www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Стерилитет при жената => Темата е започната от: Anonymous в Февруари 21, 2006, 16:29:32 pm

Титла: инсеминация при д-р Нецов от Шейново
Публикувано от: Anonymous в Февруари 21, 2006, 16:29:32 pm
Прeдстои ми инсеминация при д-р Нецов.Какво ви е мнението за него
Титла: инсеминация при д-р Нецов от Шейново
Публикувано от: jam в Февруари 23, 2006, 15:34:16 pm
че той и инсеминации ли прави?  :D
поради какви причини правите инсеминацията? ако е поради мъжки фактор - не препоръчвам да се прави в Шейново, а в специализирана клиника по репродуктивна медицина, защото спермата се нуждае от специална обработка със среди, с каквито не разполагат в държавните болници.
Титла: инсеминация при д-р Нецов от Шейново
Публикувано от: balmi в Февруари 23, 2006, 15:56:34 pm
Подкрепям изцяло мнението на Джам. Освен това аз имам и личен опит с инсеминациите при д-р Нецов. Всичките 15 правени при него са неуспешни, въпреки, че ги правихме още докато Табакова и Николов работеха там с обработка на материала в специални среди. Той не е специалист по репродуктивна медицина. Иначе е изключително добър професионалист за раждания, лапароскопии, операции и т.н. и много търсен лекар.
Особено ако сте в началото на бебеправенето те съветвам да се консултирате и да направите всички необходими изследвания в някой от центровете  по репродуктивна медицина и тогава да пристъпите към стимулации, инсеминации и т.н.
Титла: инсеминация при д-р Нецов от Шейново
Публикувано от: Anonymous в Февруари 23, 2006, 20:00:06 pm
Д-р Нецов е добър лекар но специално за инсеминиция нямам мнение.Послушай момичетата,които са минали по този път.
Титла: инсеминация при д-р Нецов от Шейново
Публикувано от: kassi в Февруари 26, 2006, 01:38:01 am
Да напиша и аз нещо по тази тема. От личен опит знам, че за тези манипулации си трябват специалисти по стерилитет. Самата аз 4 години се лутах от лекар на лекар и на какво ли не се наслушах за себе си и за мъжа ми. В крайна сметка при нас проблема се оказа мъжки фактор, след като лекари от МД София казваха, че е отличник. Наклая отидох при специалист в тази област и започнахме нещата отначало, защото той беше хем с ниска подвижност, хем с кофти морфо. Така че, мила, не губи времето си и потърси Специалист. За мен това е д-р Стаменов, който открих благодарение на ПРЕКРАСНИТЕ МОМИЧЕТА от сайта и чата. Желая ти успех и кураж, защото ще ти е необходим.