www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Емоционална подкрепа => Темата е започната от: rum_sisi в Септември 01, 2011, 19:06:18 pm

Титла: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rum_sisi в Септември 01, 2011, 19:06:18 pm
Ох, какво да правя?

На телефона на мъжа ми вчера се получи смс от непознат номер "откакто влезе в живота ми съм най-голямата късметлийка, ти си единствения човек, заради който съм пристъпила принципите си, дълго чаках да вземеш това нелеко решение" , направо лошо ми стана  :x .
Като се прибра "любимия" веднага го попитах и ми каза, че е грешка.Взе телефона и пред мен се обади, че този смс му създал проблеми с жената, и отсреща му се извини, че била объркала номера.Аз бях там и това го чух, успокоих се.

Но ме човърка, имам регистрация на телефона му в страницата на мтел и мога да разглеждам с кой е говорил.Влязох и какво да видя, смс, ммс и разговори с този номер доста време, една година назад  :( .

А сега какво да направя, Боже каква глупачка съм била, нито веднъж не съм се усъмнила.
Очевидно е, че отсрещната страна знае за мен.
Ако му кажа, че от електронната фактура съм разбрала, ще спре да праща смс и да звъни и никога няма да разбера приключили ли са нещата.Но и да го питам, няма да си признае.Притеснявам се за бебето, днес цял ден ме свива корема, пих магнерот.
Не знам докъде са стигнали нещата.

Само знам, че ужасно много ме боли!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ваня:) в Септември 01, 2011, 19:47:56 pm
Ти да не си бременна в момента?
Първо се успокой и второ не му показвай нищо повече.Не се издавай под никаква форма, че си му ровила в телефона.По възможност принтирай е.фактурата от интернет и я скри добре.Ако имаш родители до теб ходи при тях и сподели с някой от тях и ги помоли да ти помогнат в този труден за теб момент,но да не се издавате пред "любовника".
Много е важно да си знаеш интересите в такива моменти!За съжеление реалността е жестока и трябва да се справим в живота с много възникнали нови ситуации.
За мен това ,че си му намерила този номер в извлеченията от ефактурата говори само за едно: мъже ти е голям артист :lol:, но ти бъди умната!Успех ти желая!
И спокойно! Това боли, найстина , но от това не се умира и повярвай ми няма никакв смисъл да си хабиш нервите. :wink:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: nel_iv в Септември 01, 2011, 20:04:40 pm
Що за съвет е това? И така "любовника" сигурно ще стане верен на жена си? Или може би милата ще се терзае по-малко, след като вече е сигурна, че и изневеряват?
Мила, знам, че е много трудно, да си го таиш вътре в теб, искаш съвет от хора които не те познават, но дали това което те посъветваме ние, ще е правилно? Аз на твое място и минута повече няма до стоя при този, с това ли ти се отблагодарява, че му носиш детето. Истината, е че сама трябва да вземеш решение. Късмет!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: цигу в Септември 01, 2011, 20:10:03 pm
Много лош момент да научиш нещо подобно, съчувствам ти искрено.

На твое място бих поговорила с мъжа си открито. Явно е, че е общувал с тази жена дълго време, така че колкото по-скоро и ясно разбереш какви са им отношенията, по-бързо ще изясните отношенията помежду си. Ако една връзка не почива на взаимност, почтеност и октровеност, нещата стават трудни и сложни.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jolie16 в Септември 01, 2011, 20:24:14 pm
Открит разговор още тази вечер...и после решението си е твое..Аз няма да мога да си трая и да крия фактури и подобни..а и доколкото си спомням си и някъде 6-ти месец бременна..
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rum_sisi в Септември 01, 2011, 20:36:01 pm
В началото на седми месец съм, от четвърти опит.

Това няма значение.

Не знам какво да направя наистина, няма да мога да бъда мила и да се преструвам.Но се измъчвам ужасно и ако чуя истината, не знам как да не се ядосвам, а в момента имам много важна причина да бъда спокойна максимално.

А искам да разбера докъде са стигнали?

Тази жена може изобщо да не знае, че съм бременна, очевидно се крият.

Как да го притисна да си признае, с добро, открито да кажа какво знам, как е правилно?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Мишле82 в Септември 01, 2011, 21:15:37 pm
Божичко!!!
Това е ужасно, всъщност по моите разбирания за мен е най-лошото, което може да се случи на една жена. Аз на твое място в  това положение бих се обадила утре на тази жена (хубаво е от неговия тел.ако можеш да издебнеш, тъкмо да видиш как ще вдигне, макар че от това може още да те заболи), и кротко да й кажеш коя си, да я питаш знае ли в какво положение си, знае ли, че се готви да разбие семейство, да я питаш как би се чувствала тя на твое място, не се ли страхува, че някой ден и тя може да го изпита, удари я на чувства да видим.... Надали й е останала съвест, но все пак покажи се по-интелигентна и много над нея, независимо какво ти коства.
Тя ще му каже със сигурност, да видим как ще се прибере той вечерта. Какво ще ти каже. И тогава да последва откровения разговор с него. Не му казвай за фактурата, а го питай ще има ли доблестта този път да ти каже истината, която ти знаеш.
Бааааахти, не мога да повярвам...че и нагъл (извинявам се, но полудявам при тази ситуация, обажда се и играе театри. Това е отработено, само не зная защо не е наложил правила кога може тя да пише и кога не. И ми е чудно как така година след общуването, той "влиза в живота й".... да не би отскоро да е тръпката? А преди това просто да са флиртували? Явно от скоро е по-така, щом не се сдържа и пише...
А той отстъства ли от къщи повече от нормално? Нещо странно в ежедневието му има ли?
Ужасно, аз в действителност надали наживо така бих направила, защото едва се сдържам по принцип за всичко, но си мисля, че така е трезво да постъпиш.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ваня:) в Септември 01, 2011, 21:27:48 pm
Просто съветвах я да ходи при родителите си да и помогнат, а не в "открит разговор" да се хващат за гушите с мъже и в нейното положение.Все пак е лременна жената.
А и за какв "открит разговор" може да стане дума с такъв "артист",който демонстративно пред жена си набра любовницата на телефона, за да се позабавляват може би :x...
Вижте, в случая и аз не съм съгласна с вашите съвети, но това е което може да се получава от интернет...аз найстина не познавам жената, но написаното ми се видя истината, за съжеление :(
И още нещо, тя е на 36г и е бременна след 4ти опит.Нима след толкоз много борба заслужава ли се да рискува бебето си и да я набие един нещастник при някъв "откровен разговор"? А тези нерви и адреналин добре ли ще се отразяват на нея и на бебето?
ПП: не обвинявайте другата...нима тя ли е виновна?А какв е смисъла да се обади на другата след проведеното вече разговор по телефона веднъж с нея,когато и каза, че е сгрешила номера с онзи смс? :x

А защо да не принтира ефактурата? Та тя няма друго доказателство, а оня може да я обвини ,че си изсмисли или кой знае какви глупости...все пак фактурата е факт и е черно на бяло, а не думи...Отделно не искам да навлизам в юридеческата част на нещата, но ,ако има брак и общи неща с говедото, та тя трябва да мисли и за бъдещето на това дете.Все пак не го е правила сама :?Лично аз не бих му простила нищо, но бих изчакала в името на детето поне,който трябва да се ражда живо и здраво. Това не е лицемерие, а разумна постъпка.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Мишле82 в Септември 01, 2011, 21:30:15 pm
А и за какв "открит разговор" може да стане дума с такъв "артист",който демонстративно пред жена си набра любовницата на телефона, за да се позабавляват може би :x...
Това е наистина много жалко и грозно, да... :(
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: *слонче* в Септември 01, 2011, 21:31:08 pm
това е ужасно просто. наистина проведете един разговор очи в очи и го попитай директно с тебе или с нея ще продължи. колкото и да боли отговора му, по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. знам колко ти е трудно в момента, защото съм била в твоето положение, но сега не съжелявам и за миг, че го напуснах веднага и нищо не съм потърсила от него, запазих самообладание и не паднах на неговото ниво. не съм убедена, че роднини ще помогнат, нещата са между вас и те нямат думата. важно е твоето решение, спокойствие и бъдещето за теб и детето. той в момента е под въпрос и ти си тази, от която зависи всичко. кураж мило момиче и не губи смелост да си търсиш щастието и свободата, радостта и правото да не си мамена.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rtfrtf в Септември 01, 2011, 21:57:53 pm
rum_sisi , ти го познаваш най-добре, помисли има ли възможност да се стигне до грозен скандал или не дай си нещо повече. Все пак и аз подкрепям Ваня - бременна си, след 4-и опит. Мисля, че най-важното е да стигнеш до успешен финал и да родиш здраво бебче. Тези записи могат да бъдат изкривени, винаги може да се твърди, че номерът е сменен и преди това е бил на друго лице, с което има за какво да кореспондират. Кураж! Дано ти олекне от споделянето и намериш вярната посока.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: цигу в Септември 01, 2011, 22:02:15 pm
наистина проведете един разговор очи в очи и го попитай директно с тебе или с нея ще продължи. колкото и да боли отговора му... знам колко ти е трудно в момента, защото съм била в твоето положение... не съм убедена, че роднини ще помогнат, нещата са между вас и те нямат думата. важно е твоето решение, спокойствие и бъдещето за теб и детето. той в момента е под въпрос и ти си тази, от която зависи всичко. кураж мило момиче и не губи смелост да си търсиш щастието и свободата, радостта и правото да не си мамена.

Умен и премерен коментар от жена, която е преживяла същото.

rum_sisi, задавайки въпроса си се излагаш на това да получиш всякакви отговори, включително и сценарии конкуриращи тези на турските сериали. Съветвам те да не позволяваш съветите да те разстроят повече от реалния проблем, който имаш.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: cofee lungo в Септември 01, 2011, 23:12:59 pm
Аз също мисля, че трябва да се проведе разумен и спокоен разговор в който да се изясни всичко. Наречете ме оптимист, но не мисля че разумен мъж ще се въвлече в извънбрачна връзка когато съпругата му е бременна и в момента са най-щастливи.

rum_sisi всички трудности, през които си преминала с този човек /четири опита са това- стотици изследвания, лекарства, неуспехи, напразни надежди, пари.../ всичко това е зад гърба ви. Спомни си за трудните моменти и начина, по който той те е подкрепял. Спомни си колко пъти е държал ръката ти. Спомни си колко сълзи сте изплакали и двамата. Всичко това е сплотило вашата връзка. В момента вие сте накрая на този път и очаквате вашето детенце. Както ти, така и той /сигурна съм/ се радвате на успеха си - защото този успех е и за двама ви еднакво ценен, желан, щастлив. С всички тези думи искам да ти кажа само едно : Вярвай на съпруга си, бъдете заедно и щастливи, бъдете силни, преминете и през този труден момент по начин, по който може да премине двойка, която е имала много по-трудни задачи и ги е преминала с успех. Не се изморявай  и не губи вяра в двойката ви.

Дано оптимизма ми те зареди със спокойствието от което имаш нужда. Желая ти мъдрост!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jam в Септември 01, 2011, 23:22:54 pm
наречете ме реалист, но човек, който върти извънбрачна любов, докато същевременно прави опити за зачеване инвитро със съпругата си, не е стока и такава връзка е нефелна.

coffee lungo, гледаш ли турски сериали?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Rymu38 в Септември 01, 2011, 23:35:39 pm
jam  напълно съм съгласна с теб и на всичкото отгоре жената е бременна просто нямам думи  :(
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: к(Р)оки в Септември 01, 2011, 23:39:49 pm
... и не губи вяра в двойката ви.
Каква вяра и каква двойка с човек, който в продължение на една година поддържа паралелна връзка / със или без опити за дете/ Ако сложа и 4-те опита...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Fi в Септември 01, 2011, 23:40:16 pm
Изневярата е гадно нещо, но не е задължително да значи липса на любов от страна на другия. Че липсва нещо е безспорно, но може да не е любов.

Обаче пък е нагъл ма*** **, ако това е продължавало по време на процедурите.

Аз не бих правила нищо известно време. Само ще наблюдавам. Мисля, че за 2-3 месеца ще разбера сама за себе си това сериозно ли е или е начин някакъв човека да се справи с напрежението, проблемите или просто с липсата на секс.

Не съм била бременна обаче, не знам дали в това положение ще издържа психически на горното.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: cofee lungo в Септември 01, 2011, 23:53:11 pm
 :D  Джам нито една серия от нито един турски сериал не съм гледала  :oops: Дано не съм изпуснала нещо  :oops:  Мислех си че момичето може би да има нужда и от малко оптимизъм и спокойствие и напомняне, че обича този човек и в момента носи общото им дете.

Аз лично не познавам тези двама човека, връзката и историята им. Предпочитам да вярвам, че това е недоразумение или епизод от живота им през който и двамата ще намерят начин да преминат. Трудно ми е във форум и без да познавам хората да взема крайна позиция, да нарека неверния съпруг "буклук" и т.н.

В този труден момент момичето чува само бойни викове и люти закани, стратегии за развод, въвличане на цялата рода в ситуацията и т.н. От време на време се прокрадва здрав разум за открит и спокоен разговор. Ето моята позиция е да припомня защо са заедно, че между тях е имало /и най-вероятно още има/ любов.

 :oops: извинете моя оптимизъм ... и дано утрото е по-мъдро от вечерта... Може утре и аз да се вразумя и да наддам боен вик срещу цялото мъжко съсловие
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mecinka в Септември 02, 2011, 01:03:47 am
 :flower:  :bighug: пази се...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: elle22 в Септември 02, 2011, 01:29:01 am
наистина проведете един разговор очи в очи и го попитай директно с тебе или с нея ще продължи. колкото и да боли отговора му... знам колко ти е трудно в момента, защото съм била в твоето положение... не съм убедена, че роднини ще помогнат, нещата са между вас и те нямат думата. важно е твоето решение, спокойствие и бъдещето за теб и детето. той в момента е под въпрос и ти си тази, от която зависи всичко. кураж мило момиче и не губи смелост да си търсиш щастието и свободата, радостта и правото да не си мамена.

Умен и премерен коментар от жена, която е преживяла същото.

rum_sisi, задавайки въпроса си се излагаш на това да получиш всякакви отговори, включително и сценарии конкуриращи тези на турските сериали. Съветвам те да не позволяваш съветите да те разстроят повече от реалния проблем, който имаш.

Абсолютно подкрепям! Само директният разговор очи в очи може да ти даде яснота. Всяко търсене на посредници ще усложни и утежни нещата. В такива моменти жените са по - силни, отколкото предполагат.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: *слонче* в Септември 02, 2011, 08:25:10 am
моят пост, съвет и мнение са от позицията на патила и свидетел на съдба на двойка, която след много сълзи и неволи по пъта им за дете, той я изостави след трансфера. и познайте, теста бе положителен и сега детето е без баща, но са щастливи и тя е горда с постъпките си, защото срещна и човека с главно Ч, който е до нея сега и е баща на детето. знам, че истината боли, но боли малко, а не цял живот да си в невидение и да те тресет нервите. и друго поговорката "по-добре ужасен край, отколкото ужас без край" е вярна и точно доказателство за много неща и събития от живота ни.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: eganeva в Септември 02, 2011, 10:01:38 am
Аз бих простила ако е авантюра. Уморил се е от клиники, изследвания и т.н. Иска малко забавление. Ако е само забавление, ОК. Ако е сериозна връзка - тогава вече няма да го спирам. Много ще ме нарани, но животът продължава. Казвам го от
позицията на човек с 20 годишен брак и 6 неуспешни опита. Но не знам как бих
реагирала ако съм бременна, защото това променя всичко. Нали затова се борим.
Не мога да си представя да съм бременна и сама.
Ти можеш ли?
Отговори си на някои въпроси.
Обичаш ли го?
Ще можеш ли да живееш с него занапред без да му го натякваш?
Ще вярваш ли, че няма да се повтори?

Сама ще намериш вярното решение.
Аз не бих разчитала на роднини.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 10:01:52 am
Сега ще се върна да прочета назад съветите ви.
Обаче!!!!Обаче!!! Тук има много тежък подобен случай! Завършил е с побой, помятане и развод. Ако ще говориш открито, нека да има някой близо до вас.Ако мъжът ти те лъже, то не знаеш, какво още може да направи. Защото на мъжът явно не му пука за детето. Ако му пукаше, нямаше да поддържа любовница.
От кой град си? Ако искаш пиши на лични. Моят съвет е да родиш детето и да се изнесеш. Тогава говори, тогава се обяснявай. В момента си в деликатно положение, българските мъже са агресивни.
А на любовницата...бих предпочела някой друг да й каже, че разбива семейство, за да не излезеш гадната кучка дето разделя влюбените. Мъжът ти ще й каже, че си истеричка и т.н. Ако трети човек й обясни съвсем спокойно, ще е различно. Кого ще нарече истеричка тогава? Наистина смятам, че трябва да знае.

Внимателно премисляй решението, но ти не предприемай нищо все още. Пази си бебето. Ясно е, че няма да си с този мъж дълго. Щом сега един път е изневерил, ще изневери и втори. Връзка повече от година не е авантюра. Аз и авантюра не бих простила. Това ще значи да стъпча моето самочувствие, да потъпча гордостта си и да стана човек, който не искам да познавам. Не бих искала детето ми да ме познава слаба. По-добре да ме познава, като майка, взела тежко решение, но отстояваща позициите си. Освен това, щом една врата се затвори, се отваря друга, нали :wink:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Tanitа в Септември 02, 2011, 10:44:30 am
Съветвам те да изчакаш с сериозния разговор и всички съпътстващи го екстри.
В момента си бременна след 4-ти опит и това е най-важното. Била си с този мъж толкова време - сега не е подходящото време за такива сътресения.
Игнорирай мъжа си и си гледай бремеността, а като родиш говори с него и преценявай ситуацията.
Пази си бебето - мъже много!
Съвети е лесно да се дават, но всеки брак е поредица от компромиси.
Подкрепям eganeva! :)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: nel_iv в Септември 02, 2011, 10:46:10 am
Изневярата, не може да се оправдае, като средство за борба със стреса. Аз мисля, че жената е подложена на много по-голям стрес от мъжа, все пак това се случва с нейното тяло. Какъв е тогава начина да гоним стреса ние жените? Няма разлика дали ще се чувстваш самотна до мъжа си, или в истинският смисъл самотна без него. Болката е голяма, но е въпрос на личен избор. За мен си е чиста форма на мазохизъм да стоя с такъв човек, но за "жертвата" примирението може да е по-приемливия вариант.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: bril в Септември 02, 2011, 10:49:33 am
Най-важното от всичко е детето да се роди здраво. При подобни "спокойни" разговори най-вероятно ще си ужасно разстроена. Тези хормони веднага отиват при бебето, има и опасност от контракции. Ако това продължава цяла година, още 2-3 месеца едва ли ще променят много. Аз бих помислила как ще съм най-спокойна в следващите 2-3 месеца заради детето! Достойнството, разводът, разговорите с любовницата и др. могат да почакат малко.

п.п. Не знам дали всички, които емоционално съветват бременна жена да тръгне "с рогата напред", имат представа до какви усложнения може да доведе едно преждевренменно раждане.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: eganeva в Септември 02, 2011, 10:50:33 am
Връзка повече от година не е авантюра. Аз и авантюра не бих простила. Това ще значи да стъпча моето самочувствие, да потъпча гордостта си и да стана човек, който не искам да познавам. Не бих искала детето ми да ме познава слаба.

Добре, че всички хора не мислят като теб. Всички щяха да са разведени.
Детето докато почне да я опознава ще мине много време. Дотогава всичко лошо ще е останало зад гърба им.

jasmin_veni, ти никога и нищо ли не си прощавала?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 11:00:25 am
Прощавала съм неща, които мога да простя. Изневярата не е от тях. Най-малкото никога не бих могла отново да си легна със същия човек.
Удар, шамар, изневяра - не са от нещата, които подлагам на преценка и съмнение в себе си. Ценя се достатъчно. Ако един мъж ми изневери - ми значи не е за мен.
Моят мъж мисли по същия начин. Ако АЗ му изневеря, прошка няма, говорили сме за това отдавна.
Защо трябва да прощавам изневяра? Какво положително ще донесе това за мен?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Мишле82 в Септември 02, 2011, 11:02:54 am
eganeva, е дано не всички мислят и като теб, че такива като мен и Вени ще трябва да си останат сами завинаги  :lol:
Аз също мисля като Вени, не искам да дърпам дявола за опашката, но за мен връзката приключва с изневярата.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jolie16 в Септември 02, 2011, 11:04:30 am
..но за мен връзката приключва с изневярата.

И аз така мисля
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Дидомира в Септември 02, 2011, 11:10:54 am
Искрено ти съчувствам , миличка . Като някое от по -горните постове съм на мнение ,че няма по-лошо нещо за мен от изневярата и от .. болест , разбира се . Пази боже! Пиша ти най -вече ,защото прочетох и ,че понякога мъжете реагирали агресивно и т.н . Ако на мен ми се  случи това .., ами познавам мъжа си и съм убедена ,че никога няма да ми посегне . В случая ако стане , ще го направя аз , а не той.  :oops: Разбира се ,че с това не казвам да правиш нещо подобно ! Напротив ! Казвам ти ,че само  ТИ И НИКОЙ ДРУГ не познава съпруга си толкова добре . Ние тук можем да ти даваме съвети до безкрайност ,но ТИ си човекът ,който го познава и ще знае как да постъпи. Сърцето ти ще ти подскаже как да действаш и какво решение да вземеш .
Искрено ти желая това да е само неприятно недоразумение , защото е бил до теб през целия труден път .
Успех!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: eganeva в Септември 02, 2011, 11:11:41 am
Е, дано никога не ви се налага да изпитвате себе си.
Нищо лично.

 

Моят мъж мисли по същия начин. Ако АЗ му изневеря, прошка няма, говорили сме за това отдавна.
Защо трябва да прощавам изневяра? Какво положително ще донесе това за мен?

 Значи сте се намерили. :wink:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: *слонче* в Септември 02, 2011, 11:17:28 am
още едно време хората са казали, че ако веднъж посегне ще посегне пак. ако залита по жени, винаги ще залита и т.н. наистина шамар, пиянство и изневяра не бих простила и аз - принципи. все пак съм човек и имам право да живея както аз искам, а не както той ми постиля, нали!?!?
ако не се е наскитал.....защо се е заел със семейство и деца?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Дидомира в Септември 02, 2011, 11:24:09 am
Е, дано никога не ви се налага да изпитвате себе си.
Нищо лично.

 

Моят мъж мисли по същия начин. Ако АЗ му изневеря, прошка няма, говорили сме за това отдавна.
Защо трябва да прощавам изневяра? Какво положително ще донесе това за мен?

 Значи сте се намерили. :wink:


Моят мъж казва така : ако ми изневериш и кажеш ,че е било грешка ....,ами ще ти простя. Да търся пак друга жена , па да се нагаждаме на характери тепърва ...неее , не искам . Аз па му казвам ,че ако имаме вече дете , може и да не го напусна ,но няма да мога да му простя и от натякване ....,ами той сам ще си тръгне накрая . Разбира се ,че това е в кръга на майтапа .Не искам никога да попадам в такава ситуация. И дано на никой от нас не се случва . Стигат ни всичките мъки ,които преживяваме !

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Magdalena78 в Септември 02, 2011, 11:32:23 am
Сиси, прегръщам те силно.
Сега, в този момент бъди егоист в името на бебето. Бебето не бива да страда за чужди грешки. Опитай се да не се въвличаш в конфликтни ситуации, просто в името на детето.
Друго - премисли до колко го обичаш и дали би простила, но в никакъв случай не вземай сега, веднага окончателни и генерални решения за брака и бъдещето си.
Потърси приятелка, с която да споделиш и която да ти помогне в този труден момент. Ти имаш нужда от човек, който да те подкрепи в момента и който да е до теб.
Прегръщам те силно.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ваня:) в Септември 02, 2011, 12:09:44 pm
Най-важното от всичко е детето да се роди здраво. При подобни "спокойни" разговори най-вероятно ще си ужасно разстроена. Тези хормони веднага отиват при бебето, има и опасност от контракции. Ако това продължава цяла година, още 2-3 месеца едва ли ще променят много. Аз бих помислила как ще съм най-спокойна в следващите 2-3 месеца заради детето! Достойнството, разводът, разговорите с любовницата и др. могат да почакат малко.

п.п. Не знам дали всички, които емоционално съветват бременна жена да тръгне "с рогата напред", имат представа до какви усложнения може да доведе едно преждевренменно раждане.
Eто това имах и аз впредвид.Да помислиш за теб и бебето!!! Не разбирам защо да не искаш помощ от РОДИТЕЛИТЕ си,подчертавам родители, а не роднини или комшиите...
Нима в толкова трудна ситуация за теб няма ли да те подкрепят собствените ти родители? Аз не мисля така...Найстина има време за всичко, но сега не е време за изясняване на причините за изневярата на говедото...Всеки с характера си,но моето мнение за характерите е,че те не се променят, а и не виждам смисъл да си губиш времето и здравето да промениш някого, защото не те устройва негов характер :lol:
Прочетох ти първите публикации в този форум и установих,че първоначално пишеш като МЪЖ,който нуждае се от съвете за спермограмата :lol:...а сега имам въпрос:какво си?мъж или жена? :lol:
ПП:Ако си жена трябва да си отговориш сама дали можеш да прощаваш изневярата на мъже ти независимо дали е продължила дълго или кратко и според мен зависи от свой характер...има жени,които могат и такива с проклет характер като мен,който не могат да прощават...не знам кои е по-добре :(..това е личен избор и не е от най-лесните :?...То е ясно, че всички хора си имат пороци, но зависи от теб с кои пороци можеш да направиш компромис и с кои не можеш да живееш :wink: А непредвидените ситуацции в живота са каляване на характера :lol:Стига човек да е здрав както физически така и психически и останалото са подробности :wink:
Пази себе си и бебето си,защото това е по-важно в момента и в бъдеще!
Лично аз не бих се унижила да "поговоря"с такива екземпляри от Балшой Театър и да ме направят на луда дори и бременна в 7ият месец някакви,който не заслужават дори вниманието ми,камо ли разговори...но това съм аз,а ти направи както искаш, но не мисля другият вариянт да е печелившият за теб  :? Успех каквото и да решиш и не се поддавай на емоции!

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 02, 2011, 13:01:42 pm
Мацки, аз се депресирах от вашите съвети без да съм бременна и да съм осъзнала току що, че мъжа ми кръшка.
Мъжете са различни, хората са различни. Ако е за единя му спорт, здраве да е. Ако има чувства, вече не е добре.
В един такъв момент нещата трябва да са кротки и ясни. Колкото по-малко емоции, по-добре и за двете страни. С викова, крясъци и истерии не става.
За мен няма средно положение. Ние двамата с детето, без излишни гимнастики, или ние отделно с излишни гимнастики. С две думи, каквото има да става ще стане, детето е факт. Родителите му също. Не се познават от вчера, да седнат и да говорят.
Ако обича все още жена си, ще се осъзнае навреме, ако ли не да си хваща пътя докато е време. Това е, никой не е застрахован...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rozovelka в Септември 02, 2011, 13:02:12 pm
Миличка, много съжалявам за това, което преживяваш :( Много кофти ситуация :( Няма да се впускам в обидни квалификации за съпруга ти, защото в момента не той е важен - важна си ти и детето, което носиш! Иска се много сила и мъдрост, за да излезеш от такава ситуация. Но истината е, че при всички положения ще те боли, а и надали някога ще му повярваш отново :( Предстои ти да си направиш равносметка за всичко, което сте преживели заедно и дали си струва да си с този човек за в бъдеще! Освен това, сега ще вземаш решение не само за себе си, а и за детето си. Съвет в такива ситуации трудно може да се даде. Единственото, което мога да ти кажа е да не бързаш. Изчакай да се роди бебето и после вземай решения! Не мисля, че силни емоции и то негативни, ще са ти от полза в момента!
Прегръщам те силно и ти желая да запазиш максимално спокойствие, доколкото е възможно това!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: midge в Септември 02, 2011, 13:06:02 pm
Е, дано никога не ви се налага да изпитвате себе си.
Нищо лично.

много вярно!

И аз скачах като вас (непрощаващите), но когато реално ми се случи подобно нещо, простих. Трябва да кажа, че не съжалявам за решението си (за сега, де  :lol: , че то никога не се знае)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 02, 2011, 13:28:19 pm
Е, дано никога не ви се налага да изпитвате себе си.
Нищо лично.

много вярно!

И аз скачах като вас (непрощаващите), но когато реално ми се случи подобно нещо, простих. Трябва да кажа, че не съжалявам за решението си (за сега, де  :lol: , че то никога не се знае)

Абсолютно вярно.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Varvarita в Септември 02, 2011, 13:34:51 pm
rum_sisi , съвет не мога да ти дам за това какво да правиш с него.
Но пази се миличка, пази се! Като знам на мен как ми се отразяваше притеснението през бременността... Ти искаш това дете, вярвам в това.
След като бях много разстроена и цяла нощ не спах от емоционални преживявания, последва усложнение и никога няма да забравя думите на д-р Даскалов "На теб бременността и тези деца са ти важни! Сега си позволяваш да мислиш само за това, това ти е приоритет номер 1!" И е така.
Изпитанието е много трудно и коварно, но надявам се да се справиш и да сте добре с бебето  :bighug:.

И не мога да се зачудя, предвид текста на смс-а, каква по дяволите е тази жена, че да участва в този театър? Не само паралелната връзка, ами сценката с телефонната грешка.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rum_sisi в Септември 02, 2011, 14:33:14 pm
Момичета, да ви благодаря първо за съветите!

Вчера цял ден мислих как да постъпя, и толкова се нервирах, свиваше ме корема непрекъснато, и реших за себе си, че трябва да говорим, иначе си вредя много.Изчаках го да се прибере и веднага почнах, то си и личеше, че ми има нещо, и да бях искала да си мълча, нямаше да мога да се преструвам.

Та така, попитах го директно от кога се познават и до къде са стигнали.Казах му, че този номер ми е познат и се съмнявам, блъфирах и, че съм се обадила на въпросния номер, и жената ми е обяснила, че се познават отдавна, и че единствено мъжа ми дължи обяснение, не казах нищо за фактурата.
И нашия си разказа, каза ми, че се познават от повече от година и половина, от предната работа била клиентка на фирмата, но НЯМАЛО абсолютно нищо нередно, само се чували от време на време като приятели, преди два месеца пили кафе, но нищо повече.На въпроса ми защо са разиграли тази сценка по телефона, ми отговори, че е искал да ми спести притесненията и обясненията.
Нямало за него нищо по-важно от нас и не би рискувал за някаква глупост, нямало нищо повече за обяснение.

Не знам кое е истина и кое не.Интересното е, че като мисля, не се сещам да е имало промяна в поведението му, не е закъснявал от работа, поне не съм забелязала нещо.

Но времето ще покаже.Аз за себе си мисля, че в момента имам много важен мотив да бъда спокойна и да не се нервирам повече.
Но аз ще бъда наблюдателна, няма да вярвам така лесно, пък ще стане ясно!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: цигу в Септември 02, 2011, 14:36:06 pm
Е, дано никога не ви се налага да изпитвате себе си.
Нищо лично.

много вярно!

И аз скачах като вас (непрощаващите), но когато реално ми се случи подобно нещо, простих. Трябва да кажа, че не съжалявам за решението си (за сега, де  :lol: , че то никога не се знае)

Абсолютно вярно.

Подкрепям изцяло такава позиция. На приказки "аз никога..." е лесно. Животът обаче е много шарен и сложен, а сърцето знае две и двеста.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Мишле82 в Септември 02, 2011, 14:41:56 pm
rum_sisi, ще стане ясно със сигурност. Хубаво е, че не си му казала за фактурата, така ще можеш да продължаваш да наблюдаваш. В момента, в който разбере обаче, че си го излъгала и ти с нея не си говорила, а той се е хванал, може да започне да премисля и да се сети за достъпа ти до ел.фактура. Аз на твое място бих сменила парола, ако има за достъп, пък нека смее да ме пита защо е сменена  :x
То има 100 начина още да комуникират, ако са решили.
Бъди много наблюдателна, това не ми харесва и според е мен е поредния театър. Просто приятели такива смс-и не си пишат.
Ти си то познаваш най-добре.
Най-важното е да запазиш спокойствие още малко, за да е наред всичко с бебето!!


Между другото, ако първите ти постове през този профил във форума са писани от него, внимавай да не влезе и да прочете какво си пишем.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: цигу в Септември 02, 2011, 14:44:26 pm
Нужно ли е да се налива още масло в огъня, щом жената се е успокоила и е намерила разрешение, пък било то временно? Защо се раздухва още драмата? Нали всички искаме и да й помогнем, за да се успокои!?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Мишле82 в Септември 02, 2011, 14:47:11 pm
Нужно ли е да се налива още масло в огъня, щом жената се е успокоила и е намерила разрешение, пък било то временно? Защо се раздухва още драмата? Нали всички искаме и да й помогнем, за да се успокои!?
Абсолютно нищо не се раздухва и не се налива никъде ;)
Момичето каза, че ще бъде наблюдателно. Нещо друго да съм написала?!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 14:50:41 pm
Радвам се, че си се успокоила. Гледай си сега бременноста, после ще му мислиш.
Наистина си смени паролите обаче. Нали знаеш що на вълка му е дебел врата :)

Цигу, така или иначе темата вече не засяга само авторката, намесиха се доста лични признания тук. Казвате, да не се заричам за никога, нали? За много неща не бих се зарекла, за това съм категорична, както и човекът до мен. Да, намерили сме се идеално - имаме общи виждания за брака, за приятелите,за ценностите. Там, където няма общи виждания изглаждаме недоразуменията. Но никога не бих си помислила отново да съм с човек, който е бил с друга. Щом е тръгнал да търси нещо навън, значи аз не съм му била достатъчна. Щом не ме смята за достатъчна - прав му път, мъже много, ще се намери за кого да съм всичко на света.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Tanitа в Септември 02, 2011, 14:52:20 pm
Момичета, бракът е сполучлив, тогава, когато се правят взаимни компромиси.
КОгато няма компромиси или ги прави само единия почти винаги се стига до необратим разрив!
А при компромисите думите "никога" и "винаги" са твърде силни.
Взаимното уважение, общите интереси, отношението, което съпругът има към жена си е много по-важно, отколкото една изневяра, както хората са казали - сексът не е повод за запознанство :lol:
Изневярата направена по подходящ начин (без нараняване и злепоставяне) няма нищо общо с достойнството, а само с нагона.
Освен това правите ли разлика между "обичам" и "влюбен съм"?
Влюбването трае май до 2 години от връзката, след това идва обичта..
Никой не знае какво точно ще му поднесе живота и такива твърдения, като "никога" и "винаги" е смешно да се изричат, а още по-нелепо е да се проектират в нечии друг семеен живот.
Вечна любов има само в приказките, а нещата никога не са само бели или само черни, обикновенно са сиви, зависи кой нюанс!
Тези мои разсъждения са продиктувани от опита. :lol:

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 14:56:20 pm
Добре, но защо трябва да простя, дори и да е само от нагон? Това трябва да е компромис към моите принципи, нали така? Не са ли те,които ни изграждат като личности и начинът по който ги прилагаме? Ако човек се отклони от един свой принцип,кое гарантира, че няма да наруши и другите изграждащи го принципи?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Дидомира в Септември 02, 2011, 15:03:12 pm
jasmin_veni, тук ще се включа и аз   :wink:!
Защо да не простиш ,ако човека е сгрешил, ааа? Защо да не му дадеш втори шанс ,когато виждаш ,че истински се покайва и опитва да изкупи вината си !!! Нима ти не си човек и не може примерно да ти се случи ? Аз пък абсолютно не вярвам на хора ,които казват НИКОГА няма да изневеря . НА МЕН това не може да ми случи!!
Аз пък сега говоря от позицията на изневеряващите ,нооооо отдавна в минало време , щото то и без друго си стана дискусия тук.Тогава бях млада и "глупава"!  Въобще не визирам историята на авторката и ,моля ви да не си вадете някакви заключения Дано всичко се нареди за нея по -най добрия възможен начин  :bighug:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 15:09:23 pm
За да се стигне до тази грешка, има причина. Тази причина може да не съм аз, може и аз да съм. Ако я сподели с мен навреме, може да намерим начин за преодоляването на проблема и без да се стига до изневяра. Пример - скучен секс. Ако не ми се сподели, аз няма как да знам. Ако ми каже - бе куца ни нещо напоследък, ще намерим решение :lol:

Пример - напрежението в работата е много, не се справям. Ако не ми каже, аз няма как да знам и да потърсим заедно отдушник. Ако ми сподели, ще намерим начин за справяне със стреса или нова работа.

Ако не се споделят проблемите няма как да знаем, че може да има последствия. Ако ми каже - аз опитах да ти кажа, ти не ме чу, значи и аз имам вина, но това не е причина да простя. Има ситуации и ситуации. Аз казах на кои не прощавам, ама грам. И няма сила на света, която да ме накара да простя. Може привидно да забравя и да си кютам, не значи че съм простила.

Интересно ми е, ако беше ударил шамар, ако беше унижил физически, пак ли щяхте да давате тези съвети? Или физическото насилие е различно от подкопаване на личността?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Дидомира в Септември 02, 2011, 15:15:04 pm
Абсолютно си права ,jasmin_veni ! Този път съм напълно съгласна с теб . От опита си с един провален брак зад гърба си се опитвам никога да не повтарям грешките. Съпругът ми ме научи да говоря и споделям ,признавам ! Семейството  се гради на разговори и водене на диалог , освен на взаимните компромиси , разбира се !

И НЕ  ,никога не бих дала съвет , ако чуя , че е употребено физическо насилие . Е ,за това бих казала НИКОГА !
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 15:18:20 pm
Мисълта, че вече не си желана и те лъже не е ли по същия начин подкопаване на самочувствиетои унижаване на личността, както забития шамар?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rum_sisi в Септември 02, 2011, 15:29:52 pm
Момичета, да ви благодаря първо за съветите!

Вчера цял ден мислих как да постъпя, и толкова се нервирах, свиваше ме корема непрекъснато, и реших за себе си, че трябва да говорим, иначе си вредя много.Изчаках го да се прибере и веднага почнах, то си и личеше, че ми има нещо, и да бях искала да си мълча, нямаше да мога да се преструвам.

Та така, попитах го директно от кога се познават и до къде са стигнали.Казах му, че този номер ми е познат и се съмнявам, блъфирах и, че съм се обадила на въпросния номер, и жената ми е обяснила, че се познават отдавна, и че единствено мъжа ми дължи обяснение, не казах нищо за фактурата.
И нашия си разказа, каза ми, че се познават от повече от година и половина, от предната работа била клиентка на фирмата, но НЯМАЛО абсолютно нищо нередно, само се чували от време на време като приятели, преди два месеца пили кафе, но нищо повече.На въпроса ми защо са разиграли тази сценка по телефона, ми отговори, че е искал да ми спести притесненията и обясненията.
Нямало за него нищо по-важно от нас и не би рискувал за някаква глупост, нямало нищо повече за обяснение.

Не знам кое е истина и кое не.Интересното е, че като мисля, не се сещам да е имало промяна в поведението му, не е закъснявал от работа, поне не съм забелязала нещо.

Но времето ще покаже.Аз за себе си мисля, че в момента имам много важен мотив да бъда спокойна и да не се нервирам повече.
Но аз ще бъда наблюдателна, няма да вярвам така лесно, пък ще стане ясно!

А още нещо, този смс наистина не бил за него, на следващия ден му се обадила познатата да му обясни, че смс бил за приятеля Росен, и се извинила за неприятностите.

Абе странна работа.

Но аз ще наблюдавам.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Magdalena78 в Септември 02, 2011, 15:44:26 pm
Сиси, аз също съм получавала подобни смс-и. Просто бяха грешка, показах ги на мъжът ми, добре, че беше вмъкнато там името "Алекс", че да е ясно на 100%, че не е за мен този смс.

Мисли сега само и единствено за твоето спокойствие, за мъничето в теб, за прекрасните моменти, които ти предстоят.

Ако мъжът ти не беше избрал теб, той просто нямаше да бъде до теб през всички трудности, които са вече зад гърба ви. Гледай напред в хубавото, което те чака.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: kriss_and в Септември 02, 2011, 15:45:30 pm
Момичета, да ви благодаря първо за съветите!

Вчера цял ден мислих как да постъпя, и толкова се нервирах, свиваше ме корема непрекъснато, и реших за себе си, че трябва да говорим, иначе си вредя много.Изчаках го да се прибере и веднага почнах, то си и личеше, че ми има нещо, и да бях искала да си мълча, нямаше да мога да се преструвам.

Та така, попитах го директно от кога се познават и до къде са стигнали.Казах му, че този номер ми е познат и се съмнявам, блъфирах и, че съм се обадила на въпросния номер, и жената ми е обяснила, че се познават отдавна, и че единствено мъжа ми дължи обяснение, не казах нищо за фактурата.
И нашия си разказа, каза ми, че се познават от повече от година и половина, от предната работа била клиентка на фирмата, но НЯМАЛО абсолютно нищо нередно, само се чували от време на време като приятели, преди два месеца пили кафе, но нищо повече.На въпроса ми защо са разиграли тази сценка по телефона, ми отговори, че е искал да ми спести притесненията и обясненията.
Нямало за него нищо по-важно от нас и не би рискувал за някаква глупост, нямало нищо повече за обяснение.

Не знам кое е истина и кое не.Интересното е, че като мисля, не се сещам да е имало промяна в поведението му, не е закъснявал от работа, поне не съм забелязала нещо.

Но времето ще покаже.Аз за себе си мисля, че в момента имам много важен мотив да бъда спокойна и да не се нервирам повече.
Но аз ще бъда наблюдателна, няма да вярвам така лесно, пък ще стане ясно!

А още нещо, този смс наистина не бил за него, на следващия ден му се обадила познатата да му обясни, че смс бил за приятеля Росен, и се извинила за неприятностите.

Абе странна работа.

Но аз ще наблюдавам.

До сега четох и реших и аз да взема отношение. Не мисля, че смс-а е бил за приятеля й Росен. Какво ли толкова не леко решение му се е наложило да вземе!? Не познавам съпруга ти, нито теб, но ми се струва, че това за смс-а не е така, както той ти казва. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Tanitа в Септември 02, 2011, 15:46:11 pm
Изневярата и физическото насилие са абсолютно различни неща, няма смисъл да ги сравнявате!
Разбира се, че физическото насилие е недопустимо да се прощава - тук спор няма!
В случая говорим за изневяра, да не се отклоняваме!
Мисълта, че вече не си желана и те лъже не е ли по същия начин подкопаване на самочувствиетои унижаване на личността, както забития шамар?
Не, разбира се!
Зависи как го е направил, точно това обясних вече.
Освен това защо непрекъснато поставяме мъжа в ролята на изневеряващия.
Вени, ами ако ти се влюбиш в някой друг мъж?
Имаш принципи - това е прекрасно, няма да изневериш на мъжа си, но през цялото време си мислиш за другия мъж, бленуваш за него, но благодарение на принципите си не му изневеряваш.
Няма конкретна причина, нека не забравяме, че любовта е химия, а не салдо от положителни и отрицателни качества.
Точно затова говоря за разлика меджу влюбване и обичане, но явно никой не ме разбира.
Та ето изниква още един въпрос - коя изневяра е по-страшна - мисловната или физическата!
Въобще животът е пъстро нещо и гаранции няма.
Вени, искам да си поговорим на тази тема след 20 години, ако сме живи и здрави :)


Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Дидомира в Септември 02, 2011, 15:53:53 pm
Изневярата и физическото насилие са абсолютно различни неща, няма смисъл да ги сравнявате!
Разбира се, че физическото насилие е недопустимо да се прощава - тук спор няма!
В случая говорим за изневяра, да не се отклоняваме!
Мисълта, че вече не си желана и те лъже не е ли по същия начин подкопаване на самочувствиетои унижаване на личността, както забития шамар?
Не, разбира се!
Зависи как го е направил, точно това обясних вече.
Освен това защо непрекъснато поставяме мъжа в ролята на изневеряващия.
Вени, ами ако ти се влюбиш в някой друг мъж?
Имаш принципи - това е прекрасно, няма да изневериш на мъжа си, но през цялото време си мислиш за другия мъж, бленуваш за него, но благодарение на принципите си не му изневеряваш.
Няма конкретна причина, нека не забравяме, че любовта е химия, а не салдо от положителни и отрицателни качества.
Точно затова говоря за разлика меджу влюбване и обичане, но явно никой не ме разбира.
Та ето изниква още един въпрос - коя изневяра е по-страшна - мисловната или физическата!
Въобще животът е пъстро нещо и гаранции няма.
Вени, искам да си поговорим на тази тема след 20 години, ако сме живи и здрави :)




Не се ядосвай , миличка .Аз те разбирам ! :D  И аз затова визирах моят опит и случай , ама не ме разбра ! Това да сравняваме пък физическо насилие с изневяра е нещо , за което даже не бих коментирала ! Това за годините добре казано , щото като видях ,че е на 25 и ми се стори ,че е по -добре да спра да споря .Не ,че годините са определящи толкова , но и аз като бях на 25 и .. , а бе друго разсъждавах!Хората за това казали ,де - "не питай старило , питай патило "!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 15:59:44 pm
С удоволствие, само да доживеем :)

Ако се влюбя в друг мъж и е непреодолимо, предпочитам да се разделя със съпругът ми. Да, мисловната изневяра също е такава. Ако съм се влюбила в друг мъж, значи нещо ми е липсвало и след като съм го казала и коментирала и не е имало реакция, влюбването в друг е моята естествена реакция. Това за мен е знак, че трябва сериозна промяна в животът ни. Предпочитам да се разделя с него, без да го правя "баджанак", точно защото го обичам и ценя и не искам да го унижавам, като му слагам рога.

Да, сега виждам, че коментирате годините ми. Явно е, че вие не разбирате или не приемате моята позиция, аз не я и налагам. Но и аз не приемам вашата. Не заради годините. А защото ако ми изневерят, поглеждайки се в огледалото, аз няма да видя Вени. Най-вероятно ще се видя запусната, тъпа, унижена, дории да не съм. Това ще ми изкриви представата за мен самата и ако аз преглътна изневярата, то приемам да се виждам такава.

Добре, вие бихте ли преглътнали изневярата? Как ще се виждате тогава в огледалото? Същите Дидомира и Танита или различни?


Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: цигу в Септември 02, 2011, 16:03:49 pm
ако ми изневерят, поглеждайки се в огледалото, аз няма да видя Вени. Най-вероятно ще се видя запусната, тъпа, унижена, дории да не съм. Това ще ми изкриви представата за мен самата и ако аз преглътна изневярата, то приемам да се виждам такава.

Добре, вие бихте ли преглътнали изневярата? Как ще се виждате тогава в огледалото? Същите Дидомира и Танита или различни?


Изобщо няма да гледам себе си. Колкото и да е наранено сърцето и егото ми, пак бих мислила за мъжа си и че е прекрасен и няма друг като него. Просто не бих понесла да го загубя.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Дидомира в Септември 02, 2011, 16:04:11 pm
С удоволствие, само да доживеем :)

Ако се влюбя в друг мъж и е непреодолимо, предпочитам да се разделя със съпругът ми. Да, мисловната изневяра също е такава. Ако съм се влюбила в друг мъж, значи нещо ми е липсвало и след като съм го казала и коментирала и не е имало реакция, влюбването в друг е моята естествена реакция. Това за мен е знак, че трябва сериозна промяна в животът ни. Предпочитам да се разделя с него, без да го правя "баджанак", точно защото го обичам и ценя и не искам да го унижавам, като му слагам рога.

Да, сега виждам, че коментирате годините ми. Явно е, че вие не разбирате или не приемате моята позиция, аз не я и налагам. Но и аз не приемам вашата. Не заради годините. А защото ако ми изневерят, поглеждайки се в огледалото, аз няма да видя Вени. Най-вероятно ще се видя запусната, тъпа, унижена, дории да не съм. Това ще ми изкриви представата за мен самата и ако аз преглътна изневярата, то приемам да се виждам такава.

Добре, вие бихте ли преглътнали изневярата? Как ще се виждате тогава в огледалото? Същите Дидомира и Танита или различни?





 jasmin_veni , няма целувки да ти пратя  :bighug:Много си сладка и само как се палиш !!

Не , аз си мисля и до колкото се познавам, че не бих простила .Т.е може и да остана с човека ,но вътрешно не бих могла да му простя  и просто ще удължа агонията си известно време и пак ще се разделя с него . Това обаче,  за което  говорих в предните си постове няма нищо общо какво бих , и какво не бих !
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 16:16:41 pm
Да, дали ще простиш и ще си тръгнеш или дали няма да простиш и ще останеш са две различни неща. Аз говоря за прошката. има за съжаление ситуации, в които ако има изневяра, се налага да помълчиш известно време, защото има външни фактори, които го налагат. Това не я оправдава, нали?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Magdalena78 в Септември 02, 2011, 16:30:43 pm
Ох, извинявам се, че пак се намесвам в тази тема, но все пак да погледнем нещата право в очите: в този живот няма само черно, само бяло.
Мъжете са по-самовлюбени от жените, те обожават женското внимание и в момент на слабост е възможно да не отблъснат една такава жена и да я допуснат до себе си, дори и само за малко (дори и без секс да е намесен). Жена, която проявява интерес към тях може да е допускана и това е породено единствено и само от "галенето" и "подхранването" на тяхното мъжко самочувствие.
Жени са флиртували пред очите ми най-безсрамно с моя мъж. Аз гледам после как това се отразява на неговото самочувствие и настроение и нямам нищо против, просто защото му вярвам.
По същият начин мъже са флиртували с мен пред очите на мъжът ми. И странното е, че моят мъж се радва, когато вижда, че други мъже ме харесват.
Когато двама души са заедно това е техен съзнателен избор и другите нямат значение.
Хайде да я заключваме вече тази тема.
Сиси, ти си гледай сега спокойствието и хубавите моменти, които предстоят. Философските разговори в момента не са важни
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: eganeva в Септември 02, 2011, 17:13:51 pm

А още нещо, този смс наистина не бил за него, на следващия ден му се обадила познатата да му обясни, че смс бил за приятеля Росен, и се извинила за неприятностите.



Дано Росен не е женен.
А между другото ти защо четеш смс-ите на чужд телефон!?


Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: ollivia в Септември 02, 2011, 18:06:31 pm
Прошката е едно от най-ценните неща, които са ни дадени. Как ще излезеш от ситуацията, която се налага да прощаваш е друг въпрос и е следствие на личния светоглед.
За мен, по презумция, любимите ми хора са невинни до доказване на противното, и това не означава, че им търся кусурите с лупа след това - напротив :wink:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Tanitа в Септември 02, 2011, 18:24:39 pm
Ох, не ми се спори - повтаряме едно и също, без никой да убеди другия.
Пак ти казвам, нека да минат - двайсет години са много - 10 и отново можем да поговорим по темата.
За мен са важни отношенията в семейството, това дали можеш да разчиташ на човека до себе си, това да не те предаде, общите ви интереси, общите ви възгледи за живота.
Ако това е налице - могат да се правят много и различни компромиси.
Дори и изневярата е един от тях.
Разбира се не говоря за системна изневяра, а за нещо инцидентно и то без никаки последици.
Никой не е идеален, аз също!
Една изневяра няма да ме принизи в собствените ми очи, защото тя няма да е критерий за самооценката ми, която се базира на други показатели.
Но ценостната ми система е претърпяла развитие през годините, базирайки се на опита (разбира се не само моя).
На 25 сигурно съм разсъждавала като теб - вече не помня, а на 10 вярвах и в комунизма, но това беше отдавна! :lol:
И да, моя мъж в интерес на истината не ми е изневерявал до сега, но ако го направи, имайки пред вид всички останали качества, които притежава, мисля, че ще му простя (Слава богу, че не чете в този форум, че току виж хукнал по други жени;-)))
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mecinka в Септември 02, 2011, 20:11:26 pm
 :lol: доста философска стана темата...
:? не съм сигурна дали ще мога да простя такова нещо... просто засега не съм се сблъсквала, и колкото и да съм сигурна в принципите си незнам как ще реагирам.
вени, много си крайна. хубаво е, че си вярваш и имаш доверие на човекът до теб.
смятам, че е непростимо примерно да убиеш някой.
 :lol: животът е доста сив, това с черното и бялото е като картинка за оцветяване.
 :) момичета, хайде да се усмихнем и да си кажем да сме живи и здрави.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 20:57:32 pm
Разбирам, че нито аз ще ви убедя в моята позиция, нито вие в своята. Коментирах темата и с мъжът ми и той мисли като мен. Да, може да сме крайни, но това е нашият свят и нашите ценности. Аз моите не ги налагам на никой, защо вие се опитвате да ми наложите вашите виждания с реплики като "след години пак ще си говорим", все едно след години мъжът ми или аз задължително ще сме си изневерили?

Ясно е, че нещата не са черни и бели, но е ясно, че всеки избира нюанса на сиво, в който да живее. Аз съм избрала моя и съм доволна от него. Ако нещо се промени, изборът дали аз ще се променя или ще променя човекът с който го споделям ще е мой личен избор.

Само не разбрах, как така повечето застанахте на позицията "Може да му простиш, то едва ли не е нормално да се случва"?. НЕ казвам, че някой написа нещо такова, просто такова настроение лъха от постовете ви. Това е много, много тъжно.

Само три момичета заявихме, че за нас изневярата не е нещо нормално и не бихме се съгласили да останем с човека след изневяра. Поне не съм сама във възгледите си.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mecinka в Септември 02, 2011, 21:35:22 pm
 :bighug: миличка, аз нямам позиция, защото ситуацията ми е непозната.  :) нищо не е задължително, което не значи, че го приемам. не исках да те засягам лично, сори ако така ти е прозвучало  :oops:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 21:39:31 pm
:bighug: миличка, аз нямам позиция, защото ситуацията ми е непозната.  :) нищо не е задължително, което не значи, че го приемам. не исках да те засягам лично, сори ако така ти е прозвучало  :oops:
О, не, не, към никого конкретно, по-скоро към общия тон, който прие темата :bighug:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: цигу в Септември 02, 2011, 21:41:27 pm
А аз не разбирам защо се разстройваш толкова, че много от коментарите са "изневяра раздяла не прави", по логиката на "птичка пролет не прави".

Цитат
защо вие се опитвате да ми наложите вашите виждания с реплики като "след години пак ще си говорим", все едно след години мъжът ми или аз задължително ще сме си изневерили?

Не мисля, че това имаха предвид. Ако сте на 25, с мъжа ти имате къса история, безкрайно бъдеще и много добри намерения. Като станете на 35 или 40, имате дълга история и сте по-наясно колко кратко е бъдещето ви заедно; хем сте си по-скъпи един на друг, хем сте по-малко категорични по въпроса какво никога не би ви се случило.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: evita1717 в Септември 02, 2011, 21:57:21 pm
Да се включа и аз в темата, макар и със закъснение.
Първо относно конкретното питане на момичето, което започна темата, лично мое мнение е, че съпругът лъже.Нелепо звучи нескопосаното обяснение, че смс-а бил за някакъв си Росен и т.н.Отвратителна е ситуацията, но предвид състоянието и, най-важното към момента е да запази спокойствие, защото всяка крайна мярка би била стрес за нея и за бебето, които в момента са абсолютно нежелателни, но предвид случилото се е доста трудно предполагам!Честно казано на мен не ми допада, че този мъж няма доблестта да си признае и прекрати взаимоотношенията с въпросната жена, а напротив ...И в този ред на мисли, аз по-скоро това не бих простила със сигурност!Честно казано не съм изпадала в такава ситуация, но разсъждавайки, аз също съм крайна и смятам, че не бих могла да преглътна унижението, че не съм единствена, НО другият вариант е да си върна, т.е. да направя същото, за да сме "квит", знам че е нелепо, но може би само така бих могла да преглътна случилото се и да "запазя" гордостта си ...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 02, 2011, 22:06:54 pm
А аз не разбирам защо се разстройваш толкова, че много от коментарите са "изневяра раздяла не прави", по логиката на "птичка пролет не прави".

ЗАщото за мен бракът е свята институция, затова. Защото чувствата на жената са крехки и между истерясала и изпаднала в апатия, безразлична към нищо жена има малка крачка.
Защото за да се стигне до изневяра значи нещо много куца в двойката. И не е нормално за мен всички вместо да кажете "намери каква е причината, предотврати ако можеш изневярата" да заявявате, че "изневяра раздяла не прави".
По едно време тук някой каза - случайна забежка. За мен след случайната забежка следва втора, трета и се стигне до момента с връзката от една година.

И защото и аз съм сигурна, че лъжат авторката, още по-сигурна съм, че тази дропла сигурно съм я чела из бг-мама в темите за изневярата! И защото напоследък, когато срещам тема "той е женан,ама аз го искам какво да правя" масово се отговаря - "изживей мига, какво толкова" без никой да мисли, че разбива семейство.

Дали ще си върнеш, ако разбереш за изневяра по същия начин, дали от това ще се почувстваш по-добре - не знам, по -скоро ще изживееш мъката.

Виж, има хора, които от самото начало приемат отворен брак. Може би те нямат такива рзмисли и драми, знам ли?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jolie16 в Септември 02, 2011, 22:11:50 pm
И аз да се включа отново .. и аз съм на 25 год. ,заедно с мъжа ми съм от 6 год. и смятам,че дори е още по-лошо ,когато познаваш човек по-добре от себе си,живял си с него дълги години,,делили сте всичко,борили сте се и какво?Ставате на 40 год и той изневери ? За прекрасен подарък за дългия съвместен живот ли да го приема?
И сега и след 20 год. си мисля,че ще разсъждавам по един и същ начин...

Наистина темичката стана малко философска... :balk_104:
Лека вечер !
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Kremkaramel в Септември 02, 2011, 23:28:58 pm
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44247.0

Магичка получаваше подобни смс-и. Така се започна. Завърши с много сълзи, много разбити нерви и развод. Може би, ако се включи и самата Магичка, би получила съвет от патило.
А аз предпочитам да не изказвам мнението си, тъй като съм много крайна.
Желая ти здраво и хубаво бебче!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Magdalena78 в Септември 02, 2011, 23:39:10 pm
След като разговорът така или иначе пое философската посока, ще изкажа и аз моето мнение (извинявай Сиси, че е в твоята тема): ние дори не осъзнаваме колко сме ограничени (като мишки в лабиринта търсещи сиренцето) от всички стереотипи, канони и закони на нашето общество. Те са създадени с цел обществото да просъществува, да е устойчиво и това е най-доброто измислено до сега. Но по отношение на индивида всички тези стереотипи и правила е възможно да създадат повече нещастие и повече страхове отколкото щастие. В мозъците ни е забита една реалност, започваща от моделите в семейството, абстрактни понятия като любов, гордост, изневяра, преминаваща през отношенията с околните и т.н. Уникалното в случаят е как моделът на съществуване, в който сме поставени реално предизвиква емоции на гняв, щастие и разочарование в зависимост от някаква ситуация. По същият начин както ние се чудим как на аборигените им доставя върховно удоволствие да тропат около огъня и ги гледаш: всички са радостни, щастливи и това е върховното забавление за тях - това е тяхната реалност, техните схващания.
Просто човек трябва да отсее нещата: кое наистина причинява нещастие, дали си струва да изживееш тези емоции на гняв и разочарование, или просто си се заклещил в някакви стереотипи и не излизаш от тях, плащайки скъпо и прескъпо за това. Всеки си има своя истина, всеки си има своите приоритети в живота, своята емоционалност и индивидуална импулсивност. Но в крайна сметка ние сме си все така ограничени в емоционалните реакции към дадени ситуации и зависи само от нас (от конкретният индивид) как ще се справим с тях в чисто емоционален и психологически план.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Varvarita в Септември 03, 2011, 15:00:16 pm
Сиси, това че се оплита в такива лъжи и продължава сам да дълбае и измисля истории на мен ми говори нещо. Спекъл се е. Което в някаква степен е по-добре от нахалството, на което някои мъже са способни.
Сложи си моля розовите очила и не си позволявай да мислиш в тази посока. Обяснение има, криво, не криво - това е. Не го мисли, не го мисли сега.
Зная колко трудно е да се сдържаш, да не се издаваш и да си спокойна, но както ти казах в предния пост - бременността и здравото дете ти е приоритет.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Smaraidi в Септември 03, 2011, 15:10:08 pm
Направи впечатление, че в повечето случай момичетата с дълъг семеен стаж мислят противоположно на тези с малък такъв. Защо ли  :wink:? Промяна в приоритетите.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 03, 2011, 16:46:02 pm
Само не разбрах, как така повечето застанахте на позицията "Може да му простиш, то едва ли не е нормално да се случва"?. НЕ казвам, че някой написа нещо такова, просто такова настроение лъха от постовете ви. Това е много, много тъжно.

Защото момичето е бременно, защото има нужда от спокойствие, защото никой от нас не е видял мъжа и да и изневерява и въпреки това чета постове с много крайни заключения. Защото в този момент тя чете и все повече се тормози. Защото нейните възгледи може би са различни и тя в този миг, дори човека да е зафлиртувал в един момент с няква лигава кифла да иска това да не разбива семейството, както и той.
Преди години и аз бях като теб, но с времето реших да запазя крайните си възгледи за себе си, защото хората са различни и с голямата си обич са склонни да простят. Така е Вени, хората грешат и горчиво съжаляват за грешките си. Дали ще простя, ще си помисля дали си заслужава. Изневяра още не ми се е налагало да простя, но знам, че ще го направя, в името на детето ми и на семейството ми, ако отсреща има чувства и разкаяние. Не ми е дълъг стажа, не съм престаряла, на 28 съм. Все още съм огън и жар и не се оплаквам от мъжко внимание, напротив  :lol:. Но преди моите чувства са тези на детето ми и тези на семейството ми.

Kremkaramel  Магичка си е Магичка. Нейния мъж си е нейния мъж. По назад нещо четох и да е с придружител, за да не я пребие, когато го попита...Дет викат, един женски сайт цяла банка щеше да докара до фалит, а пък една тема една двойка ли няма да докара до лудост и да разведе  :lol:

Smaraidi  не в приоритетите, в акълеца. Човек вече знае, че и да смени, може на по-лошо да попадне, не е гаранция, че ще е по-добро  :lol: Ако си заслужава, прощаваш.

Вера, може пък, да си е "почесъл езика" за разнообразие и жената отсреща да го е приела на сериозно. Тя може да си мисли много неща, ама човека си има семейство. Какви са тия розови очила  :lol:

Явно трябва да погледам малко сериали  :lol:. Липсва ми въображение...

И да си призная, в тинейджърските години с първата заплата си купих джиесемче. Едно разкошно сименсче. Та брат ми на баща ми от телефона в хола ми пускаше смс-и, а аз се опитвах да спя в моята стая. Обаче ми писна и му отговорих така: Ако не спреш да ми пишеш смс-и и да ми звъниш, ще дойда и ще те подгоня (визирах брат ми, като си представях вече точилката) и утре когато ти спиш, аз ще ти скачам по главата и ще ти звъня стократно. Като и двата телефона бяха сименс и бях украсила с картинки. Обаче вместо телефона на тате, сбърках и написах моя, ама вместо 0887, 0888. Назад цифрите бяха същите. След като цъкна изпратено, зацепих, ама късно. Последва едно звънене, около 1000 пъти, викам идиот да си ще се сетиш, че е грешка и спрях звъка. На сутринта имаше около 56 неприети повиквания. И на път за училище, разказах на баща ми. Беше ме срам да вдигна. Баща ми се обади, вдигна мъж и му обясни, че жена му е с куфарите на вратата... Баща ми се извини и обясни, че децата са си играли, дали се е върнала тя си знае...
Та така се връщам аз с усмивка назад и като ви чета, направо лошо ми става...
Така, когато мъжа ми получи смс: Сладко пухкаво меченце, с пукава муцунка, която искам да цункам, доста се посмях  :lol:. Така де, сега и аз искам да я цункам тая муцунка  :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Varvarita в Септември 03, 2011, 16:53:13 pm
Под розови очила имах предвид, да не търси, рови, наблюдава и следи, да не дълбае и терзае.
Има обяснение на ситуацията, аз бих го приела.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mecinka в Септември 03, 2011, 17:16:55 pm
Сладко пухкаво меченце, с пукава муцунка, която искам да цункам
:lol: :lol: :lol:
и моето сладко пухкаво меченце /съпругът ми мечо пух  :lol:/ преди получи два странни смс-а, в рамките на една седмица.
на единият звъннах - никой не вдигна - смс-а беше само едно НЕ
другият беше от интернет - някой го информираше, че отива към кафето, ако може да отиде и той  :lol:
по принцип не удобрявам изневярата, но знам ли... ако някой ден се сблъскам с нея, а имам дете...  :? сигурно бих се замислила... всичко е много индивидуално, зависи колко човека засяга, зависи кой с какви намерения го е направил... нека се включи психолога ваня, ако има опит с такива ситуации да сподели
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Varvarita в Септември 03, 2011, 17:21:53 pm
То стана малко искрено и лично, но и аз скоро получих следобеден смс "Ще те ш*бам по чорапи", добре че пишеше "Данчо" най-отпред  :lol:. Романтика в някаква форма.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Magdalena78 в Септември 03, 2011, 18:14:45 pm
На 100% подкрепям lidia! Точно така мисля и аз.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: magi_st в Септември 03, 2011, 18:21:25 pm
Да, това ме връща на една случка на която сега се смея ама хич не ми беше забавно.На моя мъж колежката се напила една вечер и пращала СМС-си на всичките колеги под ред.Гласяха "Коте, много ми липсваш, кога ще се видим пак." За късмет аз го прочетох не той и направо ми се качи кръвта в главата.Аз пак съм по-рационална мислих, говорих с него той и звънна и всичко се оправи, но на някои колеги жените им бяха пред изнасяне.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rozovelka в Септември 04, 2011, 12:05:46 pm
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли? Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя!

Сиси, надявам се, че вече си по-спокойна, щото тук такива дискусии се разгоряха с толкова крайни мнения :) А истината е, че един развод засяга не само съпруга и съпругата, а и деца, роднини, приятели и изобщо много хора!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mishanta в Септември 04, 2011, 12:15:16 pm
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли? Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя!

Сиси, надявам се, че вече си по-спокойна, щото тук такива дискусии се разгоряха с толкова крайни мнения :) А истината е, че един развод засяга не само съпруга и съпругата, а и деца, роднини, приятели и изобщо много хора!

Това е и моето мнение!

Доверието е много важно, никога не бих си позволила
дори и от чисто любопитство да наруша неизреченото на глас правило,
да не прекрачваме в личното пространство на другия...

Когато някой реши да изневери осъзнато ще го направи и това е страшно.
Ако е мимолетен импулс, е въпрос на въздържане човек да му се поддаде.
Аз мисля, че от второто никой не е застрахован!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mecinka в Септември 04, 2011, 13:16:15 pm
На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли?
:lol: уважавам личното му пространство, в моя случай той сам се похвали  :lol:, което за мен е доказателство, че не крие нещо от мен.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: magi_st в Септември 04, 2011, 14:22:52 pm
А аз съм любопитна и ужасна.В случая го нямаше в стаята и аз от любопитство го прочетох, иначе ако той е там не го чета аз, а той.Различни хора сме.Аз съм от любопитните.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: evita1717 в Септември 04, 2011, 14:29:32 pm
А аз съм любопитна и ужасна.В случая го нямаше в стаята и аз от любопитство го прочетох, иначе ако той е там не го чета аз, а той.Различни хора сме.Аз съм от любопитните.
И аз съм ужасно любопитна, и също бих прочела  :wink:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Smilesearching в Септември 04, 2011, 14:44:54 pm
По ужасно и отвратително нещо не бях чувала!!!! Повечето двойки, които минават през АРТ са стабилни и се подкрепят взаимно, а не при други хора. Явно някъде връзката се е пропукала. Година назад значи в период на изследвания и подготовка за ин витро. Какъв трябва да е този човек, че по това време да кръшка? И защо изневярата трябва да се оправдава? Хората с т.нар. отворена връзка ги разбирам, защото това им е начин на живот и го споделят и двамата. Но това....???
Преди време бях на море с бившия ми приятел. Нещо се сдърпахме и отидох да се разходя, да ми размине. Видях един мъж да изпраща жена си и детето си в квартирата. След това ме догони и директно ми предложи контакт. Щях да повърна направо. Моята връзка не продължи дълго, имаше изневери и от двете страни и за щастие приключи. Но това, на което станах свидетел, ме отврати максимално. Ако има чувства според мен няма как да се стигне до кръшкане.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 04, 2011, 15:28:58 pm
Не му ровя из нещата, дори го карам да си изпразва джобовете, за да пусна нещо в пералнята. Обикновенно мрънка аз да го правя. Затова последния път в който си потърси телефона, му звъннах за да го намеря и се оказа, че звъни от въртящата вече пералня. Плюс това съм на мнение, че скрити неща не остават и рано или късно, ако сгреши един от двамата, ще се разбере. Тва да залягам и да го дебна, няма да стане.
Плюс това, не прощавам на напих се и не помня какво съм правил, от сега съм предопредила. Аз затова не пия  :lol:. Много сериозно взимате нещата и аз съм човек с принципи и емоции, ама като ви чета направо ви се изумявам.
Розовелка зависи колко пространство за лично ползване ти трябва  :lol:. В моя телефон няма нещо което да ме притесни, че е прочел, затова телефонът ми не влиза в личното ми пространство  :lol:. Лаптопа и компютъра също са за общо ползване, имам лично пространство с файловете с които работя, но са лични, защото ме е страх да не ми изтрият нещо. Затова не позволявам да се пипа там. Какво толкова чак лично има, та да се крие един от друг? Банята и тоалетната са ми личното пространство със сигурност. Семейния уют също. Нарушава го семейството му, което непрекъснато се влачи в нас. Това да дойдеш 10 вечерта и да почукаш преди да влезеш, ехее, що им трябва на хората. Е тука вече ми нарушават личното пространство, особено ако в този момент ми се ще да си легна и вече съм по гащи например...

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: albenanedelcheva в Септември 05, 2011, 23:38:31 pm
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли? Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя


Много странно :), Какво има толкова за разбиране. И защо точно в дамската чанта трябва да се рови.
Пример: Миналата семица получавам смс, аз както винаги съм в движение и както винаги не си поглеждам мобилния тел.
Той лежи върху масата, мъжа ми го чува, че писва, отваря го и ми прочита на глас смс-а. Нищо странно и нищо нередно не виждам.
Аз тайни засега от него нямам, затова не ми пука дали ще ми чете или не смс-ите. понякога дори ми е улеснение.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mishanta в Септември 06, 2011, 07:16:51 am
Албена, това исках да кажа...
Когато има съмнения и целенасочено ровиш в нещата на другия е едно,
друго е ако звъни телефон, другия е далече и ти отнасяйки му го  
виждаш кой е и му съобщаваш....примерно!
Ако някой крие нещо, телефоните ще са покрити и с изключен звук!

Всеки има страх от изневяра...затова написах лично пространство,
аз обичам и нямам тайни, не крия нищо, но ще ми бъде неприятно
да видя съмнение под формата на дебнене...

Ние сме разделени през цялото лято, ще излъжа, ако кажа,
че не са ми минавали мисли...но знам, че живота може да ми поднесе всичко
и затова живея днес и сега! Утре ще е друго!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ваня:) в Септември 06, 2011, 10:57:08 am
Аз пак не разбирам каква полза да имаш от такова дебнене :? Освен да си тровиш сам нервите :lol:
Моето лично мнение е,че който си го има в кръвта кръшкането, пак ще намери начин да си кръшка дори и с частен детектив да го "дебнеш" :lol:
Тема се е прехвърлила в нешто друго и не знам до колко помага на авторката :?
Нали знаете?Човек вярва в това в който той иска да вярва!В живота има различни ситуации когато да простиш или да изчакваш друг момент може да е печеливш ход и за двама от една двойка.Да,със сигурност има двойки,които са си простили изневярата и са продължили напред,НО колко проценти от тях?
Обикновено и реално нещата седят по друг начин...и зависи от това дали даден човек е способен да направи компромис с такъв порок ...За мен кръшкането,алкохола и комара не са от пороците с които бих могла да направя компромис :lol:,НО бих изчакала подходящият за мен момент когато да му го върна тъпкано :lol:...но,ние сме различни и всеки реагира както смята за добро :)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: blue_sky в Септември 06, 2011, 12:04:44 pm
Ваня, добре, че отбелязваш, че сме различни и всеки по свой начин реагира. Аз пък не бих връщала тъпкано. За мен има по-цивилизовани начини, ако нещата наистина са взели чак такъв обрат. Със здраве!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ваня:) в Септември 06, 2011, 12:26:42 pm
Ваня, добре, че отбелязваш, че сме различни и всеки по свой начин реагира. Аз пък не бих връщала тъпкано. За мен има по-цивилизовани начини, ако нещата наистина са взели чак такъв обрат. Със здраве!
хахаа,сега виждам какво се разбира от моето писане :lol:..е,нямах предвид да му го връщам със същата монеда,макар,че клин клин избива :lol:,но все пак и в другите ми постове се личи,че няма да му прощавам...найстина различни сме и всеки реагира различно :)
и за каква "цивилизация" говорим когато някой мъж е тръгнал да кръшка докато жена му е бременна в 7мия месец и за върхът на сладоледа-след 4то ICSI :lol:...
ПП:blue_sky ,нямам нищо против за такива цивилизовани дами като теб :)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rum_sisi в Септември 06, 2011, 14:45:35 pm
Ама колко много се е изписало  :) , има доста интересни мнения.

От телефона на мъжа ми звъня често, защото има много безплатни минути и досега дори не ми се е скарал нещо, дори настоява да не трупам излишни сметки.
Не ровя целенасочено и може би затова и не съм усетила нищо, не съм се усимнила.А като видях смс, е стана ми любопитно и го прочетох разбира се, в резултат на което толкова нерви събрах, че по-добре да не бях видяла нищо.

Не знам къде е истината, но в момента повече се притеснявам за себе си, никой мъж не е по-важен от детенцето, и не смятам повече да се ровя и да си вредя, в крайна сметка мисля да съм наблюдателна, то ще стане ясно.

А по въпроса за изневярата, и аз съм на мнение, че не всичко е черно и бяло, има сиво, има нюански, зависи от обстоятелства, момент, начин  :D .
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Bobbie в Септември 06, 2011, 15:39:26 pm
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли? Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя!
Това при всяко семейство е уредено различно. Преди и аз мислех като теб, но с мъжа ми нещата седят така, че не смятаме, че поодбно поведение ни нарушава личното пространство. Според мен желанието да имаш такова означава, че не си напълно комфортно с това този човек да знае всичко за теб. През акъла не ми е минало, че ми рови в чантата, за да ме дебне. Ако я е отворил е било, защото му трябва нещо. Аз най-редовно ровя в неговия протфейл и вдигам телефона му. Дори преслушвам гласовите съобщения, защото той не си ги слуша по месеци. Имаме си също паролите за имейлите. След като и двамата нямаме против, няма проблем. При тях може също да е така и затова да го е прочела, така че не бързай да осъждаш подобно поведение.

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ganka в Септември 06, 2011, 17:25:56 pm
Ох, четох внимателно и не се сдържах - преди години, ей така, без да искам, ме излъгаха в очите. Седи си до мен бившия, говори си по телефона с една дама - меко, размазано, както ако е в определени отношения с нея. Питам аз с кой си говориш - с една приятелка, дето има проблеми с гаджето. Тя била полудевствена, той нямал чувства към нея, не я свалял, тя нямала никакво желание да му обърне внимание, бла бла и тем подобни лъжи. Е, замениха ме с нея, след около месец. Та от тогава не вярвам на такива неща. Още повече на смс-и дето уж са за колегата... Чак пък толкова да сбъркаш телефоните...
Само за едно са прави повечето момичета - не трябва повече стрес да има и най-важното е бебето. Въпреки че е ужасно трудно да се изпълни тая задача.
Аз бих си имала едно на ум с мъжа си, но бих си гледала детето, щото то е най-важно. А после като роди ще му мисля дали бащата е кривнал от пътя или не.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 06, 2011, 23:03:57 pm
Тя била полудевствена........

Прощавай, ама как се смях на това :lol:
Апропо в нашето семейство не е странно да си четем смс-ите, да си проверяваме взаимно пощите, дори има пълен достъп до банковата ми сметка.

Аз не знам как "бих си го върнала". Ама може би по същия начин, знам ли. Всъщност идея си нямам и дано да нямам.

Преди време бях на море с бившия ми приятел. Нещо се сдърпахме и отидох да се разходя, да ми размине. Видях един мъж да изпраща жена си и детето си в квартирата. След това ме догони и директно ми предложи контакт. Щях да повърна направо.
Чакай сега, предложи ти контакт тет-а-тет или двама са малко, трима са достъчно? Защото второто по едно време беше национален спорт :lol: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ganka в Септември 07, 2011, 00:21:11 am
Ми Вени, на мен сега ми е смешно, но тогава не ми беше - неговото обяснение беше, че тя е полудевствена - един вид хем искала да е с оня, хем не искала, ама много сложно беше обяснението. И полудевствена е, като е спала само с гаджето си, ма то не я задоволявало... Та такива ми ти работи...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: blue_sky в Септември 07, 2011, 00:26:34 am
Ми Вени, на мен сега ми е смешно, но тогава не ми беше - неговото обяснение беше, че тя е полудевствена - един вид хем искала да е с оня, хем не искала, ама много сложно беше обяснението. И полудевствена е, като е спала само с гаджето си, ма то не я задоволявало... Та такива ми ти работи...

Тъй да се каже, значи не е.  :lol: На мен полудевствена на други мисли ме избива.  :lol: :lol: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ganka в Септември 07, 2011, 00:27:10 am
Ми Вени, на мен сега ми е смешно, но тогава не ми беше - неговото обяснение беше, че тя е полудевствена - един вид хем искала да е с оня, хем не искала, ама много сложно беше обяснението. И полудевствена е, като е спала само с гаджето си, ма то не я задоволявало... Та такива ми ти работи...

Тъй да се каже, значи не е.  :lol: На мен полудевствена на други мисли ме избива.  :lol: :lol: :lol:

И мен :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Dji-djo в Септември 07, 2011, 01:49:12 am
Ето една истинска история с прочетен СМС, много други след него и за връщането тъпкано, но за кого...Братовчедка ми не помня по каква причина, случило се, прочела един СМС на телефона на мъжа си-посветено на него любовно послание малко наподобяващо посланието "до Росен". Съмнението доведе до други прочетени СМС-и. Не стига това, ами наглецът чакал любовницата след работа /жена си не е чакал/, като това е точно срещу работата на братовчедка ми, а той е бивш нейн колега. Съответно нейната приятелка от работата го засича с другата. При цялото това положение братовчедка ми бързо се ориентира и разбра коя е любовницата - банковата служителка отпуснала им кредит за покупка на апартамент. По онова време той беше директор на голямо печелившо предприятие. Вероятно много хора са й давали съвет в тази ситуация. Моя беше да говори с него - все пак имат две дъщери и те вероятно също са забелязали, че баща им отсъства нощем, понякога и денем, прибира се  от дъжд на вятър и само ги води на почивка веднъж годишно. Братовчедка ми мълчаливо следеше отстрани, докато в един момент не срещна другата - бременна. Тя роди 2 седмици след мен - момче. По - късно той казал на кръстницата им, че го е направил защото искал момче, а братовчедка ми направила аборт без негово съгласие, когато той й извъртял номер и тя забременяла за трети път. Минаха 9 месеца от раждането на детето и братовчедка ми внезапно реши да му го върне тъпкано, демонстративно, точно в навечерието на рождения ден на голямата им дъщеря. Заведе един мъж заедно с децата си на гости в друг град при семейството на брат си с преспиване. Не се обадила на мъжа си че няма да се приберат. А малката дъщеря при първа възможност му разказала за гостито. Няколко дена по-късно при скандал по повод случката тя най-после казала на мъжа си, че знае за любовницата и детето, но може би не е било казано в подходящ момент, защото той вмесдто да стане по-нисък от тревата я изгони от семейното им жилище. Искаше да задържи децата, но успя да омае само по-малката, голямата тръгна с майка си. А тя я заведе при оня мъж. След около месец по нечий съвет се опита да се върне в жилището с голямото дете, но той я блъскал грубо пред децата и я избутал по стълбите. Той не й даваше да вижда малката доста време, но след два месеца му се наложи да отиде в командировка и тогава братовчедка ми успя да си вземе детето. Напусна оня мъж и заведе децата в жилището на баща си. Две години по-късно голямото момиче не искаше да си празнува рождения ден, защото мразела да има рожден ден, на мен каза и че мрази майка си и баща си и че иска да живее с мен, а малката /вече на 8г./ все още беше объркана и не можеше да осъзнае случилото се. Миналия септември откриха на майка им рак на гърдата и това някак измести емоциите около изневярата на баща им. Братовчедка ми точно в периода в който мъжа й я изгони така драматично и не можеше да вижда малката си дъщеря усетила промяната в гърдата си.Моето лично мнение, е че Сиси правилно е приела за себе си да повярва на иначе тъпото обяснение на мъжа си /засега/ и да се опита да си изкара останалите два месеца без тези емоции, а когато се роди детето да решава дали ще му прости и повярва или ще предпочете да се отърве от него. Каквото и да решиш Сиси не го решавай сега. Роди детенцето си и чак когато мине известно време след раждането се заеми с този проблем. А и до тогава той може да отпадне от самосебе си по един или друг начин. Но съдейки по моя мъж мога да кажа и друго. Това че са минали през АРТ процедури няколко пъти не може да попречи на един мъж да постъпи идиотски и да нарани жената, която е преживяла толкова много и физически и психически за да му даде наследник с неговите гени.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Мишле82 в Септември 07, 2011, 09:05:08 am
Е това вече е чудовищна глупост!  8O Много лоша развръзка за братовчедка ти, ДжиДжо :(
И сега като се обърне назад...и се сети как е започнало всичко, сигурно съжалява, че още в самото начало не са говорили. Липсата на комуникация в едно семейство е много по-страшна от липсата на каквото и да било друго. Мое мнение ;)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rozovelka в Септември 07, 2011, 09:15:07 am
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли? Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя!
Това при всяко семейство е уредено различно. Преди и аз мислех като теб, но с мъжа ми нещата седят така, че не смятаме, че поодбно поведение ни нарушава личното пространство. Според мен желанието да имаш такова означава, че не си напълно комфортно с това този човек да знае всичко за теб. През акъла не ми е минало, че ми рови в чантата, за да ме дебне. Ако я е отворил е било, защото му трябва нещо. Аз най-редовно ровя в неговия протфейл и вдигам телефона му. Дори преслушвам гласовите съобщения, защото той не си ги слуша по месеци. Имаме си също паролите за имейлите. След като и двамата нямаме против, няма проблем. При тях може също да е така и затова да го е прочела, така че не бързай да осъждаш подобно поведение.


Боби, чети внимателно какво съм писала!!! Това, че не приемам нещо, не означава, че осъждам подобно поведение!!! Не си падам по крайните изказвания, защото живота ми е поднесъл доста неща и никого не осъждам за нищо! Права си, че всеки разбира личното си пространство по различен начин, но никъде не съм писала, че съпруга ми е ровил в чантата ми! Мишанта го каза много ясно - едно е да ровиш целенасочено, съвсем друго със знанието на другия да отвориш смс или да отговориш на обаждане! В крайна сметка, всеки си знае какво му е За мен истината е, че ако някой иска да изневери, ще намери начин, без значение дали знам паролата му на имейла или му ползвам телефона!!! Създаването на нов имейл и купуването на нова сим карта отнемат 2 мин!!!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Dji-djo в Септември 07, 2011, 09:28:34 am
Мишле и аз мисля, че комуникацията е много важна и че в техния случай един разговор по-навреме щеше да изграе важна роля за всички, но приятелките й я подкрепиха в посока да си трае и да му го "върне" и тя направи точно това. Сега той живее с другата и детето. Дава на момичетата по някой лев за рожденните дни, но не прави опити да прекарва повече време с тях. В събота или в неделя, не всяка седмица за по два часа някъде навън, заедно с братчето, което е на 4г. и съответно поглъща вниманието и времето на всички и според мен това не е пълноценно общуване за по-големите деца с баща им. За собствения си рожден ден ги извел за два часа и ги почерпил с по едно Слънчо и им дал по 2 лв., а те са големи и са схванали че така не е нормално и самите те разказват това с известна ирония. Щеше да е смешно, ако беше сапунен сериал, но е истинска история и е много тъжно.
Но пак казвам, че в конкретния случай на Сиси смятам че разговора трябва да изчака раждането на бебето. Да го прегърне, да си го заведе у дома, да започне да го кърми и когато е спокойна че детето е добре да се заеме с баща му.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ваня:) в Септември 07, 2011, 10:56:45 am
Много от вас са разбрали мойте думи "да му го върне тъпкано"по един и същият начин,демек да му изневерява и тя :lol:...е,да ,но не точно това имах предвид :lol:
Просто така съм се изразила, но например аз не съм толкова лесна като личност :lol:...а и това за мен ми е доста плитко :lol:
Със сигурност,обаче,много хора постъпят точно така,защото най-много бракове се разпадат поради изневери и от едната и от другата страна :?
За мен това е тъжно и не разбирам защо трябва да "си трае" една жена нещо подобно при това с години наред :( Нима това не се ли отразява на здравето(физическо и психическо)на една жена?А когато има и деца не е ли още по-зле?Нима тези деца,който пораснат във връждебна среда,според вас напълно здрави ли са?...
Една изневяра за мен не е болка за умиране, но зависи кой в какво я прехвърли....нещата седят така според мен: има жени на които хич не им пука за порока на мъже им  :lol: и такива които им пука :?...Е, аз не разбирам защо когато си от сложната категория,демек пука ти и те боли защо трябва да си "траеш" :?..Разбира се друг е моментът с разрешаването на проблема в подходящ или неподходящ момент,но това всеки сам може да си го усеща и прецени.Едните уцелят момента, а другите не....във всеки случай,в такива ситуации на една жена и трябва смелост на първо място и подкрепа,ако може ,но не от приятели или от бързо намерен нов мъж....според мен тук играя голяма роля семейството...особено когато има деца по средата.Понякога не може да се разчита дори на семейството и тогава вече става трудно,но пак е въпрос на предпочитания: или се примиряваш или правиш всичко по силите си ,за да осигуряваш спокойствието и здравето както твоето така и на детето или децата си.Затова мисля,че всеки се страхума от изневярата..защото изхода хич не е лесен :?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: hope-love в Септември 07, 2011, 11:48:36 am
Но пак казвам, че в конкретния случай на Сиси смятам че разговора трябва да изчака раждането на бебето. Да го прегърне, да си го заведе у дома, да започне да го кърми и когато е спокойна че детето е добре да се заеме с баща му.
[/quote]
Съгласна съм с горния цитат. След раждането на бебето много неща ще проличат от отношението на таткото към него и към самата майка. Може би и без разговор  с него тя сама ще разбере каква е истината. Дано изобщо да не е имало за какво да се притеснява.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Bobbie в Септември 07, 2011, 13:24:19 pm
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли?[/b] Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя!
Това при всяко семейство е уредено различно. Преди и аз мислех като теб, но с мъжа ми нещата седят така, че не смятаме, че поодбно поведение ни нарушава личното пространство. Според мен желанието да имаш такова означава, че не си напълно комфортно с това този човек да знае всичко за теб. През акъла не ми е минало, че ми рови в чантата, за да ме дебне. Ако я е отворил е било, защото му трябва нещо. Аз най-редовно ровя в неговия протфейл и вдигам телефона му. Дори преслушвам гласовите съобщения, защото той не си ги слуша по месеци. Имаме си също паролите за имейлите. След като и двамата нямаме против, няма проблем. При тях може също да е така и затова да го е прочела, така че не бързай да осъждаш подобно поведение.


Боби, чети внимателно какво съм писала!!! Това, че не приемам нещо, не означава, че осъждам подобно поведение!!! Не си падам по крайните изказвания, защото живота ми е поднесъл доста неща и никого не осъждам за нищо! Права си, че всеки разбира личното си пространство по различен начин, но никъде не съм писала, че съпруга ми е ровил в чантата ми! Мишанта го каза много ясно - едно е да ровиш целенасочено, съвсем друго със знанието на другия да отвориш смс или да отговориш на обаждане! В крайна сметка, всеки си знае какво му е За мен истината е, че ако някой иска да изневери, ще намери начин, без значение дали знам паролата му на имейла или му ползвам телефона!!! Създаването на нов имейл и купуването на нова сим карта отнемат 2 мин!!!
Чета, чета... Кога съм казала че ти е ровил в чантата? Използвах този проимер, защото това си изпозлвала и ти като пример.
Виж там горе в синьо. По подчертаните горе изрази отогварях а имено, че нямам лично пространство от мъжа ми и не виждам проблем да чета смс-и в неговия телефон - ей така, получава ги и аз ги отварям без знанието му. Не го дебна за изневери, защото нито съм ревнив човек, нито някога за 13 години брак съм имала причина да се съмнявам. Но истината е, че ги отварям не за да върша работа, а от чисто любопитство - ей така да видя с кой какво си говори, че да не изпусня някоя клюка :-). Ние не виждаме проблем в това. Той по същата причина отваря всички пощи, които идват на мое име (сметки, документи и т.н.)без знанието ми.
  
Б.

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ganka в Септември 07, 2011, 14:30:04 pm
Аз пък не чета смс-ите на мъжа ми, както и той моите. Всеки си има някакви сфери на лично пространство. Ако аз искам споделям, както и той с мен. Не изпитвам любопитство. Да не говорим, че телефона му е служебен и част от информацията там е поверителна. Виж ако ми го подаде, накара ме да чета - тогава е друго.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Varvarita в Септември 08, 2011, 00:57:14 am
Сиси, отдавна не е писала. Надявам се да сте добре.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Tanitа в Септември 08, 2011, 11:10:09 am
Не чета смс-ите на мъжа си, както и той моите.
Пощата също не му чета.
Всеки има право на лично пространство и всеки трябва да уважава личното пространство на другия.
Има една максима - дай достатъчно свобода на партньора си, за да бъде вечно твой!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: kartiche в Септември 08, 2011, 13:25:29 pm
Не чета смс-ите на мъжа си, както и той моите.
Пощата също не му чета.
Всеки има право на лично пространство и всеки трябва да уважава личното пространство на другия.
Има една максима - дай достатъчно свобода на партньора си, за да бъде вечно твой!

И аз съм така. Дори за 11 годи съвместен живот така и не му научих графика на смените в работата. Ами той ако реши може да си ми изневерява когато си иска.
Дори понякога на шега сме си казвали що не вземем взаимно да изкръшкаме, може пък да се случи да забременея  или пък той да направи бебе на друга жена... Абе едни такива глупости... :oops: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: rum_sisi в Септември 09, 2011, 10:13:11 am
Сиси, отдавна не е писала. Надявам се да сте добре.

Ами добре да кажем, не говорим вече по този въпрос, поне засега, аз гледам да не се дразня, но наблюдавам отстрани  :) .
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: ileini в Септември 09, 2011, 10:37:33 am
Има една максима - дай достатъчно свобода на партньора си, за да бъде вечно твой!

Аз пък изобщо не съм съгласна с тази максима в този свят на толкова много изкушения. Винаги трябва да има контрол и всеки мъж да се държи изкъсо.
Жив пример в случая е Сиси за съжаление. Кой би предположил, че в такъв период ще мисли човека за такива глупости.  :?

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Tanitа в Септември 09, 2011, 10:56:02 am
Има една максима - дай достатъчно свобода на партньора си, за да бъде вечно твой!

Аз пък изобщо не съм съгласна с тази максима в този свят на толкова много изкушения. Винаги трябва да има контрол и всеки мъж да се държи изкъсо.
Жив пример в случая е Сиси за съжаление. Кой би предположил, че в такъв период ще мисли човека за такива глупости.  :?


И какво ще спечелиш с "държането изкъсо", освен да отиде по-бързо там, където има по-голяма свобода? Това да не е куче, че да го вържеш на каишка?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: blue_sky в Септември 09, 2011, 11:07:41 am
И аз съм на мнението на Танита.  8)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: bgpetya в Септември 09, 2011, 11:30:32 am
Напълно подкрепям Танита. И ние с мъжа ми сме си дали максимално свобода. За мен това е единствения начин да се чувстваш като отделна личност, която обича и е обичана. Доверието и любовта са нишките,които ни крепят един за друг.
Не мога да си представя да оказвам контрол или такъв да бъде оказван върху мен. Ми то аз ще се задуша и естествената ми реакция е да искам да избягам.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: ileini в Септември 09, 2011, 11:31:43 am
Ами Танита говоря от личен опит за съжаление. И смятам, че вината до голяма степен е моя именно щото и аз разсъждавах по същия начин. Колко наивна съм била!

Разбрах за изневярата ТОЧНО защото отворих емейл.(без половинката да знае де  :lol:) 
 Това, че държиш някой изкъсо не означава да му дишаш във врата денонощно. Има и дискретни начини за това  :wink:

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ganka в Септември 09, 2011, 11:37:00 am
Абе има една максима - айде да не се следим, че ще се хванем... Ако човек иска да изневери - винаги има начини. Друго е по-важно - дали иска да е с този, с който е изневерил или с този, на когото е изневерил. Всичко се случва - моментна криза, проблеми, въпреки че не оправдавам този начин на потушаване на проблемите. Има хора, които изневеряват, за тях изневярата е като въздуха, има и такива, които не го правят и не смятат за нужно да го правят. А когато двама души се борят за дете - изневярата е меко казано гнусна. Все пак нали не са решили самосиндикално да имат дете, не се подлагат за кеф на процедури. И не ми е ясно как при 4 опита, той е решил да кръшне? Ми ако не ти е кеф с жена ти - тръгни си, няма нужда да я нараняваш... По-добре бързо да приключат и всеки да търси щастието си другаде, вместо да се дебнат, да се следят, да търсят кой какво прави в свободното си време... То това е мъчение, не стига ада от стерилитета, ами и това...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: ileini в Септември 09, 2011, 11:55:04 am
Гане едва ли съпруга й е искал да я нарани. Човека сигурно изобщо не е предполагал, че нещата ще се развият по този начин.
  Ами правенето на секс по график си е доста отегчително на моменти  :oops: Като се сетя при нас как беше... С години мерене на темп., следне на овулации, днес ще, утре не... Явно в такъв момент е поддал човека.

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: gergana :-) в Септември 09, 2011, 11:56:08 am
По-добре бързо да приключат и всеки да търси щастието си другаде, вместо да се дебнат, да се следят, да търсят кой какво прави в свободното си време... То това е мъчение, не стига ада от стерилитета, ами и това...
Напълно подкрепям (от личен опит за съжаление).
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Chandra в Септември 09, 2011, 12:08:59 pm
Има една максима - дай достатъчно свобода на партньора си, за да бъде вечно твой!

Аз пък изобщо не съм съгласна с тази максима в този свят на толкова много изкушения....

И аз съм на това мнение... Някой беше казал, че е хубаво да си поддържаме градинките с цветя (метафора за семейство), но в случай, че не сме сковали оградка, да не се чудим, ако влизат външни лица...

Виж, за мене това с "контрола" е трудна работа... Но пък поне мога да дам ясна представа, къде са ми границите и какво бих приела... Според мене има противоречие или някакво лицемерие в израза "ще му дам свобода, за да е мой"... И като се замисля, лично за себе си не бих желала да са ми дали точно от този вид "свобода".. ;)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ganka в Септември 09, 2011, 12:09:27 pm
Ама Илейни, чакай сега - секса по график може да се разнообрази - има играчки, филми, малко въображение трябва :wink:
А и как може да не предположиш? След като си тръгнал в тази посока до къде ще стигнеш? Човек рано или късно се увлича в тези неща и после всички са наранени. Никой не излиза чист от тая ситуация. Как ще се скрие такова нещо?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 09, 2011, 13:12:05 pm
Добре де, не става дума да се дебнем. Но ако усетя, че някоя има мераци към съпругът ми правя две неща:
1. правя му живота по-интересен с хубави неща
2. тъй като обикновенно ми споделя коя мацка "се шегува" намирам начин да я видя и со кротце, со благо й обяснявам, че сме много щастливи, без въобще да намесвам дали го сваля или не. Хубавото е, че мъжът ми хич не се усеща като го свалят :lol:

Последният случай беше една секретарка от офисът му и след като й се явих с Ники на ръце се прехвърли към друг мъж от офиса, нищо че е дълбоко обвързана.
Има някои жени тип "златотърсачки", които просто искат да се забавляват и не влагат смисъл в свалката. Обаче за мен не е баш така.

Та пазя си територията дет се вика. Едно е като идем на диско да танцуваме не само един с друг, едно е да се виждаме поотделно понякога с приятели и съвсем различно е някой да ми сваля мъжа с дългосрочни планове.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Елфи в Септември 09, 2011, 13:39:55 pm
Хубавото е, че мъжът ми хич не се усеща като го свалят :lol:
Да, бе, да  :lol:
Извинете, но не се въздържах. И без това темата отдавна зави в друга посока.

п.п. Айде, и аз по темата да не е спам. Всеки си гледа от неговата камбанария и съответно дава съвети, без да си дава сметка, че хората са различни, едни са склонни към компромиси, други - не. Да не говорим, че въобще не е ясно главния герой дали изневерява, ама вече я разведохме жената, тъй да се каже.

Аз съм от тези, дето живеят просто - въобще филми не ми трябват, в сложни взаимоотношения не мога да се оплитам, предупредила съм и мъжа ми - абсолютно е наясно, че вкара ли ме в сериал, на втора серия съм си събрала багажа.

Но никога не съм си позволила да посъветвам някого да си разтури семейството, най-малко пък човек, когото слабо познавам.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Дидомира в Септември 09, 2011, 13:51:14 pm
И аз като Елфи не мога да се въздържа да не реагирам на фразата,която е оградила  :D!  Да не се повтарям!

И друго ми се ще да кажа , че до сега никога не ми се е налагало да поставям някоя колежка на мъжа ми на мястото й , поради простата причина ,че той не го е допускал  ,както и обратното  !  Какво значи да демонстрирам пред някой друг колко много се обичаме?!!  Та то щом ми се налага да го правя значи той е допуснал подобно нещо и аз видите ли ще трябва да доказвам пред хора !

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 09, 2011, 14:05:35 pm
Да не говорим, че въобще не е ясно главния герой дали изневерява, ама вече я разведохме жената, тъй да се каже.

Боже, за момент си помислих, че само аз го виждам това  :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: vaci в Септември 09, 2011, 14:36:51 pm
Да не говорим, че въобще не е ясно главния герой дали изневерява, ама вече я разведохме жената, тъй да се каже.

Боже, за момент си помислих, че само аз го виждам това  :lol:


Наистина е лесно да се дават съвети на чужд гръб - аз лично не бих поела отговорността...

А относно въпроса за директна конфронтация или следене, държене на каишка или пълна свобода - ако тн "главен герой" (съпруг, приятел, и тн) не стигне сам до извода че прави грешка/нещо нередно, няма сила на света която да го задържи, защото може веднъж или два пъти да се намесим, да спрем "атаката" на секретарката или колежката, но какво постигаме - едно временно решение, а не разрешение на проблема...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 09, 2011, 15:01:54 pm
Радвам се, че ви развеселих :)

Добре де, как бихте реагирали, ако някой сваля мъжът ви? Ще стоите и ще гледате?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Дидомира в Септември 09, 2011, 15:07:02 pm
Радвам се, че ви развеселих :)

Добре де, как бихте реагирали, ако някой сваля мъжът ви? Ще стоите и ще гледате?

Ми не , естествено  ! Ще избода очите на мъжа си , щото съгласи се ,че никой не тръгва да сваля ей така ... Ако пък мацката е толкова нахална да речем, точно мъжа ти е човека ,който би трябвало да я поставя на мястото й, а не ти !!!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: ra40 в Септември 09, 2011, 15:35:21 pm
Оооо,момичета,много ви благодаря,че ми "разяснихте" много от женското отношение към определени житейски "ситуации".  :lol:Но както вашите мнения са различни,така и "ситуациите"  и участниците в тях са различни! Все пак да не забравяме  библейския разказ,за проститутката и камъка..!! :wink: И за ваше успокоение- мъжете и жените сме създадани различни,така е преценил Създателя. не е необходимо да търсите същите реакции,разбирания и т.н. в един мъж. Приемете ,че сме различни и това е хубавото в живота!
Надявам се да сте ме разбрали! :wink:

п.п. в крайна сметка,както споменават много от вас,няма 200% доказателство в случая на Сис ,а вие вече "обесихте" обвиняемия!!! :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: vaci в Септември 09, 2011, 15:42:32 pm

Добре де, как бихте реагирали, ако някой сваля мъжът ви? Ще стоите и ще гледате?

Ако се страхувам от това че мъжа ми ще се поддаде на "свалянето" на която и да било, тогава мисля положението е сериозно, и моята намеса няма да спаси нещата. :)

Аз искам и държа мъжът ми да е с мен защото той иска да бъде с мен, а не защото не иска да бъде с някоя друга. Защото ако става въпрос за втората ситуация, тогава рано или късно ще намери тази с която иска да е, и нещата са необратими.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 09, 2011, 15:49:24 pm
Радвам се, че ви развеселих :)

Добре де, как бихте реагирали, ако някой сваля мъжът ви? Ще стоите и ще гледате?

Ми не , естествено  ! Ще избода очите на мъжа си , щото съгласи се ,че никой не тръгва да сваля ей така ... Ако пък мацката е толкова нахална да речем, точно мъжа ти е човека ,който би трябвало да я поставя на мястото й, а не ти !!!

Лелее, колко удивителни в един пост :lol:

Ами виж сега, това е моят начин, аз лично не чакам първо да стане белята и после да се питам не можах ли да предотвратя. Понякога мъжкото самочувствие трябва да се погъделичка, да му покажеш, че все още е единствен и неповторим, но това жената трябва да го прави, не нечия секретарка. Точно заради първичността на мъжката природа, не чакам някой друг да постави нахалницата на мястото й.
А наистина някои свалят заради тръпката от флирта и понякога нямат серизони намерения. Но тогава всичко опира до колегиалния бъзик и нищо повече. В момента в който колегиалния бъзик се премести от пушилнята/кръчмата където се обядва и стане постоянен, тогава вече не чакам някой да действа. Не, че има гаранции за нещо в този живот. Но предпочитам да знам, че съм се опитала да си запазя мъжа, отколкото после да се чудя що не съм реагирала навреме.
Ако съм направила опит за запазване, но въпреки това се е случила случката - негова е вината, не моя. Аз съм направила опит.


Рачо се хвана за главата вече :lol:

Васи, за втората ситуация е действително въпрос на време и нещата са необратими. Но поне ще си опитала, нали?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Елфи в Септември 09, 2011, 16:17:31 pm
Ти кажи сега какво имаш против секретарките  :lol: 
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 09, 2011, 16:33:35 pm
Абсолютно нищо! Нали и аз съм била секретарка.
Ама това момиче, което имала сериозне приятел, горкия ако знае какво става...
Опита се при всички мъже в офиса и който не й върза...сега го тропа пред шефовете за всичко.
Това е една много опасна порода, наречени златотърсачки, към които ако не си безкомпромисен (независимо дали става дума за мъж или жена), накрая патиш.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Мишле82 в Септември 09, 2011, 20:37:02 pm
Това е една много опасна порода, наречени златотърсачки, към които ако не си безкомпромисен (независимо дали става дума за мъж или жена), накрая патиш.
На това друго му се вика, те и номерата са им такива. Златотърсачката е различен вид  :lol: :lol: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: albenanedelcheva в Септември 09, 2011, 23:32:02 pm


В момента в който колегиалния бъзик се премести от пушилнята/кръчмата където се обядва и стане постоянен,




Лелее... каква съм патка :D :D. За 18 години съвместен живот един ден не ми се е случвало да се интересувам и да знам мъжа ми кога, как и с кого обядва и пуши :D :D :D. Същото важи и за него
Ние никога не сме се питали, разпитвали, дебнали... Явно затова ме втрещи толкова горното изказване.
Ако се има предвид, че от странични лица се научава.... при нас не е имало и такива.

Ако ти наистина го следиш и знаеш във всеки момент кога с кого обядва, пуши, флиртува... не бих искала да съм на твоето място.

Поздрави
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 10, 2011, 00:35:50 am
Какви странични лица? Споделяме си кой и какво е правил през деня, отделно, че се чуваме поне 10 пъти дневно, ако не сме а скайп.
Абе хора, вие ме изкарахте дебнеща к**ка :lol: :lol: Сами си споделяме за нещата с колегите или с кой сме си говорили и какво днес. Няма как да се следим, далечко сме един от друг :lol: Не съм тръгнала да следя всяка стъпка или да го разпитвам нон-стоп. Но имаме навика да се чуваме често и още по-хубавия навик да казваме на кого, какво се случва. Това го изградихме с адски много комуникация между нас и стана лесно, защото и двамата сме екстровертни личности и трудно пазим тайна :wink: Както аз знам кога се е ядосал и за какво на някой, кога се бъзика с някоя колежка, така и той знае с кого и за какво си пиша, говоря, с кого излизам, с кого се виждам. Просто ние наистина си споделяме всичко.
Е, вярно е,че така малко трудно си организираме изненади като подаръци или почивки :lol:
И говорех в общия случай, не конкретно. Поне това, което съм наблюдавала в хората. Когато служебния бъзик се премести от пушилнята, кръчмата за обяд, в часовете, които са извън работа, значи може би има дим.
Не отнасяйте всички мои думи към конкретни случаи.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: bekii в Септември 10, 2011, 07:29:04 am

[/quote]

Ами добре да кажем, не говорим вече по този въпрос, поне засега, аз гледам да не се дразня, но наблюдавам отстрани  :) .
[/quote]
Темата е изпъстрена от доста истории,бих казала,че това е реалността в живота.Всички преживяваме различни случки и всеки го приема по различен начин и  взима индивидуално решение.
Без да ангажирам с мнение правилно си решила,че точно в този момент бебето и ти сте най важни колкото и да е трудно остави съмненията и притесненията за по късно намери си хоби,което да те разтоварва и ангажира вниманието ти през повечето време .Знам,че на думи е много лесно но това е най-доброто за момента.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 10, 2011, 12:16:43 pm
Вени и ние сме така. Не сме се делили от 16 години, като изключим нощните му смени преди 2 години. Също работим заедно. За първи път ми се налага пътуване без него за 4 дни и да ти кажа ми е ужасно неадекватно. Просто не съм свикнала да се делим. А няма как да не отида или той да дойде с мен. Има различен тип хора. Ние сме си такива, имаме нужда един от друг. Е каза си човека, че докато ме няма ще пие бира и ще ми звъни през 5 минути да му викам айде, щото иначе ще му е скучно, ама това все едно не съм го чула  :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 10, 2011, 13:26:30 pm
Вени и ние сме така. Не сме се делили от 16 години, като изключим нощните му смени преди 2 години. Също работим заедно. За първи път ми се налага пътуване без него за 4 дни и да ти кажа ми е ужасно неадекватно. Просто не съм свикнала да се делим. А няма как да не отида или той да дойде с мен. Има различен тип хора. Ние сме си такива, имаме нужда един от друг. Е каза си човека, че докато ме няма ще пие бира и ще ми звъни през 5 минути да му викам айде, щото иначе ще му е скучно, ама това все едно не съм го чула  :lol:

Без да се заяждам, колко от двойките около вас се чуват толкова често?
Че около нас само една-две има така и с тях сме приемани по-скоро като ненормални.

И на мен ми е пусто като пътувам сама, ама се налага понякога. Обикновено е по лоши поводи и тогава ми липсва двойно.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: vaci в Септември 10, 2011, 13:36:19 pm
Без да се заяждам, колко от двойките около вас се чуват толкова често?
Че около нас само една-две има така и с тях сме приемани по-скоро като ненормални.
И на мен ми е пусто като пътувам сама, ама се налага понякога. Обикновено е по лоши поводи и тогава ми липсва двойно.

Вени ние сме така :) Не е нужно да има повод, за да си звъним и говорим често всеки ден (когато работата позволява разбира се) или да ходим някъде по задачи заедно, защото на единия му е скучно... Мисля е нормално, не са ни нарочили за луди все още :)

Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: blue_sky в Септември 10, 2011, 14:32:43 pm
Хората са различни. Ако не се чуем един ден по телефона, няма да свърши светът за нас. Мисля, че има и значение възрастта, от колко години сте заедно и така. За моя мъж това е втора младост (как звучи само).  :lol:  Той вече си имаше собствен живот, характер и деца преди да се срещнем. Аз си имах характер и посока, в която вървях. Не сме израснали заедно (нито физически, нито духовно). Не сме били зависими един от друг. Различно е.
Иначе не съм ревнива. Нека си флиртува в офиса (то няма и с кого), щом го кара да се чувства добре!  :D  От вида е, който може да бъде верен. Може пак възрастта да е виновна. Нямам нищо против да се вижда с някоя стара любов. Прави го основно с една и съща веднъж годишно най-много. Не ми пречи. Аз рядко се виждам с някое предишно гадже. И той не ми забранява нищо или да ми прави сцени. В крайна сметка имаме си доверие. След като сме създали дете, значи не може без доверие. Имам много приятели в България. Някои ги познава, други - не. Приема ги нормално. Аз пък нямам намерение да прекъсвам приятелства, защото някой мъж се е появил в живота ми. Уважавам личното му пространство, както и той моето. Не би ми хрумнало да тръгна да подозирам, ровя, чета смс-и, имейли и прочие. Не ме засяга. Ако има нещо, което се отнася до мен, ще го каже. Ако някой наистина изневерява, истината излиза наяве рано или късно и без дебнене. Тогава бих реагирала според това дали е било забежка или наистина е връзка. Ако е връзка, значи не е щастлив с мен и няма смисъл да продължаваме. Другото мога да простя.

В случая всеки е прав за себе си. Различни хора - различни мирогледи, различно възпитание, различна среда.

руми, радвам се, че си се успокоила. Както всички ти казаха - гледай си бременността и детето и после ще прецениш дали и какво да направиш! Желая ти лека оставаща бременност!
 
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: джиджи в Септември 10, 2011, 15:54:40 pm
.....Да не говорим, че въобще не е ясно главния герой дали изневерява.....

Елфи, мисля че авторката на темата сама подвежда към това със заглавието. Повечето които влизат да четат, най-вероятно вече са убедени че той кръшка ;)

Но никога не съм си позволила да посъветвам някого да си разтури семейството, най-малко пък човек, когото слабо познавам.

Отношенията между двама души са изключително сложна тема. Аз също се въздържам да давам съвети в подобни случаи. Дори аз самата не съм сигурна как бих реагирала в такава ситуация. Моля се да не ми се налага, но доколкото се познавам, надали ще бъда толкова трезва в преценките си, колкото когато не ме засяга лично.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Posoka в Септември 10, 2011, 22:13:18 pm
От тази книга, предполагам, могат да се научат интересни неща по темата :)
http://bgbook.dir.bg/book.php?ID=35181
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 10, 2011, 22:28:41 pm
Вени и ние сме така. Не сме се делили от 16 години, като изключим нощните му смени преди 2 години. Също работим заедно. За първи път ми се налага пътуване без него за 4 дни и да ти кажа ми е ужасно неадекватно. Просто не съм свикнала да се делим. А няма как да не отида или той да дойде с мен. Има различен тип хора. Ние сме си такива, имаме нужда един от друг. Е каза си човека, че докато ме няма ще пие бира и ще ми звъни през 5 минути да му викам айде, щото иначе ще му е скучно, ама това все едно не съм го чула  :lol:

Без да се заяждам, колко от двойките около вас се чуват толкова често?
Че около нас само една-две има така и с тях сме приемани по-скоро като ненормални.

И на мен ми е пусто като пътувам сама, ама се налага понякога. Обикновено е по лоши поводи и тогава ми липсва двойно.
Има и да ти кажа почти 90% са така. Останалите ни избягват  :) И то нормално, разкази за лбовницата или любовника не са ни интересни, а тях това ги вълнува  :). Плюс това страня, за да не се забърквам в разни сапунени сериали. Предлагали са ми приятелки да излезем без мъжа ми по женски и съм и казвала, че каквото правя с него, това ще правя и без него и не ми пречи, напротив. Не ми се ходи с 2-3 жени сами през нощта. Сега вече семейни сякаш разбраха. Преди ме гледаха като рядко извънземно явление  :lol: Вени, не ми казвай че се впечатляваш и ядосваш на подобни хора...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: albenanedelcheva в Септември 10, 2011, 22:54:08 pm
Момичета, извенете ме!

но аз лично не мога да си представя, че докато сме на работа можем да си звъним по 15 пъти на дена. Ней-малкото поради неудобство от шефовете. Най-малкото.

Моята работа в Бг, винаги е била свръх натоварена, с много хора покрай мен, с много задачи на главата ми, които трябва да свърща едновременно, работа с пари и т. н.
Е, имала съм случаи, да не мога до тоалетна да отида, какво остава, да звъня по тел.
Мъжа ми е програмист. Също не мога да си представя как му звъня, по 10 пъти на ден да го питам какво правиш в момента любов моя :D, да не би да си чоплиш носа :D :D :D.  И му прекъсвам мисловната дейност.

Явно работата ви позволява.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 10, 2011, 23:05:35 pm
Мисля, че така сме си свикнали.
Имали сме и двамата много натоварени периоди и сме се чували докато ядем или за една минутка докато си мием ръцете в тоалетната и ходим към кабинета. Хендсфрито е много удобно :)

Лиде, не им се ядосвам. Хора всякакви, семейства всякакви, връзки различни. Всеки възприема различен моел на поведение. Ако и двамата са съгласни с даден модел и не им е пречка да го изпълняват всичко върви гладко. Проблем е ако жената иска да се чуват 100 пъти дневни, мъжът не или обратното.

Албена, никоя работа не си заслужава дотолкова, че да ме откъсне от хората, които обичам. Все ще намеря начин да се обадя. Когато спра да го намирам, за мен това е първият сигнал, че трябва да си реорганизирам времето. Но това съм аз, ние така сме свикнали.
При всеки е различно.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: джиджи в Септември 10, 2011, 23:39:28 pm
Имали сме и двамата много натоварени периоди и сме се чували докато ядем или за една минутка докато си мием ръцете в тоалетната и ходим към кабинета.

Вени, така е може би сега, но когато и двамата сте на работа е малко трудно да ходите по едно и също време до тоалетна и да си миете ръцете заедно ;)
Имах колежка, която непрекъснато се чуваше с мъжа си по телефона и повярвай ми, в един момент на всички колеги им се обръщаха червата когато чуят познатата мелодия :) Признавам си без бой, една от причините да се радвам че напуснах, беше този телефонен "терор" :) Лошото при нея беше, че тя никога не се съобразяваше и всички ние ставахме свидетели на повечето им разговори, което за мен е недопустимо.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 10, 2011, 23:51:59 pm
Имали сме и двамата много натоварени периоди и сме се чували докато ядем или за една минутка докато си мием ръцете в тоалетната и ходим към кабинета.

Вени, така е може би сега, но когато и двамата сте на работа е малко трудно да ходите по едно и също време до тоалетна и да си миете ръцете заедно ;)
Имах колежка, която непрекъснато се чуваше с мъжа си по телефона и повярвай ми, в един момент на всички колеги им се обръщаха червата когато чуят познатата мелодия :) Признавам си без бой, една от причините да се радвам че напуснах, беше този телефонен "терор" :) Лошото при нея беше, че тя никога не се съобразяваше и всички ние ставахме свидетели на повечето им разговори, което за мен е недопустимо.

Ами така се е случвало, че досега винаги сме успявали да се чуем поне 4-5 пъти дневно. И когато аз бях на работа и сега.
Относно разговорите - слагах си телефона на безшумен режим и съм излизала, когато сме говорили. Така на никой не преча.
И не, никой не ни е правил забележка за телефонните разговори специално между мен и него. Пушач съм и минутите за цигара са ми свещенни,освен ако не стане пожар или не дойде нещо важно. През тези минути винаги почти си говорим поне за малко.

Знам, че е трудно да се разбере, но както казах, така сме си го направили.вече съм до толкова близка с негови колеги, заради телефоните, че чак се чудя дали не работя с тях :lol: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ваня:) в Септември 11, 2011, 14:41:18 pm
мда,зависи кой какво работи и какви работодатели има :lol:...не само на колегите ще им се "обръщат червата"от такива разговори...на мен ,ако мъже ми звъни по 10пъти на ден да ме пита глупости,със сигурност следва развоод :lol:
Не мога да си въобразявам даже такъв терор :lol:...ама не стига,че говоря по работа всеки ден минимум 2ч, ама и мъже ми остана да ме облъчва още :lol:
За пореден път се убеждавам, че някой хора си имат късмет в работата :lol:...ей така си бачкат някой :lol:ден да мине до пенсийката :lol:и после се оплакват :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Bobbie в Септември 11, 2011, 15:37:26 pm
Хора има всякакви. На едни им харесва по 10 пъти да се чуват, на други въобще да не се чуват през деня. След като на тях това им харесва, другите какво мислят няма никакво значение.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: blue_sky в Септември 11, 2011, 15:41:33 pm
Ваня, извинявай, но не си права. Да, има хора, на които работата им се състои от това да говорят по телефона по цял ден. Познавам такива. Била съм и в такова положение като Албена - нямах време да отида до тоалетната и бях забранила на приятели, познати, роднини и прочие да ми звънят в работно време. Но има и хора, които по цял ден работят, сами са в стая и имат време, че и нужда да поговорят с някого. В момента съм си намерила начин и да работя, и да говоря по телефона по лична работа (в повечето случаи не е с мъжа ми). Просто тази част от работата ми изисква минимална концентрация. Монетата никога няма само една страна.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: stoeka71 в Септември 11, 2011, 15:43:37 pm
Момичета, извенете ме!

но аз лично не мога да си представя, че докато сме на работа можем да си звъним по 15 пъти на дена. Ней-малкото поради неудобство от шефовете. Най-малкото.

Явно работата ви позволява.

Абсолютно съм съгласна!
Когато съм на работа, близките са предупредени да се обаждат само в много екстрен случай. Работя в банка, длъжността ми изисква постоянно срещи  и разговори с клиенти, настройки на софтуер и т.н и най-малко ми е е необходим любимия да ми се обажда. Неговата работа е също отговорна и аз не звъня през деня. Смятам, че така е редно, време за разговори има в къщи. Когато се запознахме, всеки имаше изграден характер, кръг от приятели и съответно никой не нарушава свободата на другия. Дори често всеки излиза сам, особенно на семейни сбирки с роднини. Не мога да си представя постоянно да ми се мота около мен, да идва с мен на изследвания или пък когато си пътувам към родния град. Имам толкова приятелки с които да се наприказвам когато се върна при мама, а на него ще му е скучно. Въпрос на избор, имаме толкова голяма свобода, че понякога ми се налага да се прибера късно вечер, без да е предупреден и съм питала - как така не вдига телефона да питаш къде съм, ако съм с друг? а той винаги се смее и ми казва - нали се прибра, значи няма проблем. От моя страна получава същото.
Така, че всяко семейство е различно, аз си харесвам моето и свободата която имам. Никога не съм била зависима от никого и имам много свободолюбив характер, съпругът ми също.


Bobbie, честита ти годишнина, сега видях лентичката!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 11, 2011, 16:09:36 pm
Когато съм на работа, близките са предупредени да се обаждат само в много екстрен случай. Работя в банка, длъжността ми изисква постоянно срещи  и разговори с клиенти, настройки на софтуер и т.н и най-малко ми е е необходим любимия да ми се обажда.

Ето пак пример, че сме различни и сме свикнали по различен начин да управляваме времето си. И аз работя в банка, и аз провеждам н на брой срещи+организация на събития+разговори с управители, но това никога не ми е попречило да вдигна телефона. Ако съм заета - затварям и се обаждам, когато мога.

Вижте, и да вадите вода от 10 кладенеца, това няма да промени навикът на мен и съпругът ми. Така сме свикнали, винаги намираме време един за друг и колкото и да ми обяснявате, че видите ли явно аз и той си клатим краката, затова се чуваме, това няма да промени нашият навик, нито ще ни направи по-малко ангажирани. Но това е нашият навик. Вие явно го нямате. Имаме и такива приятели, за които споменах по-горе, те не разбират и в това няма нищо лошо. Няма сега да седна да ви убеждавам, колко е хубаво.

Кой, както си го направи, важното е всички да се чувстваме добре и семействата да са здрави и запазени, децата да са усмихнати и щастливи, ние с тях.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Змимка в Септември 11, 2011, 18:09:36 pm
Добре де, как бихте реагирали, ако някой сваля мъжът ви? Ще стоите и ще гледате?

Ох....аз да си призная. Никога не съм била ревнива...ама никога. Дремело ми е коя какви мераци ми има на мъжа. Но имах случка преди няколко месеца. Момиче, с което моят мъж е имал само сексуален контакт (при мъжете това го има-без чувства, докато при нас жените е почти абсурдно) постоянно му звънеше и пишеше. Колкото пъти пуснех компа и се зареждаше неговия Скайп или Фейсбук и изкачаха "Защо не ми се обаждаш', "Защо не си вдигаш телефона", "Какво става, липсваш ми", "Казах ли нещо, че така не ме отразяваш вече". И това постоянно. За протокола-тя знаеше за мен, но продължаваше да му пише писма, смс-и, съобщения във Фейса и Скайпа, да му звъни по телефона (тя си е от София)...Той не я режеше - не и отговаряше, но и не я режеше. Приемаше я като приятелка и за него тя беше супер безобидна. И определено не беше фактор в нашите отношения. Но аз супер много се дразнех. За инфо - приятелка съм с трите му бивши и то при условие, че последната още не го е преживяла. Не ми пречи, той си е с мен, дреме ми коя е била преди мен. Но конкретно за тази супер много се дразнех. Една вечер след поредното нейно излеяние вече не издържах и казах - или тя или аз! Много го разочаровах, защото той не беше очаквал от мен точно да му ограничавам контактите. И аз се почувствах тъпо после, още повече, че той наистина нито и отговаряше, нито и даваше надежди някакви....Блокира я навсякъде, но аз си го усетих колко се разочарова, че съм поискала от него да изтрие от живота си някого, без значение кого. Та - признах си.  :oops:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: джиджи в Септември 11, 2011, 18:23:39 pm
..............."Защо не ми се обаждаш', "Защо не си вдигаш телефона", "Какво става, липсваш ми", "Казах ли нещо, че така не ме отразяваш вече". И това постоянно.

Такива жени винаги са ме изумявали. Трябва да нямаш и капка достойнство за да правиш подобни неща, да не говорим че по този начин може само да отвратиш някого, а не да го накараш да те иска. Поне аз така си мисля :) Е, има я и тая, че мъжете са склонни да си лягат и с ей такива, щото са им лесни, но пък за единия секс да се правиш на психично болна.......продължавам да не го разбирам :)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: elle22 в Септември 11, 2011, 18:32:43 pm
И като ще разказваме лични историйки  :lol:... Да споделя и аз за една абсурдна ситуация в живота ни.
Преди 5 години вятърът ни отвя в Америка. Първо пристигна мъжът ми, 2 месеца по - късно и ние с детето на 2 и половина годинки. Беше ни изключително трудно, без да знаем език, без близки хора наоколо. Бяхме изнервени и отчуждени. Няколко месеца по - късно ми се наложи да се върна в България, тъй като имах здравословни проблеми. За 3 седмици. Когато се върнах, мъжът ми беше по- мил отвсякога, имаше цветя, романтика... На следващия ден започнах да си разопаковам багажа. Отваряйки шкафа с бельото ми, намерих.... чужди гащи!!! В началото запазих самообладание /да не би да съм ги забравила  :lol:/, обаче в следващия момент видях, че са Викториас сикрет /винаги съм го заобикаляла този магазин, че гроздето е кисело  :D/ и кръвта нахлу в главата ми. Започнах да си нагласям някакви сцени, установих, че имам завидна фантазия. Изчаках детето да се събуди и го питах: "Тони, идвала ли е някоя кака?", а той: "Кака, да, идва!". Тук е моментът да спомена, че никога не сме се дебнали, не сме си чели пощите. Всичките ни пароли са еднакви, често си сменяме GSM - ите, когато на някой му падне батерията и излиза.
Не издържах и се обадих на работата му  :oops:, беше в операционната. Казах му, че е спешно и не търпи отлагане... На 30- тата минута беше вкъщи. Размахах бленувата Викториас сикрет, излях си тирадата, а той през цялото време мигаше на парцали неразбиращо. Не можа да ми обясни откъде са се взели гащите в шкафа ми.
На другия ден отидох до обществената пералня /в квартирата нямахме/ и докато дезинфекцирах барабана, намерих... мъжко бельо  :lol:. Е, мъжът ми така и не се научи да почиства пералнята, преди да сложи нашите дрехи, а това можеше да му коства брака  :wink:.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: джиджи в Септември 11, 2011, 18:50:50 pm
Тъкмо и аз бях започнала да се чудя, защо пък точно в шкафа с бельото ще си остави гащите  :lol: без гащи ли си е тръгнала  :lol:

А какво стана с каката, дето уж била идвала ;)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: elle22 в Септември 11, 2011, 19:00:29 pm
Тъкмо и аз бях започнала да се чудя, защо пък точно в шкафа с бельото ще си остави гащите  :lol: без гащи ли си е тръгнала  :lol:

А какво стана с каката, дето уж била идвала ;)

Ами и това го нагласих  :wink:. Дошла е и е подхвърлила гащите, за да ги намеря  :lol:. Колкото до каката... Детето нямаше и 3 годинки, на всички въпроси отговаряше с "Да!"  :D.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Змимка в Септември 11, 2011, 20:05:43 pm
..............."Защо не ми се обаждаш', "Защо не си вдигаш телефона", "Какво става, липсваш ми", "Казах ли нещо, че така не ме отразяваш вече". И това постоянно.

Такива жени винаги са ме изумявали. Трябва да нямаш и капка достойнство за да правиш подобни неща, да не говорим че по този начин може само да отвратиш някого, а не да го накараш да те иска. Поне аз така си мисля :) Е, има я и тая, че мъжете са склонни да си лягат и с ей такива, щото са им лесни, но пък за единия секс да се правиш на психично болна.......продължавам да не го разбирам :)

Момиченцето е набор 88 :) Макар, че аз на нейните години бях с 3 годишен 'стаж' в стерилитета :)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Jbrul в Септември 11, 2011, 23:17:58 pm
elle22, признай сега...ти нахлузи ли гащите от бленуваната марка а?  :jump12:

Много ме развесели вашата случка, а и като си представя как мъжът ти не по-малко от теб се е чудил, какво търсят някакви женски гащи, които не са на жена му в шкафа й... Миличкия.  :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: elle22 в Септември 12, 2011, 00:30:33 am
elle22, признай сега...ти нахлузи ли гащите от бленуваната марка а?  :jump12:



Не, но за "сдобряване" посетих въпросния магазин  :lol:.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 12, 2011, 06:32:55 am
Смейте се вие. Брат ми е на 25 и живее с родителите ми. На отделни етажи са. Майка ми почти не се качва горе. Обаче един ден решила да му смени чершафките. Едни нейни пражки обаче се замотали по калъвките и тя нали е с цайси ама няма кой да ги сложи, просто не е видяла. Та седим си ние на двора и брат ми с гаджето се показват на терасата. На въпроса на кой са тия гащи, майка ми си ги позна. Ама на въпроса какво правят в калъвката на възглавницата не можа да отговори. Имам чувството, че се смали поне с педя  :lol: От тогава и за това не се качва  :lol:.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: zver_merry в Септември 12, 2011, 09:18:56 am
Хайде и аз да кажа как се "изложих " . Понеже през повечето време от годината не сме в България и номерата ни са  с ваучер и аз нямах пари в телефона и му поисках неговия да звънна на една приятелка и гледам в набираните някаква Ирена ,и беше тоста търсена от неговия телефон . Аз познавам всичките жени покрай нас и мислих мислих и взех та попитах К'ва е тааа? а то била жената от стройтелния надзор/правиме си къщичка / а той така ме погледна та умрях от срам  :balk_132: :balk_132: :balk_132: :balk_132:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Tanitа в Септември 12, 2011, 11:02:09 am
Имахме една стара пералня, която замсукваше гащи (ако са прашки) и чорапи. Това го разбрахме като дойде техникът и извади от филтъра доволно количество. :lol:
Реакцията както моята, така и на мъжа ми беше - добре, че не им следим бройката, че ако беше обратното - досега да сме развели. :jump12:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: ra40 в Септември 12, 2011, 12:09:45 pm
Малеее,ние дори не си и подозираме,колко пъти "семейният свят4 е бил на прага на ядрена война.....!!!! :lol: :lol:
ЕЕЕЕ,споко бе,добри са ви мъжете,нали ви слушат??? :wink:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Smaraidi в Септември 12, 2011, 13:24:52 pm
Змимка, твоят човек след като не отговаря на писаниците на девойката за какво аджеба му са й координатите й, та ги държи и ги е изтрил след като ти си се намесила  :ask:?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Змимка в Септември 12, 2011, 14:25:14 pm
Змимка, твоят човек след като не отговаря на писаниците на девойката за какво аджеба му са й координатите й, та ги държи и ги е изтрил след като ти си се намесила  :ask:?

Те си бяха добри приятели няколко години, просто веднъж са преминали границата, след което всичко е продължило по старому. Когато аз се появих, той спря комуникацията си с нея, за да не се дразня аз. Нея пък тогава явно и дошъл мерака за 'нещо повече от приятели', може би като го е видяла с друга и .... Когато поисках от него това, той я разкара, но просто не беше очаквал от мен да го накарам да избира между мен и някой друг, без значение кой. После и аз се почувствах тъпо. Трябваше просто да му кажа, че се дразня, а не да мълча, мълча и накрая да избухна....Пък и той не знаеше, че му отварям Фейса, Скайпа, на два пъти и телефона му преджобих да и чета смс-ите....Сега ме е срам от мен, не бих го направила пак, но тогава просто.....

Това с чуждите гащи е направо за филм  :lol: :lol: :lol: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ganka в Септември 12, 2011, 14:33:54 pm
Аз не бих поставяла такива ултиматуми, не за друго, ми може да реши в нечия друга полза, не в моя 8)
Един единствен път се е случвало старо гадже, от обща компания да демонстрира пред мен нещо, след като се прибрахме - обясних му в прав текст, че не ми е приятно и не желая да се отнасят с мен така. След това от години не се събираме заедно, там където е и тя. Обясних му, че след като не е прекъснал окончателно връзка и не желае да й каже да го остави на мира, не мога да не избягвам местата, където е тя, щото няма да съм особено любезна с нея и той предпочете да не се събираме :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Smaraidi в Септември 12, 2011, 14:43:10 pm
Змимка, важното е че сте се разбрали с момчето  :).

Сега и аз се сетих за случка със сутиен  :lol:! Вече съм при нашите, родила, а мъжът ми ще ми носи дрехи от София и ме пита дали да ми донесе лилавия сутиен. Да, де, но аз нямам лилав сутиен, а той твърди, че имам  8O. Е, добре, да го донесе да го видя лилавия. Оказа се, че изобщо не е лилав, а синкав. Тогава ума ми беше зает с бебешки неща и изобщо не ми е хрумнало, че може да е чужд. При други обстоятелства можех и да си го представя, но тогава поне си имах други мисли.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Змимка в Септември 12, 2011, 16:10:46 pm
Аз не бих поставяла такива ултиматуми, не за друго, ми може да реши в нечия друга полза, не в моя 8)

Гане, това беше дни след като беше ме прибрал с целия ми багаж от София, а с въпросната девойка не се беше виждал от година и половина. Бях убедена, че изборът е предварително направен. Просто аз го напреавих по много селски начин. В края на краищата както майка ми казва - Като си вземеш хубав мъж, винаги има хиени, които го дебнат. Вземи си някой Гонзо, за да си спокойна  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А за тези сутиени и гащи - че аз и сега не си знам бикините и сутиените, та няма опасност да хвана чуждото вкъщи, моя може да вършее където си иска  :lol: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ganka в Септември 12, 2011, 16:17:29 pm
Абе Миме, тамън ти е събран багажа, няма да се мори да го събира наново :D Ми дип, че ти е добро момчето, та не те е пратило обратно :D
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mishanta в Септември 12, 2011, 16:25:55 pm
 :music22: весело е, хубаво е и отвсякъде се чува музика...

... гащи, прашки, прашки, вярно сюжет за комедия :lol:!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Rymu38 в Септември 12, 2011, 17:31:06 pm
Момичета и аз да се запиша, разбрах че мъжа ми пие често кафе с жена , какво мога да си помисля ,моята фантазия е много голяма и си мисля че има нещо с нея ,питах го директно а той ми каза че не вярно че само му е позната, не знам какво да си мисля ,много ме заболя ,толкова неща минаха през главата ми с това инвитро, сега и това ,вярвате ли не мога да се събера в кожата си ...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: zver_merry в Септември 12, 2011, 18:26:48 pm
Боже в какви размисли се вкарваме и то за нищо /понякога / ноооо това е то женската природа
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Rymu38 в Септември 12, 2011, 18:40:56 pm
Наистина е така ние жените в такива матрици се вкарваме ,но какво да се прави такива сме си няма оправяне  :D :D :D
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jam в Септември 12, 2011, 21:39:37 pm
Момичета и аз да се запиша, разбрах че мъжа ми пие често кафе с жена

аз всеки ден пия по два пъти кафе с един и същи колега - просто сме единствените двама пушачи в офиса и си ходим тандем. нищо друго общо нямам с него. :)

излизала съм да пия и кафета, и други неща, с други хора, различни от мъжа ми. не мисля, че ревността може да промени реално нещо в една връзка - в положителна посока. може да промени нещо само в отрицателна посока и най-вече у изпитващия я.

ако някой е решил да не е с вас или е нестабилен и лесно сменя увлеченията си, какво ще промените, ако ревнувате, следите, дебнете и хващате? не знам някой да е успял.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: *слонче* в Септември 12, 2011, 21:49:32 pm
jam е много права. моят мъж работи със над 60 жени и си представете какво ми беше в началото на вързката ни. но във времето достатъчно жестове и постъпки от негова страна отхвърлиха всички мои съмнения. сега вече ги познавам повечето и съм спокойна, дано и занапред е така.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Rymu38 в Септември 12, 2011, 23:48:30 pm
Да jam права си ,но нали затова живеем заедно да си имаме доверие а най много мразя да ме лъже, да ми каже да пия кафе с жена...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 13, 2011, 07:26:33 am
 Ей тия сценки най-тровят брака. Моят мъж в началото беше така. Къде ходи, колко се бави. Пи ли кафе с колегите. Верно, че бяхме млади и зелени още, ама егати.
Няколко пъти му казах, че няма да я бъде тая още дълго. То вече преди среща се подготвях психически за отчет. Докато един ден без да искам го засякох да сваля от колата мацка с минижупче... :lol: Викам аха.  :lol: Изчерви се като домат и оттогава приключи с тези идиотии. Изключително неприятно е...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Rymu38 в Септември 13, 2011, 08:27:57 am
Който не го е преживял не може да разбере какво е !
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Септември 13, 2011, 08:41:59 am
Тук грешиш. Когато си го преживял, знаеш, че и да се бориш, ако ще се случи, ще се случи... И 24 часа да висиш на главата на някой и да го изсмукваш с ревността си всеки ден, няма да го спреш. Само и единствено той може да прецени. А направиш ли ежедневието му изпъстрено със скандали от ревност и истерии, гаранция ти давам, че няма дълго да се задържи. Поне аз не бих! Да не казвам, че излизахме с мъжа ми известно време, и лекичко разбрах, че излиза с друга. Тогава се оттеглих, въпреки, че ме убеждаваше, че е само излизане с леко преспиване от време на време и щяло да е само излизането, ама не му мина номера. Събрахме се отново след 1-2 години. Тогава след месец дълбоки разкаяния и аз незнам защо му се вързах  :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Pesheck в Септември 13, 2011, 09:48:02 am
Ох, постарайте се да ограничите "проверките" до минимум, че става а) конфузно за проверявания б) досадно и за него и за околните и в) смешно за околните. Докато работех месеци наред слушах по няколко пъти на ден следния диалог:
- Къде си?
- На работа как къде.
- Кой е там?
- Петка, кой да е.
Този разговор се водеше и от колегата и от колежката с които работех. Ама едно и също, по няколко пъти на ден, ден след ден ..... ужасно е ви казвам. И то при условие, че работим във фото и освен мен там може да има още 9876543567 човека, примерно.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 13, 2011, 10:15:48 am
Който не го е преживял не може да разбере какво е !

Не е страшно да пие кафе, предполагам му е колежка?
Предполаам си изнервена преди процедурите
Опитай се да се успокоиш.
Жената познаваш ли я? Обща приятелка ли е или само негова колежка? Защото ако  колежка, едно кафе с цигарата веднъж дневно не е болка за умиране. 
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Rymu38 в Септември 13, 2011, 10:58:00 am
Не се познаваме с жената  , да изнервена съм много на 16.9 ми предстои и операция коремна на миома .
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Lisko в Септември 13, 2011, 11:31:22 am
Преди години живях 7 години с мъж, който ми изневеряваше непрекъснато. Бях болна от ревност и отрових връзката ни. Не, че той не помогна много за това, но пък да си бях тръгнала на втората година, не да чакам още 5 той да се промени. И сега си е същия, нищо, че има жена и 3 деца. Жив и здрав да е.

Мъжа ми е моряк. Няма го по 8 месеца в годината.
На кораба работят много хубави жени с които е непрекъснато заедно. Обядват в едно помещение, на една маса понякога, вечерят заедно, заедно излизат по разходки. Като се прибере гледам снимки на които е прегърнал свои колежки, заедно ходят вечер в бара (понякога), може и заедно да спят знам ли.
Имам с какво по-важно да се занимавам вместо да го дебна, да му проверявам мейла или телефона. Ако го направя вероятно ще се разболея отново. А ми е хубаво да съм здрава.
 
Изобщо не си и помислям, че може да ми е верен до края на живота си или поне докато сме заедно:)
Аз пък обичам да флиртувам. Той не ме ограничава да се виждам с който и да е, може и мъже. Вярва ми и има защо:)

И съм убедена, е един човек изневерява ли ще го прави винаги без значение с коя и каква жена е до себе си.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: zver_merry в Септември 13, 2011, 11:45:29 am
 Rymu38    успокой се надявам се всичко да бъде наред както със здравето така и в личен план УСПЕХ :goodluck: :goodluck: :goodluck:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Tanitа в Септември 13, 2011, 13:59:19 pm
Не се познаваме с жената  , да изнервена съм много на 16.9 ми предстои и операция коремна на миома .
Руми, почти винаги съм си пила кафето с някой колега и никога причината не е била свалка. Обичам да обущвам с колегите си, не за да флиртувам, а защото липсват екстри като "клюки" и "интриги". Често най-откровенно съм си споделяла всякакви проблеми с тях и никога след това не съм ги чула разпространени в целия офис, включително и репродуктивните си проблеми. Мъжете са по-големи приятели от жените и много по-честни във взаимоотношенията си от нас :lol:.
Руми, не се вкарвай в излишни филми, по същата логика, ако си пие редовно кафето с някой колега може да си помислиш че започва да обръща резбата  :x
И съм убедена, е един човек изневерява ли ще го прави винаги без значение с коя и каква жена е до себе си.
:balk_602:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Rymu38 в Септември 13, 2011, 21:09:03 pm
Благодаря ви момичета ,с мъжа ми се изяснихме всичко, наистина аз съм сгрешила  с моите изводи и най вече с моята ревност ,сега съжалявам за някой неща който му казах,дано и той да ми прости че му нямам доверие .. лека вечер момичета и много късмет на всички ...
 
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: cofee lungo в Септември 13, 2011, 21:36:12 pm
Ох, постарайте се да ограничите "проверките" до минимум, че става а) конфузно за проверявания б) досадно и за него и за околните и в) смешно за околните. Докато работех месеци наред слушах по няколко пъти на ден следния диалог:
- Къде си?
- На работа как къде.
- Кой е там?
- Петка, кой да е.
Този разговор се водеше и от колегата и от колежката с които работех. Ама едно и също, по няколко пъти на ден, ден след ден ..... ужасно е ви казвам. И то при условие, че работим във фото и освен мен там може да има още 9876543567 човека, примерно.



Пешек този разговор ми напомни на сцена, на която бях свидетел случайно в семейството на моя колежка. Съпруга й е начален учител, а детето им учи в същото училище и се оплаква на майка си:
- Днес два часа чаках тате да си пие кафе с колежките!- майката отговори:
- По-добре да пие кафе с колежките, отколкото да пие ракия с колегите....

И до днес много се радвам на доверието, което си имат.

Колкото до моето семейство, аз никога не съм ревнувала съпруга си. Мисля, че не ми е и давал повод. Котаго пък е правел някакви намеци за други жени му казвам да не си мисли, че е толкова неустоим за жените.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: elle22 в Септември 14, 2011, 03:47:40 am
... защото липсват екстри като "клюки" и "интриги". Често най-откровенно съм си споделяла всякакви проблеми с тях и никога след това не съм ги чула разпространени...
По този повод. Жената на един от най- близките ми приятели много го ревнуваше. Разбрах го, когато при заминаването си в чужбина, ме помоли да изпращам е-mail- ите на пощата на брат му. Не че е имало някаква "съмнителна" кореспонденция де  :lol:. Първоначално реших да не му пиша изобщо, обаче после размислих. Всичко, което исках да му кажа, адресирах до двама им /нищо, че не я познавах/. Също и съобщенията на телефонния секретар. Животът ни събра на другия край на света и тя стана моя близка приятелка, така съхраних и приятелството с него.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: ra40 в Септември 14, 2011, 08:14:57 am
Добро утро,дами!!! Еееее,Coffee,може ли така да го "режеш" човека,бе???? :x :x Знаеш ли каква психическа травма му нанасяш??? :( А той може да си е готин ,човека,какво му липсва..?? :wink: :wink:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jam в Септември 14, 2011, 09:54:50 am
Добро утро,дами!!! Еееее,Coffee,може ли така да го "режеш" човека,бе???? :x :x Знаеш ли каква психическа травма му нанасяш??? :( А той може да си е готин ,човека,какво му липсва..?? :wink: :wink:

Рачо, на един стабилен и уверен в себе си зрял мъж, точно пък забележката, че не е неотразим за дамите, не може да нанесе кой знае каква "психическа травма"... :) тъй си мисля аз. това е драма само за неуверени в себе си младежи.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mimi26 в Септември 14, 2011, 09:56:58 am
Е, най-много да тръгне да доказва обратното  :wink:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jam в Септември 14, 2011, 10:01:28 am
Е, най-много да тръгне да доказва обратното  :wink:

това би било именно пуберска постъпка.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: ra40 в Септември 14, 2011, 10:46:44 am
хи хи ,ама иначе как да демонстрирам малко "мъжка  солидарност" във този сайт!! :lol: :lol: Особено пък в тая тема, :wink: просто се поуствах отговорен пред мъжката половина от човечеството!!! :lol: :lol: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Змимка в Септември 14, 2011, 19:34:55 pm
На Рачо му е широко около врата - жена му щом не го нарита след ДРЗ-то (обграден с толкова жени) - значи всичко е ОК в тях  :lol: :lol: :lol: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mimi26 в Септември 14, 2011, 19:42:25 pm
Е, най-много да тръгне да доказва обратното  :wink:

това би било именно пуберска постъпка.
Ами те мъжете са си в пубертета цял живот  :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jasmin_veni в Септември 14, 2011, 23:10:28 pm
Е, най-много да тръгне да доказва обратното  :wink:

това би било именно пуберска постъпка.
Ами те мъжете са си в пубертета цял живот  :lol:

Ами някои си остават на 10 години даже :) Нали знаете, като момченца се радват на малки колички. С възрастта пак се радват на коли, просто вече на големите :lol: :lol:
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: jam в Септември 14, 2011, 23:33:41 pm
Ами те мъжете са си в пубертета цял живот  :lol:

не знам, Мими - моят мъж не е.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: mimi26 в Септември 15, 2011, 09:38:45 am
E, Джам, естествено, че има и изключения, да се надяваме да сме си взели от тях. Мисля си, че по принцип и моя мъж вече е излязъл, но както писа Вени за колите, заради тях е с единия пръст на крака все още в пубертета  :lol:
Досега не бях писала по темата, но и аз мисля като Лиско. Един мъж кръшне ли веднъж и на 100 да стане очите му пак ще шарят. А колкото повече му се натяква, толкова повече ще му се иска - забранения плод най-сладък.
И моя мъж е постоянно обграден от жени, естествено че вътрешно се тормозя от време на време, но никога не съм следяла и т.н. Само му казах, ако ходи да не изнася пари от къщи, а да носи. И ние да имаме някаква ползва в крайна сметка, няма само той да си прави кефа  :lol: Но иначе много добре знае, че науча ли за подобно нещо и на двамата ще им счупя главите. Та си прави сметката, засега... Надявам се да продължава така.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: parsi в Септември 15, 2011, 15:51:01 pm
Ха-ха Мими,и аз така съм му казала на моя.Поне ако реши да жертва семейното спокойствие и аз да замажа от цялата работа :D
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: ema2 в Септември 15, 2011, 16:35:21 pm
Това, че един мъж/жена казва, че не изневярява, не значи, че е истина.
Може да го направи веднъж или два пъти и никой никога да не разбере.

Няма как да сме сигурни за това е по-добре да си гледаме спокойствието и здравето най-вече. Каквото има да става, ще става

На авторката на темата да пожелая едно здраво бебенце!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: daniela_di в Октомври 01, 2011, 11:53:00 am
Мила, мъжът ти е в депресия!Отдавна се е оглеждал за друга жена със сигурност!Той иска бебе запомни!Помогни му да повярва, че детето ще се роди живо и здраво и ще носи фамилията му!Всички мъже са такива, а малко са жените с мозък (които ги изхващат)...Аз също съм намирала есемеси на бившия ми...Казах му само да не забравя, че съм номер 1, защото жената е безсилна само докато чака да й изсъхне лака на ръцете!Мисълта и съвета ми е да покажеш, коя е по-хубавата, перспективната, надувай се и се перчи с големия си корем!!!!!!!!Той има нужда от Вас двамата, другото е гевезелък!Всички мъже са един дол дренки!Горе главата той е твой!Измисли нестандартна тактика и го шашкай провокативно, да се влюби в майката на неговото дете!Успех!
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: daniela_di в Октомври 01, 2011, 12:33:49 pm
Мисълта, че вече не си желана и те лъже не е ли по същия начин подкопаване на самочувствиетои унижаване на личността, както забития шамар?
забитият шамар, мила не е подкопаване на самочувсвието, защото е забит от ръката на комплексар...къде съм аз , къде е той както се вика...лично за мен - шамара не може да ме стресне ,нито да ме заболи от него, така както боли ако ме излъжат по най-простоватия начин(което доста трудно може да стане)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: lidia в Октомври 01, 2011, 13:15:04 pm
АА тука ще ме извинявате, щом един мъж удари жена или дете, това не е мъж!
Моят мъж също съм го докарвала до лудост от нерви, той мен също, ама виж тва шамара си е друга работа. Стигне ли се до там, прекрачи ли се тази граница веднъж, няма връщане назад! Те ядове много, ама дай са да се избием.
За изневярата, лъскавото винаги прави впечатление, но заслучава ли си, заради една лъскава опаковка да нараниш човека който обичаш. Според мен не! Според мъжа ми също. Дай боже да не се изкушим и да не се нараним, защото сме хора, а хората грешат.
Ако все пак се случи, според ситуацията може би бих простила, защото дори да започна отначало всичко с друг мъж, не мисля, че ще е по-добър и няма да се случи отново. Това е втората причина, първата е детето. Знам, че ще страда много, а аз не бих и го причинила.
daniela_di това с депресията за мене изобщо не е уважителна причина  :lol:. Така де, то проблеми всеки ден, може все да сме си в депресия  :lol:. 
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: daniela_di в Октомври 01, 2011, 14:10:27 pm
Който не го е преживял не може да разбере какво е !

Не е страшно да пие кафе, предполагам му е колежка?
Предполаам си изнервена преди процедурите
Опитай се да се успокоиш.
Жената познаваш ли я? Обща приятелка ли е или само негова колежка? Защото ако  колежка, едно кафе с цигарата веднъж дневно не е болка за умиране.  
не е болка за умиране казваш...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: gergana :-) в Октомври 01, 2011, 14:16:11 pm
daniela_di, във форума(пък мисля и извън него) е редно да уважаваме останалите и да избягваме характеристики като последната ти!
Пък и май е време да оставим вече авторката на темата на спокойствие...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Мецани в Октомври 01, 2011, 14:22:16 pm
daniela_di, спазвай добрия тон в темата! Считай това за предупреждение.
Редактирах публикацията ти.
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Ganka в Октомври 01, 2011, 18:40:04 pm
Хм, хубаво де, и аз съм в депресия, къде са моля принцовете на бели коне, щото искам един такъв да ме разведри, да ми каже, че съм хубава след толкова години опити, да не ми вика, че съм дебела, да ми носи цветя, да ме води на ресторанти, на кино, на купони, да ми гледа детето, пък аз да си седя безсилна с лакирани нокти...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: elle22 в Октомври 01, 2011, 22:08:42 pm
Миналата седмица колежка на мъжа ми се разведе, тъй като съпругът й не я водел по ресторанти  :lol:. Нищо, че има 2 деца от него...
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: Jbrul в Октомври 02, 2011, 01:02:26 am
Хахахах  :lol:, моля авторката на темата да ме извини. Не се смея на нея и проблемът й, който е сериозен, а на заформилят се след първите страници разговор и особено на умозаключенията на персоната daniela_di

Мила ми Даниела, пожелавам ти едно хубаво коремче с едно хубаво бебе в него и докато си в това положение - да не ти се случи "да ти изпадне мъжът в депресия" и да се утешаваш с идеята как той много искал бебе. Като си родиш бебето и без подобна "увертюра" - ще ти се изяснят някои неща за мъжката психика и поведение, за чието съществуване вярвай ми - в момента грам не подозираш. Направо е сюралистично!  :lol:

Всичките ти "тарикатлъци" как се върти мъж, които си усвоила като мома и усъвършенствала като съпруга /при съвместно съжителство/ - стават толкова тъпи и безполезни, колкото да си вкараш фризер в иглу. Ще има да се чудиш и маеш "какво стана сега" и колкото и пъти да си лакираш ноктите - отговор няма да ти изплува. Гледай само да не изпадаш ти в депресия тогава и да не ти бършем провесеното носле тука ;)
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: daniela_di в Октомври 25, 2011, 13:07:26 pm
Мечтайте си лошо няма!Коя жена не иска да я водят по ресторанти...ама заслужила ли е?
Титла: Re: изневеряват ми, какво да правя.
Публикувано от: sixsens в Октомври 25, 2011, 13:08:05 pm
 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O