www.zachatie.org

Справочник => Адреси на клиники, лаборатории, лекари => Темата е започната от: tlhristova в Юли 24, 2019, 10:26:36 am

Титла: Гинеколог рискова бременност
Публикувано от: tlhristova в Юли 24, 2019, 10:26:36 am
Здравейте :).
Може ли да препоръчате добър гинеколог, за проследяване на рискова бременност. Направих спонтанен аборт в 20 г.с. и бих искала преди следващото забременяване да се консултирам с такъв.
Пуснахме всички необходими изследвания и ще се радвам да препоръчате и добър гинетик. От няколко дни опитвам да се свържа с проф. Кременски, но за съжаление без голям успех.
Титла: Re: Гинеколог рискова бременност
Публикувано от: teri_90 в Юли 24, 2019, 11:03:00 am
Здрасти, добре е да напишеш от кой град си.
Относно проф. Кременски, доколкото знам директно отиваш на място, чела съм, че не се опитват жените по телефона да се свържат с него. А директно отиват на място, той консултира безплатно, доколкото си спомням и няма записвания на часове. Не съм ходила, просто съм се интересувала.
Титла: Re: Гинеколог рискова бременност
Публикувано от: tlhristova в Август 01, 2019, 16:30:33 pm
Здравейте, става въпрос за София.
Относно проф. Кременси - с него си комуникиаме по имел. Явно е бил възпрепятсван, за да не тогоаря. Спомена при необходимост, че прави консултации в Майчин Дом четвъртък и петък.
Титла: Re: Гинеколог рискова бременност
Публикувано от: marina74 в Ноември 14, 2019, 10:16:22 am
Аз преди години се проследявах при д-р Угрински в Щерев и съм много доволна от него. Доколкото знам преди това е работил само с рискови пациенти и има много голям опит. Иначе е изключително уравновесен и спокоен. Дори да има някакъв по-незначителен проблем ти го спестява, за да не се притесняваш. На мен всеки път ми казваше, че всичко е наред, въпреки че имах 2 миоми. И всеки път го питах за тях, а той ми казваше видях ги и са добре не ги мисли. Според мен колкото по-малко знаеш, толкова по-малко се шашкаш и по-малко проблеми си създаваш. Все пак всичко се контролира от създанието и мисълта и дори е научно доказано с Плацебо ефекта.