0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Покани за предавания в медии
« -: Юни 13, 2007, 10:04:56 am »
В тази тема ще събираме поканите за предстоящи предавания. Моля ви, бързо и честно си казвайте кой къде ще ходи и къкви ще ги върши. :)

1. Телевизия Здраве, 18 юни, от 18.00 до 18,15 часа.
2. Телевизия BBT, Здравен лабиринт, покана за предаване в седмицата от 18 до 22 юни, денят ще се съобщи допълнително.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Покани за предавания в медии
« Отговор #1 -: Юни 13, 2007, 15:38:55 pm »
петък - тв Здраве, на живо между 16 и 17 часа
неделя 17 юни, Инфо радио, в 9 сутринта
« Последна редакция: Юни 14, 2007, 13:34:55 pm от ultra »

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #2 -: Юни 13, 2007, 16:07:05 pm »
В петъчния Капитал - статия от моя милост "Епопея на забравените 270 хиляди"
В очакване ....
« Отговор #3 -: Юни 13, 2007, 16:21:37 pm »
В петъчния Капитал - статия от моя милост "Епопея на забравените 270 хиляди"
Миналия или настоящия брой?

lb2f
*
« Отговор #4 -: Юни 13, 2007, 16:24:53 pm »
Този, който предстои да излезне
В очакване ....
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #5 -: Юни 14, 2007, 13:34:21 pm »
Понеже Fussii не си признава:
Утре, петък, между 10 и 10.30 участие на Fussii и представител на касата по радио Дарик.

*
« Отговор #6 -: Юни 15, 2007, 10:10:49 am »
Ох, патка завеяна съм аз. Преместиха участието в 10.30 в последния момент
В очакване ....
« Отговор #7 -: Юни 16, 2007, 12:29:42 pm »
Прочетох статията..., много ме развълнува... Фуси, аз и без това съм ти голям фен и с удоволствие чета постингите ти, но статията ти успя да ме разплаче, дано е въздействала на повече хора...

:bighug:
Здравей, мъниче!
« Отговор #8 -: Юни 16, 2007, 13:43:55 pm »
И аз я прочетох.
Много е вълнуваща!
Браво Фуси! :D
Да четат и да мислят ,дебелокожите държавници!

Дано ,дано ,даноооо.....! :D
« Последна редакция: Юни 16, 2007, 13:45:26 pm от Efirche »
*
« Отговор #9 -: Юни 16, 2007, 14:22:06 pm »
Фуси, прекрасна си!

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #10 -: Юни 16, 2007, 17:43:20 pm »
Добри момичета, някой да сканира статията на Фуси и да я пусне тук! Плийз! За тези, които сме далеч и не можем да си купим вестника! Или самата Фуси да я пусне! Моля, моля!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #11 -: Юни 16, 2007, 18:46:34 pm »
*
« Отговор #12 -: Юни 16, 2007, 19:02:23 pm »
Надинка, мила, ти си едно златно съкровище!  :D

Целувчици!
*
« Отговор #13 -: Юни 16, 2007, 19:14:44 pm »
Прочетох публикацията на Фани. Нескучно разказана  накратко лична история. Добре балансиран текст между емоцията и разума. Поздравления за авторката! Учудвам се, че редакторите на вестника не са коригирали някои дребни нещица, свързани с пунктуацията; или пък това е тяхната корекция?! Малко дразни и думата "негърчета". Иначе, другото е добре. Дано тези забележчици се приемат от Фуси като градивна критика и не се засегне! 

P. S. Мога да обясня за думата "негърче", но предполагам, че е ясно защо трябва да се избягва употребата и. Например преди няколко седмици от английския Биг Брадър изгониха участничката Емилия само защото я използва, макар че я употреби като шега. Това може да се провери в нета. Казвам го, защото може и да е интересно на някого.
« Последна редакция: Юни 16, 2007, 19:27:20 pm от DivaRoza »
« Отговор #14 -: Юни 16, 2007, 19:33:49 pm »
Нездрав или незрял сарказъм ли долавям?
DivaRoza, недей така бе, момиче...
Недей да помрачаваш радостта ни...
Необходими ли са тези коментари?
Ако можеш да се зарадваш - направи го, ако ли пък не, просто отмини... :( :( :(
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #15 -: Юни 16, 2007, 20:03:32 pm »
Нездрав или незрял сарказъм ли долавям?
DivaRoza, недей така бе, момиче...
Недей да помрачаваш радостта ни...
Необходими ли са тези коментари?
Ако можеш да се зарадваш - направи го, ако ли пък не, просто отмини... :( :( :(
:good_post:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #16 -: Юни 16, 2007, 20:05:49 pm »
Ваня, това, което си доловила, не е онова, което написах. Направих елементарен коментар по написаното. В коментара ми имаше и хвалебствия. Мисля, че сме големи хора и можем да понесем нечие мнение, а не само "мяу, мяу". А "сарказмът" просто ти се е привидял. Нямах намерение да влизам в спор, но си имам право на мнение, нали така? Нещата винаги могат да се подобряват. Който се занимава с писане, знае за "писателските мъки" около редактирането на текста. Един текст може да се редактира и изчиства стилистично безброй пъти. При мен е условен рефлекс. И никога не се засягам от забележки. Щото иначе нямаше да публикувам нищо, а имам четири издадени книги. Не го казвам като хвалба, а като самозащита. И никога преди не съм го споменавала. Ваня, това по-горе, не се отнасяше за теб. Успех ти пожелавам!
*
« Отговор #17 -: Юни 16, 2007, 20:25:40 pm »
Първо - браво на Фани за написаното! Възхищавам ти се и съм ти фен (днес май ти го казах)
DivaRoza, смятам че това е историята на една от нас. Странно, но мен ме грабна текста , а не грешките (дори и не ги видях), не съм ги и търсила. Не мисля, че си права - това е разбира се, само и единствено мое мнение.
*
« Отговор #18 -: Юни 16, 2007, 20:52:40 pm »
Последно:

Никога, ама, наистина никога досега не съм правила забележки за писането - било то правописни, пунктуационни, стилистични и т.н. Това може да се провери по постингите ми. Напротив, застъпвала съм друго мнение, че не бива да се стресират хората с подобни забележки. Мислех, че за Фани си струваше да прочета текста по-внимателно и професионално.  Тя най-добре ще прецени. И не става въпрос за оценка на историята и - смешно е да се твърди. Надявам се, че Фани е разбрала.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #19 -: Юни 16, 2007, 21:12:05 pm »
  Fussii ,за пореден път се възхищавам на упоритата ти подкрепа!Наистина историята ти е запленяваща и мисля,че би породила интерес и при "другите" хора.Това изречение ме жегна:"Пак казвам, ние вече сме като другите..." Много-точно си го казала...тази граница винаги ще я има...ние(без) и другите(със деца)...
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #20 -: Юни 16, 2007, 21:28:50 pm »
Фуси, обичам те, гордея се с теб!

Рози, съжалявам, но и аз не те разбрах. дори и добронамерено-не сме в училище. нищо смислено и градивно, в случая. условни рефлекси имаме всички, някои твърде неприлични :D но знаем къде, кога...най-приятелски ще приема, че чувството за такт ти е изневерило :hello:
« Отговор #21 -: Юни 16, 2007, 21:30:25 pm »
Чудесно написана история. Просълзих се!

[/url]
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #22 -: Юни 16, 2007, 21:37:42 pm »
Фани, поздравявам те за статията! Страхотно написано и достъпно! Гордея се че те познавам лично! От сърце желая всичко най-хубаво на теб и твоите двама мъже! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #23 -: Юни 16, 2007, 21:47:00 pm »
Извинявам се на всички, които се засегнаха от името на Фани. Ако трябва, на всеки ще изпратя лично извинение! Не съм имала конфликти с никого досега тук и не искам да имам. Ако Фани иска да обясня по-подробно, знае как да се свърже с мен. Извинявам се, за нетактичността, която съм проявила. На иронията за "другите условни рефлекси" не смятам да се обиждам, защото не мисля, че авторката е имала за цел да ме засегне. Успех на всички!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #24 -: Юни 16, 2007, 22:14:46 pm »
Извинявам се, за нетактичността, която съм проявила. На иронията за "другите условни рефлекси" не смятам да се обиждам, защото не мисля, че авторката е имала за цел да ме засегне.

Розичка,спри да се извиняваш,мила!Не мисля,че си била нетактична,а си изразила мнение.За мен винаги си била добронамерена и смятам,че и другите мислят така :hug2: за теб,а Фусинка е наш човек,едва ли би се засегнала от професионалния ти анализ.
« Отговор #25 -: Юни 16, 2007, 23:18:22 pm »

Браво, Фани !
Страхотна, както винаги !

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #26 -: Юни 17, 2007, 00:30:30 am »
На иронията за "другите условни рефлекси" не смятам да се обиждам, защото не мисля, че авторката е имала за цел да ме засегне.

разбира се, че не, затова сложих усмихнати емотикони, където трябва :D сега, на свой ред, се надявам да си ме разбрала правилно :ask:
*
« Отговор #27 -: Юни 17, 2007, 10:42:50 am »
Браво, Фуси. Ти наистина заслужаваш твоя син.
« Отговор #28 -: Юни 17, 2007, 19:02:10 pm »
Ей, страшен фен съм на Фусинката още от първия ми контакт (витруален) с нея :D Целувки, Фани!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #29 -: Юни 18, 2007, 08:11:20 am »
Фаничке,  :youwoman:
*
« Отговор #30 -: Юни 18, 2007, 08:23:32 am »
Fussii  статията е страхотна!
Поздравления!
:flower:
« Последна редакция: Юни 18, 2007, 10:27:21 am от alkata »

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #31 -: Юни 18, 2007, 08:31:57 am »
Фуси, поздравления! Много добре. :lol:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #32 -: Юни 18, 2007, 10:04:10 am »

Фуси, много хубава статия!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #33 -: Юни 18, 2007, 10:17:00 am »
Фани, направо настръхнах!!! Нямам думи, просто си страхотна!!! :P :P :P

« Отговор #34 -: Юни 18, 2007, 10:32:41 am »
Прекрасна статия, Фуси!
*
« Отговор #35 -: Юни 18, 2007, 10:40:47 am »
Фуси - браво и от мен :) Много силно въздейства...
Дано след тази атака на ДРЗ да "им се набие в качетата" на ония от горе че в България има и такива проблеми, чакащи разрешаване, не само да гледат как да интегрират ромите.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #36 -: Юни 18, 2007, 10:41:38 am »
2. Телевизия BBT, Здравен лабиринт, покана за предаване в седмицата от 18 до 22 юни, денят ще се съобщи допълнително.
Кога ще се съобщи денят?
И защо така оспамихте темата?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #37 -: Юни 18, 2007, 13:36:26 pm »
Последен спам  :oops:
Мннного благодаря на всички за милите думи. От Капитал само са сменили заглавието ми, което беше:
ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ 270 хиляди
и са ми отрязали един несъществен параграф

Рози, разбирам какво ми казваш, но тук в Бг, това за "негърчетата в Африка ги бият", се е превърнало в идиоматичен израз, който грубо казано означава "на всякъде по света има по-голямо от твоето нещастие"

Не съм имала предвид използването на "некоректен" език
В очакване ....
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #38 -: Юни 18, 2007, 23:53:15 pm »
Кога ще се съобщи денят?

Не зная, чакам да се обадят.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #39 -: Юни 20, 2007, 15:29:17 pm »
Предаването по ББТ е днес, 20 юни, след 17,30.
Разбрах буквално преди минути, ще участва д-р Табакова и представител на сдружението.

*
« Отговор #40 -: Юни 20, 2007, 17:42:56 pm »
Егаси и къръка, ВВТ няма звук. Участват Табакова и Ултра, но само ги гледам, нищо не чувам.
*
« Отговор #41 -: Юни 20, 2007, 18:46:20 pm »
Успях да хвана малко от предаването :). Ултра се представи блестящо както винаги! Говореше спокойно, уравновесено и въпреки краткото време се опита да каже много неща. Д-р Табакова също каза добри думи за лечението на стерилитета. Но най-очарована бях от анкетата :), не очаквах, че толкова хора от различни възрасти ни подкрепят и застават на наша страна. Добре се получи предаването, дано повече хора са успели да го гледат.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #42 -: Юни 21, 2007, 15:25:42 pm »
Има ли начин да гледам предаването от интернет?

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #43 -: Юни 22, 2007, 00:50:10 am »
Предаването беше много хубаво, и водещата беше подготвена - вече такива неща ми правят впечатление.  :)

Димитър Кудоглу
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #44 -: Юни 23, 2007, 22:02:19 pm »
Не зная къде да попитам, за това пиша тук- какво стана с предаването за пловдивския Рекординг, снимахте ли продължение, кога ще излъчват. И ако може някакъв тел на лични на журналистката или оператора, че обещах снимки да им пусна, а изпрах имейл адреса с полата.   :oops:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #45 -: Юни 24, 2007, 12:04:54 pm »
Не знам, Мини, аз също не запазих телефона, не са ми се обаждали повече и не зная имало ли е запис.

Димитър Кудоглу
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #46 -: Юни 26, 2007, 23:21:29 pm »
Днес имаше повторение на "Надежда за живот". Аз хванах само края на интрвюто на Мели :oops: Иначе имаше разговор с д-р Владимиров, д-р Стаменов показа разни интересни неща, имаше от пресконференцията на СиБанк, разговор с Цветелина Бориславова, говори и Ултра и изобщо говориха за ДРЗ. Много приятно ми стана :lol: И всички изглеждаха много добре на екран :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #47 -: Юни 27, 2007, 12:54:15 pm »
Днес имаше повторение на "Надежда за живот". Аз хванах само края на интрвюто на Мели :oops: Иначе имаше разговор с д-р Владимиров, д-р Стаменов показа разни интересни неща, имаше от пресконференцията на СиБанк, разговор с Цветелина Бориславова, говори и Ултра и изобщо говориха за ДРЗ. Много приятно ми стана :lol: И всички изглеждаха много добре на екран :lol:

Аз редовно гледам "Надежда за живот", а понякога съм гледала и по два три пъти  :) едно и също предаване, така че не липсват повторения. :)
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #48 -: Юни 27, 2007, 13:06:19 pm »
Дано пак да го дават, за да мога и аз да го гледам.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #49 -: Юни 27, 2007, 17:25:05 pm »
От списание "Тя" г-жа Нина Стефанова, тел. 0889 54 66 70, търси няколко души да разкажат своята история, може и анонимно - преминали през успешно ин витро и кандидатствали или не успели да минат по касата.

Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #50 -: Юли 02, 2007, 13:16:26 pm »
Аз съм съгласна да разкажа, но не съм подавала никога документи в Касата!
Вече се уговорих с журналистката и довечера ще се видим, за да направи интервю и снимки! Стискайте ми палци!
« Последна редакция: Юли 02, 2007, 14:07:49 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #51 -: Юли 03, 2007, 09:04:20 am »
Каси, смело и успех. Всичко ще мине по вода и пиши къде да те гледаме, четеме или как да те подкрепяме. :)
Относно статията , я прочетох късно, защото не бях в БГ - възхитена съм, дано дебелоглавите ни тъпи управници я прочетат.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #52 -: Юли 03, 2007, 11:41:32 am »
Покана от тв Здраве за четвъртък, 5 юли, 21-22 часа.
Тема "Демографски срив".

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #53 -: Юли 06, 2007, 20:56:37 pm »

Димитър Кудоглу
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #54 -: Юли 08, 2007, 17:43:39 pm »
Браво Фани!
Възхищавам ти се!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #55 -: Юли 13, 2007, 20:03:05 pm »
В събота, 14 юли, от 11,05 часа на 103,6 MHz - честотата на Радио Франс Интернационал, в здравното предаване "И най-вече здраве" ще участва д-р Георги Николов и ще се говори за новата наредба за репродуктивно здраве. Журналистката Мария Чернева, която ще води предаването, помоли повече хора да го слушат и да се обаждат на тел. 400 62 62, да задават въпроси, да правят коментари, за да се получи сериозен диалог по темата. Можете да се обаждате и анонимно.

Димитър Кудоглу
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #56 -: Юли 16, 2007, 14:14:00 pm »
Днес, 16 юли от 17,30 ч. предаването "Часът на Милен Цветков" ще е за раждане в късна възраст и търсят жена, която е родила към 40 години и нагоре, за да участва директно в предаването. Гост ще е и жената, която роди на 50 год. възраст след ин витро. Желаещи моля да се обаждат на г-жа Весела Генкова, тел. 0888 234 886.

Димитър Кудоглу