www.zachatie.org

Справочник => Адреси на клиники, лаборатории, лекари => Темата е започната от: galiab в Юни 04, 2010, 18:23:54 pm

Титла: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: galiab в Юни 04, 2010, 18:23:54 pm
Здравейте, момичета

Казвам се В.Боева на 37 години и  :) :) :)съм бременна.
Чрез форума на Зачатие искам да благодаря на д-р Табакова , д-р Николов и екипа на МЦ Репробиомед.Дълбок поклон пред професионализма и всеотдайността на д-р Табакова, винаги на линия независимо дали е празник ден или нощ.По пътя на нашата борба тя винаги ми е вдъхвала надежда и кураж. Винаги толкова внимателна всеотдайнна така както една майка може да бъде . Никога няма да забравя 04.04.2010, когато с грейнало лице сияеща д-р Табакова ми съобщи радостната новина за която жадувахме от близо 4 години. В МЦ Репробиомед работи екип от високо квалифицирани , учтиви и човечни хора. Те винаги са много любезни , съпричасни на нашата болка. Влизайки в МЦ Репробиомед те посреща едно голямо семейство , и те обгръща с много грижи и внимание. Не ми достигат слова за да опиша тази дълбока благодарност която изпитвам към д-р Табакова и Екипа на МЦ Репробиомед. На всяка жена пожелавам моето щастие в борбата за малкото чудо да се довери на екип от професионалисти какъвто е екипа на МЦ Репробиомед начело с д-р Табакова и д-р Николов. Хиляди благодарности :) :)
Титла: Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: pimi в Юни 04, 2010, 21:41:01 pm
Честито!
Лека и спокойна бременност!
Титла: Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: f____ в Юни 05, 2010, 20:54:13 pm
Честито galiab!  :ballons:Пожелавам ти лека бременност!
Титла: Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: Faith& в Юни 05, 2010, 21:17:18 pm
Честито, лека и безпроблемна бременост, и бебче на финала :lol:
Титла: Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: du6ka в Юни 05, 2010, 22:28:45 pm
Честито, миличка! Лека и спокойна бременност ти желая!
Сигурна съм в професионализма на д-р Табакова, д-р Николов и целия екип на МЦ "Репробиомед". Много съжалявам, че се поддадох на чужди мнения и ги замених за други лекари.
Титла: Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: jam в Юни 05, 2010, 23:09:45 pm
какво те спира да се върнеш пак при тях?
Титла: Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: du6ka в Юни 06, 2010, 21:45:25 pm
какво те спира да се върнеш пак при тях?
Абсолютно нищо!  :wink:
П.П. Извън темата е, но ще уточня. Аз приключих с опитите вече. Но, ако не бях приключила или ако стане чудо и продължа, знам при кого да отида! Сори за спама! :oops:
Титла: Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: shkost в Юни 08, 2010, 10:41:58 am
Здравейте и от мен,Светла!
Поради липсата на нет до снощи, galiab ме е изпреварила и е казала почти всичко онова което и аз чувствам в момента.А АЗ ЧУХ СЪЩАТА РАДОСТНА ВЕСТ ДЕН ПРЕДИ НЕЯ!!!От 03.06.2010 не ходя а летя!След две загубени години при братя Тодорови (който не е ходил при тях,не знае какво е действително да те гледат като кесия без дъно),перфектна операция при д-р Божилов за отстраняване на полип и за съжаление никаква идея за последващо лечение за проблемното забременяване.Следваха ТРИ години в Майчин дом с ТРИ инсета без никакви предварителни хормонални изследвания.Просто една фоликуметрия, спермограма,прегнил(от къде ще си го търсиш си е твой проблем)и айде-готово.
При Табакова за нула време установиха и коригираха високия пролактин,нивата на FSH,три кръвни теста за точния момент за инсе и РЕЗУЛТАТА Е: >1000 и една хубава точка при снимката,имплантирана на най-доброто място в матката!Не мога да опиша колко съм благодарна на цялия екип на Репробиомед,лично на д-р Табакова,д-р Николов,Наталия и най-вече на съдбата,че след толкова лутане ги намерих тях ХОРАТА! 
Титла: Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: shkost в Юни 08, 2010, 22:52:26 pm
Извинявам се за грешката инсеминациите 3 на брой са не в Майчин Дом а Света София.Но всъщност това няма значение, важното е че след 10 години на лутане и ходене къде ли не..........не може всичко да се опише ,а за чувста и преживявания съвсем/всички вие сте минали през този ад/  ЧУДОТО СЕ СБЪДНА!МИЛИ МОМИЧЕТА,ВЯРВАЙТЕ И СЕ ДОВЕРЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА Д-Р ТАБАКОВА И ЕКИПА Й!БЛАГОДАРЯ ВИ Д-Р ТАБАКОВА ДА СТЕ ЖИВА И ЗДРАВА И ДАЙ БОЖЕ ОЩЕ МНОГО БЕБЕТА!!!
Титла: Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
Публикувано от: paa в Април 19, 2011, 14:55:37 pm
Благодаря на целия екип на мц.РепроБиоМед и най-вече на др Николов че збъдна мечтата ни.Благодарение на него след първия опит инвитро имам син Александър на 5 месеца.Благодаря ви от сърце