Репродуктивно здраве > Лек от природата

Стига сте плащали за рецепти.Ще ви ги давам безплатно

(1/21) > >>

Касиел:
Момичета, чета откакто съм тука че ходите тук там по лечители и пръскате луди пари за рецепти де от компетентни де от неуки лечителки.Като идете и кажете "не мога да имам дете", не осъзнавате ли че въпреки общата цел всяка от вас е с различен проблем който трябва да се лекува индивидуално.Смея да твърдя че разбирам доста от билки и се чудя как може да се дава една и съща рецепта или комбинация от билки на всички. Дори и билките в повечето случаи помагат на едно , но вредят на друго и с тях трябва да се внимава много.Малко са момичетата на които билки биха помогнали,казвам ви го откровено.Процента е почти като при инвитрото-под 50%. Но сега по темата. От 7 години пиша енциклопедия за билките която е готова за издаване. Нямам против да ви давам рецептите от нея.Събирани са от цяла България като ефикасни,тоест вече изпитани а не просто рецепти и са за всякакви болести. Вместо да биете път и да давате луди пари мога да ви ги давам и сами да си правите и пиете смеските. Естествено и за болести на близки може да питате. Да раздвижим темата. Но повтарям-не давам гаранции и както ви казах наблюдението ми е че както с лекарствата и билките не действат на 100 %.

stanley_78:
Откакто съм се заиследвала, болести много си открих, но дай нещичко за отслабване или поне засилване на метаболизма, моля те! Вече много ми пречи теглото. С двустранна луксация и разширени вени съм и вече ми пречи това тегло. Благодаря ти предварително! Поздравления за идеята за темичката.

elliq:

Касиел,това е хубава темичка,но не е ли за подфорума лек от природата?

А ако дадеш рецепта за подтискане на апетита ще се възползвам :oops:

Zvezdichka:
Поздравление за темата. :D
Бих искала да напишеш рецепта от билки против високо кръно. Мъжът ми е с наследствена хипертония, правихме какви ли не изследвания, но освен наследствения фактор друга причина не се откри. Искат да му изписват хапчета, но като прочетох в една от темите за вредите, които нанасят върху оплодителната способност и потентността се отказахме от хапчета за сега. Предварително благодаря.

Counterfeit:
Темата е хубава,но наистина е по-скоро за подфорума "Лек от природата" :wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия