Семейство, дом и свободно време > Красива и стилна

Лазерна корекция на очи

<< < (49/56) > >>

denis:
Честито Nevena_90 поздравления за смелостта и добре дошла сред нас.:)

 

Nevena_90:
Здравейте! Пиша за да се похваля :)
Вече минаха повече от 2 месеца от операцията, аз си виждам прекрасно, нямам сухота, нямам проблеми с нощното виждане, сякаш съм се родила наново!!! :) Даже препоръчах клиника Вижън на един колега, който живо се заинтересува от процедурата, и сега и той ще си запише час.
Благодаря на всички, вашите мнения и коментари ме насърчиха да го направя и сега се чувствам страхотно!!! :) :) :)

mimence_y:
Здравейте момичета,много се радвам за всички, които са си възвърнали зрението и аз ще се оперирам в началото на февруари във Вижън, но имам едно малко притеснение и се колебая,преди 2 месеца родих и сега момиченцето е кам 5-6 килограма, а нали не се разрешава да се вдига тежко, имате ли представа колко време не трябва да вдигаш тежко и какво имат предвид тежко над 5 кг.над 10 кг? Единствено това ме спира да си направя корекцията. Моля ако имате някаква идея ми пишете.Благодаря предварително.

denis:
Искам да споделя нещо, за всички които имат корекция на зрението или проблем с очите.

Много съм доволна от добавките за очи, които съдържат:
- Зеаксантин
- Лутеин
- Астаксантин  Това са антиоксиданти, каротеноиди.

Преди време пиех само Лутеин, но от както вземам посочената комбинация очите ми не се изморяват, виждам по-чисто,ясно,бистро...незная как да го опиша и дори забравям с дни да си капя капки /а иначе ги ползвам поне 3 пъти на ден/
Все едно че съм си сложила капки - такова е усещането.
Забелязах го след 30-35 дни използване на добавката.

Irinei:
Здравейте,
най-накрая и аз се реших на лазерна корекция.Направих я през април. Имах -3,25 късогледство на ляво и дясно око без астегматизъм. Оперирах се в очна клиника "Св. Петка" при доцент Митов. Останах с добри впечатления явно е натрупал вече много опит и си разбира от занаята. Единствено не ми хареса това, че като че ли имаше донякъде хаос в клиниката. Трябва да си подобрят организацията, да не става струпване на пациенти.И така резултатът засега е положителен от -3,25 свалих на-0,25 диоптри и много се надявам да остане така. При мене обаче случаят е малко по-различен затова, че съм на 47 години и на моята възраст почти никой не си прави лазерна корекция, но аз така и не свикнах с очилата - започнах да ги нося непрекъснато от преди 11 години. Проблемът при нас по-възрастните пациенти е, че след като ти махнат късогледството изведнъж или съвсем скоро се оказваш в положение, което пак донякъде не е съвсем приятно, т.е. ще ми се наложи съвсем скоро да сложа очила за четене. Ами няма да четем. Малко ли сме чели досега! :)Има ли някой да си правил корекция на моята възраст и постоянни ли ще бъдат резултатите?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия