www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Нашите дългоочаквани деца => Темата е започната от: blue_sky в Септември 26, 2014, 21:54:08 pm

Титла: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: blue_sky в Септември 26, 2014, 21:54:08 pm
Желая на Рошко и малките му приятели да посетят още много интересни места!

Линк към предишната тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48651.0
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Октомври 22, 2014, 09:43:44 am
Ето и предпоследното писмо на врабчето. https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%8F/778438748864824 от Венеция.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: stoeka71 в Октомври 22, 2014, 10:32:40 am
Дано Рошко, продължава да радва прекрасните деца на Зачатие.
Сега когато и аз имам дете, оценяваю още повече какви вълнения и трепети сме доставили на децата.
Ще продължим ли да пишем писма, знам че има още няколко, а после?
Не ми се иска инциативата да прекъсва.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Октомври 22, 2014, 10:51:53 am
Има няколко, но не съм получавала писма от месеци от момичетата които са казали че ще пишат.Повечето са заети и имат други проблеми, за това и аз не настоявам вече.
Аз лично мисля да помоля Дива Роза да напише финалното писмо на Рошко.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: Ganka в Октомври 22, 2014, 11:25:42 am
Съжалявам много, аз забавих писмото от Париж :( Надявам се другата седмица да го пусна най-накрая.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: DivaRoza в Ноември 14, 2014, 00:06:18 am
Здравей, Маги!

Аз не съм влизала от доста време във форума, но моето писмо за Прага с няколко снимки го изпратих още през май месец на адреса, който е даден тук, даже и получих няколко думи думи като отговор, но не знам от кого бяха. Ако искаш обаче, мога да го пратя пак. Адаптирах нещо, за да пасва за врабчето и се получиха около 10 страници вълшебна история, в която Рошко среща принцеса Лидия и заедно тръгват към Прага, за да свалят едно проклятие, което тежи върху принцеса Лидия, а по пътя срещат разни странни спътници - вещица и нейния грозен син и разни други.

Пращам ти го веднага, ако имаш интерес! А каква е причината тази идея да не продължи, освен че ти нямаш време? Мислила ли си някой друг, който има повече свободно  време - модератор или нещо подобно да се заеме с това, някое от момичетата, което участва в този проект например?

Поправям се - сега прегледах пак файла и страниците са 15, но то е като приказка, а не туристически гид, така че, мисля, че е увлекателно.  :D

Поздрави!  :D
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Ноември 14, 2014, 13:55:01 pm
Да твоето писмо е прекрасно, запазих го за накрая така да се каже, за десерт.Имаше период в който ми беше много трудно да смогвам с писмата, но всичко се урегулира при мен.Лошото е че момичетата който трябваше да пишат спряха и имам много не получени писма, а нови кандидати да списват истории няма.

Исках да те помоля да напишеш финалното писмо на Рошко и да приключваме нашата кампания.Изглежда нашия Рошко се измори и иска да се прибере на топло за зимата при мама и татко.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: DivaRoza в Ноември 14, 2014, 18:39:20 pm
Маги,

радвам се, че е при теб писмото за Прага! Ама, момичета, защо така не искате да участвате в този толкова красив проект? Едва ли само факторът свободно време е причина, защото той стои при всички ни, а и ние не сме тук като редовни списващи, а чат-пат драсваме по нещо, за да поддържаме образа на Рошко жив. Идеята е страхотна! И е малко тъжно, че всички ние сме готови да изгубим от времето си за един куп безполезни и депресиращи, мрачни и злободневни  теми, по които нито нещо можем да променим, нито помагаме на някого.  На мен лично от това опростяване и супер детайлно разнищване само на черното от живота, направо ми причернява и нагарча.

Рошко може да се равива в образователна посока за децата. Те го харесват и го слушат с интерес. Онлайн версията позволява да се включват хора отвсякъде. Питате ли ги хората от моето поколение, които все още трудно асимилират този факт? Темата за градовете може и да се изчерпи и да стана малко досадна, но животът не свършва с нея. Всяка от вас има хобита, интереси, неща, в които е силна и добра. Защо да не ги представите като кратко описание - уроци, а и с някоя снимка - това може да е супер работилница/онлайн училище на Рошко. Представени на достъпен и лесен за асимилиране от децата език, те могат да им помагат да научават полезни практични и не само неща.
Имате шанс да се измъкнете от злободневието, по което всички сме мастити специалисти, но е разбираемо, че тези теми служат да попиват нашето собствено разочарование от реалния живот. Но като го раздробим на костички, парченца, болтчета и гайки този пусти реален живот - какво следва от това? Нищо. Изпускане на парата, за да отворим място за нова пара.

Помислете си за тази нова посока на развитие на Рошко! Ето, Маги вече има време да организира това, а тя беше досега страхотен координатор. Да използваме опита и!  :D Ако искате да не оставате анонимни, в смисъл, че никой няма да знае, че това са ваши идеи и хобита - може да се напише, че Рошко се е справил с помощта на...или нещо подобно.

Маги, благодаря за доверието да напиша нещо финално! Нямам нищо против, даже от снощи ми се върти вече нещо в главата. НО! Ще го напиша като временно Довиждане от Рошко, а не като официално Сбогом! Може би някъде малко преди Коледа  ще ти го пратя. А от Новата година Рошко може да продължи с нещо ново.

Момичета, пишете какво мислите!

Поздрави! :D
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: stoeka71 в Ноември 14, 2014, 19:39:04 pm
Аз малко по нагоре казах, че искам инциативата да продължи. Съгласна съм с Дива Роза, може да е нещо образователно, може Рошко да тръгне на училище.....
Аз ще се влюча, нека и други кажат.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Ноември 14, 2014, 21:25:22 pm
Аз бих искала да се включа. Като за начало мога да напиша за някой град или за няколко :) После като се избистри образователната идея, също може да пиша
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: Ganka в Ноември 14, 2014, 22:16:01 pm
Розичке, аз трябваше да пратя писмо от Париж. Признавам, забавих се - почнах нова работа, отделно имам други неща, които правя /работя в училище/, в началото ми беше трудно да се справя с всичко, а от три седмици съм зверски болна и просто не успявам да се съсредоточа. Искам да завърша писмото, но просто не успях. Надявам се вече другата седмица да се справя с него и да го пратя.
Аз също харесвам инициативата, не ми се иска да спира, защото децата си търсят писмата и им е интересно.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Ноември 15, 2014, 09:50:59 am
Гане, не е само до твоето писмо, просто се получи дупка в един момент, а аз не мога да напиша всички писма.

Нека да го избистрим, наистина е страхотно това което правим.Аз мисля да започна да пращам писмата на племеника, който ще прави 4 и мисля, че ще са му интересни вече.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: Ganka в Ноември 15, 2014, 15:44:20 pm
Ще помисля за кой град още мога да пиша и ще направя писмото като легнат децата, че Алекс вече чете и редовно ми наднича зад гърба :)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: gery_k77 в Ноември 15, 2014, 16:25:30 pm
    Аз също съм "За" да продължи инициативата и ще се опитам да намеря време да пиша. Иначе и на мен годината ми беше доста напрегната, смяна на жилище, смяна на работата, че като допълнение и почасово работа за старата ми фирма, а от тази седмица почнахме фитнес за нас, плуване за децата два пъти седмично... И другото е, че и аз вече трябва да монтирам Рошко по картичките когато децата спят защото нямам време и съответните програми в офиса, както преди, за да я върша тази дейност извън къщи.
    И да си призная съм ужасно назад с разпечатването на писмата  :oops:, поне 3 - 4 има да доставя Рошко у дома... И в тоя ред на мисли, може Рошко да пише един път в месеца, а не на 2 седмици, така ще го има за по дълго, а и за тези които пишат няма да е толкова натоварващо.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: DivaRoza в Ноември 21, 2014, 20:21:32 pm
Маги,

написах го писмото.  :D Не е сбогуване, получи се като обобщително писмо с всичко най-важно, което е научил Рошко по време на пътуванията си, около две странички и половина е. Кръстих го това писмо "Златните правила на врабчето Рошко" и е подходящо за преди Коледа. Така ще имаме малко време, докато се организираме през януари кой с какво иска да участва през следващата година. Според мен, ако няма една определена тема, ще е по-освобождаващо, но както и останалите преценят.
Ще ти го пратя още сега на този адрес zachatie@gmail.com.

Поздрави!
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Ноември 22, 2014, 17:58:02 pm
Розичке изтеглих го.Понеделник пускам от Прага, а декември ще пусна и това писмо.

Благодаря!
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: kassi в Февруари 10, 2015, 14:46:12 pm
Убийте ме, сега виждам изобщо тази тема  :oops:.

Аз мога да пиша, такава е и професията ми все пак, ще се запозная с материалите подробно, на бързо схванах за какво иде реч - чудесно е!!!

Ако нямате против, мога да пиша редовно.  :) Като любознателна дева се интересувам от много неща, така че, теми - бол!  :wink:
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Февруари 12, 2015, 13:21:03 pm
Момичета инициативата продължава.Появиха се желаещи :) Няма да пишем само за градове, ще пишем за всичко, за спортове, за хобита, музика, кой каквото го интересува.Ето и темата в която разисквахме до сега http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50919.0

А ето и новото 37-мо писмо на малкото врабче! https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B8-%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5/839842626057769
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Февруари 28, 2015, 10:18:14 am
Новото 38-мо писмо на Рошко е тук https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0/846933115348720?notif_t=notify_me
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Март 19, 2015, 10:54:52 am
Ето и следващото 39-то писмо от Перу https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%83/855912007784164

Момичета моля ви, ако някоя иска да пише да погледне новите дати и месеци.Имаме нужда от няколко доброволеца.
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Април 16, 2015, 10:18:53 am
Новото интересно писмо на Рошко за Космоса и звездите https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B0/868826686492696
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: stoeka71 в Май 20, 2015, 22:05:47 pm
Маги, пратих писмото за буквите.
Покрай болестта на Мария, съвсем го бях забравила. Откога е написано, а чак днес се сетих. Е все пак не е дошъл 24 май ;) ;)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Май 22, 2015, 10:24:29 am
Ето го и новото писмо пуснато на време за празника https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5/884380791603952
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Юни 25, 2015, 13:43:24 pm
Новото писмо https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D1%82-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/901618399880191
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Септември 28, 2015, 14:08:12 pm
Ето го и новото писмо - https://www.facebook.com/notes/948173328558031/
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: magi_st в Октомври 15, 2015, 15:14:51 pm
Ето и новото писмо на Рошко, много тематично за волейбола е https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/955777307797633
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Март 30, 2016, 15:01:14 pm
Имаме още две писъмца:
За Музиката (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8/1020160744692622)
За Австралия (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0%B2%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%8F/1050455364996493)

Няма умора нашето пернато приятелче :)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Май 04, 2016, 23:49:39 pm
Новото писмо на Рошко: За автомобилите и Ловеч (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87/1075507629157933)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Август 02, 2016, 23:40:51 pm
Писмото за Олимппиадата (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8/1146687852039910)

Дано ви хареса :)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Септември 29, 2016, 00:08:16 am
Ето го и писмото от Рио (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D1%80%D0%B8%D0%BE/1205476306161064)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Декември 09, 2016, 10:17:05 am
Писмо за Северното сияние (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D0%B5/1287093507999343)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Февруари 08, 2017, 11:32:35 am
Писмо за Остров Бали (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B8/1377731342268892)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Май 25, 2017, 12:54:55 pm
Писмото за Гибралтар (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B3%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%80/1515779588464066/)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Септември 02, 2017, 13:23:00 pm
Писмо за Халкидики (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B8/1635351346506889/)
Титла: Re: Пътешествия с пощенски картички около света - II-ра част
Публикувано от: rumyanau в Март 26, 2018, 23:21:06 pm
Рошко разказва за Аляска в новото писмо: тук (https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D1%81%D0%BA%D0%B0/1894510527257635/)