www.zachatie.org

За сайта => Правила, условия за поверителност и ползване, въпроси, предложения и техническа помощ => Темата е започната от: Adams в Май 25, 2008, 08:17:07 am

Титла: "Задайте ни въпрос" - Къде мога да прочета отговора??
Публикувано от: Adams в Май 25, 2008, 08:17:07 am
Здравейте и благодаря за чудесния сайт!

Видях в менюто отляво в сайта активно заглавие "Задайте ни въпрос" и аз изпратих запитване, но срещам трудност с намирането на отговорите, ако има такива. Не знам къде да ги тярся.  Извинявам се, ако темата Ви се струва глупава.

Поздрави и късмет
Титла: Re: "Задайте ни въпрос" - Къде мога да прочета отговора??
Публикувано от: Мели в Май 25, 2008, 11:13:00 am
Когато използваш тази форма, отговорът се получава на мейла, от който си ни писала. Ако искаш да получиш отговори от участниците във форума, можеш да пишеш тук в съответния подфорум, подходящ за твоя проблем.

Успех! :)
Титла: Re: "Задайте ни въпрос" - Къде мога да прочета отговора??
Публикувано от: eternity в Май 26, 2008, 13:49:29 pm

Видях в менюто отляво в сайта активно заглавие "Задайте ни въпрос" и .....



аз не го виждам това изобщо, или просто не знам къде да гледам?!?
Титла: Re: "Задайте ни въпрос" - Къде мога да прочета отговора??
Публикувано от: vudu в Юни 17, 2008, 09:30:45 am
Здравейте, моля ви помогнете с отговори.До преди 2-3 месеца с цикълът всичко ми беше наред, но от  там насетне нещо явно се обърка-по принцип си ми идва точно на датата и от първия ден си ми тече нормално.Но от 3 месеца насам почва да ми прицапва по4-5 дена и чак след това ми идва, като от мен се отделят съсиреци и нещо като бяла ципа.Попитах моя гинеколог той ми отговори че това е от климатичните промени или заради някакъв стрес .Възможно ли е това да са симптоми за нещо друго?