www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Опити за забременяване => Темата е започната от: charli02 в Юли 08, 2021, 17:06:19 pm

Титла: Отрицателен тест и евентуална бременност
Публикувано от: charli02 в Юли 08, 2021, 17:06:19 pm
Здравейте на всички,нова съм във форума,но вече не знам към кого да се обърна.
С приятеля ми не правим опити за бебе,тъй като вече 2 пъти съм била бременна за съжаление и двата пъти завършиха с аборт.Единия път спонтанен,другият път по лекарско предписание,защото беше кухо яйце.Диагностицирана съм с тромбофилия.
Та към въпроса.Последният ми цикъл беше на 5.06 до към 9.06 и попринцип е доста точен даже ми подранява с 2-3 дни.По календар трябваше да ми дойде пак на 5.07,но вече сме 8.07 и цикъл още няма,признаци,че ще идва също(попринцип ми излизат пъпки,ставам нервна,подува ми се корема и т.н) Последният ни полов акт беше на 4.07.Направих на 5-ти тест беше отрицателен,на 7-ми също и пак беше отрицателен-Surechek.Нямам никакви признаци за бременност освен цикъла,който до сега не ми е закъснявал и че ходя често до тоалетна по малка нужда.Предните ми две бременности беше същото+адски болезнени гърди.Сега обаче това нещо го няма,дори не са напрегнати.
Та въпроса ми е може ли да има евентуална бременност при два отрицателни теста?Както казах,не сме правили целенасочени опити,но и не се пазим освен с прекъснат полов акт.Изчетох доста теми по форумите и повечето майки ги болят гърдите и прочие и теста им е показвал дори преди закъснение.
Някак си ме се иска,но тези два теста ми убиха надеждата  :(
Титла: Re: Отрицателен тест и евентуална бременност
Публикувано от: teri_90 в Юли 08, 2021, 17:53:49 pm
Пусни кръвен. Никой няма как да ти каже. Възможно е да има бременност и уринарния да не отчита при късна имплантация или бавно нарастващо ЧХГ. Само кръвен ще ти даде отговор. Мен гърди не са ме боляли първите седемици на бременността. Бяха като мекици.
Иначе цикъл може да закъснява от задържан фоликул, от летния сезон, от всичко.
Титла: Re: Отрицателен тест и евентуална бременност
Публикувано от: charli02 в Юли 08, 2021, 18:01:13 pm
Да,мислех за кръвен,но ще изчакам до понеделник.Ако не дойде до тогава а ще си е доста закъснение-7 дни ще пусна тогава.Страх ме е и той да не би да е отрицателен и да се разочаровам.Също ми мина през ума,че може да е заради времето,но до сега толкова години не ми се е случвало,а напротив идва по-рано.
Благодаря за мнението.
Титла: Re: Отрицателен тест и евентуална бременност
Публикувано от: Надина в Януари 24, 2022, 12:15:13 pm
Здравейте бъдещи мами и вече мами от мен! :D
Моя случай е следният. С мъжа ми си имаме детенце на 5 години но работим и за второ. Преди 6 месеца цикълът ми беше на всеки 25 дни но лятото бяхме на море и трябваше да забавя цикъла си затова бих ду фастон. Но явно от него ми се промени датата и сега вече от 4 месеца си идва на точната дата от 27 дни което пак си е хубаво защото никога не ми закъснява а идва редовно на дата си. Само че!!!
Тъй като правим опити миналия месец ми дойде на 25 и този месец трябваше да ми дойде на 20 най късно 21 но вече ми закъснява с 4 дни. Правих тест но е отрицателен. А и иначе си ме боли корема, гърдите, кръста и яйчниците като преди цикъл. С едно единствено нещо, че ме замайва главата и, че се чувствам уморена така както беше и при първата ми бременност в началото.
Ако някой има опит с втора бременност би ли споделил какви симптоми и какво да очакваме. Или да е била бременна но да отчете теста след седмица закъснение. Нямам търпение да разбера дали се е получило. Но сега ще изчакам да мине и тази седмица за да разбера.
Пожелавам искрено на всеки чудото да се сбъдне!
  :bfp1:
Титла: Re: Отрицателен тест и евентуална бременност
Публикувано от: teri_90 в Януари 24, 2022, 14:22:26 pm
Възможно е уринарен тест да не показва положителен, по-късно влиза Чхг в урината. Но не знаеш кога е била овулацията, та ще си гадаеш, докато дойде или не дойде. Пусни един кръвен тест, ако са забави още цикъла и успех
Титла: Re: Отрицателен тест и евентуална бременност
Публикувано от: Надина в Януари 24, 2022, 23:09:14 pm
Този път реших да не следя кога ми е овулацията тъй като миналия месец надежди и взе, че ми дойде сега съм решила да изчакам няколко дни и тогава да направя тест да не стане пак да се разочаровам. За това ще изчакам  :D
Все пак благодаря за отговора 🤗