www.zachatie.org

Семейство, дом и свободно време => На чашка кафе и на халба бира => Красива и стилна => Темата е започната от: vstambolieva в Май 22, 2018, 16:35:42 pm

Титла: Бижу за подарък?
Публикувано от: vstambolieva в Май 22, 2018, 16:35:42 pm
Здравейте,
Не знам дали тук е правилното място да задам такъв тип въпрос, ако не е, моля да ме извините. Бих искала да подаря на сестра ми някакво бижу за рождения й ден, но нямам възможност да закупя нещо златно. Бюджетът ми е около 100 лв., но не искам да закупя някакъв китайски боклук… Търся нещо, което да е качествено и да изглежда хубаво, но да не струва една торба с пари… Не съм се насочила към нищо конкретно и поради тази причина бих се радвала на всякакви препоръки :help:
Благодаря предварително :wink:
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: bonbolini в Май 22, 2018, 17:59:12 pm
Има една марка за бижута, основно гривни, на които се купуват допълнителни висулки например при повод. Не знам дали мога да напиша марката, но много мои приятелки ги харесват и самите гривни са много ефектни. И са в рамките на 100ина лв.
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: Слънчицето в Май 22, 2018, 18:04:01 pm
Ние скоро взехме златни обеци за 90 лв,като плочица бяха.Може и базов модел ,ако си пада по часовници де,Касио.Гривните не бяха ли на Пандора?
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: All saints в Май 22, 2018, 19:27:21 pm
Здравейте,
Бих ви препоръчала бижутата на Yuno, ако харесвате бижута от перли
http://yunopearls.com/
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: dani_ j в Май 23, 2018, 07:12:30 am
Подкрепям предложението за бижута с перли на  All saints. На каквато и възраст да е сестра ти, можеш да избереш перла - тъмна, в различни нюанси или розова, бяла... Аз лично съм купувала няколко пъти за подарък бижута на Yuno и винаги са били харесвани.
Също така, има варианти на сребърни гривни и талисмани тип "Пандора", но не на техните безумни цени, разгледай в магазини за сребро.
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: bebeshok0326 в Май 23, 2018, 08:41:00 am
Аз също съм с 2 ръце за перлите.Има много нежни и модерни бижута,не само типичните огърлици.Аз харесвам и бижутата на Ti sento,но те идват доста скъпо
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: vyara32 в Май 23, 2018, 18:40:17 pm
И аз много харесвам перлите, но са по-специфични бижута и могат да не допаднат на всеки. Някои хора ги асоциират като бижута за по-възрастни жени, смисъл по-ретро, според мен това е погрешно, но всеки с вижданията си. Мисля, че за твоя бюджет можеш да ѝ вземеш бижута с кристали Swarovski, според мен са по-младежки и универсални.
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: vstambolieva в Май 24, 2018, 12:20:21 pm
Честит празник на всички!

Благодаря ви много за препоръките :thankyousign: Мисля, че ще се спра на перлите :wink:
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: marina74 в Ноември 14, 2019, 09:46:57 am
Аз много харесвам бижута с перли, но е факт, че не са подходящи за всеки вкус и повод. Също така на различните хора седят по различен начин и на едни им отиват, а на други – не. Според мен това твърдение, че са само за лелки и баби е малко пресилено, но хора всякакви. Факт е, че в България предимно лелки и баби ги носят, но това по никакъв начин не ги прави бабешки. От друга страна бижутата с кристали Сваровски са ми малко странни, уж са имитация на диамант, но след като са имитация, защо цените са им такива :? 8O (https://crystalzoneshop.com/) :o Все едно цената на изкуствените перли да е почти същата както на естествените. Според мен за ежедневни бижута най-добрият вариант са тези от благородните метали – злато и сребро или поне това са тези, които аз предпочитам да нося :)
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: Мели в Ноември 14, 2019, 14:01:39 pm
За ценителите на уникати и на естествени камъни ще похваля творчеството на Велислава Каймаканова-Ножарова, която прави наистина уникални неща. Само трябва да се съобрази, че някои от гривните са големи за жени като мен със слаби ръце. Но бижутата са прекрасни. Можете да ги видите тук https://vilerge.com/ (https://vilerge.com/).
Титла: Re: Бижу за подарък?
Публикувано от: milenapetrova в Октомври 16, 2020, 22:43:55 pm
Аз пък например за подарък бих Ви препоръчала нещо за детската стая. Бижуто не е нещо, на което бебетата и подрастващите се радват. В стаята си обаче особено сега прекарват адски много време и ще го ползват вярвам. Такъв интересен сайт за деца е https://www.baby.bg/za-bebeshkata-staya/tekstil-za-detska-staya/ - разгледайте нещо интересно и подаръка би бил много подходящ вярвам.