Семейство, дом и свободно време > Дом и хоби

таванен простир за тераса

<< < (5/6) > >>

julia_m:
Изключително удобен и при хубав монтаж одредено стои много добре на терасата, а не с ония провиснали въжета от едно време. Ние имаме и такъв и сушилник, сега ги експлоатирам мощно и двете, защото на 6 пръчки се хваща точно една пералня, а като пера наведнъж две, редя на сушилника, но той определено не ми е много удачен защото дрехите трябва да се прегънат почти на две, за да не се влачат по земята, което затруднява съхненето, за лятото иначе няма проблем.

viviq:
Момичета и аз съм със много "снажна и висока"  фигура  :lol:
та много ме заинтересувахте с този простир виждала съм приятели с такъв но не съм се сетила да питам колко струва това удоволствие че като си пооправим терасата искам да слагаме такъв !
Някой има ли актуална цена да ми каже ?
Благодаря предварително

viki_vat:
www.pripor-bg.com - тук има цени
Има го и в Бриколаж и Практикер
Сестра ми го ползва - доволна е.
Аз все още съм с подвижен, че терасата ми няма таван :D

daninaa:
Има българско производство на Одесос Варна на същите таванни сушилници и са много хубави и качествени и цената на размер 6бр пръчки по 1.8м е около 35лв.Този модел ми се видяха доста скъпички !

titkata:
И аз имам такъв, само че е с пъпчета и височината му се застопорява, ама така е като поръчваш по каталог и не отиваш да си го купиш сам :) Нагласихме го на една височина и ми е супер удобен. Простирам повечето блузи и панталони на закачалка, дори бельото :D и така съхнат по-бързо. Не съм намерила специални щипки и не знам дали има изобщо такива, ама слагам обикновените под пръчката от двете страни и защипвам дрехите странично (оф не мога да го обясня :oops: ). Ако някой знае за специални щипки за този простир нека да сподели :) Мерси :wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия