www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Опити за забременяване и АРТ в чужбина => Темата е започната от: Викуша в Ноември 29, 2006, 22:05:01 pm

Титла: Нещо за Кипър
Публикувано от: Викуша в Ноември 29, 2006, 22:05:01 pm
Здравейте момичета!
Ако някой има информация за репродуктивни центрове или клиники в Кипър, моля да ми помогне. През януари ще заминаваме с мъжа ми там да работим, смятам да направя втория си опит там.
Първото ми инвитро правих в София в клиниката на проф. Щерев. За съжаление ембриончетата спряха развитието си във осмата седмица и се наложи да ме кюртират. Чувала съм, че в Кипър имат много добри специалисти и % на бременностите там е много висок.
Предварително благодаря на всички, които решат да помогнат!
Титла: Re: Нещо за Кипър
Публикувано от: borovinka в Ноември 29, 2006, 22:28:37 pm
Здравей! Позната има близначета след трети опит в Лимасол. Момичето е омъжено за кипърец, като профсъюза, където той членува, е покривал до 3 процедури. Още утре ще питам роднините и за името на центъра/болницата и ще ти пиша.
Титла: Re: Нещо за Кипър
Публикувано от: mecheto в Ноември 30, 2006, 11:52:14 am
 Здравей,Викушке.
Ние със съпругът ми работим в Кипър от 3год.Дойдохме си за инвитро.Приятелско семейство ще правят инвитро(той-кипърец,тя германка) от тях знам,че струва около 3хил.лири,т.е. около 9хил.лева. Нищо чудно да е наистина толкова,защото там стандарта е доста висок.
Във Пафос е http://www.evangelismoshospital.com/index.phpТова е най-добрата клиника,а доктор Michalis Christostomou е начело на инвитро саюза.Аз съм специално съм много доволна от него.

Дано съм била полезна.Ако искаш пиши ми на лични или на e-maila: lina_brestovska@yahoo.com. :bighug:
Титла: Re: Нещо за Кипър
Публикувано от: BENJI в Декември 01, 2006, 00:26:50 am
Имаш ли имунологични и генетични изследвания. Направи ги ако ги нямаш преди 2 се опит.
 :hitonhead: Успех!
Титла: Re: Нещо за Кипър
Публикувано от: borovinka в Декември 01, 2006, 10:57:05 am
Здрасти! Роднините не знаят подробности, затова на лични ще ти пратя домашния телефон и името на момичето в Кипър, тя е много отзивчива и ще ти помогне с всичката информация и опит, който има. Успех!