www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Стерилитет при мъжа => Темата е започната от: Сдружение Зачатие в Април 26, 2010, 13:00:36 pm

Титла: ДРЗ Пловдив 2010 - заявете своето участие
Публикувано от: Сдружение Зачатие в Април 26, 2010, 13:00:36 pm

Скъпи приятели, за пета поредна година сдружение "Зачатие" организира уникалното по рода си събитие за двойките с репродуктивни проблеми - Ден на репродуктивното здраве. Тази година инициативата ще се проведе в град Пловдив на 12 юни 2010 г. под надслов "Поглед към мъжкия стерилитет". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

Срещата дава възможност на хората с репродуктивни проблем и да се срещнат в неформална обстановка със специалистите и да получат адекватна информация по медицински, психологически и правни въпроси, да чуят новости.

Събитието ще се проведе в конферентна зала Пловдив на "Новотел Пловдив", пл."Сливница". Новотел “Пловдив” е разположен на северния бряг на река Марица, в близост до Международния панаир, център на града и Стария град.

По традиция след официалната и работна част се организира празнична вечеря, на която в неформална обстановка всички участници в Деня на репродуктивното здраве могат да се срещнат, разговарят и прекарат приятни часове.

Официалната вечеря ще бъде в ресторант "Евридика" - Новотел "Пловдив". Цената на  един куверт е 31 лв. Ако желаете да присъствате, трябва да изпратите заявка за куверт на посочения по-долу мейл или в тази тема.

За участниците и гостите, които желаят да използват резервирани от нас нощувки сме предвидили резервации за стаи в Новотел Пловдив при цени за единична стая 60 лв и за двойна стая 80 лв.

Повече информация относно записване за участие в събитието, консултации, официална вечеря и резервация за нощувки можете да намерите в следните теми:

ДРЗ Пловдив 2010 - записване за безплатни консултации (http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42171.0)

ДРЗ Пловдив 2010 - записване за нощувки и вечеря (http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42172.0)

Ден на репродуктивното здраве - Пловдив 12 юни 2010  (http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41349.0) - основна тема


За актуална информация можете да проверявате и тук (http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=977&Itemid=31).