www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Лек от природата => Темата е започната от: Anika85 в Януари 17, 2020, 11:31:18 am

Титла: Билки за забременяване препоръчани Айдън Мустафов
Публикувано от: Anika85 в Януари 17, 2020, 11:31:18 am
Здравейте, някой пил ли е билки от Др. Мустафов. Писах си с жена успяла да забременее след негови препоръки. А именно - тя е пила по 15 дни след   след края на цикъла запарка от листата н на стар лук, след това 15 дни запарка от сушени смокини, сутрин мед. с пчелен прашец за  30 дни. Съпругът и е пил сутрин и вечер 60 дни запарка от шушулки рожков, като тя казва че пиказателите му след тези месеци са скопили почти на 100%.Др. Мустафов препоръчва и чай от Цариче, но тя не го е намерила и не е приемала. Та има ли някоя от вас която да е следвала или следва тази схема. Аз поръчах и два фертилни комплекса за мъжът и жената, все още нв сме започнали да пием нищо от това, тъй като в монента аз съм в БГ, а той в Австрия. Но от другият месец мисля да пробваме.
Титла: Re: Билки за забременяване препоръчани Айдън Мустафов
Публикувано от: teri_90 в Януари 17, 2020, 11:41:00 am
Аз не съм ги пила. Всички са много доволни тук от Ферил Айд ФХ Про. Доказа доста добри резултати засега при няколко момичета.
Включвам се, защото прочетох схемата, която си описала и ми направи впечатление запарката от листа на стар лук. Аз знам една бабина девитина, която правех като ученичка. Запарка от листа на стар лук. Тя е за предизвикване на цикъл. Измествала съм цикъла си с по 6 дена така. И съм го казвала на няколко съученички, при които имаше същия ефект. На мен този стар лук ми се струва, че по-скоро вреди за такива цели, поне по лични наблюдения.
Титла: Re: Билки за забременяване препоръчани Айдън Мустафов
Публикувано от: Anika85 в Януари 17, 2020, 11:46:49 am
Всъщност забравих да спомена. Жената е нямала цикъл, каза че и е върнала цикъла.Явно за това я е пила.