0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Айде, мацки, на фитнеса.....
« -: Януари 11, 2006, 18:34:41 pm »
Тъй като благодарение на лечението се "украсих" с 5 кила за един месец, съм решила да взема крути мерки (пък и Док ми нареди).
Моля, препоръчайте ми домашен фитнес уред за трениране на всички мусколи,с който да отслабна, и който естественно да не не по-скъп от 400-500 лв.
Ски-тренажор, Крос-тренажор...или нещо друго. Споделете впечатленията си, за да мога да си избера нещо и да си купя. И...от къде да си го купя. Аз съм гола-вода на тази тема.
Благодарско и целувки!

*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #1 -: Януари 11, 2006, 18:40:39 pm »
Крос тренажор, Оги,
Значи преди година и половина си взехме от Метро - имаше два вида - единия беше 450 лева, а другия 800 лева, а положението с килограмите беше излязло от контрол и при двамата. Този от 450 лева можеше да се ползва само от лица до 85 килца, а моето мъжко го знаеш как изглежда та този вариант отпадна и купихме по-скъпия уред , който издържа 110.  Трябва да ти кажа, че изобщо не съжалявам, много съм доволна. Мери калории, пулс, пробягано разстояние, време, скорост, като не го ползваш показва температурата в стаята.
Като си пусна музика и почвам първо по 100 калории на ден няколко дни после по 200 - стигала съм до 450 (час и половина непрекъснато бягане). Ефекта миналото лято беше 14 килограма за 3-4 месеца и то без драстични диети - само ограничаване на сладко, хляб и мазно, всеки ден на уреда и малко плуване в морето.
Според мен е много полезен, имайки предвид заседналия живот, който водим и липсата на време да излезем и да се раздвижим.
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #2 -: Януари 11, 2006, 18:46:46 pm »
Аз се поддържам с каланетика. 2-3  пъти седмично правя 2-3 обиколки на стадиона да изкарам някоя и друга цигарка :oops: от дробовете си щото направо ме е срам.Правим бебе пък пуфкам цигарки :oops:  :oops:  :oops: . Една колежка си взе колело. Каза че е доволна , но аз предпочитам разходка в планината или тичкане из стадиона отколкото да въртя на място педалите. Ако си от София, на Пиротска срещу малък цум има спортен магазин, разгледай. За други магазини не знам
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #3 -: Януари 11, 2006, 21:52:17 pm »
Аз ще ти препоръчам да си купиш месечна карта за някой спортен център и да започнеш с аеробика и сауна. Тичането също е много ефикасен метод за отслабване, но още е много студено. Препоръчвам ти да започнеш с аеробика, з-то знам колко трудно и скучно е сам да си тренираш в къщи. В един момент ще ти писне и ще зарежеш тренировките в къщи, независимо какъв уред използваш. Казвам ти го личен опит. Какво ли не съм опитвала, но най-голям ефект имат "груповите" занимания :lol: . А пък и ефектът от сауната е страхотен след тренировката. Така отпуска нервите и толкова добре се отразява на цялостното ти физическо състояние , че после се чувстваш като нов. Не я заменям за нищо.
Иначе и аз съм чувала, че са доволни от колелото.

Р.S. Най-много калории се изразходват от тичането, аеробиката и плуването. Е, без диета нищо не става.
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #4 -: Януари 12, 2006, 08:04:06 am »
Оги, според мен в къщи е по-трудно. Аз също си имам няколко фитнес уреда, гири и т.н. Имам и видео с аеробики, каланетики, пилатес...
Ползвах 1 месец и спрях. Сега ги отрупвам с дрехи и само събират прах
Според мен е много важно чувството, което се усеща, когато влезнеш в залата
*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #5 -: Януари 12, 2006, 08:51:38 am »
Цитат на: Dideto
Оги, според мен в къщи е по-трудно. Аз също си имам няколко фитнес уреда, гири и т.н. Имам и видео с аеробики, каланетики, пилатес...
Ползвах 1 месец и спрях. Сега ги отрупвам с дрехи и само събират прах
Според мен е много важно чувството, което се усеща, когато влезнеш в залата


Защо бе, Диде, та знаеш ли какви хубави окачалки става от тея уреди  :lol:
*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #6 -: Януари 12, 2006, 08:58:23 am »
"Защо бе, Диде, та знаеш ли какви хубави окачалки става от тея уреди"   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #7 -: Януари 12, 2006, 09:09:00 am »
Благодарско момичета за идеите.
Честно казано ми е доста трудно да се организирам и да ида в зала да спортувам, щото работя до късно, на края на София и после трябва все пак да се прибера и да си погледна домакинските задължения. Абе изобщо не ми стига времето и все тичам на някъде, както и вие предполагам. Затова си мислех да си взема нещо вкъщи и докато манджата ври и пералнята пере, аз да гледам телевизия и да спортувам. Бяха се амбицирала да ходя на плуване, но свободните часове в басейна са много гадни: от 7-8, от 14-15 и от 8.30-9.30. Все часове дето ама хич не ме устройват. Кофти работа.
Сигнусче, аз го гледах крос тренажора в Метро и ми хареса. Имаше го на 2 фирми: Спортер и Кетлер. Казха ми, че Кетлер е "мерцедеса" на фитнес уредите. Даже го пробвах за 5 мин. и ми беше доста приятно. Виж това с мах килата не го съобразих, защото знаеш, че моя мъж е като твоя-тежат си на мястото. Ще го мислим накак. Скоро откриха един огромен магазин на Околовръстното за фитнес уреди и ще идем и там да разгледаме. Оказа се, че мъжа познава собственичката и се надявам да "стъпим на промоция":)

*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #8 -: Януари 12, 2006, 09:55:06 am »
Крос тренажорът е добра идея. Въртиш когато ти е удобно и когато си в настроение.
Според мен няма смисъл от скъп уред с много екстри, все трябва да въртиш педалите. :wink:
*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #9 -: Януари 12, 2006, 10:00:56 am »
И аз съм с две ръце за кростренажор. И са им паднали цените вече- аз си взех Кетлер за 480 лв. от Метро - издържа и големи мъже -до 120 кила, май.
След месец употреба забелязах качествена промяна в структурата - на кила може да не бях мръднала много, но всички ми казваха,че много съм се вталила. И наистина всички дънки ми са широки :lol:
*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #10 -: Януари 12, 2006, 11:12:33 am »
Цитат на: Alya
И аз съм с две ръце за кростренажор. И са им паднали цените вече- аз си взех Кетлер за 480 лв. от Метро - издържа и големи мъже -до 120 кила, май.

Е т'ва е нашият уред.
Браво на вас!

*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #11 -: Януари 12, 2006, 11:18:06 am »
Цитат на: Alya
ИСлед месец употреба забелязах качествена промяна в структурата - на кила може да не бях мръднала много, но всички ми казваха,че много съм се вталила. И наистина всички дънки ми са широки :lol:

О разбира се , че не е само до килата. Стягаш се, променя се походка, стойка, тонус,  самочувствие, абе супер :)
Кетлер и на нас ни казаха, че са най-добрите уреди, но когато го купувахме беше доста по-скъп. Но и нашия е хубав де, нали върши работа.  :D
Оги още повече, че си имате познат консултант при покупката - това е предимство голямо   :lol:
Нота бене!
« Отговор #12 -: Януари 12, 2006, 11:43:05 am »
Някъде четох за сауната, че не е добра идея при опити за забременяване или ниско кръвно, така че може би трябва да се въздържиш от тази идея.

Аз имам колело, караме двамата с мъжа като си е тук и е топло, само че не мога да му издържам на темпото и все си прося да правим почивки :oops: Към 20 км. правим.

Сама да излизам също много ме разтоварва. Като се пусна в морската по инерция, вятър в косите, зяпам морето с риск да се пребия някъде и не мога да ви опиша радостта от движението и "спорта". Малко недоумявам тия дето правят джогинг какво ги мотивира :twisted:

Ходила съм на fat-burn йога. Хубаво е за стойката, общ тонус на мускулите и гъвкавост, но не е за хора като мен, на които им е проблем да си пипнат пръстите на краката :?  Костенурка на художествена гимнастика  :lol:
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #13 -: Януари 12, 2006, 16:24:09 pm »
Аз обичам фитнеса, дето каза някой - усещането да влезнеш в зала. Ама не ходя ... или съм в тежък М и се пазя, или съм след ову/инсе и се пазя ... като не ходя редовно, реших въобще да не ходя - щото нали като бебеправиш трябвало да избягваш спорадични натоварвания.
Но, мисълта ми беше, че на фитнеса най му обичам пътечката за бягане (очевидно понаучному наречена крос тренажор!) - толкова ми е гот, като усетя движението. Отдавна си мечтая, в първия удобен момент, в който имам място вкъщи, да си купя и ще си побягвам сутрин преди работа за тонус :D  Преди време съм бягала по улиците сутрин - усещането е приятно, но пък: тъмно е, тротоарите са "минирани", има дупки и неравности, страх ме е, липсват подходящи пространства за бягане без много коли и т.н.
Така че съм "за" крос тренажор вкъщи!!

Оги, и аз мислех да те посъветвам за магазините на околовръстното - мисля, че са два - този новия големия близо до разклона за Симеоново, ако не бъркам, а май има още един - при разклона за Бъкстон. Би ли споделила инфо, като отидете там, че и аз се надявам скоро на такава покупка - какво да гледаме, марки, цени :D
Благодаря ти, Бени!







*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #14 -: Януари 12, 2006, 16:33:10 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Но, мисълта ми беше, че на фитнеса най му обичам пътечката за бягане (очевидно понаучному наречена крос тренажор!)


Фреши, не точно. Крос тренажора е друг фитнес уред с педали нещо ето такова:
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #15 -: Януари 12, 2006, 16:54:21 pm »
Сигнусче, некои не четем: линкове, снимки и всичко, дето работодателят е сметнал, че не ни влиза в работата :twisted:  Та не виждам, какво ми показваш, но да не е едно смешно, дето ръкомахаш с едни ръчки и отдолу като степер ... ама това не е крос :roll:
Благодаря ти, Бени!







*

    manhattan

  • *****
  • 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #16 -: Януари 12, 2006, 16:55:56 pm »
Цитат на: FreshBreeze
да не е едно смешно, дето ръкомахаш с едни ръчки и отдолу като степер


а същото хехехе :D
*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #17 -: Януари 12, 2006, 16:58:55 pm »
Значи движенията са все едно бягаш ама си върху педали, можеш да си регулираш степените.
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #18 -: Януари 12, 2006, 16:59:53 pm »
Абе, Фреши, грубо казано като обикновен велосипед, с педали, ама вместо колела  има статична стойка.
Тоест връткаш педалите, ама на място.
*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #19 -: Януари 12, 2006, 18:04:38 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Би ли споделила инфо, като отидете там, че и аз се надявам скоро на такава покупка - какво да гледаме, марки, цени :D

Разбира се, душичко, само да се докопам до магазините и шъ са похваля.

*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #20 -: Януари 12, 2006, 18:47:08 pm »
Ох, и аз драпам за едно уредче от три години ама моето мъжо се дърпа. Казва, че щял да служи за закачалка и затова не искал да го купуваме. Ама после смъкна пазарлъка до условие че ако спра цигарите поне за месец ще съм ощастливена с такава придобивка.  :lol: А за фитнес залите нещо не съм навита много съм гнуслива и чувствителна на тема миризми. Пък и при нас няма свестни фитнес зали просто условията са ужасни.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #21 -: Януари 13, 2006, 14:41:39 pm »
Сигнус, я дай програмата за отслабване.
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #22 -: Януари 13, 2006, 15:01:14 pm »
Мерси за разясненията за крос тренажора :D
Добре де, пътечка за бягане не е ли по-добре - на мен ми е по-приятна и движението по-естествено?
Благодаря ти, Бени!







*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #23 -: Януари 13, 2006, 15:06:08 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Мерси за разясненията за крос тренажора :D
Добре де, пътечка за бягане не е ли по-добре - на мен ми е по-приятна и движението по-естествено?


Казват че по-бързо изнася ставите пътечката особено ако килограмите са в повече а движението при крос тренажора е по-плавно така да се каже.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #24 -: Януари 13, 2006, 15:11:59 pm »
При кростренажора натоварваш равномерно всички групи мускули. Ако искаш да наблегнеш на смъкването на килограми - тичкай на пътечка, за предпочитане професионална (с ел. задвижване). Ако ползваш обикновена има риск да развиеш прасци като на римски пехотинец  :D
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #25 -: Януари 13, 2006, 15:27:09 pm »
Е обикновена даже не знаех че има - на място ли бягаш :roll:  :lol:  :lol:
Чела съм, че бягането също натоварва доста равномерно всички мускули, но дали е така ...
Т.нар. крос тренажор ми се струва много некоординиран, или може би грешката не е в техния телевизор (крос тренажор) :lol:
Благодаря ти, Бени!







*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #26 -: Януари 13, 2006, 15:47:04 pm »
Ех, Бризче, разсмя ме! :D  И на двете бягаш на място..практически.. Но при едната ти сама задвижваш лентата с крачета  :)
*
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #27 -: Януари 13, 2006, 15:59:44 pm »
Цитат на: Lali
Сигнус, я дай програмата за отслабване.

Лали няма програма де, ама може да се прави само лятото - сега няма никъв зеленчук (тези гумените не ги броя).
Ядох само таратор, салати, млечни продукти, нискокалорично месо, плодове и тва е. И всеки ден на кростренажора отначало по половин час всеки ден, после по час, час и половина и т.н. Накрая даже не се уморявах -просто ми писва. А събота и неделя на плаж. Бира само в краен случай (ама като се има предвид, че всичките се изредихте през морето крайните случаи бяха много и доста често ;)
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #28 -: Януари 15, 2006, 14:36:40 pm »
И аз препоръчвам крос тренажора на момичетата,които искат да се разделят с някое и друго кило :) ,разбира се в съчетание с диета,но в никакъв случай глад! За мен добрата диета е хем да се чувстващ сит и доволен ,хем да топиш килограми.Когато човек изпитва остро чувство на глад,дори може да постигне обратния ефект - да погрознее,да се разболее и дори в крайна сметка да надебелее.За това ,казвам твърдо "не" на глада ! :lol:/ Да ме прощава доктор Емилова../Да не говорим пък какъв гаден вкус придобиваш в устата след дълго гладуване :? Аз лично предпочитам разделното хране..месо + зеленчуци донасита или само банани цял ден или черен хляб с масло или голяма салата зеле със зехтин или сирене със зеленчуци и разбира се много вода.Целта е да се напълни стомаха и да не "напомня за себе си" :)Но водата не трябва да се пие по време на ядене за да не раздежда стомашния сок.Колкото до спорта - аз лично го използвам напоследък ,като "психо терапия" .Отивам в залата и пренасочвам цялата си отрицателана енергия там.Така хем не ми остава сила да се карам с мъжа ми ,хем като стане време за бански ще съм във форма.Хитро а ? :lol: Инъче винаги все нещо съм спортувала,забавно е и ми се отразява много добре на самочувствието. 8)
Таебо!
« Отговор #29 -: Януари 17, 2006, 16:42:04 pm »
Оги аз започнах диета през месец май 2005 година и я придружих с Таебо.
За  около 3 месеца свалих 16 кг.
В момента продалжавам само Таебото без диета, и се чувствам перфектно.
Питах доктора ми дали е добре заедно с бебеправенето и той каза че няма проблем!
Хвърлям ти го като йдейка само. Ти решаваш разбира се  :lol:
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #30 -: Януари 17, 2006, 19:00:58 pm »
А диетата каква е? Само да не е крайно гладуване, защото съм противник.
НЕ
« Отговор #31 -: Януари 18, 2006, 08:49:07 am »
Не Лали диетата е японското чудо (най-важното в нея е без сол, захар и алкохол!), която повторих вместо 2 седмици, аз направих 4 седмици, ако има някой интерес към диетата ще я пусна тук  :lol:
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #32 -: Януари 18, 2006, 08:52:27 am »
Петьофи, давай японското чудо, моля. От няколко места чувам за него и ми е страно интересно.
Ami dobre
« Отговор #33 -: Януари 18, 2006, 08:55:57 am »
Сега след малко ще го пестна Зайо, никакъв проблем :lol:
ЯПОНСКО ЧУДО - ДИЕТА!
« Отговор #34 -: Януари 18, 2006, 08:57:11 am »
ЯПОНСКОТО ЧУДО

Дълготрайност: 14 дни
1-вата седмица се стопяват 5 кг.
2-рата седмица всеки ден се отслабва с 500 грама
БЕЗ: сол, захар и алкохол
Всеки ден по 1 литър минерална вода (минимум)
1-ви ден:
Закуска: 1 чаша кафе + парче сухар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: 100 гр.шунка, салата полята със сок от лимон (прясно селе е подходящо), 200 гр.кисело мляко
2-ри ден: като 1-ви ден
3-ти ден:
Закуска: 1 чаша кафе
Обяд: х 250 гр.зеленчуци и плодове в суров вид (2 моркова + ½ краставица + 2 средно големи ябълки)
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца + 100 гр.шунка + салата полята със сок от лимон
4-ти ден:
Закуска: 1 чаша кафе
Обяд: 2 твърдо сварени яйца + 200 гр.сок от прясно изцедени моркови
Вечеря: 100 гр. Месо без тлъстини на скара + салата
5-ти ден:
Закуска: 1 чаша кафе + 250 гр.настърган морков полят с лимон
Обяд: Печена риба + 1 суров домат
Вечеря: не се яде
6-ти ден:
Закуска: 1 чаша кафе
Обяд: 1 порция печено пиле + салата
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца + 250 гр.настъргани моркови поляти с лимон
7-ми ден:
Закуска: 1 чаша кафе
Обяд: 100 гр.печено на скара месо + 250 гр.пресни плодове
Вечеря: може да се яде всичко, но организма вече е свикнал и не чувства неутолим глад
ВАЖНО ЗА ВСЕКИ ДЕН
1.   Ограничете солта.
2.   Не пържете, използвайте олиото предимно за салати. Яжте повече ваени и печени ястия.
3.   Избягвайте колбасите – имат много мазнини.
4.   Яжте повече плодове и зеленчуци.
5.   Веднъж седмично яжте риба.
6.   Ограничете захарта.
7.   Хранете се 3-4 пъти дневно, а не предимно вечер.
8.   Спортувайте 3 пъти седмично или ходене пеша и не използвайте асансьор.
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #35 -: Януари 18, 2006, 09:14:52 am »
Здравейте на всички.
Честита Нова Година от мен,
Пожелавам ви ЕВРЕЙСКО БОГАТСТВО,СИБИРСКО ЗДРАВЕ, АНГЛИЙСКО
СПОКОЙСТВИЕ, ФРЕНСКА ЛЮБОВ, ЦИГАНСКО БЕЗГРИЖИЕ И АМЕРИКАНСКИ КЪСМЕТ.
По повода за отслабване,имам изпитана марка.
Действа на всички.
Така ли
« Отговор #36 -: Януари 18, 2006, 09:20:53 am »
Ами давай я и на нас де :lol:
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #37 -: Януари 18, 2006, 10:53:20 am »
Тази диета е за изчистване на кръвта и червата, прилага се не повече  от 10 дни.Освен това тя позволя да се отслабва средно по 3кг на 3дни.Забранява се масло,кетчуп,соев сос, майонеза.
   На всеки 2часа яжте по 100гр сварен ориз само във вода,това са 5суп. лъжици с една от следните добавки;
        >30гр. не печени орехи
        >1 ябълка  
        >1круша  
        >1банан  
        >2киви    
        >2тънки лентички кашкавал  
        >2тънки лентички колбас
        >1/2 сварени пилешки гърди ( не с птичия грип )
        >100гр. сварена риба            
        >чаена чаша прясно мляко      
        >150гр.кисело мляко
        > вода 1,500   всеки ден    
           
  после си ядеш нормално,ако не си доволна от резултата продъжаваш 1 седмица след нормалното хранене .
*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #38 -: Януари 19, 2006, 08:44:24 am »
Само да вметна- аз ако приложа тази диета ще напълнея.
Само ориза ми се събира най-малко 500 гр.( 5 хранения по 100 гр.=500гр х 360 ккал=1800ккал) И като прибавим и др.неща отива към 2000 ккал.
!00% се дебелее от това.
Да не говорим, че ориза запича(запек),освен ако някой няма непоносимост някаква и му действа обратно-тогава може и да отслабне.
А че е полезен-спор няма-най-вече за лицето -погледнете японци,китайци...
И се отслабва 3 кг. за 3 дни...т.е. на ден по 1 кг....Така може да се отслабне ,ако не се яде нищо..само чай или вода...
Тази диета може да е ефикасна само при хора с голямо наднормено тегло, които до сега са приемали  огромни количества храна( например по 3000- 4000 ккал)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #39 -: Януари 19, 2006, 13:51:55 pm »
Оги, ходи ли в магазина за фитнес уреди?

 :balk_21:
Благодаря ти, Бени!







Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #40 -: Януари 19, 2006, 16:21:35 pm »
Цитат на: denis
Само да вметна- аз ако приложа тази диета ще напълнея.
Само ориза ми се събира най-малко 500 гр.( 5 хранения по 100 гр.=500гр х 360 ккал=1800ккал) И като прибавим и др.неща отива към 2000 ккал.
!00% се дебелее от това.
Да не говорим, че ориза запича(запек),освен ако някой няма непоносимост някаква и му действа обратно-тогава може и да отслабне.
А че е полезен-спор няма-най-вече за лицето -погледнете японци,китайци...
И се отслабва 3 кг. за 3 дни...т.е. на ден по 1 кг....Така може да се отслабне ,ако не се яде нищо..само чай или вода...
Тази диета може да е ефикасна само при хора с голямо наднормено тегло, които до сега са приемали  огромни количества храна( например по 3000- 4000 ккал)


Денис: Не си разбрал/а добре. 100гр. варен ориз не се равнява на 100гр. сух ориз. 360ккал има в 100гр. сух ориз а във варения поне половината  е вода. Така, че като пресмяташ калориите получаваш голяма разлика от действителните.
Надявам се разбираш разликата.
В комбинация с другите храни не се получава запек.
Предполагам всеки се сеща, че ако лежите по цял ден няма да изразходите и тези калории, движението е задължително за да бъдете здрави и красиви.
*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #41 -: Януари 23, 2006, 22:30:20 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Оги, ходи ли в магазина за фитнес уреди?

 :balk_21:

Още не, душичко. Моят господин след 10-дневна уговорка и насрочена среща, ми върза тенекия. Ще ида сама и ще проверя, но незнам кога?! Затънала съм в работа до шия и скоро ще хващам балкана. Виж кога чак се меркам "в къщи-зачатие"?!!!

Айде, мацки, на фитнеса.....
« Отговор #42 -: Януари 24, 2006, 10:37:51 am »
Ето и малък принос от мен - вижте тук http://911.bg/a2/offers.asp?p=1349975&id=4469&m=29

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!