www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Стерилитет при мъжа => Темата е започната от: miss_v в Ноември 11, 2020, 17:47:05 pm

Титла: прблем с ерекцията
Публикувано от: miss_v в Ноември 11, 2020, 17:47:05 pm
Здравейте, не знам дали това което ще напиша е за тук, но имам нужда от помощ и мнение как да се справим с проблема. С приятеля ми сме вече от 7 месеца заедно и искаме да си имаме бебче, но той има проблем когато започнем да правим нещо и му спада въоще не можем да стигнем до там да свърши в мен. Това продължава вече няколко месеца и не знаем защо е така, той казва че е от преумора и на психическа основа. Ако някоя от вас е имала подобен случай, моля да сподели.
Титла: Re: прблем с ерекцията
Публикувано от: teri_90 в Ноември 11, 2020, 18:39:50 pm
miss_v, препоръчвам ти да пишеш в тази тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=52523.0, в нея отговаря др Даскалова (специалист по мъжки стерилитет), когато има възможност.
Иначе по въпроса ти: моето нелекарско мнение е, че наистина психиката е сериозен проблем. Особено при повтарящи се такива случаи мъжът се стресира още повече и някакъв порочен кръг. Преди 10на години си спомням, че съм водила подобен разговор с мой приятел. Момчето си беше младо, здраво, просто нещо психически се случваше. Сега си има жена и мисля нямат подобни проблеми, но как го е проедолял не знам. Със сигурност беше при него на психическа основа.