www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Стерилитет при мъжа => Темата е започната от: Abloy в Февруари 11, 2007, 08:41:19 am

Титла: За спермата
Публикувано от: Abloy в Февруари 11, 2007, 08:41:19 am
Честно да ви кажа се чудех къде да задам този въпрос. Не успях да намеря нищо и за това пускам нова тема.
Прави ми впечатление, че от няколко дни има видимо изменение във външният вид на спермата на милото. Станала е плътна и млечно-бяла. Остава си такава дори, ако сме правили секс сутринта и след това вечерта. Никога до сега не е била такава. Определено и количеството се е увеличило.  :lol: И да уточя, наложи се да я видим. Иначе зная, че така бебе не се прави.  :lol:
Възможно ли е по външни показатели да се определи дали има подобрение в качеството на спермата?  И дума да не става, че това може да замени спермограма. Просто да се счита това като добър показател или може да е подвеждащ. Днес стават 103 дни от операцията му.
Титла: Re: За спермата
Публикувано от: Мели в Февруари 11, 2007, 15:47:07 pm
По принцип колкото повече сперматозоиди, толкова повече цвят и мътност. И обратно - при никакви сперматозоиди е прозрачна и светла. Но е само относително.  :lol: Не ми се иска да ти давам напразни надежди.
Титла: Re: За спермата
Публикувано от: Жабче в Февруари 11, 2007, 17:02:23 pm
Ние забелязахме същото нещо преди време - по-плътна като консистенция и повече като количество. Направената спермограма показа подобрение във всички показатели. Дано и при вас е така  :D
Титла: Re: За спермата
Публикувано от: Abloy в Февруари 11, 2007, 17:40:26 pm
Мели, нека си изпием антибиотиците, да мине време и от тяхното действие и тогава ще дойдем да ни кажеш има ли промяна или не.  :lol: За сега и това е радостна вест!