www.zachatie.org

Справочник => Адреси на клиники, лаборатории, лекари => Темата е започната от: doshi в Април 05, 2011, 17:38:28 pm

Титла: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: doshi в Април 05, 2011, 17:38:28 pm
здравейте търся детски ортопед в стара загора който да работи със здравната каса ако някой знае нека ми помогне
Титла: Re: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: джиджи в Септември 16, 2011, 00:47:31 am
Използвам темата, за да не създавам нова. Виждам, че никой не е отговорил на момичето, но се надявам все пак някой да го стори.
Малкия от известно време куца с едното краче. Водихме го на ортопед, но лечението което изписа не дава никакъв резултат. За съжаление в града в който живея, няма добри специалисти, а в близкия областен град има един /този който посетихме/. Решили сме да го водим в Стара Загора, но се налага да стреляме на сляпо. Дано се включи някой с препоръка!
Титла: Re: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: dani_ j в Септември 16, 2011, 07:47:39 am
Като име аз мога да кажа само д-р Дърмонов. Почти всички водят бебетата си за контролни прегледи при него. Не знам дали работи с касата, тъй като ние прегледа си го платихме.
Титла: Re: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: джиджи в Септември 16, 2011, 10:17:11 am
Благодаря ти dani_j, за нас не е проблем това, стига наистина да е читав доктора. Снощи по разни форуми четох и за някакъв Васев, който е началник на детска ортопедия. За него имаш ли някакво мнение?
Титла: Re: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: dani_ j в Септември 16, 2011, 13:09:15 pm
И аз съм чела по форумите, но нищо повече. То и за д-р Дърмонов не мога да кажа кой знае какво. Просто при нас беше само профилактичен преглед. Защо не се ориентирате към София. Чета, че има много доволни майки от д-р Алексиев, дано не бъркам името. Попитай ако искаш в седмичната тема.
Титла: Re: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: daninaa в Септември 16, 2011, 13:50:45 pm
Дано не ви объркам но отзивите за Васев вече не са това което са били.Лично не съм го посещавала но чух отзвук от две мои близки за него че прегледите са формални и бързи а не обстойни както би трябвало и накрая остави там при сестрата 50лв и така другия месец ще се видим!Без да ви плаша но на моя близка приятелка преди години е изхабил детето незнам и точно какъв е бил проблема ама е препоръчал бебето да лежи вързано 4месеца с някакви скоби в резултат на което детето получава изкривяване на крачетата и едното краче става по тънко от другото и до ден днешен е така и всеки месец е опъвал паричките а нищо не е правел дори не е коригирал скобите и тяхното стягане !Моята позната е завела след това детето в София при някакъв ортопед и той директно им е казал че не са въобще за ортопед а за съдов хирург.Пак казвам мнението не е от мое лично наблюдение зависи и какъв е проблема възможно е и да се справи но не е лошо консултация да се направи и в София при специалист.Успех момичета дано намерите вашия лекар и той да помогне на дечицата ви !
Титла: Re: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: джиджи в Септември 16, 2011, 14:50:40 pm
Благодаря ви момичета. Май отново стигам до извода, че намирането на добър специалист в малък град е почти невъзможно :(
Титла: Re: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: petqst в Септември 16, 2011, 21:09:34 pm
Чак сега виждам тази тема  :(
Аз на два месеца водих Стаси, също при д-р Дърмонов, платихме 35лв., но ни казаха, че е най-добрият тук! Доволна съм -  мери, шери, гледа на ехограф, а бе - отдели ни доста време :D / макар, че и има и други мнения за него/ !  :(
В пон-к 19.09. отново сме на преглед при него - шест месеца, профилактичен  :wink:, ако искате ще пиша и след това!
За д-р Васев не съм и чувала  :(
Титла: Re: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: doroty в Септември 17, 2011, 01:58:46 am
Нямам личен опит до момента, но съвета ми е да отидете при Д-р Алексиев в Горна баня. При племеника ми също се беше появило накуцване с едното краче и сестра ми посети Дърмонов, беше й препоръчан като светило в областта на ортопедията. :wink: Остана изключително разочарована - претупан преглед и ужасяваща диагноза, която за щастие Д-р Алексиев отхвърли.
Титла: Re: търся добър детски ортопед в стара загора
Публикувано от: джиджи в Септември 17, 2011, 13:50:53 pm
Благодаря отново за препоръките. Ние също започнахме да се замисляме, дали изобщо да си губим времето в Стара Загора. Надяваме се да не е нещо сериозно, но пък с "пишман" доктори и такова може да стане. За съжаление днес малкия е с ужасно повръщане, явно е лепнал някакъв вирус и за сега се отлага всичко останало :( Като ни светне пред очите ще се ориентираме към София най-вероятно, крачето няма изгледи да се подобрява за сега :( дори вече не мога да определя дали проблема е само в едното краче....

П.С: А някакви координати на Алексиев имате ли?