www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Лек от природата => Темата е започната от: Eли:) в Май 04, 2007, 11:46:14 am

Титла: Някой знае ли дали има ефект от Цистофемин и Циклонорм?
Публикувано от: Eли:) в Май 04, 2007, 11:46:14 am
Скоро ми попадна една книжка с всички билкови таблетки на д-р Тошков. Четох, че Цистофемина помага и при безплодие. За по-добър резултат да се комбинира с Циклонорм и с бял равнец. Някой пил ли ги е и дали има резултат?
Титла: Re: Някой знае ли дали има ефект от Цистофемин и Циклонорм?
Публикувано от: Жужка в Май 04, 2007, 16:09:34 pm
Мнението ми е - билковите таблети (на д-р Тошков) не могат да подействат достатъчно добре на организма. Едно е билката да се приема във вид на запарака или извлек, друго е да се приема пресована в капсула. Пресованата билка няма достатъчно време да се разтвори в стомашните сокове и да се усвои напълно от организма. Да не говорим, че за различните билки има различни методи за извличане на полезните вещества. Бих ти препоръчала да се насочиш към фитотерапевт.
Титла: Re: Някой знае ли дали има ефект от Цистофемин и Циклонорм?
Публикувано от: Eли:) в Май 04, 2007, 16:56:55 pm
Благодаря, Жужка! Аз между другото питах за тях. Вярно, че е по-добре билката или комбинацията от билки да се пие във вид на запарка. Просто ми попадна книжката, а и като вляза в аптека все ще се намери някой да пита за таблетки на д-р Тошков. Та си мислех, че сигурно са добри щом толкова ги търсят.
Титла: Re: Някой знае ли дали има ефект от Цистофемин и Циклонорм?
Публикувано от: MARGARITA19711 в Юли 03, 2011, 12:59:09 pm
Здравейте момичета. Тук доста отдавна никой не е писал,но искам да споделя личният си опит от употребата на ЦИКЛОНОРМ на ДР. ТОШКОВ.Като доказателство,че помага за регулиране на месечният цимъл ,погледнете графиките ми от последните три цикъла. започнах да приемам ЦИКЛОНОРМ на 23 04 тази година,след като от месец август 2010 нямам редовен цикъл.Аз късно започнах да попълвам графики в ЗАЧАТИЕ,но съвсем ясно се вижда ,че преди това си ми идваше ,когато си поиска. Аз лично съм много доволна и ще продължа да го пия. Успех на всички ,които ще опитат :balk_602:.