Репродуктивно здраве > Дългоочакваната бременност и раждане след стерилитет

Темата на бременните - 24 част!!!

<< < (31/58) > >>

adi:
Пуки,тези болки са нормални..... :D,аз също си има такива само че от двете страни


момичета ,някой от вас да има референтни стойности на Ц-реактивен протеин,и ДКК?????

*Принцеска*:

--- Цитат на: Stivarip в Май 08, 2008, 11:15:02 am ---На мен д-р Владимиров ми препоръча Имунологичната лаборатория в "Александровска". Като влезеш през бариерите откъм "Пенчо Славейков", веднага в ляво има една сграда като трафопост.

--- Край на цитат ---

Аз съм ходила в тази лаборатория, но недостатъкът за хората, които не живеят в София е, че трябва да се иде на място за резултатите.  Или евентуално някой приятел да ги вземе и изпрати по имейл.  Също така, работното време не е много удобно -- взимат кръв сутрин от 8 до 10 и толкова - извън това време, ако се помолиш, ако дойде лаборантка, ако искат... 


--- Цитат на: Mary в Май 08, 2008, 12:49:16 pm ---Пук, трябва да пусна кръв по куриер за контролата, но в Пирдоп нямаме офис на нито една куриерска служба и не знам как ще я изпратя. Затова като втори вариант, мисля направо като ходя в София да ги пусна там. Не знам как е по-добре, от една страна хубаво би било всички контроли да са от една лаборатория, но пък от друга не знам как от Пирдоп да стане пращането с куриер. Освен днес ще звъня по офисите да разучавам.

--- Край на цитат ---

Ако времето не е проблем, можеш докато си в София на други изследвания да си вземеш епруветка с кръв и серум (или каквото е необходимо) от софийската лаборатория и да си ги изпратиш с куриер в Плевен.  Така хем ще са ти от една лаборатория (не че би трябвало да има разлики!!), хем можеш да си получиш резултатите по електронен път.

mimi26:
Mpia, не взимам нищо, като се ускори лягам и пия много вода. Но в началото на 9тия ще правя консултация с кардиолог, за да видим каква ще е упойката за раждането.

*Галка*:
Пуки, много болежки ще има още до края. Стискай зъби, защото всичко, което изживяваме си заслужава. :)


--- Цитат на: adi в Май 08, 2008, 18:21:50 pm ---
момичета ,някой от вас да има референтни стойности на Ц-реактивен протеин,и ДКК?????

--- Край на цитат ---

Ади, какви са тези изследвания?  :ask:

mpia:

--- Цитат на: adi в Май 08, 2008, 18:21:50 pm ---Пуки,тези болки са нормални..... :D,аз също си има такива само че от двете страни


момичета ,някой от вас да има референтни стойности на Ц-реактивен протеин,и ДКК?????

--- Край на цитат ---
Ади в лабораторията , в която аз съм ги правила са тези:
St-  3-6
Sg-  51-67
Eo-  1-6
Ba-  0-2
Mo-  2-10
Ly-  22-45

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия