са се включили в темата да споделят малко повече за себе си ?!?
А за среща съм - за !
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #46 -: Юли 14, 2009, 00:02:14 am »
И аз стига да не съм втора смяна съм на линия за срещата-Кладенеца е добра идея!!!
« Отговор #47 -: Юли 14, 2009, 21:23:01 pm »
Аз съм свободна, момичета, само да не е в неделя , защото ще прескоча до Плевен да пусна щитовидни хормони и после да ги види д-рТодорова.Не съм сигурна,че знам къде е "Кладенеца", моля някой да ми подскаже.
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #48 -: Юли 15, 2009, 18:33:39 pm »
Аз съм свободна, момичета, само да не е в неделя , защото ще прескоча до Плевен да пусна щитовидни хормони и после да ги види д-рТодорова.Не съм сигурна,че знам къде е "Кладенеца", моля някой да ми подскаже.

Кладенеца е малко по - нагоре от Полицията , на срещуположният тротоар, с-у ПИБ и Pireusbank/не съм сигурна, че точно така се пише банката/!
Мъже ще вземате ли  :wink: ?
*
« Отговор #49 -: Юли 15, 2009, 20:28:18 pm »
Ами аз ще съм без мъж - най-много да взема детето, но и то е от женски пол :lol:
« Отговор #50 -: Юли 16, 2009, 02:27:07 am »
evita1717 - мисля , че се сетих . Не съм го посещавала , нещо като къща с двор беше , нали - виждала съм го , мдаа...
Аз мисля без мъж , че то с него хилядо салтанати...все бърза , все работа има , скучно му...по-добре без :) На тоз етап... по на там може и тях да съберем :) нека първо консолидираме и сплотим женската група :)
« Последна редакция: Юли 16, 2009, 02:28:45 am от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #51 -: Юли 16, 2009, 16:11:38 pm »
Кои ще дойдат и за коя дата да решим последно ...

Аз без милото не ходя по принцип , така че сигурно ще си го взема с мен - той ще си мълчи , аз съм бъбривата по принцип  :lol: !
« Отговор #52 -: Юли 17, 2009, 12:17:33 pm »
И аз ще дойда, само кажете кога.
« Отговор #53 -: Юли 17, 2009, 20:05:15 pm »
Здравейте,аз май ще изпусна купона! От вторник 14.07 съм в София и започнах стимулацията, едва ли ще приключим преди края на месеца. И малко отчет на 4-ти ден от стимулацията имам само 5 малки фуликола :( за пръв път ми е и не знам дали е добре като чета че другите споменават за 10-15.

Весело изкарване на купона  :blowingdust:
« Отговор #54 -: Юли 18, 2009, 19:30:35 pm »
silvia__s  - Браво , браво , мила ...какво като са само 5 , може пък да са най-прекрасните и най- жизнените...ти не се отчайвай , а си мисли само хубави неща - Успех !!! Време за срещи винаги ще има , ти измъти яйчицата качествено :)
Айде и да се похвалиш като свърши всичко !
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #55 -: Юли 19, 2009, 19:05:36 pm »
Благодара ти,напременно ще ви пиша какво е станало. :balk_600:
« Отговор #56 -: Юли 20, 2009, 00:55:36 am »
Здравейте момичета,
тъкмо се връщам от море и първата ми работа беше да вляза тук и да видя как се развива темата.Да "Кладенеца" е къщата със двора ,аз също мисля да съм без половинка ,тъй като утре ми е първия работен ден след отпуската , предлагам вторник или сряда , а може и четвъртък да направим срещата, например в 18:00 .Ако искате направо там , а може и да се изчакаме някъде.Също така може да си запазим маса, аз мога да поема този ангажимент.Пишете в кой ден точно искате .И кои ще може да дойдете.
silvia__s ,а на теб ти пожелавам успешна процедура и накрая  :bfp:

« Отговор #57 -: Юли 20, 2009, 11:36:45 am »
galian_75  , момичета -  аз вече съм свободна като волна птичка :) и съм на ваше разположение когато и където кажете . Който и да е деня за мен е без значение само вие да сте свободни - чакам сигнал !  :wink: :D
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #58 -: Юли 20, 2009, 13:36:22 pm »
Ние с милото също сме на линия , на така и не уточнихме ден ...Нека да определим дата и така !
Само че ми се иска в тези жеги срещата да не е в 18 ч., а малко по - късно , за да се е поразхладило поне мъничко ...не знам вие кажете !
« Отговор #59 -: Юли 20, 2009, 15:50:12 pm »
Хайде заковаваме дата за срещата 22.07.2009г. /сряда / "Кладенеца" казвайте час .

*
« Отговор #60 -: Юли 20, 2009, 17:58:00 pm »
 Момичета, тази тема е в Споделено - текущи процедури по ваше желание. Когато я преместихме тук, изрично ви попитах каква е целта на темата, можете да проверите на стр.2 .

Темите за срещи се пускат в подфорум На чашка кафе и халба бира.
Благодаря за разбирането!
« Отговор #61 -: Юли 20, 2009, 19:06:05 pm »
ок Елфи.
Момичета нека  тук да споделяме до къде сме стигнала, какво ни очаква , как вървят процедурите и т.н.
Ще отворя нова тема в подфорум "На чашка кафе и халба бира" - Среща на Болярките по на бира Болярка

« Отговор #62 -: Юли 20, 2009, 20:47:38 pm »
Днес бях на преглед.Вече имам 8 фуликола като наи-големиа е 13мм. Това е 7-ти ден от стимулацията Док каза цхе сега триабжа да порастнат още. Иначе е доволен от резултатите . Надяваме се сега тои да е доволен а ние накрая :blowingdust:
Клиника по стерилитет В.Търново
« Отговор #63 -: Юли 23, 2009, 16:59:57 pm »
Здравейте !
Не знам до колко темата ми е за този подфорум точно , но реших да я пусна тук !
Мисля от дълго време по този въпрос и реших да го споделя ...
Не мога да разбера защо във Велико Търново един не малък град няма открит център за борба със стерилитета ???
Има толкова момичета от града и региона ,на които е непосилно да потърсят помощ в градовете Варна , Плевен и София ... Да не коментирам факта и че пътуването е свързано с чести отсъствия от работа , което респективно води до освобождаване от работа и тогава нещата стават необратими ...Не всеки може да си позволи стоенете в хотели докато преминат процедурите ... Сега ще кажете кредити , ипотеки , заеми - да , това ми е ясно че е така , но понякога са необходими 2,3 и повече опита , и когато си без работа как да се погасяват ... не знам !Според мен се въртим в един омагьосан кръг и започваме някак си , но в един момент издъхваме финансово и се отказваме ...Това е реалността за съжаление ...
Нека някой , който е запознат да обясни как се разпределя къде да има такава клиника или не ... или това си зависи от екипа лекари , които ще работят там ?
Re: Клиника по стерилитет В.Търново
« Отговор #64 -: Юли 23, 2009, 17:14:35 pm »
Клиниките по стерилитет са частни и съответно никой не може да им каже къде да се "разпределят". Логично са концентрирани в по-големите градове, където са и специалистите.
Re: Клиника по стерилитет В.Търново
« Отговор #65 -: Юли 23, 2009, 17:22:04 pm »
Клиниките по стерилитет са частни и съответно никой не може да им каже къде да се "разпределят". Логично са концентрирани в по-големите градове, където са и специалистите.

Съгласна съм че е така , но Търново не е много малък град все пак ...
А каква е връзката м-у специалист и по - голям град ?Няма логика в това ...
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #66 -: Юли 23, 2009, 18:54:22 pm »
По-голям град = на повече пациенти. Съответно повече лекари биха били заинтересувани да специализират в тази точно област. А клиника не се прави с един лекар. То не че не може някой с излишни пари да направи клиника. Май май всеки АГ лекар се пише "специалист" по стерилитет. Но от такава ли клиника се нуждаете.
Иначе би трябвало да има поне консултативни кабинети по градовете, ама това е съвсем друга тема.