www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Лек от природата => Темата е започната от: Eli_ в Октомври 21, 2005, 17:16:42 pm

Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Eli_ в Октомври 21, 2005, 17:16:42 pm
Здравейте момичета !
Днес бях на преглед при една неизвестна за мен гинеколожка при,която всъщност "финиширах" след серия от изследвания.Тъй като здравословен /физиологичен/ проблем не се откри ни препоръча /на мен и на мъжа ми/ да пием хранителни добавки на фирма "Аквасорс".Каза ми,че били много добри и влияели включително и на нервната система-уравновесяващо и тонизиращо.Моля някой от вас ако ги е ползвал да сподели впечатления,че се чудя дали да си ги купувам а пък не са особено ефтини... :oops: Благодаря предварително!!!
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Мели в Октомври 21, 2005, 17:25:03 pm
Ели, ако можеш да ми обясниш какво значи "уравновесяващо и тонизиращо", респективно ако ти не можеш, съответната гинеколожка.
Втори въпрос - ти имаш ли нужда от уравновесяващо - тонизиращо (каквото и да значи това) въздействие върху нервната система? А съпругът ти?
Трети въпрос - знаеш ли, че с патология на нервната система се занимават медицински специалисти, наречени невролози.
И последно, но не по важност - искаш ли да ти кажа серия хубави български билки, да питаш гинеколожката не са ли те приложими при вас, за да ви уравновесят и тонизират нервната система.

Иначе със сигурност тези хранителни добавки ще ти подействат добре. И как иначе - нали са скъпи!  :D  Също като телешки стек с чаша червено вино. Само че моят вариант е по - приятен.
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Lali в Октомври 21, 2005, 17:36:35 pm
Ели, абсолютна измама.
Лекарката просто е дистрибуторка.
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Eli_ в Октомври 21, 2005, 20:44:07 pm
Здравейте !Мерси за отговорите.Значи са въздух под налягане,а? 8O Уравновесяващо - в смисъл,че се прилагали при депресий,а тонизиращо - за подобряване функцията на мозъка.То има хиляда неща изброени в брошурата...Между другото,споделих за фолиевата к-на,че ми действа зле и тя каза,че не съм единствената и че това,което се продавало по аптеките,като хр. добавки било "абсолютна химия".Незнам,може би е права до известна степен.Не ми изглеждаше да прави нещо '"алъж-вериж"... :) ама знае ли човек..Има ли изобщо някой,който ги е ползвал?
Инъче,Мели (и всички други,който могат да помогнат) ,приемам съвети за по-ефтини /нашенски/ билкови варианти ! 8)
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Ledena_luna в Октомври 21, 2005, 20:51:58 pm
Хубави са нещата на аквасорс стига да са ти по джоба иначе аз искам да се възпозвам от предложението на Мели че нещо съм доста изнервена. Мели моля те сподели ги тези билки.
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Мели в Октомври 21, 2005, 21:04:14 pm
Цитат на: Eli_
Уравновесяващо - в смисъл,че се прилагали при депресий,а тонизиращо - за подобряване функцията на мозъка.

Ели, ти, слънце, не си депресирана ама никак (диагноза през монитора).

Подобрява функцията на мозъка - ми то и депресията е функция на мозъка. Да не вземе да се засили?

Цитат на: Eli_
... това,което се продавало по аптеките,като хр. добавки било "абсолютна химия".


Фолиевата киселина не е хранителна добавка.
Изразът "абсолютна химия" е възможно най - тъпия израз, който съм чувала. Водораслите какво са, физика? А, по - тъп е само "ако не помогне, поне няма да навреди".  :lol:
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Мели в Октомври 21, 2005, 21:05:43 pm
Цитат на: Ledena_luna
Хубави са нещата на аквасорс стига да са ти по джоба иначе аз искам да се възпозвам от предложението на Мели че нещо съм доста изнервена. Мели моля те сподели ги тези билки.

Бой за тебе, като те видя.  :)
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Eli_ в Октомври 21, 2005, 21:33:35 pm
Добре,де.Аз засега съм взела Спимен за Него,а пък аз може би ще опитам с Кантарион + или нещо подобно пък после ще му мисля..А пък за винцето и пържолките съм съгласна ! :) А за шоколада да не говорим... :balk_87:
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: White_Raven в Октомври 24, 2005, 15:13:01 pm
Аз бях много скептична, но се рових около половин година в нета и четох литература (не целенасочено разбира се) за да проуча въпроса. Писах и до фирми производителки да разбера наистина ли там се произвеждат. Въобще направих един сериозен "рисърч". В крайна сметка започнах да ги пия. Основното им предимство е, че са много чист белтък, както и силното им детоксикиращо действие поради способността им да се сързват в кръвта с тежки метали. Аз си ги купих онлайн от чужбина. Наистина са много скъпи за бг джоб, а и за моя, но аз ги взех с голяма отстъпка. Ако решиш да си ги купиш пусни ми съобщение ще ти дам един дистрибуторски номер през, който купуват други момичета от БГ, така, че можеш да си ги купиш директно на дистрибуторска цена.
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Мели в Октомври 24, 2005, 19:08:17 pm
Цитат на: teodora_g
Основното им предимство е, че са много чист белтък, както и силното им детоксикиращо действие поради способността им да се сързват в кръвта с тежки метали.


Дори и да 100% вярно, пак остава въпросът - какво общо има това със забременяването? Ако човекът няма досег с тежки метали, за какъв дявол му е да се детоксикира? Лесно усвоим белтък е добре да се взима, когато има повишени белтъчни нужди, а една средностатистически здрава жена на умствения труд няма такива. Храненето не е просто набавяне на белтъци и други градивни вещества. То е комплексен процес, в който влизат доста сложни механизми на усвояване на хранителните вещества, провокирано от фактори като вид на храната, мирис, настроение, дъвчене, музика, посуда и т.н., и т.н. Да го принизяваме до нивото на чисти лесноусвояеми протеини е просто наивно.

От друга страна, да се приемат добавки, витамини, минерали, биологично активни вещества и прочие е добре. Но трябва да се намери разумния компромис качество - цена. Каква е цената на 1 грам от тези водорасли?
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: White_Raven в Октомври 24, 2005, 19:25:34 pm
За употребата на водорасли като спирулина и хлорела съм чела и в книгата на Зита Уест, която е като настолна книга за жените минаващи през проблеми с инфертилитета в ЮК. Там тя пише за тежките метали. Не е необходимо да ги дъвчеш, разбира се за да имаш досег с тях или пък да присъстват в кръвта ти. Ако позлваш алуминиево фолио или алуминиева посуда- ето ти един начин да си "доставиш" алуминий в кръвообръщението. Каква е цената на грам водорасло не зная, нито зная каква е цената на кутия водорасло в България. Сториха ми се скъпи за бг стандарт навремето.
Относно белтъка- то той е растителен и изключително лесно усвоим.
Има много инфо в нета, ако те интересува.
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Мели в Октомври 24, 2005, 19:37:35 pm
Знам, да, чела съм много за тези водорасли. Права си за алуминия - но аз примерно не използвам нито алуминиева посуда, нито алуминиево фолио. И, честно казано, не знам дали има съвременна жена в България, която да ползва алуминиеви съдове. Все пак нивото ни на образованост е доста високо (е, поне аз така мисля).

Количеството на тежки метали в кръвта е повишено почти само при хора, работещи в такива производства. Присъствала съм на такъв род изследвания, при някои хора, макар да работят в рискова среда, пак не се натрупват тежки метали в организма им. Хипотетично има по - малко от 1% риск в кръвта на една жена да има високо ниво на тежки метали. А дори и да има, то няма връзка с бременността.

Вярвам, че белтъкът е лесно усвоим, но за какво е? Трябва да има някакъв смисъл да се преминава на усилваща диета - много слаба жена, състояние след химиотерапия, след тежко продължително боледуване, туберкулоза ...

Така че аз пак не разбирам защо да се купуват тези водорасли. Единствената идея е да си купиш нещо скъпо и да вярваш, че защото е скъпо, е с добро качество. И ще ти помогне.

Впрочем, ако приемем, че Ели е с неизяснен инфертилитет, може би конкретно за нея подходът не е много лош.  :)
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: White_Raven в Октомври 24, 2005, 20:47:19 pm
Не зная Мели. Казват че ставало от тези фактори от околната среда. Те колкото неща препоръчват, то трябва само в хапчетата да се държим. Много ги препоръчват като супер-храна тези водорасли, но пчелния прашец, примерно е също такава храна.  Аз кой знае какъв ефект не съм забелязала, с изкл\чение, че като правих един детокс, не ми се ядеше толкова. Но аз не ги и пия религиозно. Не зная дали ще дпоринесат за забременяването. Ако не ги бях намерила на 1/2 от дистрибуторската цена от ebay, нямаше и да ги купя.
Много ги възхваляват, но действително са скъпи.
Не съм дистрибутор, нито имам интерес да ги препоръчвам. Девойката да прочете информация в нета и ако реши и може да си позволи да ги пробва.

За алуминиевите съдове си права, но алуминиевото фолио се ползва от мнозина домакини, напитките в алуминиевите кутии, минералната вода в пластмасовите бутилки, прозрачното фолио с което покриваме разни неща, въобще има много източници на гадории.
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: White_Raven в Октомври 24, 2005, 20:55:03 pm
Ето нещо на български. Държа само да подчертая, че дълбоко ме отблъсква сектантския подход по който биват рекламирани, като някаква панацея, както и отвратителната пирамидална структура на разпространение. И тук има простотии като "водораслите спомагат за развитието на евол\цията като ни откл\чват някакви неподозирани сили на мозъка", но аз тези неща ги прескачам.

Ето го откъса специално за водораслите. Ако момичето реши да си купи да купи само тази АФА. Другите неща не си струват.


Кламатско водорасло AFA (Aphanizomenon flos-aquae)

Зa около 20 години използване диворастящото Кламатско водорасло AFA си е изградило репутация на най- авторитетната от "зелените храни". То се усвоява много добре от човешкия организъм и зa разлика от синтетичните добавки е напълно естествен източник на незаменими аминокиселини, ензими, минерали, витамини, бета-каротин, антиоксиданти, хлорофил и много други ценни природни хранителни вещества. Даже минимални количества AFA, прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Хора от целия свят редовно го включват в диетата си, за да си набавят онова, онова, което обикновеното хранене не осигурява.

Климатското езеро:
Това синьо-зелено микроводорасло расте в диво състояние a планинското езеро Горен Климат - екологично чист, красив и девствен сладководен басейн с площ 220 кв.км. Езерото се намира в щата Орегон на територията на САЩ, близо до връх Шаста (4317 м)- енергиен център с планетно значение, между вулканични планини, простиращи се на площ от 6 000 кв.км. Седемнадесет чисти реки и потоци, извиращи от тези планини, годишно внасят с водите си в него 50 000 тона наноси, богати на минерали. Към тях се прибавят и водите от многобройните геотермални извори, извиращи от стотици метри под земята. Така езерото се очертава като една от най-пълноценните хранителни среди на планетата Земя, a растящите там микроводорасли все повече се утвърждават като превъзходна храна.

Добивът на водорасли не нанася никаква вреда на езерото - под животворните лъчи на продължително греещото слънце водораслото се възстановява за броени дни. От друга страна, редовното отнемане на част от водорасловата биомаса има положителен екологичен ефект, защото подобрява условията за развитие на останалите водни обитатели.

От хилядолетия Кламатското езеро е било един естествен колектор на хранителни вещества. Тук са се създали природни условия, които не могат да се наподобят в никакви лаборатории - богати на микроелементи вулканични наноси, органични утайки, съдържащи азот, продължително слънчево греене, големи колебания в температурите, последователно ежегодно замръзване и затопляне и пр.

Всяка година в езерото Кламат се развива популация от десетки хиляди тонове микроводорасли, които са практически монокултура от Aphanizomenon flos-aquae. По-голямата част от водораслите остават в езерото и се утаяват на дъното, поради което с годините седиментът е достигнал внушителна дебелина от 12-15 м. Даже да спре притокът на нови хранителни вещества към езерото, само най-горния един сантиметър от този седимент е достатъчен да поддържа годишния цъфтеж на AFA в продължение на 20 години, а запасите му като цяло са достатъчни да поддържат нормалното развитие на водораслите за хиляди години напред.

Безвредност, токсичност и цени
Много се е спекулирало през последните години с въпроса за чистотата на Кламатското езеро и за възможността водораслите в него да са токсични. По начало този въпрос се е повдигнал, след като е станало ясно, че употребата на AFA започва да се увеличава толкова бързо, че това водорасло става предпочитано от клиентите и така се застрашават интересите на различни фирми, произвеждащи спирулина и хлорела.

Истината е, че водата в езерото е обект на постоянно изследване от страна на няколко компании, които добиват водорасли там, както и от страна на щатските санитарни власти на Орегон. Това е разбираемо, като се има предвид важното значение на този поминък за тукашното население, многомилионните инвестиции в инфраструктурата на района и огромния потенциал на този бизнес, обхващащ буквално цялата планета. Достатъчно е да се спомене, че само в САЩ ежегодно се реализират различни продукти, съдържащи водораслото AFA, за над един милиард долара, а в цял свят интересът към този вид водорасло расте прогресивно.

Водата се изследва за радиация, тежки метали, пестициди, нитрати, микроцистин, сакситоксин и неосакситоксин чрез методи, които са в състояние да откриват милионни части от грама. Куриоз е, че по качествата си водата в средата на езерото, където се добиват водораслите, превъзхожда стандартите за питейна вода.

Действително има токсични водорасли с подобно съкращение на името, но те са Anaboena flos-aquae, и нямат нищо общо с Кламатското езеро. Другият вид водорасли - Microcystis, които също се набеждават за токсичност, или ги няма в езерото, или там растат само нетоксични до слабо токсични щамове, като и в двата случая няма никакви поводи за тревога. AFA лесно се различава на външен вид от Microcystis и тъй като събирането на водораслите става само през деня, няма никакви проблеми да се избере подходящо място. В тази връзка е уместно да се запитаме доколко проверяваме обичайните храни, които консумираме в значително по-големи количества ежедневно - хляб, месо, мляко, плодове, зеленчуци и пр.? Особено след Чернобил и при високата степен на замърсеност на почвата и водите за напояване, а най-вече като се има предвид как се гледа добитъкът и с какво се храни, трудно може да се говори за чистота и екология.

В действителност всеки човек така или иначе трябва да отделя средства за поддържане на здравето и енергията си. Само че едни предпочитат да укрепват жизнеността си и така да се предпазват от различни проблеми, докато други се опитват да "пестят" и не осигуряват на организма си това, което е нужно за възстановяването и енергизирането му. Така животът на последните е лишен от енергия, силите им намаляват и те неминуемо боледуват повече. Тогава те дават много пари за лекарства, които може и да ги излекуват, но имат значителни странични и токсични действия. В крайна сметка всеки е свободен да избира, но е жалко, ако поради неинформираност и предразсъдъци биват лишавани децата.

AFA - уникалните водорасли
Кламатското водорасло AFA расте във вода, която идва от геотермални и вулканични източници. Затова то съдържа богата гама от хелатирани (органично свързани) минерали - бор, калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др.
AFA е необикновено богато на ензими, ко-фактори и витамини, особено от групата В и бета-каротин. При това съдържанието им е удивително постоянно и добре балансирано, така че осигурява на човешкия организъм почти всичко необходимо - нещо, с което никоя отделна храна не може да се похвали.
Що се отнася до протеините, AFA и тук е рекордьор, и то в три направления - количество, качество и усвоимост. Един грам водорасли AFA съдържат около 60% протеини, които са почти 100% усвоими и не натоварват храносмилането ни. Освен това чрез тях си доставяме и витамини, и минерали, и всякакви други полезни неща, като всичко е в органична форма, а не е убито чрез висока температура, а идва направо от природата.

Важна особеност на AFA е съставът на клетъчната стена. Тя е изградена от вещество, почти идентично на гликогена, и е 97% усвоима. Така аминокиселините на AFA постъпват в човешкия организъм готови за незабавна асимилация - клетъчните им стени бързо се разтапят и ни снабдяват с енергия, без при това да затрудняват панкреаса и да предизвикват хипогликемия. Хранителните вещества на AFA са толкова лесно достъпни, че даже бебета, болни хора и беззъби старци могат да ги усвояват почти 100%.

AFA расте на малки туфи, състоящи се от микрофиламенти - вериги от клетки. Т.нар. хетероцисти, съдържат големи количества гликолипиди, които (според изследвания, проведени в Националния институт по рака и Националния институт по здравето на САЩ) са много ефективни срещу вируса на СПИН.

AFA съдържа почти всички витамини в балансирано състояние и е шампион сред всички други храни по съдържание на витамин В12 - най-важният витамин за кръвотворенето. Установено е, че в това водорасло има седем пъти повече витамин В12, отколкото в пресен черен дроб. Един грам суха водораслова маса съдържа два пъти повече от дневната нужда витамин В12.

Кламатските водорасли са и най-богатият известен източник на желязо. AFA е изключително богато и на хлорофил - по молекулярна структура той е сходен с хемоглобина в еритроцитите, който пренася кислорода, и затова се нарича "зелената кръв на планетата". Практиката показва, че AFA повлиява учудващо бързо различни недоимъчни анемии.

AFA е много богато на бета-каротин - естествен пигмент, от който в тялото се образува витамин A. Физиологично активните вещества (ФАВ), като различни фикопигменти, естествени антиоксиданти, ензими, хлорофил и т.н. придават на AFA подчертани радиопротективни (предпазващи от радиация) и антиканцерогенни свойства. 1 грам Кламатски водорасли увеличава с около 40% способността на Т- лимфоцитите (т.нар. клетки-убийци) да мигрират активно към тъканите.

AFA оказва благотворен ефект върху обмяната на веществата и дейността на всички органи и системи и е превъзходен тонизатор и регулатор на т.нар. ПНЕИ-система (психо-невро-ендокрино-имунна система), обединяваща различни тясно преплетени функции на организма.

Специално трябва да подчертаем, че при сладководните микроводорасли, в това число и Кламатското, съдържанието на йод е значително по-малко в сравнение с морските и няма опасност от свръхстимулация на щитовидната жлеза, когато те се приемат в обичайните дози от 1-6 грама на ден. Високото съдържание на витамин В12 не е противопоказание за приемането им от раково болни - противораковият им ефект се потвърждава от редица автори и се дължи на комплексното действие на всичките му съставки.

Един от най-интересните и уникални аспекти на употребата на AFA е благотворното му въздействие върху нервната система, мозъка и психиката. Това водорасло активира невротрансмитерните системи, което води до преодоляване на депресията; подобряване на яснотата, концентрацията и издръжливостта на ума; стимулиране на творческите възможности и развиване на дясната хемисфера, т.е. артистичните и интуитивни способности. Наблюдава се обратно развитие при болестта на Алцхаймер у пациенти, приемащи редовно големи количества AFA.

Благоприятно повлияване при множествена склероза, епилепсия, депресии, психози и неврози, невро- психично изоставане, детска церебрална парализа и т.н. Това се дължи не само на факта, че AFA е ценна клетъчна храна, но и на голямото съдържание на невропептидни прекурсори - олигопептиди с жизненоважно значение за дейността на мозъка.
Естествено, много по-добре е да се предпазва мозъкът, отколкото да се лекува, след като вече е бил увреден. И без това този орган се натоварва много в нашето задъхано ежедневие. Стрес, учене, недоспиване, пушене, преумора, конкуренция... и рано или късно започват провали в паметта и концентрацията, да не говорим за намалената умствена работоспособност.

Какво е решението? Може би то се нарича AFA! Познато като елексир за мозъка, това водорасло се оприличава на супер гориво за нервната система на човека; то е в състояние да зареди, възстанови и енергизира изтощените й клетки така, че да започнат да функционират много по-добре.

Друг един недотам проучен аспект на действие на AFA е стимулирането на комплекса епифиза-хипоталамус- хипофиза. За тези мозъчни центрове не се знае достатъчно, при все че се предлагат различни хипотези. Една такава хипотеза твърди, че в тях са скрити някои способности на човешкия ум като интуиция, телепатия и холистична перцепция - т.е. способността да се обработва информация по начин, различен от досега. Не е изключено приемането на AFA да улеснява развитието на малко познати висши способности на човешката психика и така да подпомага еволюцията на човека.

Това може би звучи несериозно за някои хора с по-консервативни разбирания, но не бива да се забравя, че всяка субстанция, приемана от нас, оставя своите вибрации в нашето тяло и нашата душа. Така погледнато, възможно е да съществува определена последователност на стимулиране чрез подходящи храни на различни части от мозъка и на различни енергийни центрове, при която да се получи съответния ефект. Остава "само" да открием правилната комбинация.
"[/b]
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: White_Raven в Октомври 24, 2005, 21:00:38 pm
http://www.celltech.com/

Това е първата фирма , която започва проучването и разпространението им. Има много информация за всичко.
Аквасорс ги копират много, но поне водораслите са им оттам.
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Мели в Октомври 24, 2005, 21:09:24 pm
Цитат на: teodora_g
Ето нещо на български. Държа само да подчертая, че дълбоко ме отблъсква сектантския подход по който биват рекламирани, като някаква панацея, както и отвратителната пирамидална структура на разпространение.


Знаеш ли, че точно това си мислех - като че ли и аз по тази причина реагирам негативно. А те може да са си хубави нещата, но така поднесени ...
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: White_Raven в Октомври 24, 2005, 21:11:16 pm
Абсол\тно! Аз затова им нямах никакво доверие.
Титла: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: Starlet в Октомври 25, 2005, 14:55:12 pm
Искам само да спомена за тежките метали, че водата в нашият град е сред един от най-замърсените в България. В други градове пък вездуха е замърсен. И макар и да не пия вода от водопровода вече повече от 10 г. смея да твърдя че въпреки всичко пак се тровя тъй като готвим, къпем се и перем с тази вода. Ами като излезна от банята вместо да се чувствам супер чиста аз съм със зачервена и раздразнена кожа. Всеки втори тук страда от астма или алергия. Една от основните и съставки е мангана не съм много сигурна за цианид но се носеха и такива слухове преди време а обикновенно в слуховете има доза истина. А градската управа беше поставила табло с показателите на водата но това беше такава измама че сами го махнаха. Та мисълта ми е че отравянето с тежки метали можеш да го направиш вече почти във всеки град. Такава ни е екологията. А за тези водорасли нямам мнение тъй като не съм ги ползвала но край мен съм чувала и добри и нетолкова добри отзиви.
Титла: Re: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: ileini в Октомври 03, 2011, 13:38:18 pm
Побут  :lol:

Гледам темата не е разисквана с години.
Някакви нови мнения за продуктите на Аквасорс и конкретно за коластрата?
Титла: Re: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: lidia в Октомври 05, 2011, 11:07:35 am
Ами охарчих се аз преди 2 години, ефекта беше като следващите години в които поспестих някой лев от подобни екстри... :lol:
Другото което ми каза педиатърката е, че зелената енергия може да направи алергия при децата от разните му там зелении и изобщо не е подходяща. Подкрепям, не се бях замислила по този въпрос.
Сега за успокояване и тонизиране хапваме доколкото се може здравословна храна и чаша чай от маточина с медец...  :)
Титла: Re: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: ileini в Октомври 05, 2011, 11:42:57 am
Ами охарчих се аз преди 2 години, ефекта беше като следващите години в които поспестих някой лев от подобни екстри... :lol:
Другото което ми каза педиатърката е, че зелената енергия може да направи алергия при децата от разните му там зелении и изобщо не е подходяща. Подкрепям, не се бях замислила по този въпрос.
Сега за успокояване и тонизиране хапваме доколкото се може здравословна храна и чаша чай от маточина с медец...  :)

Благодаря за отговора Лиде!  :)
Титла: Re: Отзиви за продуктите на АКВАСОРС?
Публикувано от: gynecomastia в Септември 10, 2015, 14:26:09 pm
Една моя позната ми разказа за Зелена енергия на аквасорс. Хубавите отзиви -  добре, може и да са вярни,  тези видове водорасли наистина са много полезни, НО ЦЕНАТА .... тя направо ме ОЗАДАЧИ. Не може да продаваш водораси на такава цена?!?!??!!!. Абсолютно същите съставки се продават в Айхерб на повече от 10 ПЪТИ ПО-НИСКА ЦЕНА!!!!! А доставката е само 3,3$ до БГ. Забележете, че в една таблетка на аквасорс има само по 100 мг. от всяка от съставките. Продуктите, които съм ви линкнал, не стига че са по около 200 таблетки всеки (аквасорса е само 120 таблетки), а и в тях има средно по 500 мг (5  пъти повече) водорасли. Хора, правете си сметката и не позволявайте да ви вземат паричките с хитри маркетингови номера!