www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Опити за забременяване => Покажете си графиката => Темата е започната от: slanceto87 в Януари 25, 2012, 16:12:02 pm

Титла: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 25, 2012, 16:12:02 pm
Здравейте момичета,
От доста време чета темичките във форума, но днес за първи път реших да пиша и да се присъединя активно към групана на бебеправещите. :)Мисля, че може би е редно да напиша накратко за нашите опити, за да може и вие да сте по-наясно с положението ми.Със съпруга ми се оженихме през септември 2011г. и от около 3месеца правим опити, но без резултат.И тъй като не сме правили почти никакви изследвания, реших този месец да си взема от тестовете за овулация и да видя какво ще покажат.Но понеже вчера, когато според теста овулацията ми трябва да настъпи, но ние нямахме възможност да поработим чърху резултата от теста искам да ви попитам смятате ли, че ако днес и утре се възползваме ще имам шансове този месец да се получи нещо?Пожелавам успех на всички скоро да се появят двете чертички :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Януари 25, 2012, 18:01:18 pm
Добре дошла при нас!Надявам се и ти пожелавам да не се задържаш в тази тема и скоро да минеш при нашите бременилки!!Хубаво е да си качиш графика и да я попълваш всеки ден!Така ще имаш по-ясна представа за нещата!!Успех миличка :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Януари 25, 2012, 18:16:16 pm
 :welcome:  MILA ,POZELAVAM TI  MNOGO  BARZO  DA SE  PREMESTI6   V TEMATA   NA  BADE6TITE MAMI  :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Януари 25, 2012, 20:02:02 pm
 :welcome: Добре дошла миличка!Вие с мъжа ти си работете по въпроса и си се обичкайте,пък това кога теста е показал,кога вие сте успеля...не се впрягай толкова,още сте младоженци дет се вика osi_9Правете си секс когато ви се прави и бебчето ще си дойде от самосебе си :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 26, 2012, 10:24:29 am
Много ви благодаря мили момичета!Когато започнахме да правим със съпруга ми опити  за бебче си мислех, че ще стане много бързо, но нещата не винаги се получават тогава, когато ние искаме, а и като гледам във тези форуми има момичета, които се опитват от години да имат деца и си мисля, че моята работа май изобщо все още не е за притеснение и май наистина трябва да се пуснем по течението и да не го мислим толкова, а пък то когато му е времето тогава ще си дойде и бебето.Много благодаря за подкрепата и пожелавам на всички да се преместите скоро в темите на бъдещите мамчета :) Успех на всички милички!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Sunny_day в Януари 26, 2012, 10:30:40 am
 :welcome3: Здравей, Слънчице! Добре дошла в отбора на бебеправещите! Дай Боже скоро да се радваме на твоите  :bfp: ! А за дните за бебчо, и преди и след сърчицата - всичко е възможно. Само да има сърчица около този период! Успех, мила!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Krisi08 в Януари 26, 2012, 10:48:35 am
Здравей :)
Въобще не го мисли от сега, 3 месеца са нищо време, важно е сърчица да слагате. Аз тестове за О не съм ползвала, но пък и за това съм си оцелила О на късмет само. Мой съвет ти е да правите кекс през ден от 10ти до 20ти ден на М за най-сигурно. Аз все си си мислих, че О ми е на 14ти ден а съм забременяла на 17ти. Поздрави и успех, чакаме те в темата на бременните :)
П.С. Направи си графика, за да може да коментираме нещо :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 26, 2012, 12:03:47 pm
Krisi88 мисля, че успях вече да направя графиката така, че всички да можете да мия виждате с подробности :) Просто съм още новичка и не знаех как да си направя настройките на профила за да може всички да ми виждате графиката с подробности :)
Надявам се сега можете да дадете повече коментари :) Много ви благодаря милички за бързите отговори!И успех на всички!Дано скоро всички да посещаваме темата за бременните!:)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Януари 26, 2012, 12:16:51 pm
Да, графиката ти е видима!Хубаво е да има и БТ,но както си решиш!Успешна графика миличка!! :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: jujulin4o в Януари 26, 2012, 15:14:31 pm
 :welcome: Дборе дошла дано бързо бързо да преминеш в другия отбор  :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Януари 26, 2012, 19:17:20 pm
slanceto87 ще те следя изкъсо :) първо з-то си ми почти наборче, втото з-то от горе долу поо едно време правим опити и трето разбира се з-то тук всички са едно голямо семейство. Графиката изглежда добре, сърчица има преди след О. тъй, че сега ни остава да чакаме и много да  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Сигурна съм, че съвсем скоро всички заедно ще се преместим при бременелките :* Цуфкам те много и важното е да се обичате :) :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 27, 2012, 11:52:46 am
lozenec_girl  наистина се надявам много скоро да видя  :bfp: , но вече ми остава само да чакам.Момичета искам да ви попитам нещо ако може да дадете някакви мнения по въпроса.При мен МЦ никога не е бил много точен, винаги или идва 2-3 дни по-рано или по-късно, но странното е че откакто правим опити за бебче цикалът ми е като по часовник на 26 ден.Това ми е много странно защото никога не ми е бил толкова точен, освен когато бях на противозачатъчни преди години и то поради здравословни проблеми се налагаше да ги пия известно време.
lozenec_girl и аз ще ти стскам палци дано и при теб да има  :bfp: .
Успех на всички момичета!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Януари 27, 2012, 12:28:02 pm
Слънчице,хубави  :heartbeat: :heartbeat:си наредила :wink: Дано сте хванали яйчицето и скоро  :bfp: :bfp:

 :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 27, 2012, 15:39:55 pm
TITKO дано дано!Искрено се надявам този месец да се е получило бебчето въпреки, че вече ми се струва, че колкото повече искаме, толкова повече нещата не се получават...  :( Но все пак няма да се отчайваме има още време до датата, на която трябва по принцип да ми дойде МЦ.Чудя се момичета дали да не започна да си меря и БТ, въпреки че моя мъж ми вика, че вече много се втикосвам и просто трябва да се успокоя и да се надяваме, че този месец може и да имаме късмет!Вие какво бихте ме посъветвали?
Ще стискам палци на всички този месец да видят много чаканите  :bfp1: !
Успех милички!!!  :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Sunny_day в Януари 27, 2012, 16:24:36 pm
Слънчице, графиката ти е страхотна! Сърчицата са си на мястото и дано финалът да е с овации! Базалната Температура дава доста информация за цикъла и за общото ти здравословно състояние. Така че, ако искаш може по възможност да измерваш БТ анално, защото е най-точно. В графиката може да се видят падовете на температурата преди овулацията и така да се засече по-точно моментът. Освен това, по определяне на това дали графиката ти еднофазна, двуфазна или трифазна, може да се направят доста изводи за здравословното ти състояние свързано с репродуктивната ти система. А сега, дано скоро видим твоите  :bfp: !
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Януари 27, 2012, 17:49:49 pm
Здравей Слънчице.Добре дошла при нас  :welcome_1:. Пожелавам ти от все сърце да си от щастливките и много скоро да видиш твоите  :bfp:. Сърчицата са си на място,правите опити от скоро ,млади сте и целият живот е пред вас ,така че се радвайте един на друг и бебчо ще си дойде когато е писано. Успех сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 27, 2012, 17:57:22 pm
rosefromstars мисля, че си права и че няма какво да загубя ако започна да си меря и БТ.Гледам, че пишете във форума, че трябва да се измерва с дигитален термометър и мисля да си закупя един нов и да започна да я проследявам и нея.Много благодаря момичета, че ви има и че сте толкова мили.Дано скоро всички се радваме на положителни тестчета!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Sunny_day в Януари 27, 2012, 19:03:30 pm
Слънчице, хубаво е термометърът ти да е с памет поне такава, че като случайно задремеш и той се изключи, после поне на първото включване да помни и изпише отчетената стойност от последното измерване. И по възможност да е със силен звук, че понякога под завивките нищо не се чува....
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 28, 2012, 17:17:19 pm
 Много ви благодаря милички!Смятам много скоро и аз да започна да меря и температурата и дано много скоро да стане чудото!!! Стискам ви палци на всички и дано този месец да има много + тестчета!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 29, 2012, 20:31:33 pm
Добър вечер момичета!Искам да ви попитам нещо ако може да ми дадете някакво мнение...Последните 2 дни имам гадене, но не само сутрин а понякога и следобяд, тази вечер не можах и да спя спокоино ставах 2-3 пъти за да ходя до тоалетна, а черешката на тортата беше, че днес без кой знае каква основателна причина започнах да плача....незнам какво се случва с мен...Мислите ли, че може нещо да се е получило затова да се чувствам по този начин...?Защото аз си мисля, че защото толкова много очаквам да се е случило чудото, си внушавам просто???Дано да е станало чудото де, но не вярвам честно казано....Просто в моя живот нищо не се е случвало по лесния начин...за всичко трябва много да се боря...и може би заради това и сега не ми се вярва чудото да стане толкова бързо....Ама все още се надявам да видя  :bfp: този месец :) Лека вечер милички :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Януари 29, 2012, 20:44:11 pm
OOOO слънцееее това направо ми намирисва на  :bfp: :bfp: Много много много ти стискам палци този пуът чудото в живота да се случи лесно  от първия път. Гаденето сутрин и следобед според мен си е съсвем в реда на нещата :) целувам теее и мисля към края на седмицата да имаме повод за радост и двете :) На мен също днес ми се гадеше, цял ден имам болки в левия яйчник... дано дано наистина да се поздравяваме съвсем скоро ;) :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: plamak в Януари 30, 2012, 01:04:54 am
Силно се надявам този цикъл да ни зарадва с  :bfp: :bighug:, но мила опитай се да се абстрахираш от всичките усещания , защото колкото повече се вторачваш в тях , толкова по объркана ще си .Аз ти пожелавам наистина това да са симптоми за  preggo yahoo_17
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 30, 2012, 09:59:06 am
plamak  и аз точно това си мисля, че прекалено много се вторачвам във всичко, което се случва в тялото ми и на моменти си мисля, че може и да си въобразявам, но ще видиме... не остана още много....само още 1 седмица до момента, в който се надявам да скачам от щастие... :) Успех и на вас милички и хубава седмица ви пожелавам!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 30, 2012, 10:11:23 am
lozenec_girl  аз също имах болки, но в десния яйчник, но това беше около датата на овулацията и за това не мислех, че това може да е някакъв симптом, а пък и си мисля, че е прекалено рано за симптоми...де да знам...вече не знам какво да мисля миличка...дано чудото да се е случило този път бързичко и поне един път да имам късмет... Ще ти стискам палци и на теб миличка!Аз като гледам твоята графика ние май по едно и също време може да сме  preggo :) Ще ти  :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Януари 30, 2012, 10:14:46 am
Слънчице,графиката ти е добра и нищо чудно да видиш твоите :bfp:
Много стиснати палчета! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 30, 2012, 12:21:12 pm
TITKO искрено се надявам да не само внушение, а наистина да имам  :bfp: този месец и ти пожелавам и на теб този месец да ти донесе такава прекрасна изненада :) Успех миличка и на теб и аз ти стискам палци!!! :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 31, 2012, 09:30:18 am
Момичета моля ви дайте накакви мнения...Вчера си купих чисто нов дигитален термометър и реших от днес сутринта да започна да си меря БТ, но...термометъра ми показа една нереална според мен температура или поне на мен не ми се вярва да е вярна.Сутринта още със ставането си измерих температурата ректално, защото всички казахте, че така е най-точна температурата и термометърът ми показа 37.6, което ми се стори много висока температура...И затова реших да си премеря и ТТ, при което термометърът ми показа 36.5, което си мисля , че е нормална ТТ.След като премерих ТТ и се пораздвижих малко в леглото, но без да ставам (след около 5 мин. може би) реших пак да премеря БТ ректално и температурата беше вече 37.5???Озадачена съм!!!Не е ли много висока тази температура?А също така искам да споделя, че температурата е мерена след около 2 часа и то не много спокоен сън, което може би също има значение?!Тази вечер може да се каже, че почти не съм спала...ставах около 2-3 пъти да ходя до тоалетна, което честно казано не е присъщо за мен.И това с честото уриниране, колкото и да се опитвам да не му обръщам внимание, вече се случва от няколко дни и няколко нощи.Мислех си че си внушавам, но последните 2-3 нощи започнах и през нощта да ставам за да ходя до тоалетна...И сега се чудя да си я пиша ли тази БТ в овулационния календар или да изчакам и утре да я премеря, за да не ви подвеждам момичета???Надявам се вички тези признаци да не са фалшиви и да не са породени от силното ми желание този месец да видя  :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Януари 31, 2012, 18:13:47 pm
 Слънчице,дай Боже след няколко дена да ни покажеш твоето :bfp1:,миличка. Пожелавам ти го от сърце :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.Успех  :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 01, 2012, 09:42:57 am
Марги много благодаря за подкрепата! Днес вече нанасям и БТ в графиката въпреки, че ми се вижда висока.Днес беше 37.4 малко по-ниска от вчера, но все пак мисля, че е доста висока и незнам защо така?!Мерих я 3 пъти преди да стана от леглото и беше все 37.4, а чак след около 20 минути след като станах пак я измерих и вече беше 37.7???Странна работа???Ама може би просто си ми е по-висока БТ?Момичета това дали не говори за някакъв проблем?Ох не знам ще се побъркам вече!Но се съмнявам този месец да видя   , защото от вчера нито ми се гади, а и гърдите не ме болят толкова...незнам вече какво става...Нямам търпение да мине и тази седмица и да се надявам дай Боже чудото все пак да се е случило!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Февруари 01, 2012, 09:49:46 am
Слънчице стискам силно палчета тази висока Т да е на  preggo ylinfant :wink: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Dreamlife в Февруари 01, 2012, 10:14:19 am
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Много стиснати палчета от мен
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 01, 2012, 10:32:16 am
Дано дано милички!!!Чакам с нетърпение да мине тази седмица и да ме пропусне  :witch: в следващите 9 месеца!Силно се надявам!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Февруари 01, 2012, 11:04:34 am
 :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 01, 2012, 12:08:00 pm
Много ви благодаря милички за подкрепата!И на вас ви пожелавам мноого мноого късмет!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Февруари 01, 2012, 12:15:46 pm
Слънчицеееее всичко ще бъде наред обещавам. Моето шесто чувство не ме лъже. А за симтомите не се притеснявай, аз до ден днешен имам много много рядко симптоми и то много слаби. Чувствам се прекрасно :) И въпреки това е положителен резултата. А за температурата, според мен при всеки е супер индивидуално. Виж при мен пък изобщо не скокна до 37, да не говорим за повече, но това също не се оказа определящо. Индивидуално е все пак, не може всички да сме еднакви :) :* :* стискам палциии
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 01, 2012, 15:58:27 pm
Танче дано да си права миличка.Много се надявам след 10 дни да съм приятно изненадана :) Аз имам още поне 1 седмица да чакам, защото на мен МЦ ми е 26 дни и по принцип трябва да изчакам поне до 7-8 февруари, а нямам никакво търпение..., но ще трябва да се настроя и да чакам, а пък може би чакането ще си заслужава...А до тогава ще продължа да си следя БТ пък да видим какво ще покаже термометъра през следващите няколко дни...дано температурата да е все така учудващо висока...Благодаря ви милички :) :) :)  :bighug: :bighug: :bighug: Успех и на вас!!!Дано този месец да има много  :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Февруари 01, 2012, 16:42:57 pm
Здравей Слънце....добре дошла при нас и дано скоро се махнеш от тази темичка...(колко съм гостоприемна,А?)
много си права,че няма какво да загубиш ако си мериш БТ,но е много по-точно ако го правиш с обикновен термометър(не дигитален) и го дръж 10мин(така е по-сигурно)...е аз стига съм  философствала,то сигурно няма да ти се наложи да я мериш дълго....пожелавам ти една мнооого дълга графика и успех
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Февруари 01, 2012, 17:23:09 pm
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:Желаяти многомного късме миличка!!
Вече си имаме една бременилка за месеца на влюбените,ти ще си втората!! :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 02, 2012, 10:15:14 am
Момичета вече не ми остана голяма надежда...Т днес беше паднала доста, макар, че първия път като я премерих беше ниска 36.8 и то много по-ниска и веднага премерих отново без да ставам от леглото и беше 37.3?!Възможно ли е за една минута да се качи толкова много или просто ако първия път не съм държала термометъра достатъчно може да не е била точна Т, която измерих най-напред?!А другия най-точен индикатор ми е херпеса на устата, който се опитва да избие...Винаги почти всеки месец преди цикъл ми избива херпес на устата...Между другото момичета да ви попитам ако съм забременяла или пък когато забременея опасни ли са тези херпеси за бебето, които ми избиват постоянно (всеки месец)?!Ами това е от мен милички за сега!Не ми остана друго освен да чакам и да се надявам...Ако и този месец ми дойде МЦ смятам след това да отида на лекар и да си направя изследвания на някои хормони, защото преди 3 месеца си правих и единия от хормоните (Estradiol) ми беше доста занижен и да проверя какво е положението.Тогава трябваше да си направя и на още 2 хормона изследване (LH и още някакъв ама не си спомням точно кой), но ми беше писнало да ходя по лекари, защото тогава имах и други здравословни проблеми и така и не ги направих, но мисля да се консултирам с гинеколог и да не губя време...поне да съм сигурна, че нямам никакви проблеми!Успех на вас милички!Дано този месец да има много  :bfp: тестчета!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Февруари 02, 2012, 19:05:59 pm
 Не се тревожи излишно Слънчице :balk_77:. Еднократен температурен спад може да се дължи на инплантация  на ембриончето.Пожелавам ти от сърце и при теб да е това :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 03, 2012, 09:47:48 am
Марги днес температурата пак си е висока, но този път не извадих веднага термометъра, а го оставих около 3-4 мин. след сигнала както ме посъветваха някои момичета и мисля, че днешната вече температура е реална.Защото и днес сутринта първия път като премерих беше 37.1, но след това веднага пак я премерих, но вече се бях поразмърдала леко в леглото и Т вече беше пак висока 37.3?!Все пак съм още начинаеща в меренето на БТ и може би още не са ми ясния някои неща, а пък и графиката ми с Т този месец не е пълна и съответно не е много ясна.Надявам се да не падне в следващите 9 месеца :) Но странното е, че от вчера вече нямам и много напрежение в гърдите, което мисля, че не е добър знак?!Ще изчакам до към средата на другата седмица и ако ми закъснее (дай Боже) ще си направя едно тестче!!! Успех и на вас милички!И дано този месец да валят  :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 06, 2012, 10:50:24 am
Добро утро момичета и успешна седмица на всички :) Малко се позагубих и не съм ви навестявала на скоро, но бяхме на гости в балкана този уикенд на едни приятели и не ми остана време, но сега ще ви навестя форумите за да видя как вървят вашите графики!При мен всичко е ок засега.Т беше висока пак днес въпреки, че я мерих в 03:20 през нощта, когато ходих до 00, но сутринта не видях смисъл да я меря, защото след като ставах през нощта не спах много добре и много се въртях и не мисля, че щеше да е реална.Много ми се е подул корема.Всички панталони са ми тесни вече и имам чувството, че цялата съм подута, а М все ще ме пропуска...:)Ако не ми дойде и утре, когато я чакам  :witch: и дай Боже да не дойде , мисля на 08 или 09.02 да си направя тестче, ако ме про пусне и през тези дни де :)Момичета мисля, че нещо се случва с организма ми, но много ми пличат и на ПМС и незнам...страх ме е да си направя тест, защото ме е страх да не се разочаровам...затова мисля да изчакам още някой друг ден...Нямам търпение вече!Успех и на вас милички и дано през този месец има много  :bfp: :bfp: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: valentina todorova в Февруари 06, 2012, 11:03:12 am
Успех и на теб,още този месец да ни зарадваш и да дадем на мъжете си по един страхотен подарък за Свети Валентин :D :babyflips: :babyflips: :babyflips: :bighug: :goodluck: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 06, 2012, 13:30:51 pm
Милички аз ви изоставям за този месец в борбата с  :witch: , защото вече ме навести.На всички вас ви пожелавам успех!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Февруари 07, 2012, 08:58:01 am
Нов месец,нова надежда!!Успешен да ти е месеца слънчице!!! :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Февруари 09, 2012, 14:14:56 pm
Слънчице... хайде мила... сгащете го това яйце... :) Това ще е твоя месец... вярвам мила и успех :* :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 09, 2012, 16:34:30 pm
Здравейте отново милички!Малко ви бях изоставила, но честно да си кажа малко се бях отчаяла и разочаровала и нищо не ми се пишеше :( Но сега вече се опитвам да събера сили и да започвам отново след 2-3 дни с новия ловен сезон :)Имам час при лекарката ми на 16.02 и ще поискам да ми пусне някои изследвания на хормоните, защото ме притесняв прогестерона (преди време така и не установиха дали е в норма, защото ходих при двама различни лекари и единият ми пусна изследването много късно, а другият много рано), а до колкото знам се прави 7 дни след доказана овулация.Също така искам да се консултирам с лекарката дали не е някакъв проблем факта, че от както започнахме да правим опити за бебче, МЦ ми стана много къс (на 26 дни, а този месец беше на 25), защото до колкото съм чела трябва втората фаза да ти е поне 14 дни след овуллацията (незнам дали се изразих правилно ама дано ме разберете), а при мен като си гледам графиката втората фаза е била някъде около 11-12 дни.Незнам момичета мисля, че е най-добре да се консултирам с гинеколожката ми и да и задам всичките тези въпроси.Дано всичко да е ок и да имам най-прекрасният подарък за 8-ми март.Успех на всички вас момичета!И дано този месец да има много   :bfp: :bfp: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Февруари 09, 2012, 19:35:24 pm
Аааааааааааа,няма да се отчайваш слънчице :balk_77:. Всичко ще стане ,не се притеснявай. Пожелавам ти още този месец да  ни зарадваш с твоето  :bfp:. Защо не. Много цунки сладка и успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Февруари 11, 2012, 13:01:05 pm
a ne taka   mila,mnogo  rano    vze  da   se  predava6  nedei taka :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 17, 2012, 19:17:33 pm
Здравейте отново милички!От доста време не съм писала, но хвърлям по едно око при възможност да видя как се развиват нещата при вас!Нещо странно се получава при мен този месец и искам да ви попитам дали и на вас ви се е случвало.Ако съдя по тестовете ми за овулация от миналия месец днес трябваще да видя двете чертички, защото миналия месец при първите 3 теста имах бледа втора чертичка, но на четвъртия вече две еднакви чертички, а на петия тестовата дори беше по-наситена от контролната, а този месец вече четвърти тест почти незабележима втора чертичка.Вчера бях на доки и видяхме, че има един доминантен фоликул с диаметър 14.9/13.2мм в левия яйчник и един по-малък фоликул в десният яйчник с диаметър 10.8мм и като казах на лекарката, че в следващите 2-3 дни трябва да съм в овулация според тестовете от миналия месец, тя ми каза, че и се струва рано тогава да ми е овулацията, защото фоликулите са много малки?!Чудя се има ли за какво да се притеснявам или просто може този месец овулацията да ми е по-късно и да си купя просто още една кутийка тестове за овулация?!Защото имам направление да отида и да си направя някои хормонални изследвания и за прогестерона лекарката ми каза да отида между 18 и 20 ден защото МЦ ми е на 26 дни, но ако тестовете за овулация ми покажат, че овулацията е малко по-късно този месец кога трябва да отида да си направя всъщност прогестерона?!Когато лекарката ми каза или да си засека 7 дни след положителен тест за овулация?!Благодаря ви милички, че ме подкрепяте и ми помагате много в някои моменти.Лекарката ми назначи и изследване на още 4 хормона.Силно се надявам всичко да е ок.Макар, че естрадиола миналия път ми беше много по-нисък от допустимото, но предишната лекарка ми каза, че за сега това не било толкова голям проблем...но тази лекарка при която ходих вчера ми каза, че не е нормално лекар да ми каже такова нещо, защото това са много важни и значителни нещо, когато правиме опити за бебче...Дано всичко да е наред.Все още се чудя дали пък овулацията не е била по-рано, но пък след като имаме фоликулчета не би трябвало да е минала според мен?!Сигурно задавам глупави вупроси, но не съм наясно още с много неща...Успех на всички момичета този месец!!!Дано имаме много положителни тестчета  :bfp: :bfp: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: milena8 в Февруари 17, 2012, 20:04:05 pm
Здравей слънце не винаги О е в един и същи ден,зависи и от МЦ дали всеки месец ти е на 27 дни.Според мен утре ще има + тестче,но е хубво и да си мериш Т,защото няма как момичетата да коментират граиката ти.Стискам ти палци и много късмет ти желая.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: jolie16 в Февруари 18, 2012, 08:32:47 am
Слънце, първо да ти пожелая успех и още този месец да видиш  :bfp:

Фоликулите обикновено се пукат при размери 19-23 мм ,а дневно при мен увеличаваха размера си с около 1мм-1.5мм ...тоест ову-то ти според мен ще е между 13-16 ден :) ,а прогестерона се изследва 7 дни след ДОКАЗАНА овулация :)
Така че моя съвет е,отиди в понеделник или вторник да видиш дали се се спукали фоликулилите и ще знаеш кога да изследваш прогестерона!

Успех :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 18, 2012, 12:42:32 pm
Много ви благодаря милички за бързите отговори.
Миленче бях започнала да опитвам да си меря БТ, но така и не успях да свикна, защото все си беше много висока и мисля, че се дължи на факта, че през нощта много се вартя като спя.А и честно казано съпругът ми започна да ме увиква, че много съм се вторачвала с всичко и да престана вече с глупостите, а да се успокоя и да се пуснем по течението и работата ще стане...на мен не ми се струват точно така нещата, но оставих термометъра за известно време и просто ще опитваме пък кавото стане, защото все пак от скоро бебеправиме :)
jolie16  ще продължавам с тестовете до към 16 ден както и ти си ми писала защото при менструация 26 дни не мисля, че овулацията ще е по-късно от 16 ден.А дали има някакво значение факта, че тестовете ги правя доста късно към 18 или 19 часа (след като се върна от работа)?!Ще видя днес какъв ще е резултата от тестчето.Днес сутринта сложихме едно  :heartbeat: за всеки случай, защото вечерта няма да можем най-веричтно.Надявам се ако днеска е = тестчето сутрешното :heartbeat: да ни е на късмет.Но поне и утре ще можем да забодем пак :heartbeat: , защото мойто слънце и аз утре сме почивка и ще гледаме да приклещим този месец яйчицето.Дано този месец ни е на късмет!!!Само се надявам да нямам проблеми с хормоните.Успех на всички момичета през този месец!!!Дано имаме много положителни тестчета за подаръци за 8 март!!! :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Февруари 18, 2012, 13:52:16 pm
Стискам палци да хванете този месец това пусто яйчице. :youwoman: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Февруари 18, 2012, 17:27:07 pm
 И от мен много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: миличка.Успех :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Февруари 18, 2012, 19:43:49 pm
и  от мен   много   кьсмет   този месец  мили4ка :goodluck: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 18, 2012, 20:06:15 pm
Много ви благодаря милички за подкрепата, но вече се чудя дали този месец ще имам изобщо овулация?!Вече се притеснявам...5-ти тест а резултата все отрицателен (има втора черта, но много бледа)...а миналия месец на 4-тия тест и вече се показаха двете еднакви чертички, а на 5-тия тест дори тестовата беше по-наситена от контролната...какво става момичета :( Този месец и МЦ ми дойде на 25 ден (т.е. с 1 ден по-рано дори)?! Възможно ли е овулацията да е минала и просто да не съм я засякла с тестовете?!Струва ми се да е невъзможно?!Леле ако и следващите 2 дни не се появи + тестче си е доста притеснително, а тъкмо успях да си взема направление, за да изследвам прогестерона :( Ох какво става вече незнам :( Днес теста го направих около 1 час и половина по-рано и се чудя дали и утре да го направя по-същото време?!А този месец нямам и никакви болки в яйчниците, по което всъщност се ориентирах за овулацията... :(
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: jolie16 в Февруари 18, 2012, 21:05:37 pm
Миличка,не се притеснявай,има време за ову,както ти казах при такива размери на фоликулите няма как днес да има овулация....по-скоро понеделник,вторник :)
Гледай да не приемаш много течности преди да правиш тестовете и в 18-19 часа е добре :)

Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 18, 2012, 21:32:03 pm
Леле jolie16 да си призная честно въобще бях забравила, че не трябва да се приемат течности преди теста... :( Така че може би просто тестовете не са били точни поради тази причина.Утре ще направя може би за последно един и няма да приемам течности поне 3-4 часа преди това и няма да ходя до тоалентата около 2 часа преди това.Ох  ето къде може би е причината...А дали пък овуто не е минала вече и тестовете да не са отчитали положителен резултат именно поради тези фактори...?!Ами може и напразно да съм си правила тестове този месец?!Чудя се утре дали да не направя теста малко по-рано?!Ами незнам вече какво да направя май този път оплесках нещата и всичко ще е на късмет...Ние все пак си слагахме сърчица тези дни пък каквото стане стане...не мога повече да се тормозя...Ще си пусна прогестерона както ми каза лекарката от 18-20 ден и ще видим какво ще стане...Успех и на вас милички!Много благодаря че ви има :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 18, 2012, 21:36:36 pm
Стига толкова съм се притеснявала!Сладурчета тази вечер съм на парти и мисля да разпусна малко :) Знам, че точно тези дни може би ще съм в овулация и не е добре да пия алкохол, но мисля да пийна все пак 1-2 чашки винце и да се позабавлявам, че нещо съвсем съм се напрегнала напоследък само за това да мисля...Пък ако имаме късмет и ако Господ е казал може би ще видя чаканите две чертички този месец!!! :) Приятна вечер сладички и успех на всички :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Sunny_day в Февруари 19, 2012, 08:44:49 am
Весело прекарване, Слънчице!  :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Krisi08 в Февруари 19, 2012, 12:06:26 pm
Успех и от мен :) Стига си я мислила тази О, важното е сърчица да слагате, другото е го мислете :) Няколко месеца преди да забременея бях на лекар някъде към 10ти ден от М и лекарката ми видя 17мм фоликул от едната страна и 20мм от другата и ми каза, че до 5 дена трябва да има О. Ние си правихме кекс всеки ден за да сме сигурни че ще я хванем, ама нищо не стана защото О е имало чак на 26ти ден  osi_10, и ми дойде на 40ти  8O а аз бях сигурна, че е станала работата след 10 дена закъснение...за това недей да си блъскаш толкова главата, прекай си готино на партито и се обичайте със съпруга ти :)
Дано това да е твоят месец :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: mgrancha в Февруари 19, 2012, 12:38:04 pm
Здравей Слънчице, подкрепям момичетата. Не се притеснявай толкова за тестовете за овулация. Аз спазвах всички инструкции както трябва, но така и не видях две еднакви по яркост чертички, два дни беше все по-бледа и то значимо. Но въпреки това по-късно видях две чертички на теста за бременност. Не спирай да се наслаждаваш на времето с човека до теб  :) Стискам много палци  :bighug: :crossfingers: :kiss:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 19, 2012, 13:27:49 pm
Много ви благодаря сладурчета за подкрепата.Смятам да си направя хормоналните изследвания този месец, защото преди време имах проблеми с някои хормони и ако дай Боже всичко е ок да спра да се притеснявам толкова и както съпруга ми казва да се "пусна по течението" и каквото стане.И ако до 1 година (надявам се да не се стигне до там) не се получи нищо ще направиме повече изледвания, защото така ме посъветва и лекарката.
mgrancha между другото аз вчера гледах твоята графика и много ме озадачи факта, че си отбелязала положителен тест за овулация и за бременност в един и същи ден, но явно чудеса се случват, въпреки, че не мога да си обясня как така се е получило при теб, но важното е че вече си видяла твоите щастливи 2 чертички и от сърце ти пожелавам мила да имаш лека и безпроблемна бременност :)Успех на всички момичета този месец!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: mgrancha в Февруари 19, 2012, 19:28:03 pm
Слънчице, тук някъде четох, че при бременност тестовете за овулация улавят хормона на бременността ЧХГ...бяха ми останали два теста и реших да пробвам и наистина и на двата тестовата черта беше дори по-наситена от контролната..:)
Успех и на теб мила. Целувки  :bighug: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: mgrancha в Февруари 19, 2012, 20:33:26 pm
http://www.justmommies.com/articles/opk-as-hpt.shtml
 :) :kiss:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 21, 2012, 10:41:50 am
Добро утро милички!Моля да ми дадете някакво мнение...Вчера след теста за О се видяха вече поти еднакви (според мен) и еднакви (според съпруга ми) две чертички.Приех теста за положителен, защото със сигурност тестовата черта беше най-наситена от всичките предходни тестове.Днес мисля пак да направя и да видя резултата.Искам да ви попитам дали е нормално при МЦ 26 дни О да е толкова късно.И мислите ли, че ако Ову-то е чак сега МЦ ще ми закъснее този месец?!Преди да започнем с бебепвравенето честно да ви кажа МЦ хич не ми беше редовен, но от както прави опити ми идва на 26 дни, а миналия месец на 25?!Ще чакам да видя какво ще отчете теста за О и този месец, а ние между другото се стараем да си слагаме  :heartbeat: през ден а когато ни се прииска и всеки ден де :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Февруари 21, 2012, 10:48:56 am
 Слънце,по принцип овулацията не е винаги в един и същи ден,така че е нормално да има и малки колебания в цикъла от порядъка на няколко дена. Ти не се вглеждай прекалено много в себе си ,миличка защото така и започваме да си внушаваме много неща :balk_77:. Опитай се да бъдеш по възможност най-спокойна и резултата няма да закъснее :bfp1:. Слагайте си редовно  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:и не му мисли. Много цунки и късмет сладка :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_104:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Февруари 21, 2012, 14:12:04 pm
Слънчо,защо не започнеш да мериш и БТ....ще ти бъде много по-лесно да следиш датата на предполагаемата Овулация.Е всички знаем,че не е много приятно да се будиш е термометър в дупето,но целта си заслужава
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: milena8 в Февруари 21, 2012, 21:37:48 pm
Слънчице според мен боднете и днес още едно :heartbeat:.Много късмет ти желая :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Krisi08 в Февруари 21, 2012, 21:44:23 pm
Добро утро милички!Моля да ми дадете някакво мнение...Вчера след теста за О се видяха вече поти еднакви (според мен) и еднакви (според съпруга ми) две чертички.Приех теста за положителен, защото със сигурност тестовата черта беше най-наситена от всичките предходни тестове.Днес мисля пак да направя и да видя резултата.Искам да ви попитам дали е нормално при МЦ 26 дни О да е толкова късно.И мислите ли, че ако Ову-то е чак сега МЦ ще ми закъснее този месец?
Попринцип М идва 14 дена след О, което означава че ако наистина е имало О вчера, трябва да ти дойде на 5ти март.
Успех, дано сте хванали яйчицето и да не ти идва :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Февруари 22, 2012, 08:39:30 am
Стиснати палчета да сте хванали яйчицето м.... изобщо да не идва!! :)
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Февруари 22, 2012, 08:45:34 am
Успех миличка,дано сте хванали момента! :wink:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Февруари 22, 2012, 10:21:01 am
 Много късмет този месец Слънчо и за 8-ми Март един прекрасен подарък :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Цунки  :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Февруари 22, 2012, 10:35:32 am
Минавам да те гушна и да и пожелая късмет този месец. yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Не се вглеждай толкова,защото сама си набиваш неща в главата,а всъщност на никоя от нас и няма нищо.
Просто ние,май така си го правим с прекаленото мислене. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Февруари 22, 2012, 12:12:29 pm
и аз   ги  стискам  много  много здраво  ,да знеш osi_9 :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 22, 2012, 16:29:06 pm
Много ви благодаря сладурчета за прекрасните пожелания!Дано този месец да е станало чудото и както Мрги каза да имам най-прекрасния подарък за 8-ми март.Както виждате в графиката ми този месец с мойто сладурче доста се постарахме да сложим повечко  :heartbeat: :heartbeat: и дано резулатат да е  :bfp1: още този месец.Е сега вече остава да чакаме и да се надяваме, че чудото е станало...Успех и на вас милички и дано за 8-ми март да имаме по една прекрасна изненада  :bfp: :)  :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Февруари 23, 2012, 10:46:12 am
Успех Слънчице!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

 :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 26, 2012, 20:20:03 pm
Здравейте милички!Помагайте!Моля ви да ми дадете мнение, защото ще се побъркам....нещо странно се случва с тялото ми този месец...Днес сутринта се събудих със страшни болки в корема и по скоро в областта на яйчниците и кръста.Точно такива болки имах когато миналия месец на 13 ден теста за овулация ми показа + (тогава тестовата черта беше по-наситена от контролната) и днес сутринта имах прозрачна лепкава ЦС по бельото и незнам просто днес се прибрах към 19:00 часа от път и не бях пила течности и ходила до 00 около 3 часа и реших да си направя тест за О като бях 99% сигурна, че ще е + и точно така и беше, втората чертичка стана еднаква като контролната още на 3-тата минута а после стана дори по-наситена от контроната и бях направо  Shocked ....Какво се случва?!В събота бях на изследвания за прогестерон и резултата беше:
Progesteron   2.63   nmol/l   
референтни стойности:М(0.7-4.3) Ж(фол 0.6-4.7, овул. 2.4-9.4, лут 5.3-86, мен. до 2.5)
Съответно като си видях резултата беше много по-нисък от допустимата долна граница (лут 5.3-86), но вече не съм сигурна?!Как може да имам толкова късна О като по-принцип на 03.03 трябва да ми доиде МЦ, т.е. след 6 дни?!Аз по принцип не бях сигурна дали на 15 ден теста за О беше +, но бяха почти еднакви двете черти, може би тестовата беше една идея по-светла, но днешния съм сигурна че е +.Какво става?!Моля ви дайте някакво мнение защото до 03.03 ще се побъркам!Утре ще си взема пак тестове за О и ще продължа да ги правя още 1-2 дни, макар че мисля че О е днес и утре едва ли теста ще бъде пак +.А днес все пак мислим с милото да сложим  :heartbeat: за всеки случай, може пък наистина днес да е О и да имаме късмет с тази късна О този месец?!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Февруари 27, 2012, 09:42:46 am
Може да се е спукал друг фуликул.Може да е късна ов,а може да показва положителен тест за ов.и когато има бременност.Надявам се ,че е последното.Аз същи вече 7-8 дни съм със болки в кръста и областта на яйчниците.А и друго цикъла се изменя,а от там и ов.Може и това да е !!
 :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 27, 2012, 09:50:04 am
TITI знам миличка, но ми е странно а за бременност изобщо не се и надявам, защото при толкова нисък прогестерон мисля, че няма как да има бременност, но може да е късна О и следователно този месец ще трябва да имам повече търпение защото предполагам, че и МЦ ще закъснее.А дали да не си пусна пак изследване за прогестерона след 7 дни?!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Elisaveta в Февруари 27, 2012, 18:01:50 pm
Слънчице,докато не дойде вещицата,няма да отписваш месеца.Надеждата умира последна.
Целувам те и силно те гушкам мила  :wink:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Февруари 27, 2012, 19:26:02 pm
   Ей Слънчице,не се притеснявай сладка. Възможно е да е и късна овулация,защо не? Обаче последното :heartbeat: е точно на място ,така че ти пожелавам да хванете :egg: най-сетне и вие. Залепете още едно сърчице тази вечер ,ако е възможно за по сигурно или пък утре. Успех миличка :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Гушки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Февруари 28, 2012, 08:25:24 am
Пак ще кажа-или си в ранна бременност или в късна овулация!Затова сложете още 1-2  :heartbeat:,та работата да е сигурна.
И имай малко повече вяра!! :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Февруари 28, 2012, 09:08:48 am
Пак ще кажа-или си в ранна бременност или в късна овулация!Затова сложете още 1-2  :heartbeat:,та работата да е сигурна.
И имай малко повече вяра!! :crossfingers: :crossfingers:
mf_bounce8 :good_post:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 28, 2012, 09:48:23 am
Благодаря ви сладички мои за подкрепата.Не знам какво щях да правя без вас.Още повече, че не мога да споделя с никой какво се случва с мен, защото не искам никой да зне все още че правим опити за бебче така да се каже...макар че подозират, но аз не смея да казвам на никой (малко съм си суетна).Както виждате при мен и вчера тестчето ми се струва че беше +, въпреки че при първия тест, който със сигурност беше + защото тестовата беше по-тъмна от контролната дори, вчерашния не беше чак толкова наситена тестовата но си беше еднаква с контролната и затова решихме с мойто сладурче да сложим още едно  :heartbeat: за всеки случай :)а и започнах от днес да меря и БТ пак (или поне да се опитвам де :) ) За съжаление днес най-вероятно няма да успеем защото сме на гости, но пък този месец като цяло доста се постарахме и сега остава да чакаме и дай Боже, ако е рекъл Господ да видим едни хубави :bfp1:  за 8-ми март :) Много ви благударя сладурчета че ме подкрепяте.Пък дано Тити е права и да е ранна бременност и затова прогестерона да е бил толкова нисък все още, но и късна О да е пак се постарахме доста така че дано този път вече да имаме :bfp1: Стискам ви много палчета и на вас милички и дано този месец да имаме много :bfp1: тестчета!Успех на всички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: hali4ka85 в Февруари 28, 2012, 10:44:58 am
Еха наистина сте се постарали със сърчицата.Успех и дано има положителен резултат  :bfp: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Февруари 28, 2012, 11:37:15 am
надявам се тити  да е  е  права, и да е ранна бременност :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Февруари 28, 2012, 12:26:26 pm
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Февруари 28, 2012, 17:59:06 pm
С толкова  :heartbeat: :heartbeat: ранна или късна О.накрая теста ще е  :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Февруари 28, 2012, 19:25:39 pm
Добре сте наредили сърчицата,така,че дори  и сега да е О шанса си остава много голям,дано да ни зарадваш скоро миличка :DЩом прогестерона е толкова нисък най-вероятно сега да ти е била О,ако е била преди това в никакъв случай резултата нямаше да е такъв,остава разбира се и вариант за грешка в лабораторията но щом и теста е толкова положителен...за твое спокойствие в събота може пак да си пуснеш прогестерон,да видиш как ще бъде резултата,даже те съветвам да го направиш.Успех миличка :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Февруари 29, 2012, 10:18:24 am
Май ще излезе ,че съм врачка :DКазахти :bfp: и така ще бъде!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Февруари 29, 2012, 11:06:11 am
мила направо си  с4упила термометъра :balk_600: ох тити  ше  е  излезе  права  :D :D 4акаме с  нетърпение   резултата :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 29, 2012, 12:06:18 pm
Ох дано се окажете прави милички!Сега вече чакам с нетърпение да видим какъв ще е резултата, но май резулата ще го науча чак около 8-ми март и се надявам да имам най-пркрасният подарък  :bfp: По принцип очаквах МЦ да е на 03.03, но май с тази късна О ще трябва да почакам още някой друг ден... А на мен ми е странна тази висока Т?!Винаги почти ми е висока Т...Надявам се този път да не спада цели 9 месеца...Много се надявам за 8-ми март да има много положителни тестчета и ще стискам палци на всички момичета...дано да получим най желания подарък  :babyflips: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Февруари 29, 2012, 16:34:04 pm
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Нали 8-ми март е ден на мама.Пожелавам ти да разбереш точно на този ден че ще си мама :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Февруари 29, 2012, 20:17:05 pm
 Много стиснати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и от мен слънчице. Дай Боже това да е вашият месец миличка :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 01, 2012, 10:07:20 am
Честита Баба Марта сладурчета!Пожелавам ви много здраве, късмет и много  :bfp: тестчета този месец! :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Март 02, 2012, 09:23:32 am
Слънчице, с тая Т нищо чудно и преди 8-ми март да ни зарадваш.Късмет мила :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :cloud9:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 02, 2012, 09:31:38 am
Диди, а аз пък се притеснявам, че е толкова висока Т?!И даже мисля утре сутрин да си я измеря и с дигиталния термометър и с обикновен, че аз се притеснявам нещо с тая постоянно висока Т?!По принцип утре трябва да ми дойде МЦ, но тъй като О според тестовете за О беше този месец по-късно кога мислите, че трябва да си направя тест (ако не дойде  :witch:, а аз се надявам да не дойде) и МЦ ще ми закъснее ли по принцип след като О е била по-късно?!Знам, че сигурно задавам глупави въпроси, но все още не съм много наясно с тези неща.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Март 02, 2012, 09:51:56 am
ако МЦ ти е на 28 дни,то значи спокойно можеш да си направиш тест утре...няма какво да губиш-или си или не си...поне ще знаеш!!!Аз някакси си мисля,че ще е положителен
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Март 02, 2012, 10:11:46 am
Леле,какви неща се случват тук,докато ме нямаше. osi_12 Слънчице,каква е тази Т? По-принцип е много хубава,даже прекалено хубава.... и колко много сърчица  :youwoman:
И моето мнение е утре да правиш тест и ще стискам палци  :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 02, 2012, 10:19:38 am
Милички ами това, че тестовете за О показаха, че О беше толкова късно няма ли значение и не трябва ли да поизчакам още малко.По принцип МЦ ми е на 26 дни и О около 14ден или поне така ми показа миналия месец, но този месец мисля че О беше на 21 ден?!Честно да ви кажа малко ме е страх да си направя тест...страх ме е да не се разочаровам...Ще видиме дали утре ще ме посети  :witch: Надявам се да ме пропусне следващите 9 месеца... :) Странното е, че нямам никакви ПМС или други симптоми?! Стискайте палци милички още малко търпение трябва да имам...Успех и на вас сладурчета!Дано този месец наредим много  :bfp: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: hali4ka85 в Март 02, 2012, 10:23:07 am
 :goodluck: :bfp: Дано има добри новини. :wink:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Март 02, 2012, 11:20:00 am
Мила ама ти наистина си Слънчице,я колко си гореща  :DМного късмет от мен дано да  сте направили  :babyflips: :bighug: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Март 02, 2012, 13:02:12 pm
Слънчице,май наистина трябва да се хванем на бас с теб.Казахти бебо е на път и ще видиш :bfp:

 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Март 02, 2012, 14:19:26 pm
Слънчице милааааааааааааа, добра работа сте свършили с милото, а и тази температура, харесва ми!!!! Ох изчакай още съвсем малко и според мен може в неделя да праснеш едно тестче.... в крайна сметка... нищо не губиш :) А ако пък до понеделник не ти дойде, аз залагам да направиш един кръвен... аз направо не можех да чакам :) :* :* много стискам палци всичко да ти е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Март 02, 2012, 16:52:56 pm
 Слънчице,ти направо счупи рекорда с т.си сладка :balk_161:. Дай Боже да сте ударили джакпота. За тестче и според мен е твърде раничко.Изчакай още 4-5 дена и тогава. Стискам да видим твоето  :bfp1: и да откриеш сезона. Цунки :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 03, 2012, 10:29:23 am
Добро утро сладуранки.Както ви казах тази сутрин си измерих Т и с обикновен термометър и както и аз си мислех се оказа, че проблема е в термометъра.Сутринта измерих с дигиталния и Т беше пак 37.6 и веднага измерих с обикновен (с него малко по-дълго стоях-10 минути) и Т беше 37.2, което пак си е висока, но ме навежда мисълта, че проблема е в термометъра.Може Т да е толкова висока защото съм я мерила след по-малко от 3 часа сън, но незнам защо цяла нощ не съм спала и много се въртях в леглото и през 2 часа се събуждах, но мисля че просто ми е малко притеснено и затова не можах да спя спокойно.Ще продължавам да меря и с двата термометъра още 4-5 дни и ако до тогава не дойде  :witch: мисля на 07.03 да си направя един тест за ранна бременност и на 08.03 ако не е дошла да си пусна и един кръвен тест.Леле милички много ще ми е напрегнато тези няколко дни!Дано дано да не идва тая вещица и да видя и аз този месец едни тлъсти  :bfp: Успех и на вас сладуранки и дано тоя месец да вали дъжд от :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Март 03, 2012, 10:52:22 am
Този проблем с термометъра ,дано се окаже "непроблем", а  :babyflips: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Март 03, 2012, 12:16:03 pm
дано    не е  от термометъра ,а от  щъркела :bfp: stork-boy :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 04, 2012, 10:51:25 am
Добро утро милички и успешен и слънчев неделен ден!Вече  :witch: закъснява при мен, Т продължава да е висока, а аз изгарям от нетърпение да разбера каква е причината и се моля на Господ да е  :bfp: , но все пак си мисля че може да закъснява и заради късната О и не смея да тая чак толкова големи надежди.Странното е че и нямам никакви ПМС или други симптоми...освен че продължава чувствителността в гърдите и ги чувствам сякаш малко натежали (но не и наедряли)и сякаш имам по-голям апетит, защото сутрин още като се събудя съм страшно много гладна...Според вас кога най-рано може да си направя тест (мисля, че О беше миналата неделя).Ох вече нямам търпение и дано чакането да си заслужава и да видя най-тлъстите  :bfp: след някой друг ден!Опитвам се да не мисля само за това, но сякаш не ми се получава много, но ще се опитам да съм по-спокойна и каквото е рекъл Бог това ще стане... :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Март 04, 2012, 12:16:13 pm
Колко се опитваш да не мислиш.... знаем  :jump12: С колко дни закъснява? Да ти кажа аз съм много нетърпелив човек и щях да си взема два е теста, единият ще направя сега,а другият другата неделя,ако до тогава  :witch: не е дошла (дай боже да не идва) Стискам всички видове палци които имам  :bighug: :balk_21: :bighug: :balk_21: :bighug: :balk_21: :bighug: :balk_21: :bighug: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Март 04, 2012, 13:35:54 pm
СЛЪНЦЕЕЕ мале мале... много се вълнувам заедно с теб :))) ако ме питаш мен, понеже аз съм нетърпелива и бях много нетърпелива преди да реазбера, си направи тест още утре :) пробвай в крайна сметка нищо не губиш, а пък ако искаш направо боц за едно ЧХГ и всичко ще е ясно до няколко часа. Аз си направих моя уринен тест 4ри дни преди закъснение и имаше нещо като втора ерта ама по-скоро с малко въображение и под определен ъгъл, ама аз вярвах, че си имам бебенце и още същия ден боц кръвен за ЧХГ и показа много ниски резултати, ноооо "+" а и беше 4ри дни преди закъснение. Просто го направи ако нямаш търпение :) Дет се вика резултата таа или инае ще го разбереш след някой друго ден, защо да не съкратиш периода :) :* :* целувам те много и стискам много палци... :* :* :*
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: valentina todorova в Март 04, 2012, 15:54:15 pm
Миличка каква е тая БТ 8O
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Март 05, 2012, 11:04:58 am
Лелелелеле, тая твоя Т продължава да ме изумява, ти направо ще счупиш термометъра  osi_12 osi_13 osi_12 osi_13 osi_12
Я купувай един тест, че вече нямам търпение, а за теб не знам......
Боже, боже...... нямам търпение :cloud:, хайде слънчице, :wave: :wave: взимай теста  :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Март 05, 2012, 11:16:18 am
Изобщо не искам да става дума за  :witch: преди да е дошла (което се МОЛЯЯЯ да не стане) С тази температура.... ми се струва, че ще ми правиш компания. Слънцеее, давай с тестовете, да видим какво ще става. Аз заложих на шуър чек, ама ако искаш пробвай някой друг. :) Чакам се нетърпение и рефрешвам страницата постоянно за новини от теб. :) А и това с херпеса, нали знаеш че ПМС се припокриват и когато има  :babyflips: , така че не бъди на 100% сигурна :) Цункам те много, стискам палжи много и чакам новини :) :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 05, 2012, 11:21:32 am
Добро утро милички.Благодаря ви, че ме наглеждате!Не се подвеждайте по Т, която пиша в таблицата, защото термометъра ми нещо не е много верен измерва с 0.5 градуса повече (според мен), тъй като в бележки си въвеждам и реалната Т, която измервам с обикновен термометър, но която пак не е ниска де, защото се движи около 37.1-37.2 градуса.Продължавам обаче да въвеждам тази Т, която измервам с дигиталния термометър, защото така започнах да си попълвам графиката и неискам да стават някакви разминавания или просто трябва да преизчисля Т за всички дни с 0.5 градуса надолу, но така и нямам време точно сега за тази дейност.Днес ми е 3-ти ден закъснение, но като имам предвите тестовете за О би трябвало да са минали 7-8 дни от предполагаемата О.Днес вечерта ще си купя тест за ранна бременност и в сряда (ако имам търпение до тогава) мисла да направя теста, ако вещицата не ме посети до тогава, а на 08.03 мисля да отида да пусна и един кръвен тест.Макар, че днес сутринта ми се появи пак херпес на устата, а при мен това си е почти 100 % сигурен предвестник, че  :witch: лети към мен и не тая вече много голяма надежда де, но все пак...все още има надежда...като гледам особено че Т изобщо не пада.От вчера имам от време на време и гадене, но може и да си въобразявам.Лошото е, че вече нямам толкова голяма чувствителност и в гърдите...Незнам вече.....Ще изчакам още малко!!! :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: dolfijn в Март 05, 2012, 11:33:55 am
Ооо, и тук нещата вървят сигурно към  :bfp: :bfp: :bfp: Че даже и закъснение имаме  :balk_46: Не се притеснявай за Т. - 37,1-37,2 са си достатъчно високи стойности. Вади теста, че тук всички сме в очакване, пък вие, дето трябва да сте в най-голямо напрежение, сте най-търпеливи  :P Шапка ви свалям направо! Стискам палци мнооого силно!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: preggo preggo preggo
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Март 05, 2012, 14:05:49 pm
хайде,хайде нямам  търпение  за  :bfp: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Март 05, 2012, 14:35:59 pm
Слънчице,ти продължаваш да чупиш топлинните рекорди,дано тази топлина да доведе до това,което всички очакваме,че ще видим в твойта графика,стискам палци миличка :wink:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 05, 2012, 19:23:37 pm
Много ви благодаря сладурчета за подкрепата и дай Боже наистина да видя и аз  едни прекрасни :bfp: И аз нямам търпение вече, но мисля, че е най-добре да изчакам до 07.03 за да са минали поне 10 дни от предполагаемата О и резултата да е по-сигурен.Купих си иначе тест за ранна бременност, който уж показвал резултат на седмият ден от зачеването, но аз мисля да се подсигуря и да изчакам още мъничко...макар, че вече никак не ми се чака.Вече се прибрах от работа и тази вечер си свърших вече и домакинската работа и сега сядам малко да почета преди да си дойде милото, че след 2 седмици имам изпит, а все пак този семестър ми е последен и неискам да се излагам...трябва да си взема тези изпити и държавния след това и вече най-после завършвам (надявам се да завърша де):).А пък и сега като уча малко се опитвам да си отклонявам вниманието от желанието ми да видя моите така очаквани :bfp:Успех и на вас милички и дано този месец имаме много положителни тестчета  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Март 06, 2012, 09:05:40 am
Успех Слънчице!!Много,ама много стиснати :crossfingers: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Март 06, 2012, 11:12:45 am
Ей, просто не знам какво да кажа... Но си мисля,че утре сутринта ще има някакъв рекорд на посещаемост в тази темичка. А ти гледай да отчетеш резултатите сутринта,не да ни държиш до вечерта в напрежение. :crossfingers: :balk_21: :crossfingers: :balk_21: :crossfingers: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Март 06, 2012, 14:08:22 pm
Миличка ти просто ме изумяваш всеки път като отворя графиката ти. 8O
Какво правиш бе момиче ти гориш(блазе на милото) :lol: :P
Стискам палци утре да видиш заветните :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: dolfijn в Март 06, 2012, 15:22:29 pm
Слънцето май ще си има едно сладко малко слънчицеее  :P А дано! Посещаемостта на темата наистина ще счупи всички рекорди  :D Стискам палци - утре сутрин да си вкарала вече 2 тлъсти червени чертички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Март 06, 2012, 19:53:46 pm
 Слънчице ,много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен сладка. Дай Боже да ни зарадваш  утре. Чакам с нетърпение новината preggo. Цунки и успех миличка :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Март 06, 2012, 21:11:29 pm
Ох не знам ако бях на твое място нямаше да мога да спя... Сутринта ще направиш теста нали!!! Слънцее, хайде мила моя. Дано наистина в теб има и едно мъничко слънчице:) Много те гушкам мила и много се моля за теб! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Krisi08 в Март 07, 2012, 02:42:41 am
Успех утре :) Стискам силно палци за  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: dolfijn в Март 07, 2012, 08:46:16 am
Хайде Слънчицеее, стига се излежава! Ставай и вади тестчетооо  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: laguna_no1 в Март 07, 2012, 09:10:53 am
Здравей, видях в графиката ти, че теста е отрицателен, но това изобщо да не те притеснява. На 9 ден от овулацията показва бременност на едва 10% от забременелите жени. А това, че на теста пише 7 ден си е чиста реклама. Така,че изобщо не се отчайвай,графиката ти е много хубава и шанса да си бременна е много голям! Стискам палци след някой ден да видиш и втората черта на теста!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 07, 2012, 09:14:06 am
Добро утро сладуранки!Както вече сте видяли днес теста беше категорично отрицателен... :balk_160: А бях сигурна, че ще е положителен... :( Днес ще се обадя на доки да се опитам да си запиша час за другата седмица.Няма да ходя да си правя кръвен, защото неискам само да си давам парите напразно, а и да се разочаровам още повече.Взела съм си един Sure Check, който мисля да направя в неделя или в понеделник, когато ще са минали около 13-14 дни от предполагаемата О.Днес беше едва 9-ти ден и незнам дали има все още някакви надежди, защот все пак си бях взела тест за ранна бременност, който уж отчита на 7-мия ден след зачеването...Температурата е странно, че продължава да е висока, ама почти не съм спала тая вечер и може затова да е толкова висока, защото днес я мерих пак в 05:00 часа, но не бях спала от 03:00 часа така че...незнам колко е реална.Все още имам лека чувствителност в гърдите, но по-скоро ги усещам някак натежали...Ох незнам...не смея да се надявам вече...Ама поне ако нищо не се е получило защо ме мъчи и тая вещица...А трябваше да си правя изследвания тоя месец на няколко хормона...Нито тя идва нито положително тестче има.....Ох не съм спала и ми е много отпаднало....Много съм разочарована.... :balk_145: :balk_146:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: laguna_no1 в Март 07, 2012, 09:26:05 am
Значи според мен цикала ти ще се удължи заради късната овулация. ЛФ все пак е горе долу постоянна. Но аз мисля,че няма да ти дойде! Това,че не можеш да спиш също може да е показател. При първата ми бременност това беше първия признак който забелязах.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 07, 2012, 09:28:01 am
Милички промених и температурите в календара като мисля, че сега календара изглежда доста по-реален и от утре ще продължа да меря Т само с обикновения термометър, а не да се мъча и с двата всеки ден...малко по-неудобно ми е с обикновеният защото трябва да стоя с него по-дълго време, ама по-добре само на един да разчитам и да не се обърквам...Успешен ден сладурчета и очаквам скоро много  :bfp: тестчета от вас! :bighug: :bighug: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Март 07, 2012, 09:28:44 am
Слънчице, докато  :witch: я няма, нищо не е приключило... няма да спираме да се надяваме докато не се появи (което се надявам, че няма да стане). Повтори теста след няколко дни, резултата много бързо се мени. Плюс това е възможно тъй като е много рано нивата на ЧХГ хормона да не са надвишили 25 единици, което означва, че уринарния тест няма да го улови, но това не означава, че не е станало нищо. Стискаме палци и се молим след няколко дни вече да е различно. :) :* :* :* :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: valentina todorova в Март 07, 2012, 09:29:41 am
Мила тези ранни тестове не отчитат вярно да знаеш,аз толкова много съм правила и обратно на твоя ми даваха втора бледа черта и накрая си ми идваше.Докторката ми е казала че няма как да се засече бременност на 7 ден след овулация защото между 7-10 дни трябва на оплодената яйцеклетка да се придвижи и имплантира в матката и чак тогава започва да отделя този хормон който се улавя от тестовете.А пък този хормон се удвоява на всеки 2-3 дни което значи най-просто че едва на 14 ден може да се засече с тест.Още има надежда ако не искаш да правиш кръвен просто изчакай поне 14 дни след овулация и тогава направи тест.Аз на малкия видях две черти на датата на МЦ и тя беше едва забележима.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Март 07, 2012, 09:40:43 am
Ей Слънце, рано е за отчаяние,даже е недопустимо :wink:
 :witch:няма да дойде ,то е ясно,просто изчакай малко с тестчето.Повтори го пак след няколко дни.И нали си знаеш  :youwoman: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: janin4eto_87 в Март 07, 2012, 10:15:44 am
И аз смятам,че ранните тестове са просто търговски трик. Пожелавам ти след няколко дни да видиш втора чертичка:) (и 9 ден наистина ми се вижда адски рано, аз на 13 ден имах едва забележима втора черта :wink:)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Март 07, 2012, 10:45:19 am
Слънчице и аз като другите, мисля че тестът не е отчел правилно. 1-во на графиката (дори и непълна) се вижда и двуфазност и О, 2-ро Т продължава да е висока, моята започна да пада 5 дни преди М, което,ако съдя по мен Ц ще ти се измени и ще стане 37 дни, а ако си спомням правилно твоят е около 29 дни и 3-то (за мен много важно) имаш симптоми на бременност - напрежение в гърдите, безсъние (хайде това може да е от напрежение), но си отбелязала и глад.
За мен е ясно, че тестът ще е  :bfp: , ще изчакаме и ще видим  :bighug:

П.П. Казах ли ти аз че ще счупиш рекорда по посещения на темата ти, колко хора са писали, а е едва 10 часа...... Тоест счупи два рекорда - най-гореща  :sunshine: и най-посещавана  :comm:
Гушкам те миличка и ще чакаме заедно  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: malenagalena в Март 07, 2012, 17:42:45 pm
Кръвния тест отчита след 10-ия ден от О,а какво остава за "пикливите"тестове...С тях може да се пробваш едва след 12-14 дни след О.Не се отчайвай,още е много рано за да покаже.Късмет!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Март 07, 2012, 18:46:18 pm
 Слънчице сладко,момичетата са 100% прави. Никакво отписване на месеца :balk_77: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Толкова е рано ,така че имай още малко търпение .И аз мисля че ще видим тук :bfp1: . Графиката си ти е чудна ,така че  кураж.Всичко ще е както си го мечтаеш. Много цунки и успех сладурке :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck:.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 08, 2012, 08:58:01 am
Честит празник милички.Пожелавам на всички да сте много здрави, щастливи, обичани и много скоро всички да си имаме по едно сладко  :babyflips:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Март 08, 2012, 09:47:55 am
Слънчо,Честит празник!
Май ще има подарък за днешния празник :wink: :babyflips:
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Март 08, 2012, 10:25:59 am
Честит 8-ми март и на теб миличка!!Желая ти празника да бъде двоен за теб!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Март 08, 2012, 10:48:26 am
Честит празник  :sunshine: много здраве,много усмивки, много любов и едно (защо не и две)  :babyflips: :babyflips:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: malenagalena в Март 08, 2012, 16:03:57 pm
Честит 8-ми март!Стискаме палците от сега за след няколко дни! :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Март 08, 2012, 17:56:27 pm
 Слънчице,бъди смела, горда и винаги уверена в думите: Аз ще победя!Честит 8-ми март! :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_16:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: milena8 в Март 08, 2012, 21:47:49 pm
Бъди здрава,щастлива и много обичана  :balk_102: :balk_102: :balk_102: :balk_14: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 09, 2012, 12:05:02 pm
Здравейте милички :) Само аз ли оставам все още в неведение...Ох вече напрежението е доста голямо при мен ама...ще почакам още малко...Какъв ли ще е резултата...?!Моля се на Бог да е  :bfp: А днес нещо не се чувствам много добре...много съм отпаднала, многоо ми се спи и ми се гади, а и нещо нямам и апетит, изчезва и чувствителността в гърдите, странна работа....Дано  :witch: не идва... Успех и на вас сладурчета!Стискам палци на всички да знаете и се надявам този месец да има дъжд от много  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: mirados в Март 09, 2012, 12:14:14 pm
q vzemi napravi 1 test ne se pretsnqvai tolkova az nqmah nikakvo tarpenie i na 10 den o6te mi pokaza bleda 4erta koqto vednaga se poqvi taka4e  uspeh:))
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Krisi08 в Март 09, 2012, 12:57:54 pm
Стискам силно палци :)  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 а миналия тест не го мисли, било е рано :) аз на 1ви ден закъснение видях едва доловима втора черта и даже по-скоро ми се струваше че си въобразявам....още го пазя теста и ония ден го гледах и даже сама си се чудих какво съм видяла преди 7 месеца :) за това си почивай и чакай да не ти идва  :lol:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Март 09, 2012, 14:03:04 pm
Няма такова напрежение.... Още няколко дни останаха до предполагаемата М, да минават и да се свършва всичко,че това напрежение вече не се издържа.  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 09, 2012, 14:17:28 pm
Ама juliana83 то моята М трябваше да дойде на 03.03 и вече имам 6 дни закъснение, ама си мисля, че може да ми закъснява заради късната О, която имах този месец...?!Обаче се моля на Господ причината да е друга... :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: hali4ka85 в Март 09, 2012, 14:44:38 pm
 :crossfingers: :bfp: Дано,дано,дано ......
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 09, 2012, 15:53:00 pm
Е милички и моите надежди ще останат за следващият месец, защото и при мен  :witch: вече се появи...:(В неделя ще отида поне да си пусна изследванията за хормоните и ще видя кога ще мога да си запиша час при доки...Дано поне резултатите да са добри!И ще видим  какво ще каже за резултатите от прогестерона и дали ще трябва пак да го изследваме пак...Надявам се другият месец да ми е на късмет и на мен :)Аз предполагах, че М закъснява заради късната О и честно казано очаквах, че вчера, днес или утре може да ми дойде и затова щях да направя теста чак в понеделник.Ама поне сега знам колко дни ми е ЛФ и започвам да разпознавам по-добре знаците на моето тяло, но сега се чудя защо толко ми закъсня О този месец?! Успех на всички момичета и чакам много  :bfp: от вас този месец!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Март 09, 2012, 17:27:48 pm
 Нищо Слънчице. Не се  даваме ,нали :balk_103:? Продължавай само напред и нагоре. Много добре ще направиш да си пуснеш хормонални изследвания ,поне да знаеш къде се намираш. Пожелавам ти да се похвалиш с добри резултати,а след това и с едно  хубаво :bfp1:. Сега си почини и след няколко дена отново  се хващай за работа :bed:.Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Март 10, 2012, 11:44:35 am
кратка   по4ивка  :sleeping:  и после :bed: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Март 10, 2012, 11:50:58 am
Имах в предвид,че остават няколко дни до М от късната О, но това вече няма никакво значение, за което съжалявам. Почини си малко и следващият месец с нови сили.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 11, 2012, 15:26:56 pm
Здравейте момичета!Днес ходих да си направя хормоналните изследвания и много ви моля да коментирате резултатите, защото мисля че не са ОК и съм малко притеснена.Правени са на трети ден от МЦ:
Prolactin - 281.0 mIU/l Референтни стойности: М(86.0 - 324.0); Ж(127 - 637)
LH - 4.20 IU/l  Референтни стойности:М(1.7-8.6) Ж(фол 2.4-12.6, овул 14-96, лут 1.0-11.4, мен 7.7-59
FSH -10.02 IU/l Референтни стойности:М(1.5-12.4) Ж(фол 3.5-12.5, овул 4.7-21.5, лут 1.7-7.7, мен 25.8-134.8
Estradiol - 118.10 pmol/l Референтни стойности:М:28-156;Ж:от1-10г.22-99.1,фол 46-607 овул.315-1828,лут161-774,мен. до201)

Благодаря предварително!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: jolie16 в Март 11, 2012, 15:43:34 pm
Изследванията са оК :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Март 11, 2012, 15:50:30 pm
 И аз така мисля Слънчице.Всичко е в нормите миличка :balk_104: :balk_104: :balk_104: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Март 12, 2012, 10:12:16 am
тук   някой скоро ще ловува :D пожелавам ти   успешен месец мила :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Март 12, 2012, 12:59:50 pm
Prolactin - 281.0 mIU/l Референтни стойности: М(86.0 - 324.0); Ж(127 - 637)
LH - 4.20 IU/l  Референтни стойности:М(1.7-8.6) Ж(фол 2.4-12.6, овул 14-96, лут 1.0-11.4, мен 7.7-59
FSH -10.02 IU/l Референтни стойности:М(1.5-12.4) Ж(фол 3.5-12.5, овул 4.7-21.5, лут 1.7-7.7, мен 25.8-134.8
Estradiol - 118.10 pmol/l Референтни стойности:М:28-156;Ж:от1-10г.22-99.1,фол 46-607 овул.315-1828,лут161-774,мен. до201)
Всички хормони са ти в норма, което е добра новина. Препоръчвам ти ако имаш финансова възможност (около 100 лв) да си пуснеш и антимюлеров хормон.
Аз имах същите изследвания като твоите миналата година, но след шест месеца се оказа че съм с изчерпан яйчников резерв.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 12, 2012, 16:47:48 pm
Сладурчета нямате ли някакво мнение за моите резултати от хормоните?!В четвъртак имам час при доки, но ми е малко притеснено, че резултатите не са съвсем ок?! osi_1
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: malenagalena в Март 12, 2012, 17:42:52 pm
FSH-ато е малко високо,но може този месец да е някакъв инцидент.другия месец пак го пусни.Съотношението между ФСХ и ЛХ трябва да бъде 1:1.Иначе другите са ок според мен.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Март 13, 2012, 08:43:17 am
Слънчице, мноооого Цунки :balk_21: :balk_21: :balk_21:
и дано този месец е твой, и не се притеснявай всичко при доки ще е ОК. :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 13, 2012, 09:35:44 am
Е каква е днеска тая Т... 8O Ох какво става при мен милички?Айде омразна ми вече само да мисля, че може да има някакъв проблем...Ще видим в четвъртък какво ще каже доки и ако каже, че няма за какво да се притеснявам ще се пусна няколко месеца по течението и каквото дойде, защото вече и на двамата с мойто сладурче ни дойде в повече това ходене по лекари и по изследвания, а май проблема си е в главата ми... :)Сега ще ви разкажа един действителен случай:
Една моя колежка опитваха със съпруга и да правят бебче около 1 година и след като не се получаваще решиха да започнат да направят някои изследвания...оказа се, че при нея почти всички хормони бяха завишение, а мъжа и имаше проблеми с подвижността на сперматозоидите (ако така се казва) и им бяха казали, че трябва да се лекуват около 6 месеца и после вече ще има шансове да стане бебчето...И те се бяха успоколи, защото вече знаеха, че има проблеми и че има и решение на проблемите и изчакваха да им назнначат лечението...и познайте какво...още този същия месец моята колежка беше забременяла без лечение и без нищо да пият...А докторите и бяха казали че дори и след лечението не и дават големи шансове да забременее по нормален път и може да се наложи ин витро, но...ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ!Така че милички и ние трябва да вярваме, че и при нас чудото ще стане!И дано да е още този месец!Айде очаквам за Великден да вали дъжд от положителни тестчета... :bfp: :bfp: :bfp: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 14, 2012, 11:30:20 am
Здравейте милички!Пожелавам много успешен ден на всички и този месец да вали дъжд от положителни тестчета  :bfp: :goodluck: :bighug: Айде аз утре съм на доки да види резултатите и да си каже мнението и дано всичко да е Ок или поне да няма нищо сериозно!И се надявам още този месец да си имам най-прекрасната новина  :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Март 14, 2012, 11:32:50 am
утре   ще те  о4акваме  с   добри   новини от  док. :D :crossfingers: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Март 14, 2012, 21:14:25 pm
FSH-ато е малко високо,но може този месец да е някакъв инцидент.другия месец пак го пусни.Съотношението между ФСХ и ЛХ трябва да бъде 1:1.Иначе другите са ок според мен.
Подкрепям напълно,но при мен един месец съотношението беше почти 1:3,а след два месеца си бяха точно 1:1,така,че и според мен не е повод за притеснение,но като отидеш при доки всичко ще ти изясни.Успех миличка :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 16, 2012, 09:10:04 am
Здравейте милички!Минавам на барзичко само за да кажа резултатите след прегледа при доки!Значи доки ми каза, че всички хормони са в нормите и всичко е ОК.Някои са леко завишени, но все пак са в нормите, а и тя ми обясни че ФСХ този месец е малко висок, но е в нормата и може да се дължи на различни причини, но може следващия месец вече да е ок.Прогестерона каза че е нисък, но аз и обясних че всущност резултата не е реален, защото се оказа, че 1-2 дни след изследването беше О този месец и тя погледна овулаторната фаза и каза че според тази фаза пак е в долната граница, но все пак е в нормата.Разпрахме се с доки след 2 месеца пак да отида да ме погледне и  да прецени тогава дали да пуснем пак хормоните да изследваме или пък може да са се регулирали сами, а пък може и да отида и вече бременна, както тя ми пожела :) Но все пак каза че не трябва да се притеснявам защото половите хормони се променят според различни фактори и просто трябва да съм спокойна, а и ние не правим опити от дълго време, а само от около 4 месеца и ми каза, че нямам никакъв повод за притеснение все още.Има обаче нещо, което пък сега ме притеснява и то е високата БТ при мен...Този месец меря Т от началото на цикъла, но има нещо странно...Ами сега започаме новият ловен сезон и дано всичко е ок... :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Март 16, 2012, 11:09:03 am
Прогестерона каза че е нисък, но аз и обясних че всущност резултата не е реален, защото се оказа, че 1-2 дни след изследването беше О този месец и тя погледна овулаторната фаза
Нали изследването е правено на трети ден от мц, как така на 5-ти ден от мц си имала овулация?
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 16, 2012, 12:02:47 pm
Здравей Лили, LH, FSH, Estradiol и Prolactin са изследвани на трети ден от МЦ, но прогестерона е правен на 20 ден от предния цикъл, но тъй като доки ми беше казала да го изследвам между 18-20 ден защото МЦ последните 3 месеца ми беше 26 дни, но по принцип прогестерона се изследва на 7-ми ден след доказана О, но тъй като в продължение на 9 дни тестовете за О бяха отрицателни и аз си помислих че може просто тестовете за О да не могат да засекат О при мен и реших да направя изследването за прогестерона на деня, в който си ми каза доки, но 1 ден след като исзледвах прогестерона имах силни болки в областта на яйчниците и реших да си направя пак тест за О, че може О да е била късно този месец и бях права теста беше 100% положителен, но аз вече бях направила изследването за прогестерона и поради тази причина доки ми каза, че резултата не е реален.Но всъщност като погледна овулаторната фаза каза, че съм си в нормата макар и да е малко повече към долната граница.Всичко е ОК и засега спираме с изследванията.Каза че от скоро правим опити за бебче и все още нямаме основание за притеснение :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Март 16, 2012, 12:22:41 pm
сега   ти пожелавам месеца  да завърши   с едно   :bfp: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Март 16, 2012, 17:00:17 pm
но прогестерона е правен на 20 ден от предния цикъл
Е, така става ясно :). Успех ти желая!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Elisaveta в Март 16, 2012, 18:34:10 pm
И аз се присъединявам към пожеланията на Поли.
Стискам палчета тази графика да има ++++++ резултат.
Цунки Слънчице  :lol:
 :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_103:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Март 19, 2012, 18:34:45 pm
 И от мен :crossfingers: Слънчице. Дай Боже още този месец да си с "бременна" графика. Цункам те :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 21, 2012, 09:58:13 am
Добро утро милички!Минавам само да ви пожелая прекрасен ден и много пролетно настроение.Искам да ви попитам нещо: на 15.03 като бях на доки не успя да види доминантен фоликул, а само един в ЛЯ с размери 10.7мм, лигавица 6.8мм, но ми каза, че това е нормално защото ми беше едва 7-ми ден от МЦ, а ми обясни, че доминантните фоликули обикновено могат да се видят чак след 9-ти ден и моето питане е всъщност кога мислите, че ще бъде О този месец, защото вече имам ЦС, но е доста течна, а по принцип около О става малко по-лепкава ми се струва и се чудя кога ли ще е О този месец?!Дано този месец да наредим много  :bfp: тестчета  :bighug: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Март 23, 2012, 11:01:24 am
Като гледам си си отбелязала О вече,така,че освен да ти пожелая успех друго не ми остава миличка,та УСПЕЕЕЕХХХХ :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Март 24, 2012, 13:03:19 pm
Успех и от мен, дано имаш желания късмет този месец, ще чакаме и ще видим  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: malenagalena в Март 25, 2012, 10:32:08 am
Честит празник!Графиката е много хубава,дай и днешната Т.Според мен О вероятно е била снощи.Успех1
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 26, 2012, 09:21:15 am
Добро утро сладуранки и успешна седмица :) При мен О мисла, че вече мина и сега започва голямото чакане и дано чакането да си заслужава този месец и нактрая да имам едни тлъсти  :bfp: Вчера не можах да си измеря Т и много ме е яд, ама ходихме на гости в събота на едни приятели и стояхме до късно и в неделя не можах да се сабудя рано за да я измеря.Ама днес вече започна да се пакачва и това ме навежда на мисълта, че О мина.Дано да имаме късмет този месец и да наредим много положителни тестчета и да имаме най-желаните подаръци за Великден!Стискам палци на всички момичета  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: hali4ka85 в Март 26, 2012, 10:09:38 am
Стискам палчета за Велик ден да видиш две чертички.
 :goodluck: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Март 26, 2012, 11:57:54 am
Късмет и от мен :crossfingers: :crossfingers:И дано това е най-ползотворното чакане,мила!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Март 27, 2012, 12:58:57 pm
 :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Март 27, 2012, 17:03:44 pm
 :goodluck: :goodluck: :bfp: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Март 27, 2012, 18:33:29 pm
Страхотна Т миличка,дано да сте хванали яйчицето  :bighug: :crossfingers: и съвсем скоро да си имате  :babbycarrage: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Март 28, 2012, 10:45:17 am
Много ви благодаря сладуранки за подкрепата и куража, който ми давате.Честно да си призная не тая голяма надежда нещо да се е получило, защото нямам абсолютно никакви симптоми, ама все пак се моля на Господ да ме дари с най-желаният подарък за Великден и чудото да е станало още този месец!Сега остава да поизчакам още 7-8 дни и да се моля да видя моите  :bfp: още този месец!Успех пожелавам на всички момичета и дано да имаме много :bfp: за Великден! :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: hali4ka85 в Март 28, 2012, 10:51:37 am
 :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Март 28, 2012, 12:59:56 pm
Слънчо, ти пък може да си от тези мами без симптомите :lol: :lol:
Стискам палци да е така :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Март 29, 2012, 08:35:52 am
Графиката си е супер!!Сега остава  :bfp:

 :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: vitanova_1981 в Март 29, 2012, 18:29:12 pm
Охоооооооо тук дано да има положителен тест  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: osi_9
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Март 30, 2012, 20:50:22 pm
 Еееее,браво Слънчице. Графиката ти е супер :balk_103: .Дай Боже резултата да е едно сладко бебче :babyflips:. Гушки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Krisi08 в Март 31, 2012, 12:57:46 pm
Графиката върви много добре :) Чакме едно Великденско чудо да те сполети съвсем скоро :) Имаш стиснати палчета и от мен и ще чакам хубавите вести след няколко дни  :wink:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Април 01, 2012, 12:51:30 pm
 :youwoman: :bfp: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 01, 2012, 16:04:46 pm
Здравейте сладуранки!Много се радвам, че ме наглеждате и давате кураж :) Аз тези дни съм малко повечко ангажирана и в работата и с университета и нямам много време да ви пиша, но ви хварлям по едно око на графиките и стискам палци на всички!На мен ми остана още малко търпение, въпреки, че не тая големи надежди, ама ще видим след някой друг ден...Дано пък да грешпе и резултата да е  :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 05, 2012, 11:59:20 am
Здравейте сладурчета!Отдавна не съм ви навестявала, но при всяка удобна възможност ви хвърлям по един поглед.Както вече сигурно сте видели и при мен няма да има щастлива вест за Великден и ще се класирам за следващия месец.За съжаление този месец е доста празничен и може би няма да мога да си правя тестове за О, защото О очаквам да е точно около Великден и ние с милото ще ходим на гости и най-вероятно няма да имаме много възможност за  :heartbeat:, но ще направим каквото можем и ще се пуснем малко по течението така че може да се каже, че за тоя месец не се надявам много много ама...каквото дойде, а аз се надявам да е  :babyflips: :) След празниците смятам ако имам възможност да си пусна пак изследване на прогестерона и май месец да си запиша пак час при доки.Този път вече мисля да започна Дуфастона защото 2-3 пъти лекарите, при които ходих ми казаха, че прогестерона е в норма, но все пак многоо близо до долната граница и съответно е добре да започна да пия Дуфастон за да го повишим малко, но аз все отлагах и се надявах нещата да се оправят от само себе си и неисках да се тъпча с хормонални лекарства, но май вече е време да започна поне с Дуфастон.Ами това е за сега от мен, а на всички вас ви пожелавам много  :bfp: :goodluck: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: malenagalena в Април 05, 2012, 17:42:26 pm
Слънце,стартираме месеца почти заедно :D Празници,не празници-накрая нищо не се знае :D Успешен месец ти желая!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Април 08, 2012, 20:43:01 pm
 Слънчице,успех този месец миличка :crossfingers: :bfp:. Както виждам вече сте запретнали ръкави :bed:. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Април 10, 2012, 13:15:11 pm
 :pleasantry: :pleasantry: :goodluck: :bfp: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 10, 2012, 13:28:16 pm
Здравейте сладурчета!Не съм ви забравила и наблюдавам всяка от вас и за Великден чакам да наредите много  :bfp: Честно да си призная нещо от около седмица съм изпаднала в някаква депресия и нищо като цяло не ме интересува и нещо не се чувствам хич във форма...:( Просто нещо напоследък нищо в живота ми не върви както трябва и явно просто психиката ми рухна в един момент...А и както виждате и нещата с бебчето не вървят на никъде и нищо не се получава...все хубави графики и накрая нищо...Не знам вече какво да мисля...Опитвам се да се пооправя малко и да бъда малко по-оптимистично настроена...Трябва да вдигна главата и да събера сили да продължа да се боря с предизвикателствата, които ми поднася живота, защото не си помагам по този начин и ви обещевам, че ще се опитам :) А на всички вас ви желая много много успех и много положителни тестчета още този месец  :bfp: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 12, 2012, 15:32:25 pm
Здравейте сладуранки!Вече виждам, че при някои момичета има Великденски подаръчета и аз ви пожелавам с наближаването на празника да има все повече  :bfp: Стискам палци на всички момичета да видят своите хубави две чертички :bfp:! Весели празници на всички ви пожелавам и дано има мноого многооо радост за всички момичета и много приятни изненади за празниците  :bfp: :crossfingers: :goodluck: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Април 12, 2012, 16:04:39 pm
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_45:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Април 15, 2012, 19:23:43 pm
 Днес е Великден, Христос возкресе и на Земята радост донесе :balk_45:! Слънцето грее, бият камбани, в топла молитва всички са сбрани. Бъдете щастливи!Много цунки миличка :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 18, 2012, 10:46:32 am
Здравейте сладуранки и Христос Воскресе!Не съм ви наглеждала тези дни, но както ви бях казала за празниците бяхме на гости и вече се завърнах с пълни сили :) Мнооого съм щастлива като гледам колко много  :bfp: тестчета има този месец и дано сда има още много до края на месеца!Аз утре съм на доки, защото от работата имаме профилактични прегледи всяка година и ще ида утре да ме погледне лекарката и да види дали е имало О този месец и дали ще има, защото нещо този месец тестивете за О още не са +, а миналия месец по това време вече бяха +.Надявам се всичко да е Ок, защото с мойто слънце доста се постарахме този месец, както сигурно сте видели вече :) Много успех ви пожелавам на всички милички и дано до края на месеца да има още много :bfp: тестчета.Стискам ви много палци на всички  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Април 18, 2012, 19:20:51 pm
 Ехааа,Слънчице,направо си му видяла сметката на милото ти :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :balk_161:.Браво миличка :balk_47:. Дай Боже да те видим и теб с :bfp1: вече. Цунки кукло :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: vitanova_1981 в Април 19, 2012, 10:02:01 am
 :crossfingers: :pleasantry: :bfp: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: anni1981 в Април 19, 2012, 10:26:38 am
Еха,колко добре сте ги подредили  :heartbeat: Стискам палци за  :bfp: на финала ,  :P
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: milena8 в Април 19, 2012, 11:05:47 am
Слънчице продължавайте да слагате  :heartbeat: поне през ден,защото О може да не е минала,а тя не е всеки път на един и същи ден,мени се.Така че действайте още малко.Много много късмет ти желая  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 19, 2012, 18:45:55 pm
Здравейте сладурчета!При мен се оказа не че тестовете за О не са ми отчели О този месец, а просто О все още не е имало :) Днес бях на доки и видяхме, че си имам доминантен фоликул в ЛЯ-19мм, лигавица-8мм и съответно в следващите 2-3 дни трябва да настъпи О според лекарката.Така че ще се потрудим още малко с мойто слънце :)Изписа ми да започна и Дуфастон още от този месец след 3 дни и стискайте палци момичета и аз да видя моите  :bfp: чертички.Успех на всички сладурчета  :bfp: :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: milena8 в Април 19, 2012, 20:18:32 pm
 :balk_46: ето че не е миналааааа,така че от утре на работа  :bed: и след няколко дни  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Април 20, 2012, 08:31:47 am
Браво Слънчо! Сега атака и дано да го хванете това яйчице :pleasantry: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: dida771 в Април 20, 2012, 08:48:37 am
 :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :pleasantry: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Април 20, 2012, 11:47:12 am
 :bed: :eggsperm: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 21, 2012, 13:02:26 pm
Много ви благодаря милички!Незнам какво щях да правя без вас и без вашата подкрепа.Аз обаче не мога да разбера какво се случва при мен!В четвъртък доки ми каза, че О ще е до 2-3 дни, а все още Т не се покачва и не усещам О (а аз по принцип си усещам О)?!Повече ме притеснява факта, че лекарката ми изписа от утре да започна да пия Дуфастона, а ако не е и днес О дали трябва да започна да го пия, защото се притеснявам ако го започна преди да е настъпила О, да не потисна О този месец?!Ох вече се обърках с тези изчисления и секс по график, мерене на БТ и всичките тези глупости...И както сигурно и при вас се е случвало си изострихме малко взаимоотношенията и със съпруга ми и незнам вече какво да правя... :( Ама нямам друг избор ще почакам и ще видим какво ще стане и този месец...А на всички вас ви желая много успех и много положителни тестчета този месец  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Aselina в Април 22, 2012, 14:21:24 pm
Слънце, успех този месец, миличка :bfp1: Вярвай и ще видиш как бебо ще дойде съвсем скоро stork-boy Късмет!  yahoo_17
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Април 23, 2012, 10:28:59 am
Слънчице,и от мен много стиснати палчета,това да е твоят месец миличка!! :crossfingers: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: kkaramela в Април 23, 2012, 23:41:46 pm
Стискам силно палчета за най-хубавия подарък  :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Април 24, 2012, 20:23:01 pm
Слънчицеее,много стиснати палчета от мен,графиката ти страшно ми харесва и много силно се надявам това да е ВАШИЯТ месец миличка :bori_016: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 25, 2012, 11:28:07 am
Еха много ви благодаря милички че ме наглеждате и давате кураж!Аз нещо този месец не мога да се ориентрам кога беше О.Според вас кога е била О?!А и нещо друго да ви попитам ако някоя от вас е пила Дуфастон - възможно ли е от Дуфастона да имам главоболие, защото от няколко дни съм почти всеки ден с главоболие и то на моменти направо непоносимо и ми се струва, че това главоболие е откакто започнах да пия Дуфастона.При мен започна голямото чакане и се надявам този месец да завърши с едно прекрасно  :bfp:. Успех на всички милички  :goodluck: :bfp: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Април 25, 2012, 11:32:09 am
аз мисля,че ако е имало О тя е била ма 16-17 ден,а колкото до Дуфастона,не мисля,че главоболието е от него....
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: raiaangelova76 в Април 25, 2012, 12:34:27 pm
Успех мила имаш много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен  :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Април 25, 2012, 16:50:05 pm
Слънюице, много много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен.
Дано сте хванали на тясно  :eggsperm: и да зарадваш съпруга си с най хубави я подарък за празника   :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Aselina в Април 26, 2012, 08:29:31 am
Слънюице, много много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен.
Дано сте хванали на тясно  :eggsperm: и да зарадваш съпруга си с най хубави я подарък за празника   :bighug:
:good_post: Стискам палци и аз  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 26, 2012, 09:55:30 am
Здравейте сладуранки!Имам най-прекрасната новина и съм много щастливааааа защото вчера моята малка сестричка (с 2 години е по-малка от мен) ми званна в 11 вечерта уплашена и ми каза, че трябва спешно да се видим и аз и казах да дойде в нас и тя супер излашена ми каза че МЦ и закъснява с 1 ден и че си е направила тест за бременност защото е имала симптоми и се е появила бледа втора черта, която след няколко часа вече си е била ясна и като разбрахме отидохме в нашите да им кажем новината и направо бях на седмото небе, че чак се напих от радост.Сега ще чакаме след около 10 дни да отиде на лекар и се моля на Господ всичко да си е ок и да си имаме сладко бебче и ще бъда най-щастливатааааа леля :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: Лелеее колко съм щастлива нямате си представа!!! :) Много стискам палци всички ние също скоро да си имаме  :bfp:  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Април 26, 2012, 10:03:25 am
Това е всупер,,,,честото!Положителните емоции ни помагат много!Пожелавам Ви много здраве и щастие
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: kkaramela в Април 26, 2012, 10:04:45 am
Това е много хубава новина  :cheerleader: . Честито и дано всичко да е ОК,  много е хубаво да си леля  :cheerleader: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: milena8 в Април 26, 2012, 10:46:41 am
Аз пък ти стискам палци да бременеете заедно със сестричката си,дано след около 10тина дни и звъннеш ти със същата новина. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: anni1981 в Април 26, 2012, 10:57:08 am
Е ,хайде каката да не изостава, дано скоро имате двойна радост в семейството,успех  osi_9 :crossfingers: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Април 26, 2012, 11:57:42 am
ето такива   новини    ти дават  кураж да продължаваме напред.4естито мила  пожелавам  вси4ко  да  е леко  и  безпроблемно!!! :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Април 26, 2012, 12:05:58 pm
Айде,лелче и ти след 10-дни да  тропнеш на масата едно  :bfp:,та да си правите компания и да си мерите коремчетата :D
 :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 26, 2012, 13:52:08 pm
Много ви благодаря милички!Направо цял ден съм на седмото небе, но немога още на никой да се похваля, защото чакаме да чуеме сърчицето и чак тогава ще сме по спокойни!Молим се на Бог да е всичко наред, а пък ако и аз имам  :bfp: направо ще сме супер щастливи, но не ми се вярва честно казано!Ама каквото стане няма да го мисля толкова нали все пак ще си имаме едно бебче а пък ако са 2 ще сме още по-щастливи!Дано и аз да имам това щастие след няколко дни и аз да ви се похваля и с моето  :bfp:  тестче! :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: malenagalena в Април 26, 2012, 18:47:53 pm
Честито за хубавите новини :D А ти бързо,още този месец да настигнеш сестричката!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Април 26, 2012, 18:49:13 pm
ето това е хубава новинааааааа  :balk_46: :balk_46: :balk_46:

хайде сега и ти да видиш твоето положително тестче и да си бременеете заедно...няма по хубаво от това  :drunk:

 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Април 26, 2012, 21:21:25 pm
 Успех Слънчице мило :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 27, 2012, 10:22:05 am
Много ви благодаря милички, но като си гледам БТ и аз май ще се наредя за следващия месец.За тоя месец изобщо никакви надежди вече не тая.Ще си изчакам вещицата и от другия месец с нови сили!Моля ви кажете ми нормална ли е тази БТ  8O
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: raiaangelova76 в Април 27, 2012, 11:57:53 am
Браво супер новини  :cheerleader: и никакви такива другият месец.Сега е твой ред да се похвалиш на сестричката си пожелавам ти го от сърце :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 29, 2012, 11:41:22 am
Здравейте сладуранки!Много ви благодаря за стиснатите палчета, но аз ще се запиша на опашката за следващия месец защото с тази ниска БТ няма смисъл да се надявам на нищо.Странна ми е обаче тази ниска Т, защото е нетипична за мен, а и друго нещо ми е странно този месец, че гърдите не са наедряли и чак днес започнах да усещам някаква лека чувствителност в гърдите, а след 3-4 дни очаквам М?!От следващия месец мисля и аз да си почина малко от термометъра и да се пуснем по течението и каквото стане...защото другия месец доста се очертава да пътуваме с мойто слънце (на сватба сме и после май ще ходя с него за 4-5 дни на морето, защото той има някакъв семинар) и искам малко да си почина от секса по график и да се отдадем на почивка :) А на вас ви пожелавам до края на месеца да имате още много  :bfp: тестчета  :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Април 29, 2012, 13:40:46 pm
Слънчице, току виж като си дадете почивка и  :babyflips: станало.
Аз въпреки всичко ти стискам палци да те изненада приятно още този месец  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: valentina todorova в Май 02, 2012, 11:53:22 am
Миличка видях какво си писала и искам да ти кажа само едно нещо:С ТОЛКОВА СЪРЦА НЯМА ПРОСТО ГРАМ СЪМНЕНИЕ ЗА КАКВО СА ТИ ТОЛКОВА ЧУВСТВИТЕЛНИ ГЪРДИТЕ СПОРЕД МЕН ПУ-ПУ-ПУ-ПУ :youwoman: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: valentina todorova в Май 04, 2012, 20:06:28 pm
Мила хайде нападение на тестовете :D просто няма начин резултата да не е :bfp: с толкова сърца.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Май 05, 2012, 09:16:27 am
и аз съм от чакащите,стискам палци до посиняване....
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Май 05, 2012, 11:35:51 am
 :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Май 05, 2012, 12:45:47 pm
Ами много ви благодаря милички ама няма да е този месец :( Тая моя Т тая месец направо ме изумява  8O Днес ми е 4-ти ден откакто съм спряла Дуфастона и вече трябва да идва вещицата :( Е такава странна графика като този месец не съм имала?!Макар, че нямам никакви надежди с тая ниска Т ако до понеделник оная с метлата не дойде ще си направя един тест...Ама аз направо немога да си обясня защо през цялата ЛФ Т ми е толкова ниска защото това никак не е типично за мен, като си гледам другите графики....Момичета моля ви ако някоя от вас е пила Дуфастон да ми каже до колко дни след като го спра трябва да ми дойде защото доки ми каза, че от 1 до 3 дни ако не съм бременна трябва да ми дойде тъй като при мен МЦ е около 27 дни по принцип, а днес е 4-ти ден откакто спрях Дуфастона и вече няма нито ПМС нито пък някакви други симптоми, обаче си мисля че ще ми дойде защото гърдите вече ми спаднаха и нямам никаква чувствителност... :(
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Май 05, 2012, 12:50:04 pm
Наистина много ми се иска да си бременна...но нека споделя моя опит с Дуфастона.След като го спра на 4-5 ден ми идва и то с болки...дано не ти дойде...
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Aselina в Май 06, 2012, 20:13:58 pm
Наистина много ми се иска да си бременна...но нека споделя моя опит с Дуфастона.След като го спра на 4-5 ден ми идва и то с болки...дано не ти дойде...
И при мен така, миличка - на 4-5 ден след Дуфастона. Стискам ти всички възможни палци да не ти дойде, а да зарадваш твоето съкровище с най-прекрасния подарък  :bfp: Успех  :crossfingers: :goodluck: :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Май 08, 2012, 10:36:29 am
Слънчо, моя опит с Дуфастона не е голям :oops:,но на мен ми идваше на деня в който ми беше последното хапче,така че......... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: valentina todorova в Май 08, 2012, 11:13:52 am
Моя опит от дуфастона е че дори и докато го пия си ми идваше точно на датата.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Май 22, 2012, 17:28:55 pm
Слънчице, пожелавам ти слънцето в най скоро време да изгрее за вас и да ви зарадва с едно хубаво слънчево  :bfp: :bfp: :bfp:
:bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Май 22, 2012, 18:56:50 pm
мили4ка пожелавам ти   да   хванете  на тясно  този месец  яй4ицето!!! :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Май 23, 2012, 09:08:35 am
Ох благодаря ви много сладурчета, че ме наглеждате, но аз тоя месец почти го отписах с тая постна графика без почти никакви  :heartbeat:, ама тоя месец е така, защото мойто сладурче тия 2 седмици е почти нон стоп на работа по 12 часа и се прибира много късно вечерта и е скапан и аз също имам доста работа тия дни и за изпити уча вечер след работа и положението е доста напрегнато, а и тия дни даже и не спим спокойно заради тези земетресения и се чувстваме още по-скапани.Ама то каквото стане като гледам графиките на някои момичета и едно :heartbeat: понякога е достатъчно, така че ще се моля на Бог да ни изненада този месец :)Успех на всички сладуранки да наредите още много  :bfp: този месец  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: anni1981 в Май 23, 2012, 09:20:09 am
 osi_9 :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:
От сърце ти пожелавам , една прекрасна изненада,  :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Май 28, 2012, 16:18:02 pm
Здравейте сладуранки!Може ли да хвърлите един поглед на графиката ми и да ми кажете дали според вас е минала О вече?! :ask: Знам, че графиката не е пълна, но все пак ако някоя от вас има някакво мнение по въпроса моля да го сподели, защото аз нещо не мога да се ориентирам?!:ask: Успешен и усмихнат ден ви желая :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: valentina todorova в Май 28, 2012, 16:39:27 pm
мисля че е минала мила :D успех
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Май 31, 2012, 15:08:26 pm
Момичета моля ви помагайте :( Искам да ви попитам следното: Този месец на 17-ти ден от МЦ имах 100% положителен тест за О, този месец не меря редовно Т, но все пак я мерих няколко дни след положителния тест за О и се покачи съвсем малко, не можах да я меря последните дни и няма да мога да я меря до около 04.06 защото сме на море с милото и не съм си взела термометъра, а и искахме малко да си починем от тези графици, но сега ме терзае следния въпрос: възможно ли е след положителен тест за О, всъщност О да няма?Не съм имала никакви болки или симптоми за О, но при мен по принцип рядко се случва да имам, но си имах много обилна лепкава ЦС както по време на О, а най странното е че нямам все още никаква чувствителност на гърдите само леко са наедрели като чели и сега много ме е яд, че тоя месец не мерих Т, защото хич не мога да разбера имало ли е О и въобще възможно ли е чудото да е станало?Вие какво мислите момичета?!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Май 31, 2012, 16:19:43 pm
Мило Слънчице,ти в голяма питанка си изпаднала  :lol:,но на въпроса:
-да,възможно е след положителен тест за овулация да не е имало такава(но това не значи,че не си имала О)
-не е задължително да имаш каквито и да било боцкания в деня на овулация
-чувствителността на гърдите е много индивидуална(има момичета ,които я нямат през по-голямата част от бременноста
-това със слузта е много добре....колкото по-лепкава толкова по-добре

  И най накрая....наслаждавайте се на почивката си,а то бебче ако е станало-още по-добре
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: foveri в Май 31, 2012, 18:39:16 pm


-това със слузта е много добре....колкото по-лепкава толкова по-добре




Мисля ,че ЦС трябва да е разтелива а не лепкава ,между двете има голяма разлика ..!!!!!!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: malenagalena в Май 31, 2012, 20:05:38 pm
Може да има ЦС и пак да няма О.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Май 31, 2012, 20:56:43 pm
 Ей Слънчице сладко,не се тормози миличка с такива работи сега :balk_77:. Я си прекарайте супер на моренцето :balk_177: :balk_175: и хич не му мисли. Каквото има да става ще стане. Отдай се на почивката и и се наслади,пък дядо Божи си знае работата. Много те гушкам сладка и късмет :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 01, 2012, 13:30:42 pm
Много ви благодаря милички.Марги мисля че си права и че е време да се позабавляваме малко пък то ако се е случило чудото скоро ще разбера.На мен честно казано най-странно ми е че нямам все още никаква чувствителност на гърдите а само са понаедряли, а това не е типично за мен...но каквото стане това, няма какво да го мисля толкова.Само се надявам МЦ да се е нормализирал вече, че миналия месец с тоя Дуфастон нещо му стана и ми дойде чак на 7-8-ми ден след като го спрях, а тоя месец ще видим как ще е...Благодаря ви много сладурчета и дано този месец да продължат да валят  :bfp: тестчета и много скоро всички да се преместим в "другата" темичка!Успех на всички!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Юни 02, 2012, 15:46:17 pm
слънчице, наслаждавай се на почивката мила, че може да ви е последното лято в което сте си двамката на почивка  :balk_600:
не се тревожи за ову, БТ и прочия...много скоро ще стане всичко ясно. Стискам силни палчета да сте хванали едно хубаво морско  :bfp: :babyflips:
 :balk_177: :balk_184: :balk_175:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Юни 02, 2012, 17:46:55 pm
 Само така те искам Слънчице  :balk_602: ! Гордея се с теб да знаеш. Оставяй всички притеснения и графики настрана и се радвайте един на друг ,защото скоро ще я търсиш тази почивчица ,но тя ще е свършила и ще се върнеш към ежедневието. Пожелавам ти моренцето да ви повлияе добре и да се върнете трима от там preggo. Гушки сладка и късмет :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104:.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 04, 2012, 10:15:26 am
Е сладуранки ваканцията ми свърши и от днес пак съм на линия.Измерих сутринта БТ и.... :( ами и вие виждате колко е ниска...така че тоя месец няма да е моето щастие и ще си чакам гадината....Вече нещо взех да се отчайвам...А трябва да изчакаме да мине поне 1 година с опити защото иначе никой не те взима на сериозно ми се струва....Ама следващия месец вече си го заплювам :) Мисля да пия Дуфастона още един месец и да си пусна пак изследване на прогестерона да видя дали се е повишил малко.Ако се е пооравил ще го спирам за месец-два и мисля септември пак да посетя доки и да видим како ще правим, че вече взем да си мисля, че наистина сигурно има някакъв проблем.Успешен и усмихнат ден сладурчета и дано този месец да си имаме още много положителни тестчета  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Юни 04, 2012, 12:48:03 pm
Слънчице мило мое :) Какви са тези неща, че ще си чакаш Вещи. Никакви такива не искам да чувам!!! Както си повтаряме хиляди пъти, докато не се появи няма да чакаме никой и нищо не се знае :) Плюс това 36,9 не е ниска температура :) А и това подуване на корема което имаш, не искам да те обнадеждавам много, ама и аз за кратко преди няколко месеца бях така и резултат после беше  :bfp: :bfp:. За това моля те не се отказвай, след няколко дни всичко ще е  налице и предполагам ще ни се изфукаш с един морски положителен резултат :) Цункам те много и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: plamak в Юни 04, 2012, 16:45:23 pm
Слънце не се отчайвай , като гледам двете задружно ще чакаме да ни пропусне  :witch:.БТ не ти е никак ниска за да се притесняваш.Освен това ако мислиш че ще си по спокойна ако отидеш на лекар , направи го.Не всеки лекар приема несериозно двойки които нямат година опити.Горе главата и много успех мила. :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 06, 2012, 16:35:41 pm
Здравейте момичета!Може ли да погледнете графиката ми и да ми кажете според вас има ли смисъл да се надявам на нещо при такава ниска БТ...?!Не съм мерила БТ през целия месец защото бяхме по екскурзии и почивки и нямах възможност и сега не мога да се ориентирам дали изобщо с тази ниска БТ е имало О?!Успех на всички и дано този месец имаме много  :bfp: тестчета
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Юни 06, 2012, 17:06:52 pm
Слънчицееее, какво ти е ниското на температурата? 36,9 е идеална температура :))Предния път, когато имах положителен тест за бременност ми беше 36,8-36,9 :) не че е еднакво при двама души... но искам да кажа че е съвесем възможно :) Стискам ти палциииии многоооо :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 07, 2012, 11:37:06 am
Еми това е милички...дойде вещицата пак, но си заплювам вече следващия месец да е нашият месец...Сутринта се изпокарахме с мъжа ми, защото искам да отиде да си направи поне спермограма и да видим дали при него всичко е ок, защото доки ми каза, че преди да започнем да правим каквито и да е други изследвания при мен, най-добре е първо да направим спермограма при него, защото при мен ще трябва да се направят много повече изследвания и ако проблема е при него да предприемем вече някакви действия, а той ми вика че съм луда и че трябва да изчакаме поне 1 година, а той бил сигурен че много скоро бебчето ще дойде и няма да се налагат никакви изследвания да правим....Но аз вече се побърквам че нищо не правим...Ама какво да правя...не мога постоянно да се карам с него...Разбрахме се да изчакаме до есента и тогава ще мислим вече какво ще правим...А пък и без това тия месеци помагаме на сестра ми и на нашите, че подготвяме сватбата и на сестра ми за август месец и после като мине сватбата...ще му мислим...Нещо вече много се отчайвам и нямам желание за нищо, а и нямам с кого да споделя и затова търся подкрепа поне от вас... :balk_146:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: foveri в Юни 07, 2012, 12:03:23 pm
Мило слънчице ,знам как се чувстваш .То да ти кажа мъжете ,са много страхливи ,а само една спермограма имат да направят,а ние какво да кажем с тези вземания на кръв ,цветни снимки .И моя в началото се дърпаше ,но като му обясних нещата ,че колкото повече се бавим с изследванията толкова по-зле могат да станат нещата .Ок ,навих го през 2010 ,и сам видя до сега ,че нито боли ,нито нищо ,но пък годините си минават и до момента нищо и сега го мъчи повече,че не ме е послушал  .Просто седнете и поговорете ,също знам ,че за повечето мъже това е тема ТАБУ ,но няма как .
Дано скоро при вас  се случат нещата без да стигате до караници и изследвания .
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Юни 07, 2012, 13:15:36 pm
...Нещо вече много се отчайвам и нямам желание за нищо...
Как така да нямаш желание за нищо? Да не отваряме шамарената фабрика без време ;) Това ти е от цикъла, до утре ще си като нова! От каква хубава почивка се върнахте, нямаш ли за сортиране и вадене снимки, заминавай се с някакви нови и интересни неща, планирай новата отпуска... Помогни с каквото можеш за сватбата - има страхотни идеи в нета за сгъване на салфетки, правене на джаджи и куп други красоти. Младоженците ще са ти признателни, а за теб остават научените умения. Я виж тук хавлии, сгънати като слонче, изненадай мъжа ти довечера като реванш за сутринта: http://video.about.com/fatherhood/Make-a-Folded-Towel-Elephant.htm
Много момичета споделят, че точно като се заровят в някакви неща и не мислят им се получава... Изкарайте си лятото като бели хора, пък дано се изненадаш приятно по някое време...
Хайде Слънчице, ела, изгрей  :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Юни 07, 2012, 13:55:42 pm
Мило слънчице, момичетата са прави. От една страна мъжете наистина са големи шубета като се стигне до изследвани и лекари, ама и аз сматам като Фови, че ако му обясниш на лесен достъпен език, че това за теб е важно и че трябва да се проследят нещата навреме, ще е друго.
От друга страна наистина не е лошо да се разнообразиш с някакви интересни занимания. Концентрирай се върху сватбата, сигурна съм че в главичката ти има много готини идеи, които ще са от поилза на всички. А и когато дойде лятото и има време за малко повече почивки, човек някак си се отпуска, забравя и после ХОПППП бебчееее :) Така че не го мисли толкова, пуснете се по течението и готово :) Целувам те много  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 07, 2012, 16:22:17 pm
Благодаря ви много милички за подкрепата!Ние със съпруга ми сме говорили на тази тема и той по принцип е наясно, че ще трябва да си направи спермограма, но просто смята, че е прекалено рано, защото все пак правим опити от 6-7 месеца, което според него не значи че има проблем, а просто че не се получават тези неща на момента... :ask: Но нали знаете ние жените се притесняваме повече и все мислим, че има проблем....а според него проблема е че не се отпускам и прекалено много мисля само за това...Така че ще продължа и този месец с тестовете за О, ще си пия и този месец Дуфастона и следващия месец ще спра Дуфастона и мисля да се опитам да си проследя О (с тестове и БТ) и на 7-мия ден след О да отида и да направя изследване на прогестерона пак.Така че до есента мисля да мина без лекари , освен ако нямам някоя приятна изненада  :bfp: :) И след лятото сме пак на линия при доки за да се консултираме и да ни насочи какви още изследвания ще трябва да правим и къде...Успех на всички сладуранки и дано лятото да завалят много  :bfp: тестчета :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: deska_ta в Юни 07, 2012, 17:35:49 pm
еййй... възхищавам ви се на търпението!  osi_9 Браво на вас мили и страхотни дами, продължавайте в същия дух! Сигурна съм че много скоро ще получите мечтаните резултати!
Ние от скоро правим опити и чакам с нетърпение резултат  :bfp: !
 :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Юни 10, 2012, 22:14:14 pm
Ох тия мъже какви са гевезета значи, да им се неначуди човек  :balk_149: голям срам голямо чудо.
Мила аз ще ти кажа друго от опит. Няма начин да не се мисли за това, след като го искаш. Тази седмица бях от 9:30 дооо 1:30-2:00ч. на работа и колкото и да си мислех че покрай многото работа ще ми се избие тази мисъл от главата, пак си ми се въртеше там по една или друга причина. Но ще ти кажа друго...реши ли бебчето да стане и с мислене и без мислене то си става и в това съм се убедила два пъти. И двата пъти забременях когато го мислех. Имаше няколко месеца в които изобщо не ми беше до това и през ума не ми минаваше и с дъжд от сърчица, но уви не стана.
Така че то си е Божа работа. Евала на момичета, които успяват да заемат вниманието си с други неща, понеже тази мисъл те натоварва адски много психически, но явно аз не съм от тези и ето на пак забременях.
Опитай просто да си спокойна и да не си навиваш на ума че има проблем. И максимално спестявай на съпруга си подробности около ову, БТ тестове и прочия. Че тогава им се убива и желанието за секс и хвърлят едва ли не вина, че бебето не ставало понеже сме го мислили.

Стискам ти силни палчета и ти пожелавам много успех скоро да чудото да ви изненада.
Всяка от нас идва момент в който се отчайва, като види вещицата, но после всичко минава и пак смело караме напред.
 :balk_21: :balk_21: :balk_21:
 :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Юни 11, 2012, 08:45:18 am
Слънчо, никакво предаване.
Бебче ще има и то още този месец.Горе главата,колкото и да е трудно и смело напред.
Стискам ти палци(много силно :lol:)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Юни 11, 2012, 09:21:25 am
Миличка,наистина 6-7 месеца не са повод за притеснение,мъжете някак по-спокойно приемат нещата,моя мъж примерно си направи спермограмата след почти 2 години опити,а аз го врънках от почти половин година преди това и вече бях минала през 10 гинеколога и по два пъти изследване на всички хормони.Просто мъжката им чест някак вътрешно като че ли им казва,че няма как при тях да има проблем.Понеже опитвате от скоро и като ти дойде разочарованието в момента е много голямо.Предстои лятото,наистина и според мен и по-добре да изчакате до есента,а сега да се поуспокоиш,даже не е зле да си дадеш 2 месеца примерно почивка от мерене на температура и тестове за Ову,Господ си знае работата и повярвай и без тези неща би забременяла.Това е моето мнение,прегръщам те и ти желая успех и спокойствие :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 11, 2012, 09:26:59 am
Благодаря ви много сладуранки.Незнам какво щях да правя ако ви нямаше... :bighug: Със съпруга ми говорихме сериозно по въпроса и решихме категорично, че ще си дадем още малко време до септември да опитваме и ще започнем с изследванията.Смятаме да си вземем отпуска септември, защото лятото няма да излизаме, че нямаме възможност за почивки това лято, а и при мойто съкровище е малко напрегнато в работата и чак есента ще почиваме.Така че все още тайничко се надявам до септември чудото да ни споходи, а тогава и ще имаме първата годишнина от сватбата и се надявам да получим най-желания подарък... :bfp: Успех на всички момичета този месец и дано да имаме много :bfp:  тестчета :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 14, 2012, 09:09:50 am
Здравейте момичета!Моля ви за коментар!Вчера си търсех едни документи в шкафчето в офиса и по случайност си намерих резултатите от хормоните на ЩЖ, които мислех, че съм загубила.
Резултати:
FT4 - 10.06 (референтни стойности: 9-23 pmol/l
TSH - 2.6 (референтни стойности: 0.3-4 mlu/l)
По принцип са правени преди около 6 мес. и са в референтните граници, но все пак ще ви бъда благодарна да ми дадете и вие някакво мнение.Есента мисля да кажа  на доки да направим пак изследвания и на всички необходими хормони на ЩЖ, защото вече си мисля да не би проблема да идва от там... :ask: Благодаря ви!Успешен ден и пожелавам на всички този месец да има много  :bfp: тестчета :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: valentina todorova в Юни 14, 2012, 10:08:04 am
Мила ТСХ ти е високо за да стане бременност най-добре е да е около 1,може да се получи и бременност и при твоите резултати доколкото знам но е по-трудно и по-опасно за бебето по време на бременност.Посъветвай се с ендокринолог не чакай така да си минава времето.Трябва да пиеш лекарства за да свалиш ТСХ-то.Успех
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 14, 2012, 13:38:30 pm
Вале месри много :) Другата седмица съм си записала час за консултация и ще покажа на доки тези изследвания, защото са правени преди доста време и при друг лекар и ще видя какво ще ми каже.Ако е необходимо ще ги изследвам пак.Или ако трябва да ме насочи към ендокринолог да ги направи.Там в този МЦ работи някакъв добър ендокринолог проф.Куманов мисля, че се казваше и ако трябва ще отида на преглед и при него.А и без това не съм ходила при нея за да ми разчете и изследванията от цитонамазката.И ще я попитам евентуално от есента какви изследвания ще трябва да направим и най-вече да ни насочи къде да направим спермограмата септември.Ще видим какво ще каже...Надявам се да няма сериозни проблеми...
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 19, 2012, 16:36:26 pm
Момичета искам да ви попитам нещо: В четвърък имам чак при доки (гинеколожката) и искам да си направя изследване на хормоните на ЩЖ (TSH, FT4 и FT3), но знаете ли дали тя ще може да ми даде направление за тези 3 хормона или ще трябва да отида на ендокринолог за да ги изследвам тези хормони?Последнния път ходих на ендокринолог, но на частен и тя ме прегледа, направи ми ехография и ми даде направление за TSH и FT4, но всичко си платих и този път ми се иска да не ги плащам след като разбрах, че се поемат от ЗК.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: hali4ka85 в Юни 19, 2012, 19:16:52 pm
Мисля,че първо трябва да отидеш на ендокринолог.Аз ходя на ендокринолог с направление по ЗК и пак си ме прегледа и ми даде направление.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 20, 2012, 12:06:10 pm
Благодаря Халичка.Утре като отида ще говоря с доки и тя ще ми каже дали трябва да отида на ендокринолог (като ми види предишните изследвания на ТСХ и ФТ4).Трябва да ми погледне цитонамазката и тъй като имам някакво доста силно бяло течение и от време на време парене при пишкане може би ще се наложи да направим и микробиология.Мисля да я попитам също дали може да пуснем изследване и за хламидия.Ами това е от мен за сега, а утре след прегледа ще видим какво ще правим...Надявам се да нямам лощи новини!Успешн ден сладуранки и чакам от вас  много :bfp: тестчета :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Юни 20, 2012, 18:47:29 pm
 Успех миличка :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 21, 2012, 15:55:00 pm
Здравейте сладуранки!Сега се връщам от доки и да дам отчет :)
Доки каза, че според нея всичко е ок, но все пак пусняхме една микробиология, за съжаление ще отида да погледне резултатите чак на 09.07, защото от другата седмица ще излиза в отпуска.Бях и на ендокринолог, прегледа ме и на ехограф и каза, че всичко е окй с ЩЖ, но ми даде направление да изследвам отново ТСХ,МАТ,Пролактин и 17-ОН прогестерон.Каза ми да ги изследвам между 3 и 5 ден на МЦ.Но аз се чудя дали изследванията на ЩЖ не трябва да се правят в чист ден, моля ако някоя от вас знае да ми каже мнението си по въпроса?!Разбрахме се с гинеколожката ми септември да отида и да ми каже къде да направиме спермограмата и след като излязат резултатите от нея, ако при мъжа няма проблеми ще ми каже какви изследвания ще трябва да направим при мен и ще започнем да правим няколко месеца фоликуметрия.Днес вече се появи обилна разтеглива ЦС и довечера ще поработим с мъжа ми.Доки ми каза, че тези дни ще бъде О и от днес през ден да слагаме  :heartbeat:Попитах я дали е възможно да имам + тест за О, но О да няма и тя ми каза, че щом имам + тест за О значи няма как да няма О.Сега остава да работиме :bed: с милото тези дни и да чакаме  :bfp: резултат :) Ако ли не като дойде вещицата тоя месец отивам да изследваме хормоните на ЩЖ и после да видим и там какви ще са резуллтатите.Надявам се всичко да е ок и още този месец да имаме :bfp: тестче.Успех на всички и дано този месец да има много :bfp: тестчета :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Aselina в Юни 22, 2012, 08:42:04 am
Успех, слънце, и дано да имате повод за радост в следващите дни! :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 25, 2012, 08:53:19 am
Добро утро сладуранки.Може ли да погледнете графиката ми и да ми кажете кога според вас е била О?!Не мога да повярвам за първи път от 2 месеца насам БТ се покачи толкова много след О :) Дано да имам приятна изненада този месец!Сега започва голямото чакане...Много успех на всички и дано този месец да има много  :bfp: тестчета
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Юни 25, 2012, 12:42:24 pm
Страхотна графика ти се заформя ,Слънчице. Браво :cheerleader:. Според мен овуто е било на 15-тия ден ,но и на следващият да е ,пак си имаш достатъчно :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: ,за да уловите :egg:. Много късмет миличка. Дай Боже да ни зарадваш и ти вече :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Гушки :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Aselina в Юни 25, 2012, 14:23:46 pm
И аз мисля, че е била между 15-16 денл Още няколко дни и със сигурност ще се разбере :) Стискам ти палци :crossfingers: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Юни 26, 2012, 01:41:02 am
Слънчице, с тази хубава графика, дано си спестиш всякакви изследвания и да видиш хубави  :bfp: :bfp: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
силно стиснати палета и много успех , това да е ашия месец  :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 26, 2012, 11:52:18 am
Благодаря ви милички!Аз само по БТ не мога да се ориентирам много кога е била О, но се надявам да сме улучили момента :) От следващия месец смятам да спра за малко с меренето на Т и да започна тестовете за О само, пък каквото стане...Вече съм се разбрала с доки за септември да направим спермограма и ще видим пеи мен след това какви изследвания ще правим...Аз все още тайничко се надявам  :babyflips: да ни изненада преди това и да не се налага да тръгвам по трудните путеки с изследвания...Успешен ден сладурчета и на всички пожелавам много  :bfp: тестчета този месец.А също да се похваля, че бебчето на сестра ми ще ни изненада по Нова година, защото термина и е на 30 декември и може и да си имаме бебе на годината :) :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Луничка в Юни 26, 2012, 18:47:12 pm
Късмет, много добре върви!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: plamak в Юни 27, 2012, 09:51:30 am
Супер за бебчето Слънце , дано и вие се наредите след тях за догодина.А що се отнася до изследванията , не е нужно да са в чисти дни , аз ги правих на 3 ден , така ми казаха, даже малко се притеснявах защото наближаваха Великденските празници , да не улуча някаква почивка  ама имах късмета да работят всичките дни.Дано резултатите са добри и да нямаш поводи за притеснения , а като ти гледам графиката може и да не успееш да ги правиш тия изследвания на 3 ден , толкова хубаво се покачва БТ че може да си по скоро за  :bfp1:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Юни 27, 2012, 10:46:50 am
 Чак ми е драго да ти гледам графиката,Слънчице :balk_47:. Дай Боже и крайния резултат да е толкова хубав :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:. Много гушки и успех сладка :goodluck: :bighug: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 28, 2012, 11:22:51 am
Здравейте момичета!Излезнаха ми резултатите от микробиологията и искам да ви помоля да ми кажете как ви се струват и дали има нещо притеснително, тъй като лекарката ми е в отпуска и чак на 09.07.2012 ще ходя да ми ги разчете.Моля ако някоя от вас е имала такива резултати да изкаже мнение?!
Резултарите са следните:
Микроскопски препарат - Преобладавам lactobacili; <1 Leuco/поле; Плоски епителни клетки
Резултат - Не се изолират аеробни бактерии Candida sp.(-)отр.
Не мога да се ориентирам дали има нещо притеснително в резултата?!Благодаря!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: kamelia13 в Юни 28, 2012, 17:34:05 pm
slanceto87, според мен, са ти добре резултатите.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 29, 2012, 08:37:05 am
Благодаря ви много милички за стиснатите палци, очевидно като гледам как почна да пада Т и този месец няма да има радост при нас... :(
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Юли 01, 2012, 04:09:42 am
няма да се отказваш мила и без такива негативни мисли...БТ ти е мн хубава, така че борба и позитивни мисли до края  :balk_602:
Силни палчета от мен и мн прегръдки от мен  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
 :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: abri в Юли 04, 2012, 16:44:35 pm
Днес температурата се е покачила, много стиснати палчета и очакваме хубави новини  :crossfingers:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Юли 05, 2012, 16:50:22 pm
слънчице, дано този месец си подарите най хубавия подарък за годишнината мила.
Нов месец нов късмет!!!
Стискам силни палци да виидиш така желаните  :bfp: този месец
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юли 06, 2012, 09:39:03 am
Много ви благодаря милички!Напоследък нямам много време да пиша тъй като имам доста работа, но не ви изпускам от поглед и се моля всяка от нас много скоро да види така желаните  :bfp: чертички.Утре ще отида да направя изследванията на ЩЖ и другата седмица ще се опитам да си запиша час при ендокринолог да ми ги разчете.Много се надявам поне там да няма проблеми и всичко да е ок.Този месец съм решила да не меря Т, а ако имам възможност да си правя само тестове за О, тъй като наближава сватбата на сестричката ми и малко и с организацията се опитвам да им помагам, а и ще започнат и да идват и някои гости от провинцията и в общи линии сигурно ще е лудница, ама каквото стане...Ако е рекъл Господ чудото да се случи този месец...ще се случи!Много се надявам на един прекрасен подарък  :bfp: :) Силно стискам палци на всички и се надявам този месец много момичета да видиме своите :bfp:  тестчета!Успех сладуранки :goodluck: :bfp: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Beralentinia в Юли 06, 2012, 12:56:18 pm
Идеално ти се нареждат нещата слънчице   :bighug:
сега като се ангажираш  с подготовката и еуфорията около сватбата на сестричката, може да се отпуснеш и хоп...зайченцето да изскочи  :bori_020:
Стискам ти силни палчета и много много успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юли 23, 2012, 15:24:35 pm
Хей сладуранки как сте?Напоследък не съм писала много във форума, но просто много ангажименти и..., ама да не мислите че съм ви забравила :) Винаги когато имам възможност хвърлям по един поглед на графиките и се надявам много скоро във всяка графика да се цопне по едно  :bfp: тестче. Излезнаха ми резултатите от хормоните на ЩЖ и всички бяха в норма, а даже ТСХ е паднало на 1.9.Но...този път пролактина беше над горната граница.Лекарката ми изписа Достинекс по 1/2табл. на седмица за 4 седмици и на 5-тата седмица ще отида пак да го изследвам.Продължавам и с Дуфастона.Има обаче нещо, което прочетох в листовката и ме притеснява - пише, че при наличие на бременност не се препоръчва да се пие и сега се чудя (защото тайничко се надявам да видя :bfp: този месец) дали трябва да си правя тестове за бременност по-рано и ако чудото е станало да го спра или да си чакам да видя дали ще ми дойде МЦ и до тогава да си го пия.При мен иначе нещета вървят много добре.Взех си всички изпити и сега си чакам държавния есента.Мина подписването на сестричката ми и сега вече наближава и сватбата.Най-кофти е че точно на сватбата май ще съм в МЦ, ама какво да се прави...Аз продължавам да се надявам, че ще ме пропусне в следващите няколко месеца:)И много скоро ще разберем и бебока на сестричката ми с какви гащи е :) Ами това е от мен за сега миличките ми!Стискам палци на всички този месец да наредим много :bfp: тестчета :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Август 18, 2012, 21:33:18 pm
 Слънчице, този месец ще видим двете чертички нали... :) Как си ти? Гледам температурката се е покачила :) Сега остава да чакаме :) Целувки мила :bighug: :bighug: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Август 20, 2012, 09:46:21 am
Здравейте сладуранки!Танче доре съм миличка!Този месец се надявам и на нашата улица да изгрее слънчицето.Този месец имах много работа и не ми остава много време да мисля за бебеправенето или поне се опитвам да се заблуждавам че не мисля :)Сега ми остана последната седмица чакане и надежда, че и нашето чудо ще се случи.Бяхме решили с мъжа ми да започнем изследвания от септември, но се объркаха малко плановете, защото ще излизаме отпуска и ще ходим на почивка и доста пътувания ще ни се съберат и решихме да го отложим...От този месец спрях всякакви лекарства и съм решила да не ходя по лекари и да не пия нищо до към ноември-декември за да стане 1год. откакто правим опити и след това отиваме направо в специализирана клиника.До тогава ще проуча къде да започнем да ходим и как става записването на часове.Много надежди съм заложила на този месец и се надявам да не се стигне до там, защото странни неща ми се случват...Първо аз по принцип започвам с тестовете за О най-рано на 12 ден защото обикновено О ми е около 13-16 ден, но този месец все едно нещо ме накара да си направя теста на 11ден, второ в събота трябваше да ходя на контролни изследвания след като си изпих Достинекса (заради завишения пролактин) и отивам аз и какво да видя лабораторията не работи, а телефоните даваха постоянно заето и се прибрах...може би просто не е трябвало да се изследвам...Мисля, че имаме нужда от малко почивка с бебеправенето.Така че сега сме си дали малко почивка от лекари, лекарства и ако е казал Бог може пък чудото да ни споходи...ще събираме сли и след това направо в специализирана клиника и започваме всякакви изследвания...Ох ами това е от мен милички...Надявам се много скоро всички да видим  :bfp: чертички!Успех сладуранки!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lozenec_girl в Август 20, 2012, 12:10:49 pm
Миличко слънчице, сигурна съм че голямото Слънце ще изгрее и на Вашата улица. Може би наистина имате нужда от малко почивка от всички лекари лекарства и температури и всякакви такива. Този месец заедно ще си стискаме палци и ще тръпнем в очакване и нашето чудо да се случи :) Ще те държа по око :)  Целувки и хубав ден и стискам много палци  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Луничка в Август 20, 2012, 13:44:41 pm
Силно стиснати палци от мен!!!!  :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Август 20, 2012, 17:04:58 pm
Много стискам палци за теб миличка още за този месец!Добре сте решили да си починете малко от лекарите и лекарствата,това винаги помага страшно много на психиката,а като сте спокойни и нещата ще се наредят.Относно Достинекса аз го пих преди 2 години и гинеколога,при който ходех тогава каза да го пия дори и да забременея,въпреки това,което пишело на листовката.Незнам дали можеше да му се вярва,просто споделям,но и ти вече май си го свършила.Още веднъж много късмет :wink:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Август 21, 2012, 10:54:15 am
Много ви благодаря милички!Дано имаме късмет този месец и ние.
Фани Достинекса го пих само 1 месец по 1/2 хапче на седмицата, защото пролактина беше малко над горната граница и вече го спрях.Даже ендокриноложката ми каза, че няма смисъл да пия нищо, но гинеколожката ми го изписа, защото ми каза, че всичко, което не е в референтните граници е добре да се предприеме лечение...и понеже аз си вярвам на гинеколожката го започнах.Не съм ходила на контролен след като го спрях, но както ти казах няма и да ходя 2-3 месеца, а направо като започна да ходя в специализирана клиника ще обясня на лекаря ми какви изследвания и лечения съм правила до сега и да прецени какво и кога ще изследваме.Наистина имаме нужда и двамата от почивка, защото вече в главата ми е ужас.Дано и нашето чудо да се случи и да не е необходимо да тръгваме по трудния път на изследванията.Силно стискам палци на всички момичета много скоро всяка от нас да види мечтаните  :bfp: чертички!Успех сладуранки :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: deska_ta в Август 23, 2012, 10:06:06 am
Може ли да споделя с вас едно чудо което видях преди 4 дни!  :bfp:
Много съм щастлива и на всички вас пожелавам да видите същото!!!!
Днес ни чака първия преглед, дано всичко е наред!  :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Август 23, 2012, 11:22:55 am
deska_ta тихичко честито миличка!Не се притеснявай всичко ще е наред!Много се радвам, че темичката продължава да се пълни с такива прекрасни новини!Успех на всички момичета и дано скоро всяка от нас види своите дълго чакани две чертички.
Много благодаря на всички момичета за стиснатите палци, но май и този месец няма да е нашият, защото днес вече Т започна да пада :( Но здраве да е...!Знам и вярвам, че много скоро и нашето щастие ще дойде...Успех на всички момичета!Не трябва да спираме да вярваме, че и нашето чудо ще се случи :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Август 23, 2012, 13:01:15 pm
Здравейте сладуранки!Не мога да си сдържа радостта и щастието и ще ви се похваля и на вас, че сестричката ми ще си има момиченце...Ще си имаме малка принцеска :bori_007: :cheerleader: Тоооолкова съм щастлива :cheerleader:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: andi_s в Август 23, 2012, 13:26:06 pm
Честито, и дано да се похвалиш и ти в най-скоро време  :bfp1:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: anni1981 в Август 23, 2012, 14:40:03 pm
Чудесно новини -и аз има племенничка / почти на 3год е /, моментите ми с нея са едни от най безгрижните и щастливите ,От сърце пожелавам в скоро време и ти да ги изненадаш е едно братовчедче
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Август 23, 2012, 17:26:17 pm
Много хубава новина миличка,от сърце ти пожелам скоро и ти да зарадваш сестричката ти с подобна новина :D Успех и след някой и друг ден да видим  :bfp: в графиката ти!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Август 24, 2012, 10:18:36 am
Благодаря ви много милички за подкрепата!Както и очаквах днес вещицата долетя с пълна сила...Този месец направо счупи рекорда с МЦ 23дни.Тъжно ми е...и отчаянието надделя...поплаках си малко, но живота и борбата продължава...Предполагам, че тази аномалия с този къс цикъл се получи заради Достинекса, който пих и може би защото не пих Дуфастон този месец...незнам?!Много скоро ще звънна в Щерев за да си запиша час за ноември и ще видим как стоят нещата...Пожелавам много успех на всички момичета и много скоро всички да се омитаме от тази темичка вече... :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Септември 21, 2012, 16:25:20 pm
Здравейте милички!От много време не съм ви писала, но въпреки това не ви изпускам от поглед и се радвам за всички които видяха дългоочакваните две чертички и стискам палци на всички, които все още ги чакаме.При мен свърши отпуската и сега наваксвам с работата.Този месец МЦ също ми дойде много рано на 23дни, но си го обяснявам, че понеже спрях всякакви лекарства и сега хормоните ми сигурно са се разбушували...Аз звънях в Щерев за да си запиша час при д-р Андреева, но ми казаха другата седмица да звънна понеже исках час за края на октомври или началото на ноември пък се надявам и преди това чудото да се случи...Този месец ми е много важен, защото имам държавен изпит, който се надявам да взема и след това да запиша магистратура...имам и Рожден ден, а и имам два много важни проекта в работата, които трябва да приключа до края на октомври (което означава и стоене до късно в офиса).Затова реших да си запиша час чак за края на октомври, защото няма да имам време този месец за прегледи...Много се надявам в този важен за мен месец да ни се случи и чудото...Много успех на всички момичета и дано този месец да завали дъжд от  :bfp: тестчета :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: andi_s в Септември 21, 2012, 16:49:19 pm
slanceto87 успех, ще ти стискам палци за изпита, за проекта и най-вече за  :bfp: дано не се наложи да ползваш часа за преглед :hello: а и весело прекарване на рождения ти ден :drunk: :beerdr: дано получиш подаръка,за който си мечтаеш, и да го отвориш чак след 9мсеца  :lol: :youwoman:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: vitanova_1981 в Септември 24, 2012, 10:29:57 am
Хайде слънце действайте и дано това е вашият месец :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :pleasantry: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Септември 24, 2012, 12:38:31 pm
slanceto87  Успех и кьсмет вьв всичко този месец-нека баде най-натоварания ,но най-щастливия!!! :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: marina vdb в Септември 24, 2012, 15:52:40 pm
slanceto87  Късмет и успех!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:   :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Септември 25, 2012, 11:28:32 am
Много ви благодаря милички за подкрепата!Наистина ще ми е нужен много късмет този месец!До края на тази седмица ще се обадя поне да си запиша час в Щерев и се надявам много скоро и нашето чудо да се случи!Много късмет и успех и на вас сладуранки :bighug: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Септември 25, 2012, 13:41:21 pm
Много късмет този месец Слънчице  :bfp: :crossfingers: :goodluck: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Октомври 09, 2012, 12:16:02 pm
мили4ка гледам 4е  ходиш на зумба  ,и аз се каня  4е ми  изглежда много  зарибително.я кажи  ти как е? :D :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Октомври 10, 2012, 11:05:31 am
Здравейте момичета!Може ли да погледнете графиката и да ми кажете дали според вас е имало О този месец и кога може да е била, защото аз не съм сигурна, че е имало.Аз си записах час за утре при доки и ще се опитам да я накарам да ми даде направление за да си пусна изследвания на всички полови хормони или поне наколкото се може повече и мисля да си ги направя другата седмица ако ми дойде лелката пак на гости и също мисля да поискам и да ми направи и цитонамазка пак.До края на тази седмица смятам да се обадя в Щерев и да си запиша час при д-р Андреева за началото на ноември.Искам обаче преди да отида при д-р Андреева да си направя изследвания на хормоните пак и да и ги покажа.След това ще видя какво ще ми каже да правим.
Поли а относно зумбата мога да ти кажа, че съм много доволна и след тренировката се чувствам много положително заредена.Понеже треньорката ни преподава и пилатес, а то е нещо като аеробика и ни посъветва да редуваме зумбата с пилатес, защото на зумбата се изразходва много енергия и е повече за отслабване, а пък пилатес е хубаво за стягане на тялото и затова е добре да се редуват и съчетават.Ние си направихме програма и едната седмица ходим на зумба, а другата на пилатес.Доста е разтоварващо както физически така и за психиката, особено на мен ми действа много добре особено след като психиката ми е доста натоварена и с това бебеправене.Успех момичета!Дано много скоро всички видим нашите положителни тестчета :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Октомври 11, 2012, 09:24:08 am
Слънчице успех мила!Имало е ов. според мен.Но си мисля ,че и е имало няколко фолекулчета.Което е добре според мен! :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Октомври 11, 2012, 18:11:30 pm
 Много стиснати и от мен Слънчице... :bfp1: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Октомври 11, 2012, 19:38:21 pm
Здравейте момичета!Връщам се от лекар и искам да си изкажа възмущението от нашите доктори...Днес отидох при една лекарка, при която не съм ходила, но нямаше как да отида при моята защото си сменихме здравния фонд от работата и за да отида при нея трябваше да си платя, та както и да е...Както ви бях писала исках да отида някъде за да ми даде направление за да си изследвам половите хормони, но така и не ми даде не знам защо, само за пролактина ми даде...както и да е...Този път бях шашната от диагнозата на тази лекарка "обърната матка" и яйчниците са били много близко разположени до матката и затова изпитвам болка по време на полов акт 8O Е то не бяха сраствания то не бяха хормони ама това за пръв път ми го казват, а не съм ходила малко на прегледи...А най странното е че и обяснявам, че правим опити за бебче от 1год., а тя ми вика: О няма никакъв проблем то тези работи не стават веднага, а и на твоята възраст е нормално до 2год и чак тогава се правят изследвания 8O И последва финала като ми каза да си правя тестове за О и аз и обяснявам, че всеки месец си правя и си имам + тестове, но просто не са в определен ден от МЦ, а тя ме пита от кой ден на МЦ започвам да ги правя и аз и казвам около 10-тия ден, а тя ми вика почни да ги правиш по-рано защото сигурно изпускате момента на + тест, а аз я питам е как ще го изпускаме като си имам всеки месец + тест, но е по-различно време...? 8O Е не ми се разправяше повече с нея стана ми ясно, че не взема нещата на сериозно и я оставих да си пише каквото иска в амбулаторния лист... :bighug: :bighug: :bighug:Писна ми вече в тая държава...Все плащаш здравни осигуровки а за едни хормони не искат да ти дадат направление...Е няма значение...До тук бях с тези лекари...утре се обаждам в Щерев и няма да се разправям вече с нашата здравна система...Ще си плащам всичко и това е...Исках поне малко да си облекча бюджета ама в България не става...Извинете ме за дългия пост момичета, ама само с вас мога да си споделям тези проблеми...Много ви благодаря за подкрепата
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Октомври 15, 2012, 11:54:40 am
Здравейте момичета!Искам да ви попитам ако може да ми погледнете графиката и да ми кажете дали е възможно чудото да се е случило този месец?Аз съм много озадачена...По принцип днес уж трябваше да ми падне БТ и да ми дойде, а БТ си беше пак 37?!Гледах си предишните графики и като си изчислявам ЛФ(тя винаги е една и съща) днес трябваше да имам гости, но не ми е идвал до сега МЦ при толко висока БТ...винаги ми пада БТ в деня когато трябва да ми дойде или на 36.6 или 36.7 или най-висока до сега при първия ден на МЦ ми е била 36.8, но не и 37?Нямам никакви симптоми вече, а днес даже и гърдите не са ми толкова чувствителни, но не ми се вярва се е случило...А даже днес вечерта сънувах, че съм си правила тест и се е появила бледа втора чертичка и съня беше много реалистичен, че чак сутринта като се събудих се чувствах някак странно...Ще изчакам да видим как ще е БТ утре?!Много ви стискам палци момичета и дано този месец да завали дъжд от  :bfp: тестчета :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Октомври 15, 2012, 12:03:48 pm
 slanceto87  :sunshine:Много хубава графика с много надежда ,има и хубави сьрчица точно на О!А това че БТ не пада е още по хубаво!!!!Много много стиснати палчета :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: stork-boy утре и още много дни да си остане високичка БТ :balk_81:!Ще чакаме и още утре сутрин ,ако направиш тестче мисля че ще видиш втора чертичка(може би бледа),но дано да я има!!!Много кьсмет!!! :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Октомври 15, 2012, 13:10:30 pm
 :happy_birthday_1:Пожелавам ти всичко  и даже повече,бъди щастлива и честита.Наздраве!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Октомври 15, 2012, 13:27:58 pm
Желая ти всичката любов на света!Бъди обичана!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Октомври 17, 2012, 12:09:11 pm
Много ви благодаря милички за прекрасните пожелания!И ние вече решихме, че е време да започнем с изследванията...Утре ще отида да направя изследване за пролактина да видим дали ще е в нормите сега след достинекса и на своя глава просто ей така за успокоение съм решила да си направя  и кръвен тест за хламидии и се надявам резултатите да са добри.В петък пък ще ходим с милото за спермограма в Щерев и на 26.10. съм на преглед при Д-р Савова в Щерев.А също така мисля ако успея да си засека Овуто този месец да си пусна и да изследвам пак и прогестерона за да видя и там какво ще е положението, ама относно това ще се консултирам и с доки.Утре или в петък ще отида да си взема и цитонамазката и микробиологията.А на 23.10 съм на преглед при мамолог да видим дали пък нямам пак някакъв проблем с гърдите защото гинеколожката ми каза миналия път, че ако пролактина е в норма значи проблема с изтичането на този секрет от гърдите ще е друг и ще трябва да се консултирам с мамолог...Така че ми предстоят доста изследвания и прегледи и се надявам да са добри резултатите след тях...Успех на всички момичета :goodluck: :bfp: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Октомври 20, 2012, 12:08:42 pm
Здравейте милички!Ние вчера ходихме да направим спермограма, пролактин и хламидии, а също така си взех и резултатите от микробиологията.В общи линии цитонамазката и микробиологията са ок, дори последния път преди 6месеца цитонамазката ми беше група PAP II,а сега съм си пак PAP I.Спермограмата не я разбирам и ще изчакам доки да ми я разчете.
А пролактина е в норми този път: Пролактин 391.90mIU/l при референтни граници М(86.0-324.0); Ж(127-637)
А ето и резултатите от теста за хламидии, който според мен е отрицателен, но ще съм благодарна ако вие дадете някакво мнение:
Chlamydia trach. IgG   5   АЕ   < 9 отр.; 9 - 11 граничен; > 11 пол.
Chlamydia trach. IgM   4   AE   < 9 отр.; 9 - 11 граничен; >11 пол.
Сега ще видим на 26.10 какво ще каже лекарката да правим от тук нататък, но вече сякаш съм малко по-спокойна като знам, че вече започнахме да предприемаме някакви действия и вече се чувствам, че съм с крачка по-близо до сбъдването на нашата мечта :) Успех много на всички чакащи своите две чертички...А аз започвам подготовката, защото днес ще имам гости и ще си правя парти вкъщи по случай Рождения ми ден и мисля малко да разпусна :)Прегръдки и целувки милички :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Октомври 23, 2012, 09:40:22 am
Браво, поздрави за крачката. Аз също ходя в Щерев вече втори месец и за това ти казвам да се запасиш с още търпение, защото и там не се получава като с вълшебна пръчица, лекарите са специалисти, но не са богове. Аз вече трети ден пия Клостилбегит и на 25.10 съм там и живот и здраве тези дни ще правим инсе. Стискам ти палци и на теб и да кажеш после как е минало и какви са ти впечатленията.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Октомври 23, 2012, 12:34:35 pm
Браво, поздрави за крачката. Аз също ходя в Щерев вече втори месец и за това ти казвам да се запасиш с още търпение, защото и там не се получава като с вълшебна пръчица, лекарите са специалисти, но не са богове. Аз вече трети ден пия Клостилбегит и на 25.10 съм там и живот и здраве тези дни ще правим инсе. Стискам ти палци и на теб и да кажеш после как е минало и какви са ти впечатленията.
juliana, нали имаш направена снимка на тръбите и са проходими? Знам, че е досадно всички да те питат това, но е много важно да имаш.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Октомври 24, 2012, 12:00:37 pm
Благодаря juliana83 :) Знам че от тук нататък ще трябва много търпение, но поне знам че полагаме усилия за сбъдването на нашата мечта.
Момичета този месец съвсем се отчаях и няма да има надежда за чудо...Вчера ходих на гастроентеролог и се оказа, че имам хемороиди и от утре започвам лечение и лекарствата, които са ми предписани не се препоръчват по време на бременност така че...сега ще лекувам тези гадинки и другия месец ще съм пак на линия...А също така имам и камъни в двата бъбрека и в понеделник съм и на нефролог, защото гастроентеролога ми каза, че единия камък е разположен и с размери като за пред бъбречна криза 8O Незнам какво искаше да каже?Ох момичета при мен проблемите са един след друг... :balk_146: :balk_145:Отчаяна съм вече...Ще видим в петък какво ще ми каже и доки в Щерев за другите изследвания...Тази година само негативни неща ми се случват във всяко отношение и вече искам да идва новата година пък дано да ни провърви повече през следващата година...Стискам ви палци на вас сладуранки дано и този месец да има много положителни тестчета :goodluck: :bfp: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Октомври 30, 2012, 13:03:19 pm
Здравейте момичета!При мен мина първия преглед в Щерев и на пръв поглед нещата стоят по следния начин-имам доминантен фоликул в ДЯ и по-малки в левия, спермограмата доки каза, че е ок, въпреки че подвижността на сперматозоидите по принцип трябва да е над 50%, а при нас е 43%, но лекарката каза, че това не е проблем.Имаше обаче нещо друго имаше нещо от дясно до десния Я, което според нея е или киста или раздута маточна тръба 8O Каза ми да отида на 06.11 и да видим дали фоликула се е спукал и тогава ми каза, че ще преценим какво ще правим от там нататък...Имам обаче и друг проблем и ще се радвам ако ме посъветвате какво да правя...Бях на преглед при д-р Савова и първо, че за прегледа чаках около 50мин. след записания час, прегледа ме много набързо и бързаше по принцип все тичаше напред назад и като излязох да си запиша час за 06.11 се оказа че има само 2-3 свободни часа около обяд, записах се и ще си взема отпуска, но момичетата на регистрацията ми казаха, че при нея по принцип е така...А аз не мога да си вземам отпуска за всеки преглед и още повече, че не искам в работата ми да се разчува, че имам проблеми и че правим опити за забременяването, защото знаете как гледат по принцип работодателите на въпроса за забременяването...Момичетата на регистратурата ме посъветваха ако искам да ходя след работа да се преместя при д-р Ганева, Юнакова или Коновалова защото при тях са по-свободни следобедните часове и часове се записват със седмица напред а не както е при д-р Савова и Андреева с 2-3 седмици напред и като се има предвид, че занапред може да ми се налага да си записвам час за след 3-4 дни май ще е по-удачно да се преместя...Момичета знам че не е добре да сменям лекарите, но моля ви посъветвайте ме какво мога да направя в моята ситуация osi_1 Мисля, че ако ще сменям лекаря е по-добре да го направя още сега когато съм в началото на прегледите...Моля ви дайде ми съвет osi_1
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: valentina todorova в Октомври 30, 2012, 13:14:45 pm
Аз съм при Ганева,доволна съм.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Октомври 30, 2012, 14:51:14 pm
Имаше обаче нещо друго имаше нещо от дясно до десния Я, което според нея е или киста или раздута маточна тръба 8O Каза ми да отида на 06.11 и да видим дали фоликула се е спукал и тогава ми каза, че ще преценим какво ще правим от там нататък...
Раздута тръба, в смисъл на хидросалпингс ли? Хммм, а ти имаш ли правена цветна снимка?
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Октомври 30, 2012, 16:19:51 pm
lili2011 все още нямам цветна снимка, но това ще е следващата крачка, която мисля, че ще предприемем до колкото разбрах от д-р Савова.Все пак миналия път ми беше първия преглед и ми каза да отида на 06.11 и ще ми каже какво ще правим след като ме прегледа отново.Това бяха предположения, които лекарката ми спомена по между другото, но ми каза, че на следващия преглед ще ми каже повече неща.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Октомври 30, 2012, 17:04:13 pm
lili2011 все още нямам цветна снимка, но това ще е следващата крачка...
Няма да ти желая успех защото знам че ще имаш, просто ти желая да дойде по-бързо! 
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Ноември 02, 2012, 10:32:45 am
Бях на преглед при д-р Савова и първо, че за прегледа чаках около 50мин. след записания час, прегледа ме много набързо и бързаше по принцип все тичаше напред назад и като излязох да си запиша час за 06.11 се оказа че има само 2-3 свободни часа около обяд, записах се и ще си взема отпуска, но момичетата на регистрацията ми казаха, че при нея по принцип е така... osi_1
Да се включа и аз  osi_18 аз също ходя в Щерев и съм при д-р Андреева и впечатленията ми се покриваха напълно с твоите, все ми се струваше, че някак си набързо ми минаваха прегледите, случи ми се да чакам и два часа, но д-р Андреева беше имала спешна операция и в случая това чакане не ме ядоса, защото си представих ако аз имах нужда от операция и лекаря ми каже - Хубаво, но трябва да чакаш, защото имам часове.
След два месеца ходене там, разбрах, че винаги забавянето им е с някаква основателна причина.
Обаче, след 2/3 прегледа нещата се промениха тотално. Два пъти се чувах с д-р Андреева по телефона и вече дори извън кабинета ме познава и заговаря да ме пита как съм. Последният път ми намери Прегнил, който се оказа, че се намира много трудно, цената му е 6лв (имал заместител, който струва 60лв.) за което съм и много благодарна. И бях очарована от нея, като видях наистина радост в очите и, че двете сме направили един фоликул (което беше много трудно, при мен)
А относно часовете, след като си станал пациент веднъж, дори и да няма свободни часове, лекуващият ти лекар винаги ще те приема.
Аз лично съм много доволна.
Пожелавам ти успех и дано на всички ни се сбъднат мечтите  :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Ноември 06, 2012, 15:42:17 pm
Здравейте и от мен момичета.Днес бях отново на преглед в Щерев и сега да кажа какво ми каза доки: потвърди ми че О е имало, имах на предния преглед доминантен фоликул в десния яйчник и в левия яйчник и сега каза че и двата фоликула са се спукали, каза ми че лигавицата е доста удебелена(14мм) и останах с впечатление че има съмнения чудото да се е случило този месец.По принцип след 5-6дни трябваше да ми дойде, но доки ми изписа за 14дни да пия Дуфастон 3х1, фолиева киселина 3х2 и аспирин протект х1таб.вечер и не мисля, че ще ми дойде преди да спра лекарствата, а се надявам изобщо да не ми идва в следващиде 9месеца де  :oops: Днес ми беше 7ми ден от положителния тест за О и реших да си пусна изследване на прогестерона, защото до сега все е бил под долната граница като съм го изследвала и резултатите са:Progesterone 66.60nmol/l Рефе.граници:М(0.7-4.3) Ж(фол 0.6-4.7, овул. 2.4-9.4, лут 5.3-86, мен. до 2.5).
Резултата за първи път ми е толкова висок прогестерона. Накрая на грегледа попитах доки дали не трябва да правя изследвания за ФСХ, ЛХ, Естрадиол и Пролактин, защото миналия път ми беше казала, че сега като ми дойде ще ги направя, а тя само леко се усмихна и каза: Чакай, не бързай, може и да не се наложат никакви други изследвания и на другия преглед да видим плодно сакче...Аз незнам какво да си мисля сега, но не ми остава нищо друго освен да чакам и да се моля Господ да ни дари с това щастие.
Ами това е от мен милички стискайте палци съмненията на докторката да се потвърдят, защото на този преглед ми каза, че е много рано и че не вижда нищо, а само доста удебелена лигавица.Аз се опитвам да не се надявам много за да не се разочаровам много след това...Успех на всички момичета.Дано този месец го запълним с много положителни тестчета и положителни емоции :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: foveri в Ноември 14, 2012, 09:04:35 am
Здравей слънце ,преди няколко дена след като публикува ,че ти е паднала БТ ,много ми се искаше да те  osi_6.Според мен графиката ти е много добра .А и след този резултат на прогестерона просто не се съмнявам ,че е бременна графика .Стискам палчета да съм права .
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Ноември 14, 2012, 09:21:26 am
foveri много се надявам да си права миличка!На мен вече ми закъснява, но аз не вярвам да съм бременна защото нямам абсолютно никакви симптоми за бременност и си мисля, че ми закъснява защото продължавам да пия Дуфастон, но доки ми каза да го пия до понеделник и после на преглед.Между другото момичета за да ми дойде трябва ли да спра Дуфастона или може и да ми дойде преди да съм го спряла.Момичета много ми се иска да имам  :bfp: тестче, но много ме е страх да си направя тест, а и въобще нещо от вътре чувствам, че напразно се надявам...Ама ако не ми дойде и днес утре или в петък вече ще направя тест, а и искам да видя как ще е БТ и утре!Стискайте ми палци милички!И аз стискам палци на всички вас :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Ноември 14, 2012, 10:03:00 am
миличка....имам много силно предчуствие за теб....някакси си мисля,че си бременна,ще стискам палчета да си...
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Ноември 14, 2012, 12:37:12 pm
за да ми дойде трябва ли да спра Дуфастона или може и да ми дойде преди да съм го спряла
На мен доктора ми каза да си го пия, пък ако не съм бременна то ще ми дойде въпреки това. Е да, но не бях бременна, и въпреки това ми закъсня 9 дни (никога не ми закъснява). Спрях го след отрицателни кръвни тестове и чак 5 дни след това ми дойде. Така че освен тест за бременност друга гаранция няма.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Ноември 14, 2012, 12:47:46 pm
Много ,много, многo ,много стиснати палчета и от мен!Mоля за теб този месец да излезе най-щастливия за теб!!!!!!!! :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Ноември 15, 2012, 09:31:26 am
Милички много ви благодаря за подкрепата, но както и очаквах тестчето снощи беше  :bfn: така че си чакам вещицата...Но се съмнявам да дойде преди да спра Дуфастона...Ще ида във вторник на преглед и ще видя какво ще каже доки да правим...Ама съм сигурна, че тази година няма да е нашето чудо...Просто момичета от началото на годината при мен и моя съпруг всичко върви наопаки във всяко отношение в живота ни и затова и двамата сме сигурни, че няма да е тази година нашето щастие, но поне да направим всички изследвания до края на годината и от Новата Година с нови сили напред...Не съм се отчаяла, защото знам, че и нашето чудо ще стане, но просто при мен нещата в живота ми винаги ги постигам с много усилия и търпение, така че вече съм свикнала и съм подготвена, че пак нещата ще се случат с малко повече упоритост...По принцип съм много борбена личност и доста неща съм постигнала в живота ми до сега сама и с които се гордея...и това ще стане :)Успех на вас милички!Стискам ви силно палци :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Ноември 15, 2012, 12:56:59 pm
Миличка,на мен графиката ти много ми харесва,резултата за прогестерона също,така,че според мен недей да отписваш още този месец.Стискам палци след два дена да видиш положителния тест!Относно трудностите през които преминавате-бъди сигурна,че като стане и Вашето Чудо радостта ви ще бъде 10000 пъти по-голяма отколкото ако всичко беше станало от раз.Още веднъж-късмет от мен!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Ноември 21, 2012, 09:08:32 am
Слънчице къде си?Какво става?Как мина прегледа!Виждам  ,че гостенка нямаш!!!Стискам здраво палци да ни се похвалиш с най-хубавите новини! :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Ноември 21, 2012, 09:53:20 am
Здравейте милички :) Ами Силви за съжаление няма радост, все още я няма вещицата, но ще дойде, както доки каза закъснява заради Дуфастона, който пих до 36-тия ден...Ами иначе положението е следното: Сега чакам да ми дойде и на 2-3-ти ден от МЦ отивам да изследвам FSH,LH,Estradiol,Prolaktin,TSH,ПКК и СУЕ и след това звъня на лекарката да и кажа резултатите и ако са ок между 7 и 11ден от МЦ ще отида на преглед и тя ще ме изпрати след прегледа в Тина Киркова за цветна снимка на тръбите.Иначе имам поли овариална(незнам дали точно така беше името) киста до десния яйчник, която се виждаше и на предните прегледи, но за нея нищо не ми каза и ще видим на другия преглед какво ще каже...Така или иначе до колкото разбирам от момичетата във форума в месеца, в който се прави снимката за тръбите лекарите съветват да не бебеправим, защото вероятноста за забременяване била много висока, а пък не е добре да забременееш точно този месец защото са те облъчвали все пак...Така че този месец ще си починем малко с мойто съкровище и ще разпуснем покрай многото празници :lol: и от Януари с пълни сили ще започнем да се трудим :bed: и се надявам Новата Година да започне с прекрасна новина в нашето семейство  :bfp: :oops:Ами това е от мен сладуранки!Пожелавам ви на всички много положителни тестчета и положителни емоции през ноември и декември месец!Ние малко ще си починем от мерене на БТ, тестове за О и секс по график и ще се отдадем на почивка и забавление малко и след 1 месец сме пак на бойното поле :lol:Успех и много стиснати палчета на всички  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Ноември 21, 2012, 10:24:59 am
Аз все пак ще праодължавам да ти стискам палчета,нищо не се знае!Но и да не е мисля че си направила добър план на действие :balk_602:!И аз така горе-долу ,месец декември почивка от всичко и от януари на бойното поле пак!Много гушки! :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Ноември 30, 2012, 13:15:21 pm
Здравейте милички!Днес мина моята снимка на тръбите и резултата не е много добър - диагнозата е еднорога матка и само една тръба от ляво, но поне е проходима...Вчера вечерта бях на преглед и доки ми каза, че предстои О, имам доминантен фоликул в ЛЯ и предполага киста от дясно около 14мм ако добре съм запомнила...Днес отидох пак след цветната снимка да ми каже какво да правим и ми каза, че за сега нищо няма да правим да продължаваме с опитите и ако до февруари не забременея да отида на преглед и ще правим инсеминация.Погледна ми хормоните и ми каза че всичко е ок, което ме озадачи при положение че резултата от  TSH-3.19...не е ли много висок когато се цели забременяване 8O Също така не ми каза и нищо да предприемем за "предполагаемата" киста до десния яйчник 8O А също така не ми каза дали да се пазим този месец защото все пак са ме облъчвали...това не е ли малко несериозно отношение...? Момичета много съм объркана и притеснена и не знам какво да правя...да чакаме а времето си минава и само си чакаме...Моля ви дайте ми съвет какво да правя, защото вече съм мнооого отчаяна osi_1 :balk_145: :balk_145: :balk_146:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Afroditas в Ноември 30, 2012, 16:27:35 pm
Не се тревожи мила. Положението ти не е толкова зле колкото изглежда на пръв поглед. TSH според мен е ОК, а кистата не е задължително да е киста. Аз имам също няколко и дълги години ми натякваха ПКЯ и пих гадости разни. :( Моя близка позната успя да забременее с еднорога матка и никога докторите не са и правили това като проблем. Зная, че като излезеш от подобни прегледи си още по-втрещена, но наистина положението не е трагигно при теб. :hug2:
 Ще споделя с теб, че веднага след като ми правиха цвета снимка даже ме посъветваха да се потрудим повечко защото тази течност действала прочистващо на тръбите. Успях да забременея още на следващия месец, но ... :balk_144: Според мед. сестрата на доктора даже това забременяване (за първи път след 1 год. опити) се дължала на цветната снимка.:-) Успех от все сърце и се успокой, за да видиш реално положението.
 osi_9
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Декември 01, 2012, 18:43:13 pm
Afroditas много ти благодаря за подкрепата.Надявам се и при нас и при вас скоро да се случи чудото.Честно да си призная вече си мисля, че никой лекар не ме приема много на сериозно защото всички казват "не се притеснявай ще стане все пак ти си още толкова млада", но мен това не ме успокоява, защото в крайна сметка не мисля, че това че съм млада означава че не трябва да се отнасят сериозно и към мен и към желанието ми да стана майка...Какво да ви кажа момичета вече съм крайно разочарована от всички лекари тук...Еми така е сега ще си чакаме и се надявам много скоро чудото да ни се случи и изобщо да не се налага инсе-то...А твоята приятелка , за която казваш, че е забременяла с еднорога матка с една тръба ли е била или си е била с двечки и също и при нея ли се е забавило бебчето или е имала късмет и лесно е забременяла?Много успех желая на всички момичета и дано на Коледа се случат много чудеса :bfp: :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Декември 04, 2012, 17:04:44 pm
По някога си мисля, че ние жените сме много луди същества, толкова много си слагаме всичко на сърцето и толкова много се вглъбяваме в проблемите, че чак си мисля, понякога, че ние самите ги предизвикваме. Нещо в последно време ме е обзел един оптимизъм и някак си си мисля, че няма как да не се случат нещата. Аз чакам резултата от първата си инсеминация и съм решила, че няма да се разочаровам, ако не се е получило, вдигам глава и продължавам борбата докато не се получи. Без отказване и без отчайване, и ти така трябва да започнеш да мислиш!
Дано всичко се нареди и не го мисли толкова проблема, защото колкото повече го мислиш, толкова по-голям ти изглежда той. Гушкам те и подкрепям с цялото си същество!  :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Декември 21, 2012, 09:53:43 am
Здравейте милички!Пиша ви за да се похваля с нашата радост, че вече станах горда леля на една сладка принцеска и съм мнооого щастливааааа!Пожелавам на всички, които сме в тази темичка през следващата година всички до една да сме вече в темичката на бременилките.На всички ви пожелавам Весели празници и много положителни емоции, а също и много Коледни чудеса :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Декември 21, 2012, 11:19:17 am
4естито  на  щастливата  леля :D :D  да е жива и  здрава  малката  принцеса!! :bori_010: :bori_010: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Януари 18, 2013, 10:42:41 am
Здравейте милички!Отдавна не съм ви писала, но наблюдавам всчка една от вас :) След като ми се роди племенничката почти всяка вечер след работа съм при сестра ми(ние живеем блок до блок) и в общи линии бързо ми минава времето...Малката е много сладка, вече се научих да сменям памперси, да я къпя и даже скоро мисля, че вече и ще си гукаме :D Аз честно казано този месец съм много объркана от моята графика и моля за малко помощ!Значи първия тест за О направих на 16.01, защото забелязах, че започна да се появява малко ЦС(белтъкообразна) и той беше + (чертичките бяха напълно еднакви.На 17.01 направих отново тест и го записах -, но може и да беше пак + защото чертичките бяха пак еднакви, но мисля, че тестовата беше съвсем съвсем леко по-бледа от контролната.Днес пак май ще направя един тест за О и ще видя какъв ще е резултата.Мислех, че вчера следобяд беше О, но днес БТ пак е паднала и съм леко объркана?Другото което ми е странно е, че почти нямах ЦС, а по принцип поне 3-4дни около О си имам обилна ЦС?И също така този месец МЦ ми беше доста оскъден,само 1-2дни нормално кръвотечение даже вточия ден беше много слабо вече?А също така от ноември откакто правих цветна снимка на тръбите МЦ ми стана много кратък и О ми е много рано вече трети пореден месец?Незнам какво се случва?Страннао ми е този месец за първи път съм объркана от сигналие на тялото ми?Много стискам палци на всички момичета и се надявам този месец да има много  :bfp: :bfp: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Krisi08 в Януари 26, 2013, 01:38:17 am
Много успехи ти пожелавам миличка, нямам търпение да се похвалиш. Целувки ;)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 15, 2013, 09:10:42 am
Здравейте милички!Отдавна не съм писала, но всеки ден ви хвърлям по едно око и се радвам за всичките  :bfp: тестчета.Искам да ви помоля ако може да погледнете графиката ми и да ми кажете кога според вас е била О, защото аз този месец нещо много не мога да се ориентирам.Дори ако трябва да съм честна не съм сигурна дали изобщо е имало О.Знам, че графиката ми не е много пълна, но все пак ще се радвам да чуя и вашите мнения.Във вторник съм на преглед и ще видим дали доки ще потвърди дали е имало О.Момичета да ви питам и друго нещо: някоя от вас знае ли дали СПИН, Васерман и Хепатитите се поемат от здравната каса и ако е така от личния ли трябва да искам направление, защото той ми казва, че не се поемали.А сигурно ако всичко е ок сега във вторник като отида на лекар ще направим план за инсето и ще трябва най-вероятно да ги направя тези изследвания.Много успех и късмет и дано този месец да има много :bfp: тестчета!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: juliana83 в Февруари 15, 2013, 12:28:38 pm
Ейййййтези джи пи-та..... Как да не се поемат, като се поемат от здравната каса, просто не му се дава направление, гадове мръсни......
Я му припомни кодовете на изследванията да видим дали не минават през касата, да не се правят на луди
02.07 - Васерман
05.01 - СПИН
05.05 - Хепатит В
05.06 - Хепатит С
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: pleyada в Февруари 15, 2013, 21:37:59 pm
Здравейте милички!Отдавна не съм писала, но всеки ден ви хвърлям по едно око и се радвам за всичките  :bfp: тестчета.Искам да ви помоля ако може да погледнете графиката ми и да ми кажете кога според вас е била О, защото аз този месец нещо много не мога да се ориентирам.Дори ако трябва да съм честна не съм сигурна дали изобщо е имало О.Знам, че графиката ми не е много пълна, но все пак ще се радвам да чуя и вашите мнения.Във вторник съм на преглед и ще видим дали доки ще потвърди дали е имало О.Момичета да ви питам и друго нещо: някоя от вас знае ли дали СПИН, Васерман и Хепатитите се поемат от здравната каса и ако е така от личния ли трябва да искам направление, защото той ми казва, че не се поемали.А сигурно ако всичко е ок сега във вторник като отида на лекар ще направим план за инсето и ще трябва най-вероятно да ги направя тези изследвания.Много успех и късмет и дано този месец да има много :bfp: тестчета!
Ами като гледам + тест за О. и повишената БТ , някъде 13-14 ден от МЦ е била О., естествено това е моя преценка предвид това че графиката е непълна, но мисля че сте сложили добри сърчица и ти желая успех  :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 17, 2013, 09:16:37 am
Много ви благодаря момичета!Остава още малко до прегледа и се надявам всичко да е наред и да започнем процедурата вече, от която резултата да е  :bfp: Аз честно казано не съм сигурна, че този месец имах О, защото и гърдите изобщо нито ме болят нито са надути, което е нетипично за мен...Много успех и късмет ви пожелавам милички!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: pleyada в Февруари 17, 2013, 10:19:12 am
Много ви благодаря момичета!Остава още малко до прегледа и се надявам всичко да е наред и да започнем процедурата вече, от която резултата да е  :bfp: Аз честно казано не съм сигурна, че този месец имах О, защото и гърдите изобщо нито ме болят нито са надути, което е нетипично за мен...Много успех и късмет ви пожелавам милички!
Имало е овулация  :D, сигурна съм
Спада на 15 ден най - вероятно и инцидентен и едва ли има значение, както казах и сърцата са на правилното място , не се шашкай, следва голямото чакане
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 20, 2013, 09:50:44 am
Здравейте милички!Вчера мина и моя пореден преглед и лекарката каза, че пак ще отложим osi_7, защото съм настинала и имам кашлица, която вече трета седмица не спира, а и защото този месец изпих много различни лекарства...Ох направо ми писна вече да чакам и мисля, че на лекарката май не и се занимава много много.Вчера имах записан час в 10:00ч, влязох на преглед чак в 11:30ч, но като и казах, че кашлям и че ще пия още лекарства ми каза да се излекувам и следвашия месец да отида пак след 20-тия ден на МЦ за да ме прегледа и да ми изпише хапчета за стимулация и ако образувам доминантен фоликул от ляво ще направим инсето.То аз като гледам с това отлагане ще ми дойде прегледа направо за клиниката на д-р Стаменов :? Ох дано вече спре тази кашлица и се оправя :(
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 20, 2013, 09:52:35 am
Много ви благодаря момичета!Остава още малко до прегледа и се надявам всичко да е наред и да започнем процедурата вече, от която резултата да е  :bfp: Аз честно казано не съм сигурна, че този месец имах О, защото и гърдите изобщо нито ме болят нито са надути, което е нетипично за мен...Много успех и късмет ви пожелавам милички!
Имало е овулация  :D, сигурна съм
Спада на 15 ден най - вероятно и инцидентен и едва ли има значение, както казах и сърцата са на правилното място , не се шашкай, следва голямото чакане

pleyada беше права и доки потвърди на прегледа, че е имало О и както и аз си усетих и предполагах е била от дясно (за съжаление) :(
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: pleyada в Февруари 20, 2013, 10:00:57 am
Дано да ти е на късмет и да е станало бебчето спонтанно, не се притеснявай , сложили сте сърчица на правилното място  :D
сега вече стискаме палци и чакаме  :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 20, 2013, 10:26:23 am
Дано да ти е на късмет и да е станало бебчето спонтанно, не се притеснявай , сложили сте сърчица на правилното място  :D
сега вече стискаме палци и чакаме  :D

Много ти благодаря миличка, но за този месец няма надежда, вчера ме прегледа доки и потвърди, че О е била от дясно, а аз нямам тръба от дясно и няма как...А и лигавицата не беше удебелена, както други месеци...Иначе трябва да е някакво чудо с О от дясно и без тръба там да забременея :D Така че чакам си лелката и другия месец с нови сили напред :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: -zuzeto- в Февруари 21, 2013, 11:55:36 am
slanceto87 включвам се в твоята темичка, за да се опитам да ти вдъхна малко кураж :)
Аз съм без тръба от дясно. Когато забременях, О. беше от дясно, като лявата тръба си беше свършила работата. До преди това, само бях чела за това по дебелите книги.
Надежда винаги има. Дори в месеца, в който забременях, бяхме толкова несериозни с милото от към сърчица, че направо бях шашната. Следващия месец ни предстояха изследвания във връзка с подготовка за ин-витро процедура.

Преди да забременея спонтанно, винаги ми повтаряха да не се отказвам, да вярвам. Тези съвети просто съм ги пропускала, като не съм им обръщала внимание.
Е след като се случи и нашето чудо, вече вярвам :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Февруари 22, 2013, 19:19:15 pm
Много ви благодаря милички!Страхотни сте!Аз се надявам скоро да се оправя и отново да започнем с опитите активно, защото от 1месец си се влача с някаква кашлица, коята вече ми писна и изпих цялата аптека вече мисля, а кашлицата не минава...Днес почвам антибиотик и други лекарства и дано да се оправя и следващия месец да започнем вече стимулация и да направим инсеминацията и за Великден дай Боже вече да сме поне трима :oops: Ние всащност вече сме с един член повече в семейството-от 4 дни си имаме кученце и то е бебче на 1месец и се надявам много скоро да увеличим още семейството ни :lol:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Pinocchio в Февруари 27, 2013, 18:51:55 pm
Здравейте момичета,
дано съм на точното място с молбата си. Ако може да погледнете моята графика и да споделите мнение.
Този месец не успях да установя дали и кога е била О. БТ е мерена в 8,45ч с дигитален термометър, в дупето. Благодаря



(http://calendar.zachatie.org/jsp/common/tickers/ticker102.gif) (http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=pinocchio)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Март 08, 2013, 13:41:07 pm
Честит 8 март!
Бъди много обичана!И дано в най-скоро време се появи ,вашето така желано малко слънчице! :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 25, 2013, 12:00:42 pm
Здравейте момичета!От много време не съм писала но по стечение на обстоятелствата имах други здравословни проблеми и попаднах в омагьосания кръг на здравната ни система,за щастие обаче след 4-месечно обикаляне по лекари заради неспирна кашлица денонощно ми поставиха за жалост лошата диагноза АСТМА, но пък от друга страна вече съм на лечение и за щастие спим нормално без да кашлям.През тези 4 месеца не сме правили целенасочени опити за бебче защото си имахме друг здравословен проблем и не сме били много активни(разбираема защо).Този месец обаче съм направо в шах...МЦ ми закъснява, не успях да си засека О (а по принцип си я усещам и разбирам кога е), нямам никакви симптоми нито за МЦ нито за бременност, никаква чувствителност в гърдите(което ми се случва от 2-3месеца и също е нетипично за мен) и не знам какво да си мисля...?Честно казано изобщо не мисля, че може да е станало и не искам да се настройвам...Отложихме и инсето защото още не съм се възтановила и ще продължа лечението ми за Астмата поне още 1-2месеца за да овладеем положението и да нямам вече пристъпи.В същото време със съпруга ми решихме, че няма да правим инсето докато не се стабилизирам малко здравословно.И в общи линии се очертава да направим инсеминацията направо в клиника Надежда защото ще ми дойде часа за прегледа там (юли месец).Сега обаче се чудя как ще си взема документите с изследванията, които съм превила в клиниката на Щерев и дали изобщо ще ми ги дадат?Някоя от вас местила ли се е в друга клиника и да ми каже в общи линии правят ли проблеми за документите, защото не ми се иска през 6 месеца да правим спермограма и цветна снимка и да харчим излишни пари....Сега си мисля ще изчакам до края на седмицата и ще направя един тест за всеки случай и ще изчакам за след 7 май да ходя на лекар защото другата седмица ще заминаваме на екскурзия, а и то са само 2 работни дни...Ох колкото и да неискам да се настройвам все пак тайничко се надявам да е станало този месец...Успех на всички вас момичета и дано за Великден да има много положителни тестчета :goodluck: :bfp: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Април 25, 2013, 18:20:11 pm
Здравей миличка.Съжалявам за диагнозата ти,но поне все пак се е установил какъв е проблема.Лечението ,което провеждаш би ли навредило на евентуална бременност?Ако не-от сърце ти пожелавам да са се получили нещата.От опит мога да ти кажа,че наистина се случва когато най-малко очакваш особено ако се опитва отдавна.Като пациентка на "Щерев" честно да ти кажа се съмнявам,че ще ти дадат документацията,която са събрали.Всички изследвания от бременноста ми останаха там и не са ми върнали нищо,не че и аз съм си ги искала,защото винаги си правех копия на изследванията,едно за тях и едно си оставях за мен.Изключение правят няколко изследвания които съм правила в тяхната лаборатория.Все пак нищо не пречи да питаш,оригинали не вярвам да ти върнат но поне ако могат да ти направят копия.За другата клиника едва ли е от значение дали даваш оригинал или копие.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Април 26, 2013, 10:46:33 am
Здравей миличка.Съжалявам за диагнозата ти,но поне все пак се е установил какъв е проблема.Лечението ,което провеждаш би ли навредило на евентуална бременност?Ако не-от сърце ти пожелавам да са се получили нещата.От опит мога да ти кажа,че наистина се случва когато най-малко очакваш особено ако се опитва отдавна.Като пациентка на "Щерев" честно да ти кажа се съмнявам,че ще ти дадат документацията,която са събрали.Всички изследвания от бременноста ми останаха там и не са ми върнали нищо,не че и аз съм си ги искала,защото винаги си правех копия на изследванията,едно за тях и едно си оставях за мен.Изключение правят няколко изследвания които съм правила в тяхната лаборатория.Все пак нищо не пречи да питаш,оригинали не вярвам да ти върнат но поне ако могат да ти направят копия.За другата клиника едва ли е от значение дали даваш оригинал или копие.

fanny аз на всички документи също съм си правила копия, но единствено на цветната снимка не съм си направила и оригинала е в клиниката при тях.А и на цветната снимка как ще ми направят копие?А все пак не искам пак да се подлагам на процедурата защото не е приятна и не виждам смисъл да се облъчвам и мъча на няколко месеца.А снимката със сигурност ще нястоявам да ми я дадат...По принцип алерголога ми каза, че лекарствата не пречат ама аз като отида в Надежда ще обясня и на гинеколога какво е положението при мен...При мен надеждите умряха.Днес БТ падна още и си чакам вещицата тези дни.Мисля си, че може да не е имало О този месец и затова да закъснява, защото мисля че миналата година пак по същото време МЦ много ми закъсня, но съм мерила БТ и по графиката честно казано защото нямаше голяма разлика в температурата между двете фази мислех че е бил ановулаторен месец и може би и този месец е така, защото през изминалите месеци винаги си усещам О и знам кога да си чакам М, но този месец изобщо неможах да се ориентирам и не съм сигурна дали изобщо съм имала О.Много благодаря за отговора :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Април 26, 2013, 13:55:53 pm
А и на цветната снимка как ще ми направят копие?
Първо не виждам причина да не ти я дадат - не знам само дали ще ти дадат само нея или ще трябва да си изискаш цялото досие... Второ, копие на цветна снимка се прави много лесно - на монитор отваряш една бяла уеб страница, слагаш снимката и снимаш с фотоапарат. После можеш да принтираш колкото си искаш копия. Мисля че също става с ксерокс като сложиш бял лист зад снимката, но нямам ксерокс под ръка и не съм пробвала. Хубавото в случая с фотоапарата е, че имаш дигитално копие и можеш да принтираш неограничено. Всичко това ми напомня, че огромната папка с копия вкъщи може да бъде дигитализирана и бутната на две флашки (две за всеки случай). Успех!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Май 06, 2013, 13:44:57 pm
Слънчице,какво стана с документите,дадоха ли ти ги или още не си пробвала?
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Май 06, 2013, 17:51:41 pm
Слънчице,какво стана с документите,дадоха ли ти ги или още не си пробвала?

Ами миличка още не съм ходила.Сигурно този или другия месец по някое време ще отидем, защото аз звънях в клиниката да попитам и на регистратурата ми каза, че се попълва някаква молба за да ми направят копие на документите, която се дава на лекуващия ми лекар и лекаря преценява от кои документи може да ми дадат копие и след 1 седмица отивам и си ги взимам.Аз вече съм тотално отчаяна...Вече започвам все повече да си мисля, че след като за 1г. и 8м. не съм забременяла значи наистина имаме някакъв проблем, но просто трябва да открия правилния лекар явно, който да се заеме сериозно с нашият случай.Вече нямам търпение да дойде юли месец и най-накрая вече да започнем да търсим причината за незабременяването, защото имам чувството, че в момента само си губим времето с това чакане, но поне малко остана. :( Успех на всички момичета  :goodluck: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Май 22, 2013, 08:51:24 am
 :bighug: Слънчо, силно стискам палци да не чакате до юли месец, а още този да има изненада :wink:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Май 23, 2013, 09:39:24 am
:bighug: Слънчо, силно стискам палци да не чакате до юли месец, а още този да има изненада :wink:
Дидка много благодаря миличка :) А на теб ти пожелавам безпроблемно и леко бременеене и да се поотъркам малко в теб пък дано да прихвана :lol:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: 47 Smiles в Май 23, 2013, 09:47:32 am
Слънчице, стискам палци това зацапване, което имаш на 26-ти ден от МЦ да е от имплантирането на яйцеклетката и да видиш твоите  :bfp: още този месец!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Май 23, 2013, 09:57:42 am
Здравейте милички!Да дам и аз накратко един отчет до къде съм стигнала:
Значи вчера най-накрая и аз да си намеря правилния лекар, при който попаднах съвсем случайно просто за профилактчна цитонамазка, а лекарката се оказа невероятно разбрана...Та отидох аз вчера напреглед защото имаме допълнително здравно осигуряване от работата и всяка година имам профилактични прегледи...Заговорихме се с лекарката помежду другото, че правим и опити за бебче от доста време и нещата не се получавам и тя като започна подробно да ме разпитва какво сме правили, къде, какво смятаме да правим...абе с 2 думи много обстоен преглед, който продължи 1 час(за пръв път ми се случва лекар да приеме проблема ми на сериозно и да бъде наистина заинтересована и да иска да ми помогне).Направихме цитонамазка и микробиология, назначи ми хормони(ФСХ,ЛХ,Естрадиол,Пролактин,Тестостерон,ФСХ,Т4,Инсулин) без аз да съм настоявала.Каза ми, че ще изчакаме да видим резултатите и ако е необходимо ще ме изпрати на консултация при д-р Начев, който е много добър ендокрнолог.Каза ми да проверя дали от здравно-осигурителния ми фонд поемат изследваниията:ДНК тест за хламидии, микоплазма и уреоплазма и да и кажа другия път.Аз и обясних, че съм ходила в клиника Щерев и щли месец имам час в клиника Надежда.Днес след работа ще ходя до клиника щерев да си пусна молба да ми издадат копие на досието и ако имам документите от там др. като ида на преглед при тази лекарка ще си занеса всички документи и ще ми каже какви още изследвания ще е добре да направя...Ами това е от мен за сега момичета...Много успех и положетелни тестчета ви пожелавам от сърце на всички, чакащи своето чудо :) :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Май 23, 2013, 11:15:20 am
Много се радвам,че си попаднала на готина лекарка,все още се намират и такива,но основното което ми направи впечатление е зацапването ти.При мен също го имаше при имплантацията и от сърце ти пожелавам да е това,беше придружено и от наболвания като за пред цикъл но всичко беше в рамките на един ден,после премина.Успех и чакаме  :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Май 23, 2013, 12:18:38 pm
Стискам силно палци да е твоя месец и да не се налагат повече лекари! :wink:
Моля се от сърце! :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Май 23, 2013, 19:50:40 pm
Много ви благодаря момичета!При мен това зацапване за пръв път се получава и беше точно няколко капки на сутринта като се събудих, след това през целия ден нищо нямаше...А за болки не съм обърнала внимание, защото тази седмица ми е толкова натоварена от гледна точка на работата, че изобщо не съм имала време да се вглеждам в каквото и да било, но пък не се надявам защото нямам никакви симптоми и даже и никаква чувствителност на гърдите.Вчера лекарката каза, че вижда жълто тяло в левия яйчник(т.е. там където си имам тръбичка) и доста удебелена лигавица 11мм като преди МЦ...Днес ми беше много тежък ден...С моят мъж се изпокарахме много защото той изобщо не ме подкрепя в тази борба и се държи така, че все едно само аз искам да имаме бебе...Не знам вече какво да правя...Трудно ми е да се боря сама и да вървя по този трънлив път сама, а нали все пак затова сме семейство за да се подкрепяме....
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: 47 Smiles в Май 23, 2013, 23:32:33 pm
Слънчице, мъжете не винаги ни разбират ...
Ще видиш обаче как като му покажеш двете чертички, ще се дуе, ли дуе
защото има пръст в тази работа, и ще е горд със себе си ...  :lol:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: poli123 в Май 27, 2013, 13:14:03 pm
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Май 27, 2013, 15:10:56 pm
Много ви благодаря милички!Аз чакам днес с нетърпение да мине без да се появява неканената вещица и утре мисля да направя тестче и със сигурност изрично в аптеката ще ги предупредя, че искам от тестовете с две чертички :lol:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Май 30, 2013, 15:08:58 pm
...С моят мъж се изпокарахме много защото той изобщо не ме подкрепя в тази борба и се държи така, че все едно само аз искам да имаме бебе...Не знам вече какво да правя...Трудно ми е да се боря сама и да вървя по този трънлив път сама, а нали все пак затова сме семейство за да се подкрепяме....
Много позната история.Аз също много често имах чувството,че се боря сама срещу вятърни мелници,а на мъжа ми не му пука особено.Направи си спермограмата,не беше прекрасна но не и безнадеждна,докато аз-сутрин се будех с термометър в уста,записвах температури,броя дни,казвам,че днес трябва да правим секс,че утре пак трябва,правих хиляди изследвания,смених сума лекари,пих лекарства,пих билки,забременявах,прокървявах,плаках,а той.....само ме успокояваше.Да ама аз исках бебе,а не успокоения.Накрая се погледнах отстрани и разбрах,че май прекалявам...Даже се зачудих как всъщност ме е търпял почти 3 години такава.Мъжа ти иска да имате детенце точно толкова,колкото и ти,но просто при тях емоциите като,че ли не излизат толкова на повърхноста колкото при нас.Опитай да си по-спокойна,сега ще отидеш и в нова клиника,дайте си едно ново начало без толкова стрес и бебчето няма да закъснее миличка!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 01, 2013, 18:19:22 pm
fanny при мен има и друг проблем мъжът постоянно ме критикува и затова, че постоянно сменям лекари, а аз ги сменям за да може да попадна на лекар, на който да имам доверие, защото от лекарката ми в Щерев не бях много доволна и някакси не и вярвах много, но се надявам сега вече всичко да е наред.А понеже и той е лекар постоянно ми повтаря как не било добре постоянно да сменям лекарите.Ще запиша час и при д-р Начев в края на месеца или началото на следващия защото това ТСХ пак беше 2.7, а мисля, че вече трябва да предприема мерки за да го сваля малко и да си намеря добър ендокринолог.Скоро трябва да отида на преглед и да видя резултатите от цитонамазката и микробиологията и ако лекарката каже ще направя ДНК тест за хламидии, уреаплазма и микоплазма или ако сметне, че е по-добре да отида на ендокринолог първо така и ще направя.Искаше ми се всичко да направя преди да отида на прегледа в Надежда, но просто мисля, че няма да имам финансовата възможност за всичко този месец, така че на 12.06. ще видя на къде ще продължа с изследванията.Благодаря ви много момичета.Успех на всички  :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: 47 Smiles в Юни 01, 2013, 22:03:24 pm
Слънчице, когато имаш възможност си направи тези тестове.
На мен, без въобще да съм очаквала, ми откриха хламидии, стрептококи и уреаплазми едно време.
Гадни гадинки ... дори си нямам на идея как съм ги пипнала.
Много антибиотици изпих докато ги изчистя.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Юни 03, 2013, 12:00:31 pm
А какво стана с копието на досието?
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 05, 2013, 15:58:39 pm
А какво стана с копието на досието?
Здравей Лили,
Миналата седмица ходих до клиниката, пуснах си една молба за копие от досието и да ми дадат оригиналната цветна снимка.Не съм имала никакви проблеми още на следващия ден ми званнаха, че документите са ми готови.Дадоха ми копия на всички изследвания(които аз ги имах де) и най важното върнаха ми оригинала на цветната снимка заедно с оригиналната епикриза.Сега ми остана да чакам още малко до прегледа в Надежда и да направим план на действие и се надявам много скоро да увеличим семейството ни :) Успех на всички момичета :)
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Юни 06, 2013, 09:48:09 am
А какво стана с копието на досието?
Здравей Лили,
Миналата седмица ходих до клиниката, пуснах си една молба за копие от досието и да ми дадат оригиналната цветна снимка.Не съм имала никакви проблеми още на следващия ден ми званнаха, че документите са ми готови.Дадоха ми копия на всички изследвания(които аз ги имах де) и най важното върнаха ми оригинала на цветната снимка заедно с оригиналната епикриза.Сега ми остана да чакам още малко до прегледа в Надежда и да направим план на действие и се надявам много скоро да увеличим семейството ни :) Успех на всички момичета :)
Супер  osi_9
Успех ти желая!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 17, 2013, 09:54:43 am
Здравейте момичета!Аз да дам доклад:
Така този месец направих пак изследвания на хормоните ФСХ,ЛХ,Естрадиол,Пролактин,Тестостерон,ТСХ,Т4,Инсулин и с резултатите при лекарката.Тя ми каза, че инсулина ми е в горна граница иначе всичко друго беше горе-долу добре, но и ТСХ беше пак 2.8 и каза че не е добре.Реши да ми пусне изследване обременяване с глюкоза и инсулин и като видим резултата ще ми каже към кой ендокринолог да се насоча.Резултатите бяха трагични, защото глюкозата беше в горна граница, а инсулина на 60-тата минута беше 3 пъти над горната граница.Обадих се сутринта на гинеколожката ми и тя ми каза задължително да запиша възможно най-рано час при д-р Начев защото имам ясно изразен инсулинова резистентност и трябва да се проведе лечение назначено от ендокринолог.Тя ми каза, че най-вероятно това е причината нещата да не се получават.Е най-накрая да попадна и аз на добър "Квартален" гинеколог който да ми обърне внимание.Утре след 13:00 часа ще отида в Ендокринология и ще чакам за преглед при д-р Начев защото в частната клиника "Панацея", където преглежда ми каза, че до края на месеца няма свободни часове, а в Ендокринологията трябва да се въоръжа с търпение защото щом е без записване на часове явно ще падне голямото чакане....Ами това е момичета от мен.След около 3 седмици ми е час в клиника Надежда, но ще настоявам да изчакаме с инсеминацията, защото гинеколожката ми каза да проведа лечението за високия инсулин поне 2-3 месеца и чак след това да предприемаме процедури, макар, че тя ми каза, че е сигурна, че ще настъпи и спонтанно забременяване щом влезнат в норми хормоните...Успех момичета и дано много скоро всички се перчим с големи коремчета  :lol:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юли 08, 2013, 10:59:07 am
Здравейте момичета!Мина и прегледа ми при д-р Начев, започнах л-титоксин и в началото на август на контролни изследвания и пак на преглед, назначи ми и някакви допулнителни изследвания и като видим резултатите ще ми каже дали ще трябва да започна да пия и нещо за инсулина.Мина и прегледа ми при д-р Шефкетова в клиника Надежда и за сега ще започнем с проследяване на О, защото всичко друго според лекарката е ок.Но след проследяването на О и след прегледа при д-р Начев ще направим план как ще продължим...Сега кученцето ни е много зле и съм много притеснена, защото не се знае дали ще оживее...Но се молим на Господ да се оправи и да си е с нас...Успех момичета и дано скоро всички успеем да сбъднем мечтите си...
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: 47 Smiles в Юли 08, 2013, 11:06:40 am
Слънчице, стискам палчета на теб и на твоето кученце  :crossfingers: :crossfingers:
Дано да оцелее!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Юли 08, 2013, 20:17:59 pm
Слънчице,радвам се че преглидите са минали и всичко е ок и за напред така ще бъде ,вярвай в това и ще видиш че скоро ще ни се похвалиш с най-хубавите новини :bighug:

Дай боже и твоето кученце да се оправи и да нямаш тъжни емоции  :balk_81:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Юли 09, 2013, 10:43:40 am
Кучо ще се оправи, ще видиш!  :wink:
Само спокойно.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юли 10, 2013, 09:05:34 am
Много ви благодаря милички!Нашето малко сладурче вече се пооправя след тежките операции, но добре че съпругът ми е ветеринарен лекар и направи всичко възможно за да го спасят...Много се бяхме уплашили, защото въпреки успешните операции се влошаваше, но сега е по-добре...Нямаше да можем да си го простим...Преди време когато мъжът ми го донесе вкъщи каза че са му го занесли в клиниката за да го умъртвява защото имаше проблем със задните лапички и не можеше да ходи а то беше само на 30дни, но въпреки това мъжът ми реши да се опита с рехабилитация да го оправим и така след около 3седмици постоянни упражнения и раздвижване на крайноците кученцето проходи и ние си го задържахме и сега не можехме да си обясним защо Господ тогава ни го изпрати, а сега искаше да си го вземе....
Сега чакам вещицата да дойде и се обаждам да си запиша час в Надежда за да започнем с проследяването на О този месец и да видим след това на къде ще продължим...Този месец ми е много напрегнато и в работата и въобще всичко върви назад, но се надявам много скоро да имаме и добри новини...Успех момичета и дано до края на годината всички от тази темичка бъдем с пълни коремчета... :wink:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: pleyada в Юли 10, 2013, 14:53:30 pm
Миличка, радвам се че кученцето се подобрило  :)
Аз имам един сетер и си прибрах още едно от улицата /на 3-4 месеца беше/ , което беше пътник -  е, на пук на всичко живее и много ме обича :D
Пожелавам ти  :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Август 17, 2013, 16:11:02 pm
Здравейте милички :) Отдавна не съм ви писала, но не съм ви забравила.Толкова се радвам на положителните тестчета на всички от тази темичка.При мен днес мина поредният преглед в клиника Надежда и с лекарката се разбрахме живот и здраве септемви да направим ин витро на естествен цикъл, защото си имам спонтанна О.Изписа ми днес и метфогама да пия заради завишеният инсули, продължавам и с Л-тироксина, но като цяло за 45дни съм свалила ТСХ от 2.7 на 1.6, което е чудесно и продължавам със същата доза.Чак при бременност или есента (ако до тогава не съм забременяла) ще ходя пак и при д-р Начев за да ми коригира дозата ако е необходимо.Този месец и мъжът ми ще направи пак една спермограма за всеки случай и септември надявам се да ви се фукам и с моите 2 чертички :D Успех на всички сладурчета :) :goodluck: :bfp: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Август 21, 2013, 16:34:25 pm
Слънчице,след като имаш спонтанна овулация,правите лечение за инсулина и си смъкнала ТСХ защо ще правите ин витро?
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Август 21, 2013, 16:59:28 pm
Слънчице,след като имаш спонтанна овулация,правите лечение за инсулина и си смъкнала ТСХ защо ще правите ин витро?
Ами Фани нито според д-р Начев нито според лекарката от клиника Надежда проблема е в инсулина или ТСХ-то.Според д-ра от Надежда проблем щеше да е ако нямах спонтанна О, което обикновено се наблюдава при инсулиновата резистентност, а аз си имам, д-р Начев пък ми каза, че стойностите не са ми чак толкова вик=соки за да мислим че това е проблема.Направихме пак спермограма, която е супер и сега ще пробваме ин витро на естествен цикъл за да видим дали няма някакъв проблем с яйцеклетките или със самото оплождане или с имплантирането, защото лекарката в това се съмнява.Тя ми обясни, че при тази спермограма, при проходима тръба макар и само една и при нормални изследвания на хормоните и ЩЖ за тези 2г. все един път е щяло да се получи...това са нейните разсъждения за сега....Така че продължаваме да търсим проблема...Надявам се още от първия опит да успеем... Успех момичета!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Август 21, 2013, 17:29:50 pm
сега ще пробваме ин витро на естествен цикъл за да видим дали няма някакъв проблем с яйцеклетките или със самото оплождане или с имплантирането
Това е най-добрият път, по който може да се тръгне, ако не броим молитвите към Бог. Така ще можете да 'погледнете' къде се губи нишката в целия процес. Където и да е, аз ви желая първия ви опит да е последен! Спокойствие и успех!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Септември 15, 2013, 21:32:47 pm
 :goodluck: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Ноември 13, 2013, 11:48:08 am
Слънчице ,много стиснати палци ,да е твоя месец и да ни се похвалиш  :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Ноември 14, 2013, 10:17:30 am
Слънчице ,много стиснати палци ,да е твоя месец и да ни се похвалиш  :bighug: :bighug: :bighug:

Много благодаря Силви.Вече нямам търпение да пусна тест и да разбера.Ама ще изчакам още малко, поне ако пак не са добри ноините още 2 дни ще заспивам и ще се събуждам с мисълта, че съм бременна :D Силно се надявам да ви зарадвам с добри новини  и това да е нашият месец и нашият опит.Много благодаря за подкрепата.
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: TITKO в Ноември 15, 2013, 10:21:13 am
Сигурна съм ,че ще ни зарадваш слънце! :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Ноември 15, 2013, 11:40:10 am
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
наръс,наръс и дано Ви е на късмет
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: marina vdb в Ноември 16, 2013, 09:07:03 am
Стискам палци днес теста да е  :bfp:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Ноември 16, 2013, 14:40:41 pm
 :bighug: :bighug: :bighug: Благодая ви момичета че ви има!Тестчето като сигурно сте видели е ++++ Направо съм на седмото небе... :oops:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: marina vdb в Ноември 16, 2013, 14:48:45 pm
 :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cloud9: Тихичко честито и леки оставащи месеци :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Tеди в Ноември 16, 2013, 15:15:02 pm
Изключително много се радвам да прочета тази новина. :D
Честит положителен тест, слънце!
Лека и безпроблемна бременност ти желая, и много усмивки! :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: foveri в Ноември 16, 2013, 15:20:47 pm
И тука да ти честитя .Леки оставащи месеци
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Ноември 16, 2013, 20:18:14 pm
Благодаря ви милички.Страхотни сте!Най-накрая след повече от 2 години чакане и ние видяхме двете чертички...Ето че дочакахме момента и на нашата улица да изгрее слънчице... :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Ноември 16, 2013, 21:09:34 pm
Честитооооооооо!!!!!!!!!Пожелавам ти прекрасна бременност и здраво бебче !!!!Наслади се на всеки един момент от идните 9 месеца!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: aH4eTo в Ноември 16, 2013, 23:15:59 pm
Честито и от мен! Леки и безававийни 9 месеца! :)  :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: silvi_1980 в Ноември 17, 2013, 12:00:05 pm
Браво Слънчице  :bighug:
Страхотни новини!
Честито и леки 9 месеца,а на финал едно пухкаво и здраво бебче! :bighug: :bighug: :bighug:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: MARGARITA19711 в Ноември 18, 2013, 21:50:52 pm
Честити  :bfp: ,Слънчицееееее.Браво миличка :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:.Пожелавам ти леко бременеене и на финала здравичко бебче :babyflips:.Много цунки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_602: 
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: malenagalena в Ноември 19, 2013, 12:30:53 pm
Още едно  :bfp: Честито,Слънце! Лека и спокойна бременност ти пожелавам!  :D
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Ноември 19, 2013, 15:06:32 pm
Да се запиша и тук: пожелавам ти бебче лудо като теб!  :bighug: И щастлив татко!  :wink:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Ноември 19, 2013, 16:15:17 pm
Много ви благодаря момичета.Страхотни сте!!!
П.П. Лили и таткото е луд от щастие :D Вчера ми съобщи че вече и името бил измислил :wink:
 :hug2:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: didka_moni в Ноември 21, 2013, 15:15:11 pm
СЛЪНЧООооо, страхотна новина! Не съм влизала отдавна, а виж какви хубави неща съм пропуснала :bighug: :bighug: :bighug: Леко бременеене и един пухкавелко накрая! :babyflips:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: kkaramela в Ноември 24, 2013, 22:00:10 pm
Слънчице честито. Леко и безпроблемно :*
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: fanny в Ноември 28, 2013, 22:38:57 pm
Честито плодно сакчеееее!!!!!! Да расте и да се превърне в едно прекрасно бебче,а не теб лека бременност и много щастие!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Декември 02, 2013, 11:43:13 am
Много ви блогодаря момичета не знам какво щях даправя без вас...Стискайте палци след 10 дни да чуем сърчицето и да се поуспокоя малко :oops:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: морско момиче в Декември 02, 2013, 11:48:14 am
Стискаме,стискаме....всичко ще е наред.И сърчице ще чуете и после и ритници ще получите....всичко като си му е редът :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: lili2011 в Декември 02, 2013, 12:38:26 pm
Ще бъдеш прекрасна мама! Пожелавам на теб и таткото много щастлива среща с бебешкото   :heartbeat:  другата седмица!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Декември 14, 2013, 14:37:07 pm
Много ви благодаря момичета за всичко с което ми помагате и за подкрепата, която ми оказвате.Ние преди 2 дни бяхме на вторият преглед, чухме силно тупкащото сърчице на нашето бебче и видяхме че е пораснало доста от миналият път.На 22.12. съм за последен преглед при моята лекарка и след това на 11.01. съм на първата фетална морфология при друг лекар в клиника Надежда.Все още не мога да повярвам като си гледам графиката,че и аз вече имам в нея 2 чертички (които толкова дълго чаках), че наистина си имам вече още едно биещо сърчице под моето  :oops: Най-искрено пожелавам на всички момичета в най-скоро време да се почувстват като нас защото не мога с думи да опиша какво изпитахме като видяхме малкото човече на ехографа и като чухме силно тупкащото сърчице... Този миг беше най-щастливият за нас и наистина не мога да го опиша...Успех момичета и чакам много скоро всички от тази темичка в темата на бременилките :P
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: Tеди в Декември 15, 2013, 08:15:55 am
Най-искрено пожелавам на всички момичета в най-скоро време да се почувстват като нас защото не мога с думи да опиша какво изпитахме като видяхме малкото човече на ехографа и като чухме силно тупкащото сърчице... Този миг беше най-щастливият за нас и наистина не мога да го опиша...Успех момичета и чакам много скоро всички от тази темичка в темата на бременилките :P
Дай Боже всекиму!
Чудесни новини, Слънце!Спокойно и без проблеми да минават дните до събитието, което толкова много очакваш! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: kkaramela в Юни 14, 2014, 14:29:53 pm
Слънчице гледам малко остана. Как си? Как се чустваш? Стискам палци за леко раждане :* УСПЕХ!!!
Титла: Re: Може ли да погледнете и моята графика
Публикувано от: slanceto87 в Юни 16, 2014, 20:23:54 pm
Слънчице гледам малко остана. Как си? Как се чустваш? Стискам палци за леко раждане :* УСПЕХ!!!
kkaramela наистина почти не остана време даже, а не съм усетила как бързо ми мина...и само като се сетя че до преди няколко месеца си гледах графиката всеки ден, а сега се сещам да и хвърлям поглед толко рядко...
Ами вече не съм чак толко добре - корема тежи вече доста, краката и ръцете са ми страшно отекли, киселините понякога са непоносими, но като знам, че всичко е в името на малкото ми човече в корема и забравям за всички неразположения  :oops: