Семейство, дом и свободно време > Красива и стилна

Лазерна корекция на очи

<< < (51/56) > >>

dupchek:
Тheimmortalbg, правилно си разбрал. За съжаление, аз минах под ножа и тогава трябваше да разбера, че тази операция е руска рулетка. Ти не си пациент, а клиент. Сега съм с ужасно качество на зрението. А от EyeSTAR, бягай като от дявола. Те са най-лошия вид. Много усмихнати и гостоприемни, докато не почнеш да питаш въпроси или не си с усложнения. Начина по който те режат flap-а е с механично острие НЕ е препоръчителен, но има и доста лоши femto лазери, така че и това не е сигурно. Чакай още 5 години да напредне технологнита и тога пак проучи нещата. Аз ако мога да върна времето назад...ах...мечти.

theimmortalbg:
dupchek можеш ли да ми дадеш skype или facebook да поговора по подробно за това с теб?

theimmortalbg:
minie_mouse и denis виждам че вие също имате проблеми. Може ли да си кажете мнението пак за операцията след толкова време което е минало. Също на колко години сте и каква по точно операция LASIK, LASEK или PRK и каде ви е била правена. Съшо ако може да ми дадете пак skype или facebook да говора по подробно с вас за това (може и на ЛС).

theimmortalbg:
По моя преценка ако права операция май най добре ще е в Св Николай чудотворец заради лазера с който се реже епитела. Ако има някой който си е правил там операция и има някакви впечатления от там да пише. Трябва ми повече инфо за тази клиника че ненамирам много...

theimmortalbg:
има ли някой с който си е правил лазерната операция в клиника Св Николай Чудотворец??

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия