www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Генетични, имунологични и неизяснени причини за стерилитет => Темата е започната от: DESI2 в Януари 04, 2007, 10:39:28 am

Титла: За вливанията след установяване на бременност.
Публикувано от: DESI2 в Януари 04, 2007, 10:39:28 am
 Здравейте бих искала да попитам мамите който са правили вливания с имуновенин.Колко пъти правихте вливания през бременноста.
Аз съм със завишени ТАТ преди вливанията бяха 5 пъти над референтните стойности.След вливанията са 2 пъти над референтните стойности и така в продължение на вече два месеца.А имам 3 вливания сега ще правя 4-то та чудех се има ли и други който са правили толкова вливания.И дали тези антитела са си влезли в нормите или си остават така.
Титла: Re: За вливанията след установяване на бременност.
Публикувано от: denito в Януари 07, 2007, 19:53:37 pm
Здравей Деси, и аз съм със завишен TAT, а също така и със завишени НК клетки и в началото на бременноста ми направих едно вливане на иммуновенин. Утре ще ходя да се направя нови изследвания, за да видя какви ще са резултатите и след това следва да се консултирам с доц. Конова относно евентуално второ вливане. Моето мнение е, че каквито и да са резултатите ми няма лошо да направя такова, но разбира се ще се съобразя с мнението но доц. Конова. Незнам ти с кого се консултираш, но при положение, че до момента си направила общо три според мен трябва задължително да си направиш нови изследвания и консултация..... А относно това дали антителата са ми влезли в нормите - ще ти напиша веднага като имам резултатите.
Успех!!!  :D